eitaa logo
سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک
4هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
1.5هزار ویدیو
35 فایل
ارتباط با ادمین: @Hamid56Ah آخرین اخبار و اطلاعیه‌ها از برگزاری رویدادهای فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی کلانشهر اراک (جشنواره، سوگواره، جشن ها و آیین های ملی مذهبی، برگزاری کلاسهای آموزشی، دوره های مختلف روانشناسی و مسابقات ورزشی و...)
مشاهده در ایتا
دانلود
اجرای ورزش های صبحگاهی و عصرگاهی در بوستان های شهر اراک علیرضا شعبانی رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک از اجرای ورزش های صبحگاهی و عصرگاهی در ۴۰ بوستان شهر اراک از جمله پارک بانوان خبر داد. به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک، علیرضا شعباتی اجرای ورزش صبحگاهی و عصرگاهی را با هدف ایجاد تحرک و حفظ شادابی و نشاط، ارتقای سلامتی و تندرستی از نظر جسمی و روانی، افزایش کارایی و بهره وری خانم ها و آقایان شاغل ،رشد و ترویج ورزش همگانی عنوان کرد. وی افزود :ایستگاه های ورزش صبحگاهی با حضور فعال شهروندان ، همراه با اجرای حرکات دسته جمعی و نرمش و با حضور مربیان مجرب و مورد تایید هیات ورزش های همگانی هر روز برگزار می گردد. لازم به ذکر است : معاونت ورزش ، سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک در فصل تابستان علاوه بر برگزاری ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در سطح پارک ها، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی ورزشی به صورت تخصصی در بیش از ۱۱ رشته ورزشی و با بیش از ۲۰۰۰ فراگیر دختر و پسر از سنین ۷ تا ۱۴ نموده است. با ما همراه باشید @farhangarak روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک: شهر تنها ایجاد پل و زیرگذر و رو گذر نیست/ شهر روح، فرهنگ و معنویت است و باید خروجی آن انسان کامل باشد به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، عین القضاتی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک در نشست خبری شورای اجرایی شهر دوستدار کودک با بیان اینکه شورای ششم به دنبال تحقق این شعار است که شهر تنها ایجاد پل و زیرگذر و رو گذر نیست، گفت: شهر روح، فرهنگ و معنویت است و باید خروجی آن انسان کامل باشد. پیمان عین القضاتی اظهار کرد: بخشی از روند افزایش آسیب‌های اجتماعی با وجود قوانینی که در این حوزه وجود دارد، بخشی از آن مربوط به طرح‌های و ساختار شهری است و باید در این حوزه تجدید نظر شود. وی با بیان اینکه شورای عالی شهرسازی نیاز به بازنگری جدی دارد افزود: شهر دوستدار کودک وصله‌ای بر شهرهای بزرگ است که باید از ابتدا این مهم در نظر گرفته شود. رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه انتخاب شهر اراک به عنوان شهر دوستدار کودک و خانواده تا حدودی می‌تواند برخی از مشکلات این شهر را برطرف کند اظهار کرد: باید مدیریت شهری برای از بین بردن فاصله بین نسلی که از آن به عنوان گسست نسلی یاد می‌شود تلاش کند. وی افزود: شهر دوستدار کودک، اجتماعی کردن کودکان به شمار می‌رود و در این شهر تربیت معنوی کودکان مورد توجه قرار دارد. عین القضاتی اظهار کرد: شهرداری برای از بین بردن گسست شهری مسئولیت اجتماعی خود را بپذیرد. وی اضافه کرد: پیشنهاداتی برای اجرای طرح‌های متناسب با اقشار مختلف مردم در دره نور الشهدا(گردو) این شهر مطرح شده و ایجاد باغ آرزوها در این منطقه توسط کودکان در دستور کار قرار دارد. وی با اشاره به طرح انتخاب اراک به عنوان شهر دوستدار کودک بیان کرد: این طرح تأثیر بسزایی برای از بین بردن گسستگی نسل‌ها و بازتولید فرهنگی دارد زیرا از آغاز مراحل رشد انسان‌ها که کودکی است شروع می‌شود و همچنین با تأسیس مدرسه شهروندی، نام‌گذاری شهر و احیای شورای شهر دوستدار کودک، شهرداری، مسئولیت فرهنگی و اجتماعی خود را ایفا کرده است. رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی اراک با بیان به روز بودن پارک‌ها و شهربازی‌های شهر اضافه کرد: به دلیل نبود امکانات لازم برای تخلیه هیجان کودک و نوجوان در مکان‌های تفریحی شهر، در دره نورالشهدا چند وسیله بازی استاندارد از جمله دو دستگاه زیپ‌لاین، ادونچر پارک کودکان و بزرگسالان و اسکای فلایر تعبیه خواهد شد.
مراسم بزرگداشت آزادگان در سالروز ورود آزادگان به وطن به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اراک،مراسم گرامی داشت ۲۶ مرداد ماه سالروز ورود آزادگان سر افراز به میهن اسلامی در سالن پیامبر اعظم استانداری مرکزی برگزار شد. استاندار مرکزی در این مراسم با بیان اینکه همچنان به حضور آزادگان در امور نیازمندیم گفت: هر چه زمان پیش می‌رود مرز بین حق و باطل آشکارتر می‌شود و در این شرایط نیاز به حضور مدافعانی داریم که در هشت سال دفاع مقدس از جان و مال و داشته‌های خود برای حفظ نظام، کشور و امنیت مردم گذشتند. مخلص الائمه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که از مرز ۴۰ سالگی خود گذشته و استوار است افزود: این استواری از وجود جان بر کفان و مردمی است که در سایه ولایت در همه صحنه‌های انقلاب حضور دارند. فرمانده سپاه روح الله هم با بیان اینکه آنچه در جنگ تحملی گذشت پیروزی حق بر باطل با وجود نیرو و امکانات کمتر بود گفت: حق در اقلیت هم باشد پیروز است چرا که خدا با حق است. سردار کریمی افزود: در جنگ ترکیبی هم دشمن به شکست اعتراف کرده و تنها در فضای مجازی است که با بزرگ نمایی مشکلات در پی ایجاد و گسترش یأس بین نوجوانان و جوانان است. در این مراسم چند آزاده خاطرات دوران اسارت را بازگو کردند.