باسمه تعالی
قابل توجه کلیه همکاران و دوستان گرامی
به مناسبت ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن و بهار دلها یکدوره مسابقه فرهنگی قرآنی توسط کمیته امور فرهنگی فدراسیون اسکیت برگزار میشود. از کلیه دوستان فرهنگی دعوت میشود در جهت گسترش فرهنگ و معارف اسلامی در این مسابقه شرکت نمایند. فلذا خواهشمند فقط قسمت پاسخنامه را بدقت تکمیل و عکس آنرا در ایتا برای بنده حداکثر تا پایان اسفند 1402 ارسال نمایید.
به پنج نفر از عزیزان هدایایی به رسم یادبود تقدیم خواهد شد.
حسن خسروی
@farhangevarzesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر مرحوم بیتالله عباسپور قهرمان پرورش انـ💪ـدام جهان راجع به خواص #روزه گرفتن برای ورزشکاران مخصوصا ورزشکاران پرورش اندام
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️ اراده کن و انجامش بده...
@farhangevarzesh👈
📣 رونمایی از یادمان شهید آرمان علیوردی و تغییر نام مجموعه ورزشی اکباتان راه آهن به نام شهید
🔺 با حضور خانواده شهید و عموم دلدادگان شهید آرمان
سخنران حاج آقا میر هاشم حسینی
🗓 امروز جمعه ۲۴ اسفندماه | ساعت 16
📌 تهران، شهرک اکباتان
مهمان سفره افطاری ساده
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️بازیکن سابق پرسپولیس " اشپیتیم" میگه هیچکس قدر ایرانو نمیدونه
میدونی اگر خودمون بیایم از ایران تعریف کنیم میشه قضیه ی ضرب المثله که هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه! ولی جالبه که یه آلمانی زندگی توی ایران رو ترجیح بده به زندگی توی آلمان
@farhangevarzesh👈
⭕️فیل الگوی توسعه فوتبالی هم موش زایید!
بعد از کاهش ۷۵ درصدی موجودی صندوق ملی پول عربستان و پیشبینی کسری بودجه ۹.۵میلیارد دلاری بخاطر جاهطلبی پادشاهش؛ حالا بلومبرگ گزارش جالبی از فوتبال آلسعود منتشر کرده:
فقط سال گذشته ۸۷۵ میلیون دلارررر برای خرید بازیکن هزینه کردن
این درحالیه که درآمدشون از نقل و انتقالات بازیکن فقط و فقط ۱۶ میلیون #دلار بوده!
و علیرغم این همه خرج نجومی، میزان تماشاچیای #فوتبال عربستان هم ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش هم داشته!
حالا به همین دلیل قراره الگوی ولخرجی ؛ چیز ببخشید #الگوی_توسعه رو برای سال بعد کاهش بدن
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رونمایی از خواننده مورد علاقه اسطورههای پرسپولیس و استقلال در آنتن زنده و تشویق تماشاگران حاضر در استودیو
◽️حسن روشن: معین
◽️علی پروین: هایده
@farhangevarzesh👈
❌لجنزار غرب جاییه که راجر فِدِرِر [یکی از پرافتخارترین تنیسورهای جهان] هم که باشی نه تنها ممکنه همسرت بهت خیانت کنه بلکه به خودت میای و میبینی پدر واقعی ۲ تا بچههات ، یه مرد دیگست!
مگه قرار نبود غربیها با برداشته شدن #حجاب زنان و آزادیهای مختلف، چشم و دل سیر بشن و خبری از تجاوز و خیانت نباشه⁉️
پس چی شد این افسانهها⁉️
#چشم_و_دل_سیری
@farhangevarzesh👈
🔴اخراج بازیکن مسلمان در فرانسه برای روزه گرفتن!
🔹«محمد دیاوارا» بازیکن مسلمان تیم ملی فوتبال زیر ۱۹ ساله فرانسه به خاطر اصرار به روزه گرفتن از اردوی تیم خط خورد.
🔹پیش از این هم فدراسیون فوتبال فرانسه اعلام کرد که در ماه رمضان مسابقات در این کشور برای باز کردن روزه متوقف نخواهد شد و بازیکنان روزهدار در جریان بازی نمیتوانند افطار کنند.
پ ن: غرب با هسته سخت مسلمانان مهاجر مواجه شده است . این طیف از مهاجران دیگر حاضر نیستند بخاطر کسب موقعیت و موفقیت در غرب اعتقادات خود را کنار بگذارند.
