⛔️ وظیفه دولت در مدیریت تحول
🖊 نصرالله انصاری
✅ در حال حاضر كه كشورهای سلطهگر از اقتصاد به عنوان ابزار فلج كننده كشورهای مستقل استفاده میكنند، نقش دولت توسعه یافته است و علاوه بر مقابله با چالشهای درونی اقتصاد كه از انگیزه و رفتار ناصحیح عوامل انسانی نشأت میگیرد با چالشهای بیرونی اقتصاد كه از مداخلات نظام سلطه در اقتصاد بینالملل برمیخیزد نیز مواجه است.
✳️ مقام معظم رهبری(حفظهالله) میفرمایند: «سیاست استكباری، زمین زدن ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی از راه اقتصاد است» دولت در جمهوری اسلامی ایران همانطور كه باید حواسش به توزیع عادلانه، تولید و مصرف نیازمحور و نظام پولی و مالی تولیدمحور باشد به نرخ ارز هم باشد تا ماجرای اخیر دلار به وجود نیاید. به واردات هم باشد تا موجب از كار افتادن تولیدات داخل نشود.
✅ به موانع صادرات هم باشد تا بازارهای جهانی خود را از دست ندهد. به تراز تجاری هم توجه داشته باشد كه با كسری یا مازاد غیرمعقول مواجه نگردد. در مجموع، مسئول مستقیم چالشهای احتمالی اقتصاد یك كشور دولت است. این چالشها باید به موقع توسط دولت پیشبینی و یا شناسایی و پیشگیری و برطرف شود. در غیر این صورت، نه تنها آینده اقتصاد كه آینده كل نظام به خطر میافتد.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#نظام_کار_آمد
#اقتصاد
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
⚠️ ریزش خواص در انقلاب اسلامی
✒️ حسن طاهری
💢 انقلاب اسلامی و حاکميت دينی در طول 28 سال گذشته با فراز و نشيبهايی مواجه بوده است. در اين فراز و نشيبها و مقاطع حساس هر کدام از شخصيتها آراء و نظرات گوناگون و ضد و نقيضی را اظهار نمودهاند که در بررسی زمانی و تاريخی، نکتههای شگفتآوری را نمايان میسازند.
⭕️ آقايان حسينعلی منتظری، يوسف صانعی، هاشمی رفسنجاني و سيدمحمد خاتمی، حسن روحانی، علیاکبر محتشمیپور، مهدی کروبی، سيدحسين موسوی تبريزي، محمدجواد حجتی کرمانی و برخی ديگر از مدعيان پيرو خط امام از جمله افرادی هستند که با گذر زمان درباره نوع مشروعيت حکومت و حاکم، ديدگاهی متفاوت با ديدگاه های خود در دهه 60 به دست آوردهاند.
💢 ديدگاه نوين اين شخصيتها، که علت تغيير آشکار و فاحش آن برای هيچ کسی معلوم نيست، در طی گذشت سه دهه حاکميت دينی و سالهای پرفراز و نشيب انقلاب به دست آمده است. اين شخصيتها در سالهای اخير مواضعی را اعلام نمودهاند که با ديدگاههای دو دهه پيش آنان کاملاً در تضاد میباشد.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_2
#فتنه
#ریزش_خواص
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
📈 آموزش مبارزه با رانت از پیش دبستانی
⁉️ مصاحبه فرهنگ پویا با جواد توکلی
❓ پویا: شاید یکی از نقاط قوت غرب،مجموعهی نظارتی قوی آن است؟
⭕️ جواد توکلی: البته فقط بحث نظارت نیست. من معتقدم آنها در بحث فرهنگ سازی هم خوب کار کردند. یعنی از پایه دارند میآیند در کتابهای درسی خود کار میکنند. اینها دقیق الگو دارند که؛ مثلاً بیست مفهوم اقتصادی را بیرون کشیدهاند و میگویند: « فلان مفهوم را شما باید در پیش دبستانی بگویی، بعد باید در ابتدایی این را باز تکرار کنی، در دورهی دبیرستان باید آن را تحکیم کنی.»
