eitaa logo
فرهنگیان آنلاین
2.4هزار دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
2.4هزار ویدیو
410 فایل
این کانال حاوی اخبار و اطلاعات تعلیم و تربیت و برای آشنایی فرهنگیان فرهیخته با شیوه های نوین آموزشی و پرورشی برای اعتلای رشد وخودباوری دانش آموزان و مطالبی متنوع و مفید برای اعضا می‌باشد. @Ghasem54 ╭━⊰🌼☘️🌼⊱━╮ 🆔 @farhanghian_online
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥تبریک و شادباش به همکاران ارجمند ۱۹ خرداد 🌸 ســــــلام صبح زیبایتان آڪنده از شـادی هـای بی پایان عمرتان جاویـدان 🌸امیـــــدواریم زیبـاترین لبخندها برلبانتان بالاترین دست‌ها نگهبانتان قشنگترین چشمها بدرقۂ راهتان 🌷 زادروتان خجسته 🌷
وضعيت هوای قم در ۲۴ ساعت آينده قسمتی ابری 🌤️ در بعضی ساعتها افزایش ابر ⛅️ و رگبار 🌧️ و رعد و برق ⚡️ و وزش باد شدید 💨 و گرد و خاک 🌫️ كمترين دما 20 درجه c بيشترين دما 36 درجه c
سوالات و مواد بسیار مهم مصاحبه علمی و عمومی دانشگاه فرهنگیان ویژه پذیرش از کنکور سراسری ١۴٠٢!!! تسلط بر موارد تخصصی زیر در جلسه مصاحبه دانشگاه فرهنگیان بسیار مثمر ثمر خواهد بود: روخوانی_قرآن ابتدا نحوه برداشتن قران، بوسیدن قران، دست روی کلمات میگذارید یا خیر، بسم الله، صدق الله و .. تسلط بر احکام برخی کتب با حجم کم به نام رساله آموزشی هستند که میتوان از آنها استفاده کرد در مورد مواردی مانند نماز ایات، نماز جمعه، وضو، روزه، مرجع تقلید و... . هوشیار_بودن مثلا پرسیده میشود که نماز میت چند رکوع دارد !!!! سوالات_علمی مرتبط با رشته در سطح روان و ساده هرکس متناسب با رشته مورد تقاضا مثلا برای دبیری زیست چند سوال ساده از زیست یا تاریخ در مورد تاریخ البته در همین جا باید هوشیار بود که سوال هوشیاری را بتوان جواب داد. مثلا ممکن است از متقاضیان تاریخ پرسیده شود آقا محمدخان قاجار چند فرزند داشت؟ که باید هوشیار بود ایشان خواجه بوده اند! سوالات روان_شناسی و فرهنگی پیرامون مثلا هدف شما از دبیر شدن؟ اگر کسی در کلاس شما شلوغ کرد شما چکار میکنید؟ اگر کلاس شما شلوغ باشد نشانه چیست؟ چقدر به پول اهمیت میدهید؟ مزایای دبیر شدن در چیست؟ نحوه ارتباط شما در مدرسه با سایر عوامل چگونه میتواند باشد؟ تسلط بر مسائل_سیاسی مانند اوضاع منطقه خاورمیانه، جهان، وضعیت هسته ای ایران، وضعیت دولت. لذا لازم است خبرهای ساعت 21 را خوب پیگیری کنید. داشتن مدارک_لازم موفقیت‌ها، عضو شورا بودن، عضو بسیج بودن، عضو یا همکاری با جایی داشتن مثلا در انتخابات یا فرمانداری یا شهرداری یا انجمن اسلامی یا تقدیرنامه های مرتبط آگاهی از مسئولان ویژه استان و شهرستان مانند استاندار، امام جمعه، نماینده ولی فقیه و... .
💢آغاز ثبت طرح در بخش دانش‌آموزی جشنواره خوارزمی ▫️بر اساس اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش، ثبت طرح در بخش دانش آموزی بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی آغاز شد. ▫️بر اساس این اطلاعیه، دانش آموزان پژوهشگر و خلاق دوره دوم متوسطه کشور (مدارس سمپاد و غیر سمپاد) که دارای اثر علمی پژوهشی، ادبی و هنری هستند، می‌توانند تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۲ نسبت به ثبت و بارگذاری آثار خود مطابق شیوه نامه مصوب اقدام کنند. ▫️متقاضیان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وبگاه kharazmi.sampad.gov.ir مراجعه کنند.
