💢 نور پیامبر خاموش نشدنی است...
🔹 اگر ما عمل کنیم به اسلام و هر کدام از ما یک خورشید مثالی از پیامبر بشویم، اسوه بودن پیامبر در اعمال و رفتار و کل وجود ما خودش را نشان بدهد، به روایت دیگر، ما آیینه وجودی پیامبر اعظم بشویم در دنیا، درخشش وجودی شخصیتهای مسلمان ما در چشم مردم عالم قرار میگیرد؛ حالا هر چه بخواهند فیلم بسازند و به این خورشید نورانی حمله کنند، مردم دیگر به این چیزها توجهای نمیکنند. اینها یک تلاشهای مذبوحانهای است. مصداق آیه «يُريدُون ليطفئوا نور الله بأفواههم والله متم نوره وَ لَوكَره الكافرون» است.
📝 بخشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با حجت الاسلام و المسلمین دکتر بیریا
#شماره۱
#پیامبر
#معارف
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 نور پیامبر خاموش نشدنی است... 🔹 اگر ما عمل کنیم به اسلام و هر کدام از ما یک خورشید مثالی از پیامب
💢 نور خدا خاموش شدنی نیست... (بخش دوم)
🔸 خدا نورش را تمام میکند اگر چه کافرین نمیخواهند. میخواهند نور خدا را با فوت خاموش کنند، نور خدا با فوت خاموش نمیشود. این کیفیتهایی که در اسلام است، شکستناپذیر است و هیچ دینی اینگونه نیست! ما افتخار داریم که خدای متعال این دین را، و خود پیامبر را که تجلی کل دین است، به ما ارزانی داشته و به عنوان اسوه، پیامبر اعظم را به ما داده.
🧷 و ما فقط باید کارمان این باشد که همان طوری که امامصادق (ع) فرمودند: «کونوا لنا زينا ولا تكون علينا شینا»؛ زینتشان باشیم با عمل خودمان، مثل آنها راه برویم، کردارمان، رفتارمان، عقائدمان، اهدافمان، انگیزههایمان همان انگیزههای پیامبر باشد.
📝 بخشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با حجت الاسلام و المسلمین دکتر بیریا
#شماره۱
#مناسبتی
🆔 @farhang_puya
💠 امام حسن عسکری سلام الله علیه: شادی نمودن در نزد غم زده، از ادب به دور است.
📚تحف العقول، ص ۴۸۹
#حدیث
🆔 @farhang_puya
⭕️ نقش انبیاء و اولیاء الهی در تاريخ
🔹 استاد مطهری نقش تاریخی انبیا را «تعلیم و تربیت»، «استوار ساختن میثاقها و پیمانها» و «آزادی از اسارتهای
اجتماعی»، میداند و
معتقد است
بزرگترین حادثه عالم، تأثیرگذاری قرآن بر سرنوشت بشر است که مسیر تاریخ را تغییر داد و پیامبر اعظم، دعوتی را آغاز
کرد که در کمتر از نیم قرن، سراسر جهان متمدن را فرا گرفت.
🔸 این دعوت، سهبعدی است؛ هم سطح بسیاری را اشغال مینماید هم قرنهای متمادی در کمال اقتدار حکومت میکند و هم تا اعماق
روح بشر ریشه میدواند. همانها که
سالها شعار «دین افیون ملت هاست» راسر میدادند، اعتراف میکنند که اسلام، عامل تحرک اجتماع است.
🔸 بعد از رحلت رسول اعظم (ص)، اهل بیت (ع) در جایگاه خود قرار نگرفتند، ولی با امر به معروف و نهی از منکر (مانند قیام کربلا)، نشر علم و معارف (مانند نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) و جهاد علمی باقرین (ع) و تقوای عملی، مواریث معنوی
پیامبر اعظم (ص) را حفظ کردند.
✍ سید سعید حسینی
#شماره۵
#معارف
🆔 @farhang_puya
💢 ادبیات عاشورایی با اقدامات شاه مخالف است...
🖇 صحبت امام(ره) این بود که چرا وقتی میخواهید نخست وزیر تعیین کنید، آمریکا باید نظر بدهد؟ وقتی میخواهید در داخل کشور تصمیمی بگیرید، مجلس میخواهد قانون بگذارد، چرا آمریکا باید موافق باشد؟ چرا آقا بالاسر دارید و باید از او اجازه بگیرید؟ اوج این تحقیر و وابستگی همان قانون کاپیتولاسیون بود. به دنبال این از بین رفتن حس اعتماد به خود است و به دنبال آن وابستگی نظامی است.
