🌹اعتکاف مهدوی در مسجد سهله - خانه امام زمان(عج)
"اردوی زیارتی - تشکیلاتی مع امام منصور(عج)"
ویژه فعالان مهدوی سراسرکشور
همزمان با ایام البیض ماه رجب، 15 الی 22 اسفند
کاروان هوایی از مبدأ تهران
جهت ثبت نام به ادمین کانال پیام دهید
@farhangchb
🌐 *سلسله رویدادهای منطقهای و متمرکز #دستواره*
💠ارائه نظرات، ایدهها و مدلها
💠مباحثه، تبادل افکار و تضارب آراء.
✅ *محورهای محتوایی*
۱.تعریف واژههای کلیدی و مفاهیم مرتبط با شبکهسازی و جبههسازی
۲.ویژگیهای شبکه، شبکهساز، جبهه و جبههساز
۳.لوازم و موانع شبکهسازی و جبههسازی
۴.مدلهای شبکهسازی و جبههسازی
📍 *مناطق برگزاری رویداد*
🔺منطقه ۱:
استانهای: یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی.
میزبان: *ستاد کرمان*
🗓چهارشنبه ۱۴اسفند
🔺منطقه ۲:
استانهای: خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، گلستان، مازندران.
میزبان: *ستاد مازندران*
🗓پنجشنبه ۱۵اسفند
🔺منطقه ۳:
استانهای: تهران(تمام مناطق)، اصفهان، قم، مرکزی، البرز.
میزبان: *ستاد قم*
🗓جمعه ۱۶اسفند
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
🔺منطقه ۴:
استانهای: خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر.
#میزبان: *ستاد #چهارمحال_و_بختیاری*
🗓شنبه ۱۷اسفند
⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆
🔺منطقه ۵:
استانهای: همدان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام.
میزبان: *ستاد کرمانشاه*
🗓پنجشنبه ۲۲اسفند
🔺منطقه ۶:
استانهای: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین.
میزبان: *ستاد آذربایجان شرقی*
🗓جمعه ۲۳اسفند
📍 *رویداد متمرکز مجامع تخصصی:*
میزبان: *مجمع اقتصاد مقاومتی*
🗓چهارشنبه ۲۱اسفند
☎️ *برای ارتباط با دبیرخانه دستواره در استان با ادمین کانال تماس حاصل نمایید
📱 *برای آگاهی از اخبار و اطلاعات دستواره ما را دنبال کنید
@farhangchb
1739726593_-211389 (1).pdf
3.21M
📔 #پیشنهاد_مطالعه
🔺 شبکهسازی تشکلها و فعالین فرهنگی
❗️ چالشها، الگوها و راهکارها
🖋 نویسنده: میثم ظهوریان
#تعالی_تشکیلات
#PDF_کتاب
@farhangchb
🖼 پوستر | انتخاب با نهایت زوم
🌷رهبر انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان شرقی:
بخش دیگر مسئله، چگونه انتخاب کردن است: باایمان، شجاع و کارآمد باشند. وفادار به اسلام، مردم و انقلاب باشند. در مقابل دشمن احساس ضعف و اظهار ضعف نداشته باشند. چشم و دل حریص به مال دنیا نداشته باشند/ یک ترکیب متناسبی در مجلس بین جوانان و افراد باتجربه وجود داشته باشد. جوانگرایی به معنای این نیست که آدمهای کارکشته و کاربلد از دور خارج بشوند/ سابقه دلبستگی و انفعال در مقابل دشمن هم بایستی یک نقطه منفی به شمار بیاید.1398/11/29
👈تولیدی خانه طراحان انقلاب اسلامی استان چهارمحال و بختیاری
@farhangchb
28.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ انتشار نخستین بار | ویژه انتخابات
📹 ببینید | شرح حدیثی از امیرالمؤمنین توسط رهبر انقلاب درباره خطرهای درونی امت اسلامی:
🔻 رهبر انقلاب: آرزوی رسیدن به ریاست، آخرت را از یاد ما میبرد
🔹 وقتی شما آرزوهای دور و دراز داشتید آخرت را از یاد شما میبرد.
🔹 آخرت و بهشت و رضوان الهی باید هدف ما باشد.
🔹 وقتی انسان درس که میخواند، درس که می دهد، سر کار شغل دولتی یا غیردولتی که میرود، اگر هدفش همان آرزوهای دور و دراز باشد، فلان مقام و قدرت باشد، هدف آخرت از یاد ما خواهد رفت.