💢 بچه باید بداند پس انداز چیست تا تمایل به پس انداز داشته باشد. مهارت پس انداز را هم داشته باشد. مثلا میگویند: « دربارهی مفهوم پس انداز، یک بخش آن را در کتاب تاریخ و یک بخش دیگر را در کتاب جغرافیا میآوریم. این میشود آموزش هدفمند»
⭕️ این بچه از اول دارد با این مفاهیم بار میآید، به قول جامعه شناسها از این طریق سعی کردند بعضی از ارزشها و هنجارهای اجتماعی را درونی کنند یعنی شما از ابتدا داری به بچه میگویی مالیات را باید بدهی. مالیات این گونه هست. بعد پشت بند آن یک نظام قانونی هم این را پشتیبانی میکند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#آموزش_و_پرورش
#احمد_توکلی
#مبارزه_با_رانت
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
📌 شماره 37 فرهنگ پویا با موضوع کارآمدی نظام منتشر شد.
🏢 مرکز پخش: قم، خیابان امام، خیابان سپاه، کوچه ابوعلیسینا، کوچه17، پلاک 27.
📞 تلفن: 36624811-025
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
💠 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
✅ لا تَعَلَّموا العِلمَ لِتُماروا بِهِ السُّفَهاءَ ، و تُجادِلوا بِهِ العُلَماءَ ، و لِتَصرِفوا (بهِ) وُجوهَ النّاسِ إلَيكُم ، وَ ابتَغوا بِقَولِكُم ما عِندَ اللّه ِ فإنَّهُ يَدومُ و يَبقى ، و يَنفَدُ ما سِواهُ
✅ علم را براى اين نياموزيد كه با نادانان بستيزيد و با دانايان مجادله كنيد و مردم را به طرف خود بكشانيد. بلكه با سخنان خود آنچه را نزد خداست بجوييد؛ زيرا آن است كه پايدار و باقى مى ماند و جز آن هر چه هست از بين مى رود.
📚 میزانالحکمه، جلد 8، 13982
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🔊 ما در مسائل فرهنگی کم کار کردیم
🎙 علامه مصباح یزدی
🔷 ما باید برای تصحیح این مفاهیم و ساختن این فرهنگ در جامعه و تعیین آن هدفی که دنبال آن هستیم، تلاش کنیم. مشخص کنیم که چه جامعهای ایدهآل است، و چرا میگوییم اسلام ضامن تحقق اهداف فطری و انسانی ماست.
🔶 زمانی این احکام و قوانین میتواند نقش خود را ایفاء کند و جامعه را بسازد که متصدیان صالحی داشته باشد؛ متصدیان هم باید ساخته شوند و هم ما در انتخابات باید آنها را انتخاب کنیم؛ در حالی که در هر دو بخش با مشکلاتی مواجه هستیم. گاهی برای کارهای ساده کارمند خوب پیدا نمیشود، چه برسد به کارها و مسئولیتهای نظام. ما در مسائل فرهنگی کم کار کردهایم.
🔷 به هرحال، مهمترین وظیفهای که بدون استثنا روی دوش همة ما هست، این است که برای شناساندن و ترویج فرهنگ اسلام در سطوح مختلف تلاش کنیم تا اصل ارزشها شناخته شوند؛ ملاک ارزشیابی برای کارآمدی نظام درست شناخته شود؛ تحت تأثیر مغالطات واقع نشویم که ناخودآگاه ما را به غربستان بفرستند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#علامه_مصباح_یزدی
#کار_آمدی_نظام
#جامعه_ای_ایده_آل
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
📽 نقش هالیوود پس از واقعه یازده سپتامبر
✒️ الهام رضايی
💢 پس از واقعه يازده سپتامبر، زمانی كه همه به دنبال تروريستها و مسؤلان انفجار و انهدام برجهاي دوقلو میگشتند، در شركتهای فيلمسازی هاليوود جلساتی برگزار میشد تا تئوریهای كاخ سفيد را به پردههای سينما بكشاند.