📎 میگویند شما اجازه ندارید موشکهای بالستیک داشته باشید؛ اگر میخواهید رابطه اقتصادی با ما داشته باشید ده تا شرط دارد؛ اولش اورانیوم ۲۰ درصد است که باید آنها را نابود کنید. اما چیزهای دیگری هم هست که حالا یکی یکی میآید. از بین رفتن حس اعتماد به خود تحقیر و ذلت نزد بیگانگان بود.
📎 آیا ما پیرو سیدالشهدا(ع) هستیم که فرمود: هیهات منا الذله يا نه؟ بعد حضرت میفرماید: خدا ابا دارد از این که ما ذلیل بشویم؛ پیغمبر خدا، مؤمنین و آن دامنهای پاکی که ما را تربیت کرده به ما اجازه نمیدهد زیر بار ذلت برویم. به چه قیمتی میخواهیم بخشی از حقوق خودمان را که از ما دزدیدهاند با منت به ما پس بدهند؟!
📝 مجتبی مصباح
#شماره۳۱
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 فیلم چند دقیقه قبل از شهادت شهیدان رستگاری و اسلامیفرد. چهرهها بر اثر چند روز درگیری با دشمن، زیر انفجار توپ و خمپاره سیاه شده.
«شهادت، سیر من الفقر الی الوجود است»
✍ شهیدان، پس از عبور از رودخانه «فهم»، به اقیانوس «درک» میرسند و شعلهای از جنس عشق در درونشان زبانه میکشد و خواب و خوراک را از آنان میگیرد.
🖊 آنان خدا را «درک» میکنند. درکی از یک «وجود» که غیر او را نمیبینند، چرا که میدانند غیر او معدوم است و فقط اوست که اصالت دارد. آنان معنای واقعی این جمله را دریافتند که: «وجود ما خداست؛ ما معدوم هستیم و فقیر». کسی که معنای این جمله را دانست، عشق حقیقی را یافت و از مبدأ وجود، بر ما فقرا الهام میکند که «آیا عاشق شدی؟ عاشقی خیلی زیباست»...
🖌 به راستی که چه زیباست جان دادن و تکه تکه شدن برای وصول به حقیقتی که غیر از آن حقیقتی «نیست» و وجودی که هر وجودی از اوست و خود اوست که غیر او «نیست»...
#شهیدانه
#اخلاق
🆔 @farhang_puya
⭕️ انفجار اطلاعات و انقلاب اسلامی
✍ شهید مرتضی آوینی:
📍 ببینید! واقعه شگفتآوری که رخ داده بود این بود که غرب ناگهان خود را نه با کشور جشن هنر شیراز و آربی آوانسیان و «اسرارگنج دره جنی» و «داییجان ناپلئون» و جشنهای دوهزار و پانصدساله و فریدون فرخزاد... که با کشور سید مجتبی نواب صفوی و حاج مهدی عراقی روبهرو یافت. و انقلاب اسلامی در داخل مرزهای «سپهر اطلاعاتی» غرب روی داد، در یک جزیره ثبات و پیروز هم شد.
#شماره۸و۹
#جوان_هویترسانه
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 هنجارشکنی عادل فردوسی پور در رسانه عمومی؛ عدالت اسلامی یا عطوفت به سبک مسئولین؟
📌 علت عدم برخورد با فردوسی پور دقیقا در چیست؟ در حکومت اسلامی، باید ارزشهای اسلامی در متن جامعه پیاده شوند. الگوی حکومت اسلامی که حکومت امیرالمومنین است، الگوی اجرای حدود الهی است، حتی اگر به خاطر همین موضع، افرادی قصد ستیز کنند. آنهایی که مدعی ولایتمداری چنین حکومتی هستند، آیا در خود تسامح و تساهل را راه می دهند؟!
📌 کوتاهی در امر اجرای حدود، یعنی عقبنشینی ایدئولوژیکی که محصول تعریف احکام اسلامی در لایه فرهنگی جامعه است نه لایه ایدئولوژی آن و این مهم، اقدامی است حاصل از نگاه انحرافی به مسئله تخلفهای اجتماعی که میتوان از مهمترین آفتهای برخی از دستگاههای اجرایی کشور برشمرد.