📌تعلل سازمان اداری‌ و استخدامی برای برگزاری آزمون تامین نیروی انسانی آموزش‌ و‌ پرورش پذیرفتنی نیست/این سازمان نباید عاملی برای تشدید کمبود نیروی انسانی این وزارتخانه باشد 👤نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ♦️کمبود وزارت آموزش و پرورش و سونامی بازنشستگی که در سنوات آینده با آن مواجه خواهیم شد کما اینکه در مهرماه سال جاری حدود 100 هزار نفر از نیروهای این وزارتخانه بازنشسته خواهند شد لذا برگزاری آزمون سه مرحله‌ای جذب وزارت آموزش و پرورش در دستورکار قرار گرفت و مرحله اول آن برای آموزش ابتدایی برگزار شد که در پی آن 22 هزار نفر جذب خواهند شد. ♦️مرحله دوم آزمون جذب نیروی انسانی برای دوره متوسطه برنامه‌ریزی شده اما تاکنون سازمان اداری و استخدامی کشور مجوز برگزاری آن را صادر نکرده است و این تعلل و نوع نگاه این سازمان به برگزاری این آزمون‌ها هیچ توجیه علمی ندارد. 🌐icana.ir/Fa/News/523737
☀️ واریز سود سالیانه ١۶ هزار میلیارد ریالی به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان 🔹 مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان 💯١۶ هزار میلیارد ریال سود سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ١۴٠١ به حساب اعضا واریز شده است : 💯بیش از ٢ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از این سود که متعلق به اعضای بازنشسته است که به صورت نقدی به حساب آنها واریز شد.
💢شرایط جدید ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری/قبل از شکایت باید «خواسته» به دستگاه مربوطه ارائه شود ▫️با اجرای قانون جدید تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری، اشخاص قبل از طرح شکایت در دیوان باید خواسته خود را به دستگاه مربوطه ارائه دهند. آن دستگاه مکلف است ضمن ثبت درخواست و ارائه رسید، حداکثر ظرف سه ماه به صورت کتبی پاسخ قطعی را (نفیا یا اثباتا) به ذینفع ابلاغ نماید. عدم پاسخگویی و استنکاف از ثبت درخواست و ارائه رسید به اشخاص متقاضی، تخلف اداری محسوب می‌شود". ▫️ قانون جدید تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری از ۲۲ خرداد سال جاری اجرایی می‌گردد و چنانچه دعوایی بدون رعایت تشریفات قانونی مذکور در دیوان عدالت اداری مطرح شود قابلیت رسیدگی نخواهد داشت.
💢بدهی‌های آموزش و پرورش به معلمان نیاز به حسابرسی دارد! 👤 داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور: ▫️در قانون بودجه برای جبران بدهی‌های آموزش و پرورش منابعی پیش بینی شده که البته بخشی از این بدهی‌ها حسابرسی شده نیست و ذی حساب‌های مربوط باید ارقام مربوطه را تأیید کند، از سوی دیگر تیم سازمان برنامه هم موارد را بررسی می‌کند و قطعا مواردی که مورد تأیید دو طرف باشد، حتما جبران می‌‎شود ▫️بخشی از بدهی‌های آموزش و پرورش به معلمان مخصوصا برای تصحیح اوراق سال گذشته و کلاس‎‌های فوق برنامه دوران کرونا حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اخصاص داده شده است . ▫️ همچنین در روز معلم نیز یک میلیون تومان هدیه پرداخت شد که همین رقم با توجه به حضور حدود یک میلیون معلم و کارمند در آموزش و پرورش رقمی یک هزار میلیارد تومانی برای دولت بار مالی داشت.
🔴👈رتبه‌بندی معلمان انجام شده و دیگر مسئله‌ای بر زمین مانده ندارد 🟡👈به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه  گفت: 🔹تمرکز ما به این سمت است که با بهره‌ور کردن منابعی که دولت صرف آموزش و پرورش می‌کند، نتیجه بهتری بگیریم. 🔹سیاست دولت جلب رضایت حداکثری معلمان بوده و ما اعتقاد داریم اگر قرار است، توسعه‌ای برای کشور رخ دهد، قطعا مسیر آن  آموزش و پرورش بوده و این دانش آموزان هستند که به آن توجه خواهیم کرد. 🔹تا جایی که من مطلع شدم، کار رتبه بندی تمام شده و پرداخت‌های مربوط به رتبه بندی معلمان نیز در سال گذشته بالغ بر 48 هزار ملیارد تومان بود که این ارقام پرداخت شد.
🔴اختلاف بسیار زیاد در تصحیح اوراق امتحان نهایی ۳مصحح یک برگه رو تصحیح کردند نمره یکی از مصححین: ۶.۲۵ نمره مصحح دیگر: ۱۷ نمره مصحح دیگر: ۱۲.۵ پ‌ن: ظاهرا مربوط به امتحان نهایی دینی می‌باشد.
فرهنگیان آنلاین
🔴اختلاف بسیار زیاد در تصحیح اوراق امتحان نهایی ۳مصحح یک برگه رو تصحیح کردند نمره یکی از مصححین: ۶.۲
سلام وقت بخیر من‌ حوزه تصحیح هستم چنین‌ چیزی بعید بنظر میاد مگر اینکه اشتباه سهوی پیش اومده باشه دقت کنید به سوال ۹ مصحح اول داده ۰/۲۵ ولی مصحح دوم ۸نمره در صورتی که در سامانه مقدار دقیق نمره به صورت ریز بارم مشخص هست آیا از صحت تصویر مطمئن هستید ؟