🔺 آمریکا و دنیای استکبار خطر است، اما آن خطرها آن وقتی قاطع ضربه به ما میزند که خطرهای درونی در ما وجود داشته باشد. ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
@farhangchb
چیستی مردمی بودن (1) (1).pdf
419.4K
❓حقیقت و ماهیت مردمیبودن براساس تعالیم اسلام چیست؟
🔰 رهبر معظم انقلاب اسلامی(حفظهالله):
🔺۱-اهمیت دادن به مردم و دل سوزاندن برای آنها.
🔺۲-پیگیری مشکلات مردم.
🔺۳-عدم فخر فروشی و اشرافی گری.
🔺۴-مردمی بودن یک امر دلی و ایمانی.
🔺۵-مردمی بودن ارزشی بالاتر از انتخاب شدن به وسیله مردم.
@farhangchb
aftab-7.pdf
8.46M
🔹 #اعتکاف
📚 ارتباط گیری با خدا اصل باشد
مجموعه بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون اعتکاف
@farhangchb
🔆 سیره پیامبر اکرم (صَلَّی اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِه) در مردمی بودن
❇️ «عَنِ ابنِ عَبَّاسٍ قَالَ: کَانَ رَسُولُ اللَّهِ (صَلَّی اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِه) یَجلِسُ عَلَی الأرضِ وَ یَأْکُلُ عَلَی الأرضِ وَ یَعتَقِلُ الشَّاةَ وَ یُجِیبُ دَعوَةَ المَملُوکِ عَلَی خُبزِ الشَّعِیرِ.» «ابن عبّاس گوید: پیامبر خدا (صلّی اللّه علیه و آله) بر زمین مینشست، و بر زمین غذا میخورد، و گوسفند به دستشان میگرفت، و دعوت بردهای را به نان جوین میپذیرفت.»
(امالی طوسی، مجلس چهاردهم، ص۳۹۳)
▪️امام خامنهای(حفظهالله):
🔸پیامبر دنبال این نبود که یک فرشی، چیزی داشته باشد؛ در مسجد، در ملاقات با یک نفری که در بین راه با ایشان برخورد میکرد، و میخواست دو کلمه حرف بزند، روی زمین مینشست. ( وَ یَأْکُلُ عَلَی الأرض) گاهی غذایش را هم همین طور که روی زمین نشسته بود، میخورد. سفرهای بیندازند و آدابی و تشکیلاتی و حالا یک بشقابی، کاسهای، چیزی مثلاً؛ نه، همین طور روی زمین مینشستند و غذای سادهای میل میکردند. (وَ یَعتَقِلُ الشَّاة) گوسفندی فرضاً داشتند، ریسمان گوسفند را دستشان میگرفتند. «یَعتَقِل» از «عِقال کردن» است دیگر، یعنی آن را نگه داشتن، گوسفند را نگه میداشتند. خب، این خلاف شأن است دیگر؛ ماها اگر باشیم، حالا یک گوسفندی هم داشته باشیم، دستمان نمیگیریم توی خیابان و کوچه. این بزرگوار میکردند این کار را. (وَ یُجِیبُ دَعوَةَ المَملُوکِ عَلَی خُبزِ الشَّعِیر)
گاهی یک غلامی مثلاً نشسته بود یک جایی روی زمین و داشت نان جوی میخورد؛ حضرت عبور میکردند، تعارف میکرد، آقا! بفرمایید؛ مینشستند حضرت پهلوی او. نمیگفتند شأن ما نیست، نمیشود، مناسب نیست.