⭕️ با استمرار چنین اقدامی، زمینه از میان رفتن اسلام از صحنه اجتماع آماده میشود و رهبری فرهنگی سلبریتی، حق اقامه ایدئولوژی در نهادهای اجتماعی را پیدا میکند. فلذا ادامه یافتن اینچنین اقدامات مسئولین، یعنی ریشهکن کردن اسلام از جامعه!!!!
🆔 @farhang_puya
🛑 امام صادق عليه السلام:
اگر به كسى خوبى كردى، آن را با منّت گذاشتن زياد و به رُخ كشيدن تباه مساز، بلكه با خوبىِ بهترى ادامه اش بده؛ زيرا اين كار براى اخلاق تو زيبنده تر است و پاداش آخرتت را واجبتر مىگرداند.
📚 بحارالأنوار، جلد ۷۸، صفحه ۲۸۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
⭕️ سرمایههای اجتماعی، بستر «رشد» جامعه
🔹 سرمایه اجتماعی (social capital) مفهومی است که به دلیل تاکید ارتباطات انسانها و شبکهی روابط بین افراد، قدمتــی بـه انـدازهی
تاریخ بشریت دارد؛ اما در ادبیات علوم اجتماعی، مفهوم نوینی به شمار میرود که از علوم اجتماعی وارد عرصه علوم سیاسی گردیده و در کنار سرمایههای انسانی اقتصادی و فرهنگی مورد توجه قرار گرفته است.
🔸سرمایهی اجتماعی یا بعد معنوی یک اجتماع، میراثی تاریخی است که از طریق تشویق افراد به همکاری و مشارکت در تعاملات اجتماعی قادر است به حل میزان بیشتری از معضلات موجود در آن اجتماع، فایق آید و حرکت به سوی رشد و توسعهی شتابان اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و... را امکانپذیر سازد.
🖊 مهدی رشید
#شماره۴۶
#جامعه
🆔 @farhang_puya
⭕️ «توحید اجتماعی» و نقش حکومت
🔹 بر اساس بیانیهی گام دوم، همواره عناصر مشترکی برای همبستگی جوامع در سطوح مختلف حول محور «توحید» وجود دارد که باید بر مبنای آن هویت جوامع را تئوریزه کرد.
🔸 در واقع این سطوح؛ هویتسازی در سطح جهان شیعه با آموزههای شیعی، در سطح جهان اسلام با آموزههای اسلامی و در سطح جهان بشریت، با آموزههای فطری است.
🔹 نکته اساسی این است که در گفتمان اسلام ناب، علاوه بر لزوم فعالیتهای فرهنگی و مردمی برای ارتقای سرمایه اجتماعی، نقش مجموعهی حکومت اسلامی «ساختارها، قوانین، مدیران» بسیار بیشتر است و باید طوری عمل کنند تا مردم با امنیت خاطر، سوار بر کشتی حکومت دینی به ساحل سعادت برسند.
🖊 مهدی رشید
#شماره۴۶
#جامعه
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | گلبانگ الله اکبر
🇮🇷به شکــرانه ۴۵سال عزت و
افتخار جمهــوری اسلامی ایـران
۲۱بهمــن مــاه ۱۴۰۲ سـاعــت ۲۱
همــزمان در ســراســر کشــور: «الله اکبر»
#بانگ_الله_اکبر
#دهه_فجر
#مناسبتی
🆔 @farhang_puya
🛑 امام على علیه السلام:
ريشه سالم ماندن از لغزشها، انديشيدن پيش از عمل كردن است و سنجيدن پيش ازسخن گفتن.
📚 غررالحكم خدیث ۳۵۹۸
#حدیث
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 فرا رسیدن یوم الله ۲۲ بهمن، سالروز جشن پیروزی انقلاب اسلامی مبارک...🌹
#یوم_الله
#مناسبتی
🆔 @farhang_puya
📌 مبانی فکری انقلاب اسلامی
📎 در انقلاب اسلامی ایران به لحاظ مبانی فکری و نظری، هیچ یک از دو بعد مادی و معنوی به نفع دیگری حذف نشدند و در عرصه عمل نیز، با هدایت مدبرانه امام خمینی(س)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، برای اولین بار در عصر جدید امکان تجربه کوششهای جدی زمینی و مادی مانند حراست از سرزمین، همراه جهتگیری معنوی و اعتقادی، دفاع از اسلام، در سطحی گسترده فراهم آمد.