@farhangevarzesh👈
"حق الحضور" نه "حق القدم" فاجعه اي در راه است!
✍🏻 محمد رضا نصرالله زاده
.......................................................
در خبرها داشتيم كه برخي از ورزشكاران و ملي پوشان اسبق و كنوني فوتبال و ديگر رشته هاي ورزشي براي حضور در برنامه هاي نوروزي تلويزيون مبالغ هنگفتي تحت عنوان " حق القدم" دريافت داشته اند، اتفاقي كه اگر صحت داشته باشد بايد پذيرفت كه فاجعه اي در راه است كه تاوانش در آينده اي نزديك گريبان تمام رسانه ها را خواهد گرفت! سنتي كه اگر باب شود، آنگاه همان ورزشكاران و ملي پوشان، براي يك گفت و گوي كوتاه و براي انجام يك مصاحبه ساده با يك رسانه، طلب پول خواهند كرد و آنگاه است كه فاجعه اي بزرگ رخ خواهد داد. اصلا مگر همين رسانه ها نبودند كه اين ورزشكاران و ملي پوشان را از ديروزشان به امروزشان رسانده اند، پس اگر قرار باشد كسي هم در اين ميان پولي پرداخت كنند اين بازيكنان و ورزشكاران ملي پوش ديروز و امروز خواهند بود كه بايد حق الحضور پرداخت نمايند! نه رسانه ها! متاسفانه وقتي تلويزيون با آن تعداد بيننده براي حضور يك فوتباليست و يك ورزشكار حق القدم پرداخت مي كند، بايد منتظر اين اتفاق هم باشد كه از اين پس تيم هاي فوتبال ليگي هم حق پخش خود را تمام و كمال طلب كرده و ورزشكاران ديگر هم براي حضور خود پول طلب كنند و انفاقات ديگري كه قطعا بنفع تلويزيون نخواهد بود! تلويزيوني كه بايد هميشه نقش تاثيرگذار خود را در اينگونه مواقع ايفا كند، نه اينكه احيا كننده يك سنت غلط باشد، و جمع زيادي از رسانه ها را با مشكل مواجه نمايد!
@farhangevarzesh👈
هفت راهکار مهم برای تحقق شعار سال در حوزه ورزش
________________________________
هنگامی نام «ورزش» شنیده می شود کمتر کسی به اهمیت موضوع «تولید» در حوزه ورزش واقف است و وابستگی ورزش کشور به محصولات و کالاهای خارجی از یک طرف و کیفیت نازل برخی کالاهای تولیدی حوزه ورزش از طرف دیگر به حدی است که هیچگاه موضوع تولید در حوزه ورزش آنچنان که باید جدی گرفته نشده است، در ادامه به تحلیل هر چه بیشتر این مهم در جهت اقدام عملی برای تحقق شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» میپردازیم:
رویداد به مثابه محصول
خلاف تصور عامه، مهمترین محصول حوزه ورزش «رویداد» است و آنچیزی که امروز به عنوان محور خلق محصولات متنوع ورزشی قلمداد می شود رویدادهای ورزشی هستند که هم زمینه دیده شدن و فروش محصولات و کالاهای غیر ورزشی و هم زمینه رونق محصولات و کالاهای مرتبط با ورزش را فراهم می سازند. امروزه این رویدادهای ورزشی هستند که به محور خلق ارزش و ثروت برای کشورها تبدیل شدهاند و «رویداد» جزو همان تولیداتی است که اگر با مشارکت «مردم» همراه شود، خود میتواند به فرصتی ارزشمند برای معرفی برندها و کالاهای ایرانی تبدیل شود.
امروزه میزبانی از رویدادهای بزرگ ورزشی در سطح بین المللی، نه تنها یکی از راهبردهای مهم تقویت قدرت نرم کشورها، که اتفاقا یکی از اثرگذارترین راهکارهای توسعه بازاریابی بین المللی کشورها است که کشور ما در حال حاضر فاقد راهبرد مشخص و فعالانه در زمینه تولید رویدادهای جامع و چند رشتهای ورزشی متناسب با فرهنگ ایرانی-اسلامی است.