💢 واگذاری اين كار به شركتهای فيلمسازی هاليوود از طرف آمريكا، اقدامی سنجيده و زيركانه بود؛ چرا كه در بين تمامی شركتهای سينمايی جهان، سينمای هاليوود در سه مرحله توليد، توزيع و نمايش فيلم با شكلگيری استوديوهای بزرگ فيلمسازی و ادغام استوديوها در دهه 80 و بهرهمندی از حضور شركتهای چند مليتی توانسته است به جهانی شدن سينما جامه عمل بپوشاند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_8_9
#رسانه_غرب
#هالیوود
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
❓ آیا بانكداری در ایران واقعا اسلامی است
🖊 نصرالله انصاری
🔴 در اقتصاد ایران از سال (1363) كه قانون عملیات بانكی بدون ربا جهت اجرا ابلاغ شد، بانكداری اسلامی حاكم است. پرسشی كه همواره مطرح بوده و امروزه نیز در محافل علمی و غیرعلمی مطرح است، این است كه آیا بانكداری در ایران واقعا اسلامی است یا تنها در اسم و رسم اسلامی است ولی در عملكرد، تفاوت چندانی با بانكداری ربوی ندارد؟
🔵 اینكه بانكداری اسلامی در ایران با بانكداری اسلامی به معنای واقعی كلمه فاصله دارد، جای تردید نیست و انتظار هم نباید داشت كه یك بانكداری صددرصد اسلامی به این زودیها میسر شود. آ نچه مهم است، روند حركت است كه باید مطمئن شد در مسیر اسلامی شدن گام میبردارد و تلاش كرد در حد امكان به آن سرعت بخشید.
🔴 اینكه آیا حركت بانكداری فعلی در این مسیر قرار دارد یا خیر؟ بررسی بیشتر و عمیقتر لازم دارد؛ اما آ نچه از وضعیت فعلی بانكها و نتایج عملكردها به دست میآید، چندان رضایت بخش نیست و حداقل میتوان ادعا كرد، حركت به سمت اسلامی شدن در یك خط مستقیم نیست و پیچ و خمهای زیادی در مسیر حركت به وجود میآید؛ پیچ و خمهایی كه گاهی آن را از مسیر، منحرف و به مسیر مخالف نزدیك میسازد.
#اقتصاد
#بانکداری_ربوی
#نفوذ_اقتصادی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025
💠 امام علی(ع) میفرمایند:
✅ لنَا حَقٌّ فَإِنْ أُعْطِينَاهُ وَ إِلَّا رَكِبْنَا أَعْجَازَ الْإِبِلِ وَ إِنْ طَالَ السُّرَى
✅ ما را حقّى است اگر به ما داده شود ، و گرنه بر پشت شتران سوار شويم و براى گرفتن آن برانيم هر چند شب رُوى به طول انجامد.
📚 نهجالبلاغه، حکمت 22
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💢 علت هجمههای سنگین دشمن
🖊 مدیر مسئول
🔷 با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی- برخلاف همهی ترفندهایی كه دشمنان در مسیر سرنگونی نظام جمهوری اسلامی تاكنون به كار بستهاند- دنیا به روشنی تمام شاهد تثبیت نظام جمهوری اسلامی و شكوفایی ثمرات آن، چه در درون كشور و چه در عرصهی جهانی است.
🔶 در این میان، هجمههای سنگین و شكننده و تحلیل برندهی دشمنان انقلاب اسلامی بر نظام و ملت به نوبهی خود دلیل روشنی بر پیشرفت چشمگیر جمهوری اسلامی در قلمروهای سیاسی، نظامی، علمی، فرهنگی و اقتصادی تلقی میگردد، وگرنه چه دلیلی داشت دشمن این گونه به طور مستمر و پی در پی در اندیشهی مبارزه با جمهوری اسلامی تا سر حد سرنگونی نظام به طور كلان سرمایهگذاری كند؟
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#نظام_کار_آمد
#پیشرفت_جمهوری_اسلامی_ایران
#توطئه_های_دشمن
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy025