📌 حفظ استقلال میوه انقلاب را به ثمر میرساند
🔸 یکی از راههایی که از دیدگاه استاد شهید مطهری برای مقابله با نفوذ متصور است، مسأله استقلال میباشد. این مسأله در اندیشه استاد جایگاه ویژهای دارد و درباره آن سخنان بسیاری نیز گفته است.
🔹 شهید مطهری با تاکید بر این نکته که من بر روی مسأله استقلال و بالاخص استقلال مکتبی زیاد تکیه دارم، به این نکته تصریح میکند که «ما اگر مکتب مستقل خودمان را ارائه نکنیم حتی با این که رژیم را ساقط کردهایم و حتی با این فرض که استقلال سیاسی و استقلال اقتصادی را به دست آوریم، اگر به
استقلال فرهنگی دست نیابیم، شکست خواهیم خورد و نخواهیم توانست انقلاب را به ثمر برسانیم.
🖋 رضا محمدی فیروزجانی
#شماره۳۱
#سیاست
#فرهنگ
🆔@farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #ببینید | وضعیت نتانیاهو در سوئد
🔴 کاش مسئولین یاد بگیرن ...
🆔 @farhang_puya
💠 منطق تمام شیعه و دو بال سرخ
و سبز
🔻 دو باور شیعیان استکبار را به زانو درآورده است و برای تخریب آن هزینههای گزافی نیز خرج میکند؛ گام اول این تخریب نام نهادن عملیاتهای تروریستی، بر حرکات استشهادی است.
🔻 در این راستا ۲۰ جلد کتاب و ۱۰۰ فیلم در هالیوود با رویکرد آخرالزمان منتشر میشود. بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر سینمای هالیوود به دنیای خونین آخرالزمان دامن میزند و فیلمهایی مشابه دفاع مقدس با مفاهیمی چون مادر شهید و همسر شهید از این فیلم سر در میآورد. تخریب بال سرخ و بال سبز شیعه و منطق نهم شهید در میان این دو بال پروازش آشکار میشود.
🖋 فاطمه حیدری
#شماره۱۳
#استکبار_ستیزی
🆔@farhang_puya
🎯 تاكيد عقل بر مرزبندی
▪️ عقل همواره به جدایی سره از ناسره دوست از دشمن حق از باطل و صالح از ناصالح حکم میکند از دیدگاه عقل، دفع ضرر محتمل واجب است و
مخلوط شدن دوست و دشمن، میتواند خطرناک باشد و موجودیت دوستان را به شدت تهدید کند. از این رو، عقل حکم میکند که دوستان خود را از دشمنان و وابستگان آنها جدا کنیم تا بتوانيم منافع و مصالح خود را حفظ کرده خویشتن را از ضربههای دشمن
در امان داریم.
🖋 سید صمد موسوی
#شماره۱۱
#انقلاب_اسلامی
#استکبار_ستیزی
🆔@farhang_puya
🔴 ایران در روزهای آغازین نبرد
🔖 باید اذعان داشت که آغاز جنگ تحمیلی تصمیم شخص صدام حسین نبود، بلکه این مسئله به بافت سیاسی حاکم بر رژیم وقت عراق و سوء استفادههای دشمنان ایران از آن باز میگردد. آمریکا در برخورد با ایران مرحله به مرحله مبارزه کرد تا منافع خود را حفظ نماید و در نهایت دست به حرکتی بزرگ علیه ایران زد که همان حمله نظامی بود لذا برای اجرای این طرح از همسایه ایران - عراق - که شرایط مناسبی را برای اجرای این تصمیم داشت، استفاده کرد.
🖋 مهیا زاهدین لباف
#شماره۱۷
#انقلاب_اسلامی
#استکبار_ستیزی
🆔@farhang_puya
🔴 ما دست از مبارزه با #ظالم بر نمیداریم
♦️امام خمینی(ره):ما مظلومین همیشه تاریخ، محرومان پابرهنهگانیم،ما غیر از خدا کسی را نداریم و اگر هزار بار قطعه قطعه شویم دست از مبارزه با ظالم بر نمیداریم.
♦️پس راهی جز مبارزه نمانده است و باید چنگ و دندان ابرقدرت ها و خصوصاً آمریکا را شکست الزاماً یکی از دو راه را انتخاب نمود یا شهادت یا پیروزی.
🆔 @farhang_puya
💢 فتوای قیام برای حجاب
🔚 آیتالله سید محمدتقی خوانساری حرمت کشف حجاب به نحوی که امروزه در پایتخت تداوم دارد، علاوه بر آنکه حرمت قطعیه دارد، از علمایی مثل صاحب جواهر ـ علیالله مقامه - که اول متبحر در فقه است، بر آن دعوی ضروری دین شده است که منکرش کافر و نجس است و جلوگیری از آن هم از بابت نهی از منکر بر تمام افراد واجب است و تمام
هم مقصر و مسئولند در اهمال نسبت به این فریضه!