باشگاه به مثابه کارخانه
در حالی که بودجه دولتی حوزه ورزش همگانی به عنوان تنها بودجه موثر در حوزه «پیشگیرانه» سلامت کشور، از حجم و توان کافی برای تحول آفرینی برخوردار نیست، این مردم و بخش خصوصی فعال در بخش ورزش هستند که با تأسیس حدود ۳۳ هزار باشگاه ورزشی زمینه تندرستی و مشارکت ورزشی سازمان یافته و اثربخش مردم را فراهم ساختهاند. اکثریت این باشگاهها به نوعی کارخانجات تولید سلامتی محسوب میشوند که همزمان زمینه ارایه طیف وسیعی از کالاها و تجهیزات ورزشی ایرانی از لباس گرفته تا پوشاک ورزشی در آنها فراهم شده است.
اکنون تصور کنید با توجه به تقاضایی که در جامعه وجود دارد؛ تعداد این باشگاه ها به صد هزار باشگاه برسد. امری که میتواند نقطه ای تحول آفرین برای حوزه ورزش محسوب شود. از این رو توجه به صنعت باشگاه داری تندرستی، طراحی مشوق های لازم برای حفظ باشگاههای ورزشی موجود و همچنین جهتدهی گرایشها و سرمایههای مردمی در مسیر باشگاهداری تندرستی، یکی از مهمترین رویکردهای وزارت ورزش و جوانان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» است.
ورزش در انتظار دانش بنیان
در حالی که علاقهمندی بسیاری برای خلق محصولات و تجهیزات فناورانه دانش بنیان در حوزه ورزش از سوی دانشجویان و نوآفرین ها وجود دارد، اما متأسفانه فقدان ساختار پذیرنده و یادگیرنده در حوزه ورزش و بویژه در میان تعداد حداکثری فدراسیون های ورزشی، باعث شده حداقل تلاش های صورت گرفته برای تقویت فرهنگ نوآوری در ورزش با شکست مواجه شود. از این رو یکی از مهمترین راهبردهای تحقق شعار سال، ایجاد ساز و کاری مردمی و غیر بروکراتیک برای ورود و فعالیت سازمان یافته و اثربخش نوآفرین ها و شرکتهای دانشبنیان در عرصه ورزش است که می تواند این حوزه را با تحول و پیشرف جدی مواجه کند. نگاه دولتی به موضوع نوآوری، آفتی است که به تداوم وضعیت نامطلوب موجود کمک خواهد کرد.
@farhangevarzesh👈
صنعت چندپاره ورزش
در حالی که موضوع «ورزش» و صنایع وابسته به آت طی سال های اخیر با جدیت بیشتری از سوی وزارت صمت دنبال می شود و تشکیل اداره کل صنایع ورزشی و خلاق ذیل معاونت صنایع عمومی این وزارتخانه مؤید این مهم است؛ اما موجودیت این اداره کل هنوز از سوی وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش کشور و همچنین فدراسیون های ورزشی به رسمیت شناخته نشده است. کمتر کسی در ورزش کشور از ماهیت و شرح وظایف این اداره کل آگاه هست و این موضوع دقیقا ماهیت چندپاره و مبهم صنعت ورزش در ایران را نشان میدهد. مفهوم سازی دقیق از «صنعت ورزش» و ایجاد مفاهمه ملی در خصوص این موضوع به محوریت تسهیل مشارکت و نقش آفرینی مردم، گام مهم دیگر در جهت تحقق شعار سال است.
تولید و ورزشکاران ملی
ورزشکاران ملی صرفا قهرمانانی نیستند که دوران شکوه شان صرفا به دوران ورزشکاری و اوجشان بازگردد. جهان پیشرفته امروز شاهد نقش آفرینی ورزشکاران ملی و المپیکی به عنوان برندهای معتبری است که نسبت به تولید پوشاک، محصولات و یا تجهیزات مرتبط با رشته ورزشی شان با نام خود اقدام میکنند. دولت ها هم در این زمینه با ایجاد مشوق ها و تسهیلاتی یاریگرشان هستند تا آنها در خلق کسب و کار تولیدی خود یاری کنند.
ترغیب ورزشکاران ملی به تولید، یک اقدام چندوجهی است که به دلیل ماهیت رسانه ای ورزشکاران و چهره های ورزشی، اقدامی مؤثر و تحول آفرین در ترویج فرهنگ تولید و همچنین فرهنگ استفاده از کالاهای ایرانی در میان عموم مردم خواهد بود.
