⭕️ رابطه زیرساخت فضای مجازی با محتوای آن
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با حجت الاسلام کرباسی
🔹 ما میگوییم اگر که شما زیرساخت کشور را در اختیار اینستاگرام قرار دادی و اجازه دادی یک سکوی خارجی به راحتی خلاف قوانین کشور بیاید اینجا فعالیت بکند، از طریق ارائه زیر ساخت فنی به او، شما در واقع داری محتوای او را وارد کشور میکنی. مثل این است که تو رفتی با مدیر اینستاگرام توافق کردی گفتی روزانه مثلا هزاران
فیلم وارد کشور کن.
🔸 شما وقتی زیر ساخت اینترنتی کشور را در اختیار یک پیامرسان یک شبکه اجتماعی قرار دادی در واقع داری محتوای او را وارد کشور میکنی و اینها قابل تفکیک نیست و اگر آن زیرساخت را در اختیار یک سکوی داخلی قرار دهید میتواند با محتوایش مخاطب خود را جذب کند و این امکان در حال حاضر موجود است.
🔹 اینطور نیست بگویی من زیرساخت میآورم، حالا وزارت ارشاد، حوزه علمیه، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، دستگاههای محتوای فرهنگی بروند محتوا را درست کنند! خیر شما وقتی داری زیر ساخت میدهی در واقع داری محتوا را هم میآوری.
#فضای_مجازی
#جامعه
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
🛑 امام علی علیه السلام: هرکس درمقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع کند، دو سوم دینش از بین برود.
📚نهج البلاغه، حکمت ۲۲۸
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💠 عناصر تشکیل تمدن نوین اسلامی
🔹 انقلاب ما یک انقلاب تمدنی است. برای تحقق تمدن نوین اسلامی حداقل چند عنصر لازم است؛ عنصر اول نظریه تمدنی؛ عنصر دوم رهبر تمدنی؛ عنصر سوم نخبگان تمدنساز؛ عنصر چهارم ملت آماده و دارای عقبه تمدنی؛ عنصر پنجم تلاش و کوشش و حرکت به سمت پیشرفت و عدالت؛ عنصر ششم حضور ملت در صحنه؛ عنصر هفتم صبر و مقاومت؛ عنصر هشتم تولید مداوم اقتدار (اقتدار دفاعی، امنیتی، نظامی و امثال اینها).
🔸 از لحاظ نظامی ما قبل از انقلاب اقتداری نداشتیم. ایران مستعمره و استبدادزده بود. بعد از پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس اقتدار دفاعی پیدا کردیم. اقتدار دفاعی به این معنا که اگر دشمن هجوم کند میتوانیم از خودمان دفاع کنیم. بعد از هشت سال دفاع مقدس این اقتدار دفاعی تبدیل شد به اقتدار بازدارنده. اقتدار بازدارنده یعنی دشمن نمیتواند هجوم و حمله نظامی به ما کند.
🖊 آیت الله کعبی
#شماره۴۶
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
👆📣 سلسله نشستهای تبیینی-بصیرتی دفتر ارتباطات فرهنگی به مناسبت محرم الحرام ۱۴۴۵
🟢 مکتب عاشورا 🟢
تبیین ویژگیهای مکتب عاشورا همراه با
نقد کتاب «عاشورا؛ فساد و اصلاح» اثر حجتالاسلام دکتر فیرحی
🗂 موضوع:
🔴 نقد «روش شناسی فقه سیاسی» کتاب «عاشورا، فساد و اصلاح» جلسه اول
🎙 کارشناس: حجت الاسلام و المسلمین محمد متقیان تبریزی
عضو گروه پژوهشی فقه سیاسی مرکز فقهی ائمه اطهار
⏰ زمان: چهارشنبه 1403/5/17
ساعت 18:00
📡 آدرس مجازی:
🌐 https://tekye.net/tekye/live/3856👈
جدیدباترافیکرایگان👆
🌐http://dpfqom.iki.ac.ir/live
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
https://www.aparat.com/dpfqom/live
🌐 https://web.rubika.ir/#c=c0B2xs30daaa5d0480cc739eb3cec3e3
#انتخابات
🆔 @difqom
https://eitaa.com/difqom
💠 طوفان الاقصی نشانه جایگاه «ضربه اول» انقلاب اسلامی
🔹 بعداً این قدرت بازدارندگی دفاعی تبدیل شد به موازنه قدرت. بحمدالله نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی از قدرتهای مطرح جهانی در عرصه بین الملل شده الان. در این سالهای اخیر ما به اقتدار «ضربه اول» رسیدیم. یعنی میتوانیم ضربه اول را بزنیم و دشمن نمیتواند غلطی بکند، نمونهاش بحث عین الاسد و این بحث مقاومت که یک مرز جدیدی برای انقلاب اسلامی تولید شده به نام «مرز مقاومت» اسلامی که خیلی حائز اهمیت است.