🖋 حسن ملکشاهی
#شماره۲۶
#انقلاب_اسلامی
#جامعه
#حجاب
🆔@farhang_puya
🔘 راهپیمایی هزاران نفر از مسلمانان شهر کارگیل هند در محکومیت حملات تروریستی اخیر در پاکستان و کشتار مسلمانان پاراچنار بهدست قبایل تکفیری
🆔 @farhang_puya
🛑 تکبر در برابر مستکبر، تواضع است
📚 همین تکبر مذموم چنانچه در برابر مستکبری صورت بگیرد، در منطق امیرالمؤمنین(ع) عین تواضع است؛ اواخر عمر مبارکش بود که فرمود:
🔹 آگاه باشید خداوند مرا به جنگ با سرکشان تجاوزکار پیمانشکنان و فسادکنندگان در زمین فرمان داد؛ با ناکثان پیمانشکن جنگیدم؛ با قاسطین تجاوزکار جهاد کردم و مارقین خارج شده از دین را خوار و زبون ساختم؛ بانگ صاعقهای قلب رهبر خوارج را به تپش آورده، سینهاش را لرزاند و کارش را ساخت اکنون تنها اندکی از سرکشان و ستمگران باقی ماندهاند که اگر خداوند مرا باقی گذارد با حمله دیگری نابودشان خواهم کرد و حکومت حق را در سراسر کشور اسلامی جز مناطق پراکنده و دوردست پایدار خواهم کرد!
🖋 حسین فلاحزاده ابرقویی
#شماره۳۴
#استکبار_ستیزی
🆔@farhang_puya
❇️ مفهوم توسعه در نگاه اندیشهوران مسلمان
🔰 با توجه به مفهوم انسانی توسعه است که برخی از اندیشهوران مسلمان معتقدند که «اسلام» به مسأله توسعه اقتصادی اهمیت زیادی داده است اما در عین حال آن را بخشی از مسألهای گسترده، که عبارت باشد از توسعه انسانی، میداند. بدین جهت است که حتی در بخش اقتصادی نیز بر توسعه انسانی تأکید میکند و در توسعه اقتصادی عنصری اساسی و جدایی ناپذیر از توسعه اخلاقی و اجتماعی - اقتصادی جامعه انسانی به شمار میرود.
🖋 محمدرضا زهرایی
#شماره۳۵
#جامعه
🆔@farhang_puya
🖇 نظام عادلانه لازمه پیشرفت جامعه
📌 نگاه آیتالله مصباح یزدی به مقوله پیشرفت برمبنای اندیشه اسلامی صرفا به معنای پیشرفت در عرصه های اقتصادی و نظامی نیست بلکه پیشرفت انسانی و تکامل انسان به سمت قرب الهی مد نظر است.
🔹 این نوع پیشرفت حقیقی که انسان به سمت تکامل انسانیت خود در حرکت باشد بدون برپایی نظام عادلانه امکان پذیر نمیباشد. نظام عادلانه نیز نیازمند یک ناظم عادل به عنوان حاکم است که مهمترین وظیفه او هدایت جامعه به سمت اجرای عدالت و مقابله با هرگونه ظلم و حرکت خلاف عدالتی است.
🖋 ابوالقاسم جعفری
#شماره۴۷
#علامه_مصباح
🆔@farhang_puya
🔴توییت یک پزشک از نتیجه سگ بازی!
این کیست هیداتید بزرگ رو از ریه یه دختر ۱۱ ساله در آوردیم
این کیست از سگ میاد
👈 این پزشک سابقاً گزارش داده بود که جراحی دیگری هم روی مردی انجام داده که با شکایت از یبوست شدید و ورم شکم مراجعه کرده بوده و کیست های مادر از شکمش خارج کرده بود!
🆔 @farhang_puya
📸 #عکس_نگاشت | دیدگاه سیاسی شریعتی در آیینه مصباح انقلاب
🔸 ایشان [شریعتی] بر نکات سؤالبرانگیزی تأکید میکرد از جمله این که اساساً نظر اسلام در باب حکومت نظر دموکراسی است و لذا بعضی از وقایع تاریخی صدر اسلام مخصوصاً بعد از رحلت پیامبر اکرم را به این صورت تفسیر میکند که اینها روشهای دموکراتیک بودهاند.
🔸 وقتی هم مواجه میشود با اعتقاد شیعه راجع به نصب اميرالمؤمنین، وصایت و ولایت، دست به توجیه میزند تا به نوعی با نظریه دموکراسی سازگار شود.
