⛔️ تسلیم زور شدن که اسمش صلح نیست!
یک دین اگر دین جامعی باشد باید فکر آن روز را کرده باشد که اگر [پیروانش] مورد تجاوز قرار گرفتند و یا اگر فرضاً خودشان مورد تجاوز قرار نگرفتند مردم دیگری مورد تجاوز قرار گرفتند، چه کنند؟ برای اینجا باید قانون جنگ و جهاد مقرر کنند.
میگویند صلح خوب است. ما هم قبول داریم صلح خوب است، اما تسلیم و ذلت چطور؟ تسلیم و ذلت هم خوب است؟! اگر دو قدرت با هم رو به رو بشوند و طرفدار مسالمت باشند، هرکدام از اینها بخواهد به اصطلاح امروز همزیستی مسالمت آمیز داشته باشد، نه این بخواهد به آن تجاوز کند و نه آن بخواهد به این تجاوز کند، بلکه بخواهند با هم در حال آشتی باشند با حقوق متقابل، با احترام متقابل، اسمش صلح است و خوب است و باید باشد.
اما یکوقت هست یک طرف متجاوز است، طرف دیگر به عنوان اینکه جنگ بد است تسلیم در برابر او است، یعنی ذلت تحمل زور را متحمل میشود. این اسمش صلح دوستی نیست، این معنایش زیر بار ذلت رفتن است. تسلیم شدن در مقابل زور که اسمش صلح نیست.
📗 جهاد، ۳۹ - ۴۰
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
19.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 معرفی دوره|کامل دوره روایت انسان
توسط حجتالاسلام نخعی (مدرس دوره)
🧮
کدتخفیف:RK50 در این ویدئو چه اطلاعاتی را درباره «روایت انسان» دریافت خواهید کرد؟ پاسخ به این سوال که «روایت انسان» چگونه میتواند نگاه ما به دین، دنیا و زندگی را متحول کند؟ ( ازدقیقه 0:50) فرم برگزاری دوره (از دقیقه 2:10) معرفی منابع محتوایی دوره: (از دقیقه 3:15) آرزوی ما در روایت انسان؟ (از دقیقه 4:10) کدتخفیف: RK50 📌ثبتنام از طریق پیوند زیر: 🔗https://B2n.ir/x78505 روی پیوند بالا کلیک کنید و وارد سایت بشید، فصلتون رو انتخاب کنید و خرید دوره رو انجام بدید و بعد وارد کانال بشید، این راه روایت انسانی شدنه! 💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری https://eitaa.com/farhangchb
📖 كتابچه سيره زندگانی حضرت امام حسن عسكری (عليهالسلام)
🔰اين كتابچه به موضوعاتی دستهبندی شده و با استناد به منابع حديثی و تاريخی شيعه و اهل سنت در قالب 12 فصل درباره سيره و زندگاني حضرت امام حسن عسكري عليهالسلام میپردازد و دانشپژوهان محترم میتوانند از آن در منبرهای ايام ولادت آن حضرت استفاده نمايند.
اين مجموعه شامل سرفصلهای:
▫️فصل اول:
زندگینامه
▫️فصل دوم:
سيره فردی و اجتماعی امام
▫️فصل سوم:
سيره عبادی امام
▫️فصل چهارم:
اوضاع سیاسی اجتماعی عصر امام
▫️فصل پنجم:
تلاشهای علمی امام
▫️فصل ششم:
اصحاب و شاگردان امام
▫️فصل هفتم:
جلوه هایی از هدايتگری امام
▫️فصل هشتم:
زمينه سازی براي غيبت امام زمان(عج)
▫️فصل نهم:
امام حسن عسكري(ع) و امام زمان(عج)
▫️فصل دهم:
شهادت امام
▫️فصل یازدهم:
احاديث
▫️ فصل دوازدهم:
اشعار و مدايح
📎براي دريافت فايل PDF اين مجموعه به وبگاه پایگاه جامع محتوایی هیأت مراجعه نمائید:
🌐 heyat.co/p/4035
| #امام_حسن_عسکری_علیهالسلام
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
🚩 لبیکیاامام
🔰 گردهمایی
«شکراًللحسین(ع)، بیعةًللمهدی(عج)»
🔸 آیین قدرشناسی از خادمان اربعین
🗓 |۵شنبه|۸ربیعالاول|۲۲شهریور۱۴۰۳|روزشهادت امامحسنعسکری(ع)|
📌 |قم|مسجدمقدسجمکران|
💠 ستادمرکزیاربعین
💠 مسجدمقدسجمکران
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
شرح حدیثی از امام حسن عسکری (علیهالسلام).mp3
1.44M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• شرح حدیثی از امام عسکری (ع)
👤 آیةالله #جوادی آملی
#مناسبتی
#شهادت_امام_عسکری
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
.