🔸 در این چهل و چهار سال و اندی بحمدالله انقلاب اسلامی قویتر شده و آمریکا و صهیونیسم بینالملل ضعیفتر شدند و همین جنگ غزه نشان داد که قدرت اینها قدرت پوشالی و در هم ریخته است و خود این وضعیت غزّه که یک شکست کامل اطلاعاتی امنیتی دفاعی و نظامی برای رژیم صهیونیستی است و میزان پیشرفتی که این مقاومان غزّه داشتند [نشان از این اقتدار است].
🔹 حجم جغرافیایی آن [طوفان الاقصی] تا عمق چهل کیلومتری سرزمین اشغالی است، هزار و دویست شهادتطلب که جلو رفتند تا شهید بشوند و برنگردند، با این وصف به اینها دستور داده شده که ظرف مثلاً آنقدر مدت که نمیخواهم بگویم با این تعداد افراد اگر عملیاتتان پیروزمندانه بود، شما به فلان نقطه عملیاتی برگردید و بحمد الله اکثر عملیات کنندگان سالم برگشتند؛ با اسیران زیاد هم برگشتند.
📝 آیت الله کعبی
#شماره۴۶
#انقلاب_اسلامی
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
📸 #عکس_نگاشت | بستر انحرافات علی شریعتی 📌من از مقطعی که با افکار آقای علی شریعتی آشنا شدم، تصور اب
📸 #عکس_نگاشت | امیدی به دیدار نیست!
📌آقای طباطبایی در جریان افکار شریعتی بودند. استاد مستقیم یا غیر مستقیم آشنا بودند و چون مرحوم آقای مطهری هم با ایشان حرف زده بودند، ایشان اجمالا شنیده بودند. اینکه تا چه اندازه کتابهایش را خوانده بودند نمیدانم! ولی اجمالا با اشتباهاتش آشنا بودند.
🔸خدمت ایشان عرض کردیم و ایشان فرمودند: تابستان گذشته که من مشهد بودم، بعضی از دوستان آقای شریعتی خواستند ایشان را به دیدار من بیاوردند که با هم صحبت کنیم و نصیحتش کنم و تذکراتی به او بدهم.
🔸ایشان فرمودند: این ملاقات هیچ فایده ندارد؛ برای اینکه اگر ایشان بخواهد شریعتی باشد، دست از افکارش بر نمیدارد و اگر بخواهد دست از افکارش بر دارد، دیگر شریعتی نیست و او آدمی نیست که دست از افکارش بردارد. من مطمئنم که دست بر نمی دارد. بنابراین از این ملاقات سوء استفاده خواهد کرد.
📚ذوالشهادتین امام، صفحه ۱۴۶، محمد حسن روزی طلب
#پاراکتاب
#عکس_نوشته
🆔 @farhang_puya
🛑 امام جواد عليه السلام: هر كس نداند كارى را از كجا آغاز كند، از به سرانجام رساندن آن درماند.
📚 ميزان الحكمه جلد۳ صفحه ۵۴
#حدیث
🆔 @farhang_puya
📸 #عکس_نگاشت | نقد و مطالبه از شریعتی
📌روزی مرحوم دکتر بهشتی به منزل ما آمد. ایشان به مناسبتی مطلع شدند که بحث صحبت با شریعتی پیش آمده است. تقریبا صحبت روز بود. ایشان درباره شریعتی گفتند: او آدمی پرگویی است و اهل تحقیق و اینها نیست. بنظرم ایشان این تعبیر را کرد: شریعتی اسلام سراست نه اسلام شناس.