میگوید در مورد امیرالمؤمنین این مسئله نصب نبود بلکه کاندیداتوری بود و در هر روش حکومتی دموکراتیک هر شخصی میتواند یک نفر را کاندیدا کند، منتها اعتبارش به این کاندیداتوری نیست بلکه اعتبارش به این است که مردم رأی بدهند. پیغمبر هم به عنوان یک شخص از این قبیل علی(ع) را کاندیدا کرده ولی مردم رأی ندادند و نشد و صحبتهایی از این قبیل.
📚 عمار انقلاب، صفحه ۵۰۸
#پاراکتاب
#عکس_نوشته
🆔 @farhang_puya
⭕️ حکم شرعی ارتباط در فضای مجازی از منظر آیتالله بهجت
⛓ با توجه به اینکه ارتباط دختر و پسر نامحرم بدون ضرورت چه از طریق تلفن و موبایل باشد یا از طریق شبکه اینترنت و چت و چه از راههای دیگر باشد، غالبا منشأ فساد است جایز نیست و اگر صحبتها تحریک کننده باشد، حرام است.
🔚 تجربههای مکرر نشان داده که رابطههای دختران و پسران، دامهای شیطان است و پیامدهای منفی هم دارد. همچنین صحبت کردنهای غیر ضروری با نامحرم از مناسبترین جایگاههای نفوذ شیطان است و ممکن است ناخودآگاه انسان را به روابط غیر اخلاقی سوق دهد؛ البته اگر برای ارتباط و صحبت کردن با نامحرم ضرورتی در بین باشد مانند سؤال کردن مسائل شرعی از نامحرم و امثال این مورد و قصد لذت و شهوت هم در بین نباشد و مفسده هم نداشته باشد، اشکال ندارد؛ ولی به شرط آنکه این نوع
ارتباط نیز دوامدار نباشد.
🖋 زهرا کاکاوند
#شماره۲۹
#فضای_مجازی
#اخلاق
🆔@farhang_puya
❇️ نسبت شهادت با شهادت طلبی
⚜ با کمی تأمل، به نظر میرسد طلب شهادت و خواهش مرگ سرخ، فرای اصطلاح خاص «شهادتطلبی»، چیزی است که در شهادت به معنای عام وجود دارد. نفس قرار گرفتن در فضایی که هر لحظه ممکن است جسم و جان انسان را با مخاطره فنا روبه رو سازد، نوعی استشهاد و شهادت طلبی است؛ به ویژه در سنتی که نیت مؤمن را از عمل او
بهتر میداند و شاید از همین رو شهادت در فرهنگ عرف به شهادت در معرکه جنگ منصرف است، اگرچه اقسام دیگر آن نیز محترم شمرده میشود.
🖋 محمد لطیفی
#شماره۱۳
#شهادت_طلبی
#شهید_مهدی_زاهدلویی
🆔@farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ باگذشت بیش از شش ماه هنوز جلیلی محور تخریب رسانههای مختلف به خصوص طرفداران #وحدت_شکن هست
علی اکبر صالحی:
حالا شما مذاکره کننده ایران را بی آبرو میکنید که چه شود؟ متهم به خیانت میکنید که چه شود؟ آقای جلیلی میگوید بتن در چاله راکتور اراک ریختهاند؛ اما آن عکسی که منتشر شده فتوشاپ است؛ این حرف را آمریکاییها گفته بودند!
آخر چرا این حرف را میزنید؟ تازه راکتور و ساختمانش را داشتیم میساختیم؛ در افکار عمومی جا انداخته بودند که راکتور درست شده بود اما هنوز هم کاملا درست نشده
🆔 @farhang_puya
🌐 مدیریت بزرگترین تحول تاریخ
🔅 مطالعه سیره مدیریتی پیامبر اعظم رهنمون این نکته کلیدی است که آن حضرت سه مرحله اساسی را در ایجاد تحول در اوضاع ناگوار امت و مدیریت آن
در نظر داشتهاند. نخست متروک کردن عادات سخيف جاهلی، سپس تبیین و ترویج فضایل و کرامات انسانی و سرانجام تقویت و تثبیت فرهنگ متعالی و نوپای اسلامی در جامعه آن روز.
🖋 محمدحسین ظریفیان یگانه
#شماره۴
#تاریخی
🆔@farhang_puya
🔘 تغییر موقعیتی احکام از گذشته تا به امروز
🔺 یکی از این قواعد که در عصر ما به عنوان یک سوال مطرح شد و قبلا پذیرفته میشد اما به عنوان یک قاعده فقهی مطرح نمیشد، تاثیر زمان و مکان بر فتوا و احکام در حکمهای حکومتی است. شاید اولین کسی که من صریحا این مطلب را به عنوان یک قاعده از ایشان شنیدم خود حضرت امام رضوان الله علیه بود
که باید شرایط زمان و مکان را در نظر گرفت.
🎙 سخنان آیتالله مصباح یزدی
#شماره۳۲
#معارف
🆔@farhang_puya