💢اینکه ما این قدر میگوییم و میشنویم که باید مردمی باشیم، یعنی این، مردمی بودن به ادّعاکردن نیست. با مردم، با زندگیِ مردم کنار بیاییم، مثل مردم زندگی کنیم، با طبقات مختلف مردم انس بگیریم. این، معنای مردمی بودن است. بعضی از ماها که حالا معمّم هستیم، اگر مثلاً یک آدم ذیشأنی، آدم محترمی باشد، خب، سلام علیک میکنیم، گرم میگیریم، اگر کاری با ما داشته باشد گوش میکنیم، آقا! یک استخارهای بکنید، قرآن را درمیآوریم و یک استخارهای برایش [میگیریم]. اگر یک آدم فرودستی باشد، یک آدم مثلاً [سطح] پائینی باشد؛ نه، اعتنا و اهتمامی نمیکنیم! این، خلاف سیرهی رسول اللّه است. سیرهی پیغمبر این است که با فقرا و با ضعفا و مانند اینها کنار میآمد. به شئون ظاهری و آن چیزهایی که به حسب ظاهر موجب جلال و شوکت و این چیزها است، اهمّیّتی نمیداد. وضع زندگی پیغمبر این طور بود؛ این برای ما واقعاً درس است. حالا ما البتّه نه توقّع داریم، نه میشود توقّع داشت که مثل آن بزرگوار یا مثل امیرالمؤمنین رفتار کنیم؛ نه، خب، وضع آنها وضع دیگری است، جایگاهشان جایگاه دیگری است امّا آن را بایستی ملاک قرار بدهیم. آن را مثل یک نشانهای [قرار دهیم]؛ شما فرض کنید از یک دامنهی کوهی دارید میروید بالا، آن قلّه مورد نظرتان است، به قلّه نمیرسید امّا به طرف قلّه میروید، حرکت به آن سمت میکنید؛ باید اینجوری باشد». (۱۳۹۸/۱۰/۰۳)
@farhangchb
جبهه فرهنگی، چهارمحال و بختیاری
🌐 *سلسله رویدادهای منطقهای و متمرکز #دستواره* 💠ارائه نظرات، ایدهها و مدلها 💠مباحثه، تبادل افکار
🚨 #اطلاعیه
💠با سلام و احترام
💢ضمن تشکر از برادران و خواهرانی که در هفته های اخیر، در خصوص ارائه آثار و سایر ملزومات مربوط به برگزاری رویدادهای دستواره همکاری نمودند؛ به اطلاع می رساند نظر به شیوع کورونا-ویروس و ضرورت رعایت اقدامات پیشگیرانه و توصیه های بهداشتی؛ چهار رویداد منطقه ای دستواره که قرار بود به میزبانی ستادهای جبهه فرهنگی استان های کرمان، مازندران، قم و چهارمحال و بختیاری به ترتیب در تاریخ های چهاردهم، پانزدهم، شانزدهم و هفدهم اسفندماه برگزار گردد به زمان دیگری موکول شد که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد گردید. انشاالله
✅دبیرخانه دستواره
📍مرکز تعالی تشکیلات بنیاد خاتم الاوصیا(عج)
#دستواره
#تعالی_تشکیلات
@farhangchb
🔴مروری بر اندیشه مبنایی رهبر انقلاب بر جامعیت اسلام بهعنوان مکتب جامع و انسانساز
✍درسی مهم برای #نیروهای_انقلابی
🔰«من چند سال قبل به #مشهد رفته بودم؛ یکی از رفقای قدیمی ما نواری به من داد و گفت خواهش میکنم شما این نوار را همینطور که در ماشین نشستهاید، گوش کنید. نوار را گذاشتم، دیدم او در سخنرانیهای دورههای طولانی من گشته است و از هر کدام تکّهای را انتخاب کرده که در آن، تصویر آینده و وعدهی به آینده و #حکومت_علوی وجود دارد و از من میخواهد بپرسد الان هم همان تصویر را در ذهن دارید؟ البته اِشکال او وارد نبود. من بعد خودش را دیدم و به او گفتم این اشکال وارد نیست. الان هم اگر بخواهم در آن مقام حرف بزنم، همان حرفها را میزنم و حرفم عوض نشده است... این سخنرانیها منبع خوبی برای مچگیری ماست... که الان هم آنها را تأیید میکنم. اینها پایههای فکری برای ایجاد یک #نظام_اسلامی بود.» ۸۱/۴/۴
🔶اشارهی رهبر انقلاب به سخنرانیهای ایشان در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۵۳ شمسی است. سیّدعلی خامنهای، آن روزها، برخلاف عرف مرسوم جلسات دینی و عقیدتی، مباحثش را از #ایمان شروع کرد و به #توحید رساند. بعد هم با مطرح کردن دو سرفصل #نبوت و #ولایت آن را به اتمام رساند و توانست با کاشتن بذرِ #ایمان_آگاهانه در قلب و جان #جوانان_مشهد، آنان را با قرآن آشتی دهد و قرآن را از غربت طاقچهها و سفرههای عقد و مجالس ختم درآورده و در اختیار جوانان بگذارد.