🔹 به فرهنگ نه به عنوان وسیله بلکه به عنوان هدف توجه گشت و دین به عنوان منبعی فرهنگساز ارج نهاده شد و بدین گونه علوم انسانی جدید با واقعیتهای نوینی آشنا شدند که پیش از آن با آنها بیگانه بودند.
🔸 نظریات علوم اجتماعی و انسانی آموختند که «فرهنگ» و به طور مشخص دین در تحولات جوامع به سوی تغییرات مثبت، بسیار مؤثر است و از این رو با الهام از پیروزی انقلاب اسلامی و آزمون جنگ تحمیلی، نگرشهای جدیدی را نسبت به انسان و عوامل هویت بخش جوامع پذیرا شدند.
✍ محمد رحیم عیوضی
#شماره۱۲
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
💢 پیشرفت در مسیر معنویت
🔹 تأکید اصلی راهبردهای ارائه شده از جانب اسلام برای پیشرفت بر این است که برنامهریزی جهت تحقق اهداف توسعه و رسیدن به آبادانی دنیا و آسایش همگانی باید با توجه به هدف اصلی خلقت یعنی تقرب به خداوند انجام
شود.
🔸 گسترش دانش و تأمین بهداشت و امنیت و رفاه جامعه وقتی ارزشمند است که در این چارچوب باشد نه به قیمت فدا کردن ارزشهای معنوی و از یاد بردن هدف اصلی یعنی سعادت اخروی البته این سخن به معنای بازماندن از دانش و رفاه نیست؛ بلکه در روایات میخوانیم هرگاه انسان از راه صحیح در پی هدف اصلی خود یعنی تأمین سعادت اخروی باشد در دنیا نیز سعادت مند خواهد شد.
✍ سعید فراهانی فرد
#شماره۵
#معارف
🆔 @farhang_puya
💢 اسلام، نجاتبخش جهان
🔰 امروزه بشریت از مکاتب و ایدئولوژیهای مادی عبور کرده است. امروز نه مارکسیسم جاذبه دارد نه لیبرال دموکراســی غــرب جاذبه دارد - میبینید در مهد لیبرال دموکراسی غرب در آمریکا در اروپا چه خبر است؛ اعتراف میکنند به شکست ـ نه ناسیونالیستهای سکولار جاذبهای دارند.
💠 امروز در میان امت اسلامی بیشترین جاذبه متعلق است به اسلام، به قرآن، به مکتب وحی که خدای متعال وعده داده است که مکتب الهى و وحى الهي و اسلام عزیز میتواند بشر را سعادتمند کند. این یک پدیده بسیار مبارک و بسیار مهم و پرمعنایی است.
📝 بیانات امام خامنهای
#شماره۲۴
#معارف
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی ویژهبرنامه بصیرت و انتخابات را برگزار میکند
🌹 در این برنامههای گفتگومحور، کارشناسان و صاحبنظران ضمن تبیین ویژگیهای انقلاب اسلامی به پاسخ به شبهاتی در این زمینه خواهند پرداخت
📋 زمان: دوشنبه 1402/11/123 ساعت 19:00
🗂 موضوع:
🔴 انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت
💡 کارشناس: حجتالاسلام ایمانی
استاد حوزه و دانشگاه و فعال جبهه مقاومت
📡 رسانه شوید
🔶 نشانیهای ورود به جلسه مجازی👇
🌐 https://tekye.net/tekye/live/3856
جدیدباترافیکرایگان👆
🌐http://dpfqom.iki.ac.ir/live
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🌐 https://www.aparat.com/dpfqom/live
📢 همچنین میتوانید ما را از طریق برنامه «باد صبا» بخش «هیئات مذهبی»، «پخش زنده هیئات شاخص کشور»، «دفتر ارتباطات فرهنگی» با گوشیهای تلفن همراه، نیز دنبال کنید.
🆔 @difqom
https://eitaa.com/difqom
💠 امیرالمؤمنین علیه السلام: همانا دنيا نهايت ديد كوردل است که آن سوى دنيا را نمىنگرد.
📚 قسمتی از خطبه 133 نهج البلاغه
#حدیث
🆔 @farhang_puya
⭕️ انقلاب اسلامی پایهگذار هسته بین الملل اسلام (بخش اول)
🧷 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حدود سالهای ۱۳۵۸ و ۱۳۵۹ جوانانی که علاقهمند بودند از نزدیک بیایند و امام(ره) و انقلاب را ببینند و با حوزه و محیطی که امام(ره) در آن رشد کرده بود آشنا شوند، رو به افزایش گذاشت و در طول یکسال جمعیت طلاب غیر ایرانی به چند برابر رسید.