▫️موضوع: اقدامات امام حسن عسکری علیه السلام
▫️حجت الاسلام عالی
▪️ به مناسبت شهادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
🌴 اقدامات امام را ببینید آن بندگی خالص ؛ امام و تدبیر خالص الهی ایشان چند کار کرد که شیعه بتواند خودش را در زمان غیبت حفظ کند، وقتی از زمان ظهور وارد زمان غیبت می شوند شیعه خاصیت خودش را از دست ندهد:
1⃣ به خواص اطلاع داد که امام زمان امام دوازدهم به دنیا آمده و حتی نشانشان داد به ۴۰ نفر از بزرگان شیعه که این امام بعدی شما هست و به دنیا آمده گم نکنید.
2⃣ به شیعیان در روایات مختلف فرمود که زمان غیبت دارد می رسد که خیلی سختی ها دارد آنها را آماده کرد.
3⃣ خود امام عسکری علیه السلام ارتباطش را با شیعیان جوری کرد که دیگر ارتباط مستقیم خیلی کم بشود که عادت بکنند به ندیدن امام. یعقوبی که ایشان از مورخین موثق است می گوید: گاهی موقع ها امام عسکری از پشت پرده صحبت می کرد یعنی اگر کسی می آمد مستقیم صحبت نمیکرد عادت بکند شیعه ندیدن امام را، با مکاتبات و نامه خیلی از اوقات به شیعیانش پاسخ میداد، توسط وکلا و نماینده هایش پیامش را میرساند که ارتباط مستقیم را کم کند تا شیعه عادت بکند.
4⃣ اقدام دیگری که امام عسکری کرد تقویت سازمان وکالت بود، من نمی خواهم وارد این بحث بشوم فقط اجمالاً عرض می کنم که از زمان امام صادق علیه السلام ائمه شاگرد تربیت می کردند دین شناس با تقوا و زمان شناس. اینها را می فرستادند در بلاد مختلف شیعه نشین که لازم نباشد مردم مستقیم با ائمه ارتباط بگیرند، با این شبکه وکلا و نمایندگان ائمه ارتباط برقرار کنند. زمان امام عسکری علیه السلام در اوج این قضیه بود. حضرت نماینده و وکلای خودش و شاگردان و آدم های با تقوا را در بلاد مختلف از شمال آفریقا گرفته حبشه آن زمان اتیوپی الان تا مصر و تا جزیره العرب سرزمین حجاز، بحرین عراق ایران تا ماوراءالنهر به کشور های بالای دریای خزر هست که شیعه نشین بودند امام نماینده هایش را می فرستاد که مردم اگر وجوهات میخواهند بدهند یا سوالی دارند لازم نباشد به سختی بیفتند بیایند خدمت امام عسکری در سامرا بپرسند، از نمایندهاش می پرسند.