🔸سخنرانی میکند و دیگر پایبند این نیست که مطالبش درست باشد یا نباشد. بعد ایشان گفت: شریعتی یک حرفهای ناجور زده! ما یک جلسه داشتیم (یا قرار است جلسه ای داشته باشیم، حالا دقیقا یادم نیست).
🔸 من و آقای مطهری توسط سید علی آقای خامنهای به ایشان پیغامی دادیم. چون ایشان درباره روحانیت بدگویی میکرد، من و آقای مطهری با هم صحبت کردیم و بعد توسط سید علی آقای خامنهای این پیغام را به مسئولین حسینیهٔ ارشاد دادیم.
📚ذوالشهادتین امام، صفحه ۱۴۸ و ۱۴۷، محمد حسن روزی طلب
#پاراکتاب
#عکس_نوشته
🆔 @farhang_puya
⭕️ قرائتهای مختلف از اسلام در صدر اسلام (بخش اول)
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر جواد سلیمانی
🔹 در صدر اسلام بعد از رحلت رسول خدا سه نوع اسلام در جامعه مطرح شد: ۱.اسلام خلفا ۲. اسلام امویان و بعد هم اسلام عباسیان ۳. اسلام اهل بيت (عليهم السلام ).
در طول تاریخ اگر تقریبا نیم قرن اول هجری را در نظر بگیریم بعد از پنجاه سال، تقریبا اسلام خلفا به نوعی در عرصه ی سیاسی - اجتماعی منحل در اسلام اموی شد؛ به طوری که خلفا را کنار زدند و آمدند.
#شماره۴۶
#تاریخ
🆔
@farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⭕️ قرائتهای مختلف از اسلام در صدر اسلام (بخش اول) 📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر جواد س
⭕️ قرائتهای مختلف از اسلام در صدر اسلام (بخش دوم)
📝 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر جواد سلیمانی
🔸 معاویه بعد هم یزید بعد هم مروانیها حاکمیت جهان اسلام را در دست گرفتند. بعد هم عباسیان آمدند و حاکمیت جهان اسلام را در دست گرفتند و سعی کردند که فرهنگی اسلامی که خودشان آن را میپسندند به عنوان اسلام ناب به جامعه معرفی کنند. در برابر این حرکت، اسلام اهل بیت علیهم السلام) ایستادگی کرد. در میان خود این کسانی که اسلام اهل بیت را قبول داشتند در طول تاریخ انشعاباتی پیش آمد؛ مثلا زیدیها آمدند در برابر مروانیها گفتند باید جنگ کنیم.
🔹جنگها و قیامهایی را راه انداختند تا زمان عباسیان این را ادامه دادند. بنی الحسن نوههای امام حسن(علیه السلام)، قیامهایی را
در تاریخ به وجود آوردند؛ مثل قیام محمد نفس زکیه. اهل بیت(علیهم السلام) که اسلام ناب را رهبری میکردند، در مسیری حرکت کردند که در برابر توطئههای سهمگین فرهنگی، اجتماعی اقتصادی و امنیتی که در مقابل شیعه بود، توانستند با این حرکت خودشان سه کار انجام دهند.
#شماره۴۶
#تاریخ
🆔
@farhang_puya
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
⚡️ دومین همایش بینالمللی دشمنشناسی - به مناسبت سومین سالگرد رحلت استاد محمدحسین فرجنژاد
👤سخنران همایش: حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان
🎁به همراه تقدیر از نفرات برتر همایش و اهدای تندیس سال #دشمن_شناسی
📆 پنجشنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۳
⏰ ساعت ۱۶ الی ۱۹
📍قم، خیابان شهدا، سالن همایشهای غدیر
📣شرکت برای عموم آزاد است.
📲کانال مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
https://eitaa.com/joinchat/1842479109C6a0ba6652b