💢بعدتر، آیتالله خامنهای در مقدمهی کتابی که در آبان همان سال، با عنوان «طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن» چاپ شد چنین پیشنهاد داد که: «معارف و دستگاه فکری اسلامی از تجرد و ذهنیت محض خارج گشته و همچون همهی مکاتب اجتماعی، ناظر به تکالیف عملی و بهویژه زندگی اجتماعی باشد و هر یک از مباحث نظری، از این دیدگاه که چه طرحی برای زندگی انسان و چه هدفی برای بودن او و چه راهی برای رسیدن به این هدف ارائه میدهد، مورد بررسی و تأمل و تحقیق قرار گیرد.»
✅از آن روزها تا به امروز، گرچه ۴۵ سال گذشته، اما همچنان این موضوع، یعنی ارائهی #معارف_اسلامی به مثابه #مسلکی_اجتماعی که برای همهی شئون و بخشهای مختلف زندگی انسان برنامه دارد، در دستور کار رهبر انقلاب قرار داشته است و در کمتر سخنرانیای از معارف قرآنی و روایی، سخنی به میان نیاوردهاند. پربیراه نیست بگوییم که اساساً مبنای تمامی بیانات ایشان در طول همهی این سالها، مستقیم یا غیرمستقیم مبتنی بر اندیشههای ناب اسلامی بوده است. و این، میتواند #درس_مهمی برای #سیاسیون و از آن مهمتر #نیروهای_مؤمن_انقلابی باشد.
@farhangchb
تشکر سرلکشر جعفری از رویکرد جلب مشارکت مجموعه های مردمی توسط رئیس قوه قضائیه
🔹مسئول قرارگاه بقیه الله اعظم(عج) طی نامهای خطاب به رئیس قوه قضائیه ضمن تشکر از مواضع انقلابی، فساد ستیزانه و رویکرد آیت الله رئیسی مبنی بر نقش آفرینی مردم برای به سامان رساندن امر قضا به تشریح رسالت این قرارگاه در بستر سازی حضور، ساماندهی و گسترش گروه های مردمی برای نقش آفرینی موثر آنها در عرصه های مورد نیاز انقلاب پرداخت و از آمادگی برای مشارکت و کمک به قوه قضائیه جهت تحقق این رویکرد در تعامل با مجموعه های مردمی خبر داده است.
🔹وی همچنین ضمن یادآوری بیانات رهبر انقلاب در دیدار متعدد پیش از این که از لزوم بسترسازی برای مشارکت مردم و تجربه موفقیت آمیز حضور مردم در عرصه های مختلف یاد کرده بودند در این نامه خاطرنشان کرده است: رهبر انقلاب در سال 90 تاکید فرمودند که « هر جائى كه مسئولين كشور توانائىهاى مردم را شناختند و به كار گرفتند ما موفق شديم، هر جائى كه ناكامى هست، به خاطر اين است كه ما نتوانستيم حضور مردم را در آن عرصه تأمين كنيم. ما مسائل حل نشده كم نداريم!! در همهى مسائل گوناگون كشور، مسئولين بايد بتوانند با مهارت، با دقت، با ابتكار، راههائى را براى حضور مردم پيدا كنند. »
🔸این نامه در حالی خطاب به حجت الاسلام رئیسی ارسال شده است که در هفته گذشته، رئیس قوه قضائیه ضمن دیدار با بخشی از مجموعه های مردمی رویکرد جلب مشارکت مردم توسط قوه قضائیه را اعلام کرده و دستورالعمل «نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه» را رونمایی شده است.
@farhangchb
رهبر معظم انقلاب حفظه الله:
💠 انقلاب حرف نویی زد و آن، #حکومت_اسلامی بود. _این حرف نو، همیشه هم نو نمیماند؛ این را ما باید قبول کنیم..._
_ ممکن است از اول نقصهایی داشته باشد؛ ممکن است در خلال، دچار ضعفها و نقصها و کجفهمیهایی شود؛ در این تردیدی نیست._
_ فکرهای #صحیح و #قوی باید #به_طور_دائم کار کنند و این حرف نو را در جهت خود تکمیل نمایند و بدون اینکه به پایهی آن، ضربهای بزنند و اساس آن را نفی کنند، نواقص آن را به طور #مرتب برطرف سازند؛ یعنی #بلاشک نوآوری لازم است._
چیزی که ظرافت کار شما را مضاعف میکند و قبلا به آن اشاره کردم، این است که باید توجه کرد در این نوآوریها، تلقینپذیری از فرهنگ بیگانه -همان فرهنگی که درصدد سلطه است- نقش نداشته باشد.
🗓۱۳۷۸/۱۱/۴
🔺بیانات در دیدار اعضای هیأت علمی کنگره امامخمینی (ره)
@farhangchb