یکی از نماینده های امام در این سازمان احمدبن قمی هست که در قم بود، مرد با عظمتی که مسجد امام حسن عسکری که در بازار قم هست را به دستور امام عسکری ایشان تاسیس کرد، از نماینده های ایشان بود که در هنگام برگشت از سامرا سرپل ذهاب مریض شد و همانجا گنبد بارگاهی دارد. این یکی از کارهای امام عسکری بود برای این که ارتباط مستقیم نباشد شبکه وکلا برقرار بود، همین شبکه وکلا در زمان غیبت امام زمان تبدیل شد به بحث مرجعیت. به جای اینکه مستقیم خدمت امام برسند با نماینده های ائمه با انسانهای با تقوا و دین شناس و فقیه مرتبط بشوند.
5⃣ امام عسکری چون میدانست زمان غیبت در پیش هست و چه بسا شیعه هویت خودش و اصالت خودش، نمادهای شیعی را اگر حفظ نکند گم بشود در طول تاریخ.
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
⚫️واپسين سفارشهاي امام حسن عسکري به جامعة شيعيان
#امام_حسن_عسکري(ع) در جملاتي که گويا #واپسين_سفارشهاي ايشان به جامعه پيروان بوده است؛ نکات بسيار مهمي را به شيعيان گوشزد ميکند؛ نکاتي که ميتوان گفت همه ابعاد زيست اسلامي و #سبک_زندگي شيعيان را پوشش ميدهد: ابعاد عبادي و غيرعبادي؛ فردي و اجتماعي، معاشرتهاي خانوادگي و همسايگي و شهروندي و بين المذاهبي و امثال آن را
◾️أوصِيكُمْ؛ شما را وصيت ميکنم به:
1.بِتَقْوَى اللَّهِ؛ تقواي الهي را مراعات کنيد؛
2.وَ الْوَرَعِ فِي دِينِكُمْ؛ مواظب دين خود باشيد؛
3.وَ الِاجْتِهَادِ لِلَّهِ؛ براي خدا کار و تلاش کنيد؛
4.وَ صِدْقِ الْحَدِيثِ؛ سخن راست بگوييد؛
5.وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ إِلَى مَنِ ائْتَمَنَكُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ امانت را به کسي که شما را امين کرده است، برگردانيد، چه نيکوکار باشد و چه فاجر.
6.وَ طُولِ السُّجُودِ؛ سجدههاي طولاني کنيد.
7.وَ حُسْنِ الْجِوَارِ فَبِهَذَا جَاءَ مُحَمَّدٌ ص؛ همسايهداران خوبي براي همسايگانتان باشيد که پيامبر به اين مبعوث شد (سفارش پيامبر بود)
8.صَلُّوا فِي عَشَائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ؛ (دربارة مخالفان و منکران ولايت اهل بيت. شما را سفارش ميکنم که) در ميان آنان نماز بخوانيد؛ در تشييع جنازة آنان حاضر شويد؛ به عيادت بيمارانشان برويد و حقوقشان را ادا کنيد.
🔸«فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْكُمْ إِذَا وَرِعَ فِي دِينِهِ وَ صَدَقَ فِي حَدِيثِهِ وَ أَدَّى الْأَمَانَةَ وَ حَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النَّاسِ قِيلَ هَذَا شِيعِيٌّ فَيَسُرُّنِي ذَلِكَ؛ زيرا وقتي کسي از شما در دينش پارسايي بورزد و در سخنش راستگو باشد و امانت را ادا کند و با مخالفان و مردم، اخلاق نيک داشته باشد، گفته ميشود که اين شيعه است و همين مرا شاد ميکند.
9.اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا زَيْناً وَ لَا تَكُونُوا شَيْناً؛ پرواي خدا را داشته باشيد و زينت [ما] باشيد و ماية ننگ [ما] نشويد.