🧷 به عنوان مثال شیعیان پاکستان از جمله افرادی بودند که متوجه قم گردیدند و به جای حوزه علمیه نجف که اوایل دهه ۱۹۷۰ هم مورد حمله رژیم بعثی عراق قرار گرفته بود و طلاب و علمای غیر عراقی از آن اخراج گردیده بودند، برای آشنایی با علوم دینی به حوزه علمیه قم اقبال نشان دادند.
✍ مریم میرزایی
#شماره۲۱
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | مبارزه، هویتی انقلاب
🔚 کسانی که در انقلاب اسلامی شهید شدند، جزء برترینها هستند
👤 امام خامنهای
#انقلاب_اسلامی
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⭕️ انقلاب اسلامی پایهگذار هسته بین الملل اسلام (بخش اول) 🧷 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حدود ساله
⭕️ انقلاب اسلامی پایهگذار هسته بین الملل اسلام (بخش دوم)
▫️ در نتیجه تحتتأثیر فضای انقلابی اوایل دهه ۱۹۸۰ م و شرایط نوین جهانی و منطقهای، به تأسیس مدارسدینی جدید و تحول
در مضامین درسی و متون آموزشی و امکانات رفاهی دست زدند. اواخر سال ۱۳۵۹ یا اوایل ١٣٦٠ بود که به دلیل علاقه روزافزون طلاب غیرایرانی به ایران و تحصیل در حوزه های علمیه آن، به ویژه شهر قم، امام خمینی (ره) فرمان تشکیل «شورای سرپرستی طلاب غیر ایرانی» را صادر کردند. این شورا از سال ۱۳۷۲ با عنوان جدید «مرکز جهانی علوم اسلامی» مستقیما زیر نظر رهبر کبیر انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه
داده است.
✍ مریم میرزایی
#شماره۲۱
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
💢 نعمت بزرگان دین؛ آیتالله مطهری(ره) (بخش اول)
🔹 «علماء شيعتنا مرابطون بالثغر الذي يلى إبليس و عفاريته»؛ عالمان شیعه مرزبانان دلها هستند؛ همانگونه که کشور باید مرزبانان نظامی داشته باشد تا از هجوم من جلوگیری کند، دلهای مؤمنین هم باید مرزبان داشته باشد تا سلاحهای القایی شیاطین را دفع کنند. این مرزبانی اساسا با استفاده از دو سلاح صورت میپذیرفت؛ سلاح قلم و سلاح بیان.
🔸 در حیطه قلم آثار گوناگونی از وی [ شهید مطهری ] به چاپ رسید که همگی در پاسخ به شبهات و انحرافات بود. قلم او بسیار شیوا و رسا بود و به تعبیر زیبای ایتالله جوادی آملی .... «مطهری فهمش با وهم مخلوط نبود، عقل عملیاش با آز و هوس مخلوط نبود و لذا قلمش حر و آزاد بود».
🧷 او هم مقاله مینوشت و هم کتاب در عرصه مقالات در نشریه «مکتب تشیع» همکاری علمی و
ارشادی داشت. مقالاتی از استاد مطهری در نشریه مکتب تشیع منتشر شد، از جمله؛ اصالت روح، قرآن و مسئلهای از حیات، توحید و تکامل و حق عقل در اجتهاد.
✍ فائزه فلاطونی
#شماره۲۳
#حوزه_علمیه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 نعمت بزرگان دین؛ آیتالله مطهری(ره) (بخش اول) 🔹 «علماء شيعتنا مرابطون بالثغر الذي يلى إبليس و عف
💢 نعمت بزرگان دین؛ آیتالله مطهری(ره) (بخش دوم)
▫️ در عرصه کتاب نیز آثار گرانبهایی از وی به چاپ رسید که در آنها انحرافات به چالش کشیده شد. به عنوان نمونه باید به کتاب علل گرایش به مادیگری که تکمیل شده، دو سخنرانی استاد مطهری در سالهای ٤٨ و ٤٩ در دانشسرای عالی است و در سال ۱۳۵۰ منتشر شد، اشاره نمود.