بحران کیفیت، فقدان رقابت
بر کسی پوشیده نیست که کشورمان میدان رقابت در عرصه تولید پوشاک و تجهیزات ورزشی را به برخی کشورها از جمله چین و پاکستان واگذار کرده و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هم به فروشگاهی برای عرضه برندهای باکیفیت اروپایی و چینی تبدیل شده اند. قاچاق پوشاک، کفش و کالاهای ورزشی و البته کیفیت بعضا برتر آنها در مقایسه با محصولات مشابه ایرانی، بخش تولیدی ورزش را روز به روز ضعیف تر و نحیف کرده و حتی تفاوت قیمتی قابل توجه برخی کالاها به دلیل تفاوت نرخ ارز هم کمک چندانی به تغییر رویه رفتار مصرف کننده نکرده است. این امر یادآور ضرورت تدوین سیاستهای جدید برای افزایش رقابت و همچنین ضرورت توجه به موضوع کیفیت به عنوان یکی از مهمترین عوامل انتخاب مصرف کننده در حوزه ورزش است.
در جستجوی مردمی سازی
«مردمی سازی ورزش» یکی از راهبردهای مهم دولت سیزدهم است که در سند تحول دولت مردمی نیز به آن شده است. تحقق این مهم نیازمند طراحی راهکارهایی است که به جای نقش آفرینی و هزینه کرد دولتی که معمولا اقدامات این نوع برنامهریزی، کوتاه مدت و کم اثر است، بر اقداماتی تمرکز نماید که از افزایش مشارکت و نقش مردم به عنوان محور توسعه حمایت می کنند. حمایت از تشکیل و فعالیت سازمان های مردم نهاد ورزشی، کانون های مردمی ورزش محلات، مجمع ملی تولیدکنندگان ورزشی، اتحادیه ملی و اتحادیه های استانی باشگاه های ورزشی به عنوان یک تکلیف قانونی، و در نهایت تقویت و حمایت از هیأت های ورزشی استانی و شهرستانی به عنوان مهمترین تجلی مردمی سازی و مشارکت مردم در عرصه تولید ارزش های غیرملموس، از جمله مهمترین راهکارهایی است که می تواند به «مردمی تر» شدن حوزه ورزش کمک کند.
جمع بندی
تحقق شعار سال در حوزه ورزش، نیازمند نگاهی جامع و همه جانبه نگر است و اتفاقا حوزه ورزش جزو عرصه هایی است که کوچکترین اقدام اساسی در آن، میتواند به خلق آثار تحولی مثبت در جامعه منجر شود. امری که دور از دسترس نیست و صرفا نیازمند اراده مدیران و دست اندرکاران امر برای اعتماد به مردم و برونسپاری واقعی کارها به ایشان است. امری که حسب فرمایش مقام معظم رهبری لازم و ملزوم یکدیگرند و رونق تولید بدون مشارکت مردم امکان پذیر نخواهد بود.
رضا شجیع
@farhangevarzesh👈
❌خیانتی آشکار با سرپوش ورزش؛ داور زن برای مردان
🔹گلاره ناظمی و زری فتحی دو داور بین المللی فوتسال ایران برای حضور در جام ملتهای فوتسال مردان آسیا انتخاب شدند!
🔹هدف ۵ توسعه پایدار (SDG 5 یا هدف جهانی ۵) مربوط به #برابری_جنسیتی است و پنجمین هدف از ۱۷ هدف توسعه پایا است که توسط سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۵ تعیین شدهاست.
🔹رهبری فرمودند: این #سند۲۰۳۰ سازمان ملل و یونسکو و این حرفها، اینها چیزهایی نیست که جمهوری اسلامی بتواند شانهاش را زیر بار اینها بدهد و تسلیم اینها بشود.
@farhangevarzesh👈
⏪ پنج دلیل در اسلامی نبودن #یوگا
بسیاری از کسانی که در ایران یوگا کار میکنند، تصور میکنند مبانی یوگا اسلامی است! و حال آنکه؛
1⃣ بجای پیامبر تاکید بر گورو(قطب) و تقدس او دارند.
2⃣ در یوگا مجسمههایی که نماد خدایان هندو است مانند شیوا و... تبلیغ میشود.
3⃣ در یوگا، ذکر و مانترا با قصد متعادل ساختن هيجانات ذهني و ساختار ذهن و تعادلدادن به ورودی وخروجیهای ذهن به کارگیری میشوند نه با انگیزه پیوند خوردن با عالم معنا.
4⃣ یوگا برخلاف اسلام تاکید زیادی بر تناسخ دارد.
5⃣ یوگا، مکتب خودش را از اسلام و مسیحیت و ... بالاتر میداند.
@farhangevarzesh👈
#ادیان
#عرفان_های_نوظهور
🔰 واقعاً؟! 😱
یا ابوالفضل 🤬🤧
🔻 ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان هزینه فروغی و جبلی برای حضور سلبریتی ها در برنامه شب عید شبکه ۳
داویدز: ۴.۲ میلیارد
حامد بهداد: ۱ میلیارد
مهدی طارمی: ۱ میلیارد
سعید عزت الهی: ۸۰۰ میلیون
علی پروین: ۷۰۰ میلیون
علی قلی زاده: ۵۰۰ میلیون
محمد محبی: ۴۵۰ میلیون
@farhangevarzesh👈
⚽️حکایت های فوتبالی⚽️
🔴 #سوت_اشتباه_در_زندگی
💠 اگر در بازی فوتبال، #داور تشخیص درستی ندهد و سوت اشتباه بزند درست است که بازیکن در دل خود نظر داور را قبول ندارد امّا حق ندارد در عمل نظر #داور را نپذیرد و با داور دست به یقه شود چرا که هرج و مرج میشود و فدراسیون میتواند، بازیکن متمرّد از دستور اشتباهِ داور را #توبیخ و جریمه کند. اگر بازیکن، متواضعانه و بدون داد و قال نظر داور را بپذیرد زمینهی روانی مناسبی را جهت قضاوتِ بدون خطا برای #داور فراهم میکند و درصد خطاهای او کمتر خواهد شد.
💠 در زندگی مشترک یکی از صفات عالی #زن که در روایات آمده است مطیع بودن نسبت به مرد است. هیچ مردی بیخطا نیست امّا وجود دستورات اشتباه و #طبیعی مرد (نه دستورات غیرشرعی و گناه) نباید باعث سرپیچی و اطاعت نکردن زن و درگیری لفظی با شوهر گردد چرا که طبق آموزههای دینی اگر مخالفت زن منجر به #فتنه، اختلاف و دعوای زن و شوهری شود سرپیچی از دستور مرد جایز نیست.
💠 نکتهی دقیقی که اگر خانمها رعایت کنند #سود و بهرهی آن به جیب آنها میرود این است که اطاعت متواضعانه از مرد و اشباع روحیهی #اقتدار وی به شدّت شما را محبوبِ مرد میکند و اتّفاقاً زمینه را برای مدیریّت سالم او فراهم میکند.
💠 #محبوبیّت حاصل از مطیع بودن، به قدری کارساز است که مرد را از فضای لجبازی، دیکتاتوری و قلدرگری دور میکند و به مرور، رفتارها و دستورات منطقی و از جنس #درک همسر از او صادر خواهد شد چرا که مردها اگر اطاعتپذیری از همسر خود ببینند روحیهی #پهلوانی آنها اجازه نمیدهد که شما را درک نکنند.
@farhangevarzesh👈
4_5825647950432308625.mp3
1.38M
نجوای بندگی
با روی سیاه....
با گریه و آه....
با بار گناه....
التماس دعا🙏
✅قویترین انسان کیست؟
🔹روزی پیامبر اسلام صلی اللهعلیهوآله از محلی میگذشتند، مشاهده کردند گروهی از جوانان سرگرم مسابقه وزنه برداری هستند.
آنجا سنگ بزرگی بود که هر کدام آن را به قدر توانایی خود بلند میکردند.
🔹رسول خدا صلی الله علیه و آله پرسیدند: چه میکنید؟
گفتند: زورآزمایی میکنیم تا بدانیم کدام یک از ما نیرومندتر است؟
🔹فرمودند: مایلید من بگویم کدامتان از همه قویتر و زورمندتر است؟
عرض کردند: بلی! یا رسول الله صلی الله علیه و آله. چه بهتر که پیامبر اسلام بگوید چه کسی از همه قویتر است؟
🔹پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله فرمودند:
از همه نیرومندتر کسی است که؛
🔘هرگاه از چیزی خوشش آمد علاقه به آن چیز او را به گناه و خلاف حق وادار نکند.
🔘و هرگاه عصبانی شد طوفان خشم او را از مدار حق خارج نکند.
🔘کلمه ای دروغ یا دشنام بر زبان نیاورد.
🔘و هرگاه قدرتمند گشت به زیاده از اندازه حق خود دست درازی نکند.
📚بحار ج ۷۵، ص ۲۸
@farhangevarzesh👈