10.جُرُّوا إِلَيْنَا كُلَّ مَوَدَّةٍ وَ ادْفَعُوا عَنَّا كُلَّ قَبِيحٍ فَإِنَّهُ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ حُسْنٍ فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ سُوءٍ فَمَا نَحْنُ كَذَلِكَ لَنَا حَقٌّ فِي كِتَابِ اللَّهِ وَ قَرَابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ تَطْهِيرٌ مِنَ اللَّهِ لَا يَدَّعِيهِ أَحَدٌ غَيْرُنَا إِلَّا كَذَّابٌ؛ محبتها را به سوي ما جلب کنيد و زشتيها را از ما دور کنيد؛ زيرا هر چه از خوبي در حق ما گفته شود، ما اهل آنيم؛ و هر عيبي به ما نسبت دهند ما چنان نيستيم. ما را در کتاب خدا حقي است و با رسول خدا پيوندي و از جانب خدا طهارت و عصمتي؛ هيچکس غير از ما چنين ادعايي نميکند؛ جز دروغگو.
11.أَكْثِرُوا ذِكْرَ اللَّهِ؛ فراوان ياد خدا کنيد؛
12.وَ ذِكْرَ الْمَوْتِ؛ فراوان در انديشه مرگ باشيد؛
13.وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ؛ فراوان قرآن تلاوت کنيد؛
14.وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِيِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَاتٍ؛ و فراوان بر پيامبر خدا صلوات بفرستيد؛ چرا که صلوات بر رسول الله ده حسنه دارد.
15.احْفَظُوا مَا وَصَّيْتُكُمْ بِهِ؛ وصيت و سفارش مرا به خاطر بسپاريد.
🖐و أَسْتَوْدِعُكُمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَيْكُمُ السَّلَامَ. شما را به خدا ميسپارم و بر شما سلام ميفرستم.
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
به اندازهای که ما مسلمین خودمان علیه یکدیگر فعالیت میکنیم دشمنان ما علیه ما فعالیت نمیکنند. چندی پیش دیدم یک آقای محترمی اظهار ناراحتی میکرد که فلان شخص گفته است هیچ فرق نمیکند که فلسطینیها اسرائیلیها را بکشند یا اسرائیلیها فلسطینیها را بکشند!
از یک طرف قرآن میگوید: وَ الَّذینَ کفَروا بَعْضُهُمْ اوْلِیاءُ بَعْضٍ الّا تَفْعَلوهُ تَکنْ فِتْنَةٌ فِی الْارْضِ وَ فَسادٌ کبیرٌ، از طرف دیگر ما میگوییم اسرائیل که الَدُّالْخِصام مسلمین است یعنی مسلمین دشمنی عَنودتر و خطرناکتر از اسرائیلیها ندارند، هیچ فرق نمیکند که آنها فلسطینیها را بکشند یا فلسطینیها آنها را.
بعد هم میخواهیم یک ملت سعادتمند باشیم. من با شنیدن این حرف یاد آن حدیث افتادم. حدیث معروفی است در تفسیر #امام_عسکری علیه السلام، و از قدیم یادم هست.
امام راجع به بعضی از آنهایی که نامشان علماست و در آخرالزمان پیدا میشوند میفرماید: هُمْ اضَرُّ عَلی ضُعَفاءِ شیعَتِنا مِنْ جَیشِ یزیدَ عَلَی الْحُسَینِ بنِ عَلِی عَلَیهِ السَّلامُ وَ اصْحابِهِ یعنی ضرر اینها بر امت اسلام از لشکر یزید بر حسین بن علی علیه السلام بیشتر است.
واقعاً هم همینطور است. آدمی که این فکر را در میان مردم تبلیغ بکند، ضررش بر اسلام از لشکر یزید بر امام حسین کمتر نیست.
📗آشنایی با قرآن، ج ۳، ص۱۹۷
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb
مهمترین بخش زندگی امام عسکری علیهالسلام.mp3
1.34M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• مهمترین بخش زندگی امام عسکری علیهالسلام
👤 حجةالاسلام #رفیعی
#مناسبتی
#شهادت_امام_عسکری
💠 اجتماع فعالان فرهنگی و اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری
https://eitaa.com/farhangchb