▫️ استاد این اثر کارآمد را زمانی تألیف کرد که در میان نسل جوان گرایشی به مكاتب مادی - و از جمله مارکس - مشاهده میشد. سران سازمان منافقین هم در حال گرایش به مارکسیسم بودند که سرانجام مارکسیست شدند و به طور رسمی این تغییر ایدئولوژی را اعلام کردند.
🧷 استاد مطهری در این کتاب به بررسی نقش کلیسا، مفاهیمفلسفی، اجتماعی و سیاسی و.... در گرایش به مادیگری میپردازد و علل لغزشهای و انحرافها را در این زمینه
روشن میسازد.
✍ فائزه فلاطونی
#شماره۲۳
#حوزه_علمیه
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 میلاد با سعادت مرکز عالم وجود، مطلب محبین و مقصد عشاق، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام مبارک و فرخنده باد.
#امام_حسین
#مناسبتی
🆔 @farhang_puya
⭕️ «انتخابات» نشانه اقتدار ملی
🔹نظامهای سیاسی همواره بقا و تقویت خویش را در پشتوانهی مردمی و مشارکت سیاسی مردم در اعمال حاکمیت تعریف میکنند.
🔸 بارزترین و گویاترین مشارکت سیاسی مردم، شرکت در انتخابات است که در عرف سیاسی، هر چه میزان مشارکت عمومی در انتخابات گسترده تر باشد، مقبولیت و به تعبیر (غیر توحیدی) مشروعیت حکومت و هیئت حاکمه در سطح ملی و جهانی، افزون
خواهد شد.
🔹 اساسا پشتوانه مردمی به عنوان بالاترین عنصر اقتدار ملی و بازدارندگی بینالمللی همواره مورد توجه حاکمان بوده است و به همین جهت، نظامهای سیاسی با به کارگیری تمام ظرفیتها و امکانات خود سعی میکنند مردم را به مشارکت اجتماعی کشانده و اقتدار حکومت را عیان سازند.
🖊 م.واشان
#سیاست
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی ویژهبرنامه بصیرت و انتخابات را برگزار میکند
🌹 در این برنامههای گفتگومحور، کارشناسان و صاحبنظران ضمن تبیین ویژگیهای انقلاب اسلامی به پاسخ به شبهاتی در این زمینه خواهند پرداخت
📋 زمان: سهشنبه 1402/11/24 ساعت 19:00
🗂 موضوع:
🔴 انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت جلسه دوم
💡 کارشناس: حجتالاسلام ایمانی
استاد حوزه و دانشگاه و فعال جبهه مقاومت
📡 رسانه شوید
🔶 نشانیهای ورود به جلسه مجازی👇
🌐 https://tekye.net/tekye/live/3856
جدیدباترافیکرایگان👆
🌐http://dpfqom.iki.ac.ir/live
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🌐 https://www.aparat.com/dpfqom/live
📢 همچنین میتوانید ما را از طریق برنامه «باد صبا» بخش «هیئات مذهبی»، «پخش زنده هیئات شاخص کشور»، «دفتر ارتباطات فرهنگی» با گوشیهای تلفن همراه، نیز دنبال کنید.
🆔 @difqom
https://eitaa.com/difqom
💠 امام على عليهالسلام: خوشبختى حقيقى اين است كه كار انسان به خوشبختى بينجامد و بدبختى حقيقى اين است كه[فرجام ] كار آدمى به بدبختى ختم شود.
📚معانی الأخبار۳۴۵/۱
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💢 صدور اسلام انقلابی به تمام جهان
🔸 امام خمینی با اندیشه صدور انقلاب اسلامی، نهضت مردمی ایران را به یک نهضت جهانی تبدیل کرد که در این نهضت جهانی همه ملل به طور عام و ملل اسلامی به طور خاص، از آبشخور زلال معارف آن بهره ببرند.
📎 امام با طرح این اندیشه به فکر آسیبزدایی از پیکره جهان و رهاسازی ملل مظلوم از یوغ ستمگران دوران بود به همین سبب، معتقد بود که ما به تمام جهان تجربههایمان را صادر
میکنیم و نتیجه مبارزه و دفاع با ستمگران را بدون کوچکترین چشمداشتی، به مبارزان راه حق انتقال میدهیم و مسلما محصول صدور این تجربه ها، جز شکوفایی پیروزی و... استقلال و پیاده شدن احکام اسلام برای ملتهای در بند نیست.
✍ هادی مجیدی
#شماره۲۸
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya