eitaa logo
فرهنگی فیروزآباد
70 دنبال‌کننده
14.8هزار عکس
8.5هزار ویدیو
753 فایل
نقل مطالب از دیگران به هیچ وجه به منزله تایید یا اطلاع از تمام افکار و وابستگی های احتمالی اشخاص نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
کتابخانهٔ ملی دیجیتالِ کتابخانهٔ ملی ایران (با ۱۳ هزار عکس تاریخی، حدود ۳۷ هزار نسخه خطی، ۱۵ هزار کتاب چاپی نفیس، ۴ هزار کتاب چاپ سنگی، ۱۰۰ هزار پرونده و ۲۰۰ هزار پایان نامه) برای همه اعضای کتابخانهٔ ملی: http://dl.nlai.ir (شماره عضویت به عنوان شماره کاربری و کدملی به عنوان پسورد. امکان عضویت دیجیتال کتابخانه ملی هم بدون محدودیت سنی و تحصیلی فراهم شده است)
🔴پشت پرده هشتگ اعدام نکنید مشخص شد... ترامپ هم به میدان آمد... دونالد ترامپ با انتشار توییتی به زبان فارسی و با هشتگ نوشت: سه نفر در ایران برای شرکت کردن در تظاهرات محکوم به مرگ شده اند. اعدام آنها در هر لحظه قابل انتظار است. اعدام این سه نفر پیامی اسفناک به دنیا می فرستد و نباید انجام شود. اقای ترامپ زاده شده در قمارخانه ها با هشتگ زدن سوزش گرمای ناو خوب نمیشود :)
🚨ماجرای حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در داخل ضریح مطهر امام رضا (ع) به منظور غبارروبی چه بود؟ 🔻 حجت الاسلام رئیسی در گفتگو با بنیاد «مکتب حاج قاسم» : 📌 یک بار که حاج قاسم به بارگاه حضرت رضا (ع) مشرف شد همزمان با غبارروبی بود. 📌 همیشه فقط علما می توانستند داخل ضریح مطهر حضور پیدا کنند. روزی که حاج قاسم آمده بود بعد از اینکه مراسم این غبار روبی تمام شد، حال ارتباط با حضرت رضا پیدا کرد و اشک می ریخت. 📌 غبارروبی که تمام شد به ذهنم آمد آقایی که اینجا ایستاده است و برای امام رضا اشک میریزد به حرم اهل بیت عالی خدمت کرده است، نه فقط در مشهد بلکه در منطقه. حاج قاسم سلیمانی خادم واقعی حضرت رضا(ع) است. 📌 در آن زمان به ذهنم رسید برای اولین بار این رسم را که همیشه علما داخل ضریح می آیند با حجت و فلسفه نقض کنم. به دوستان گفتم به حاج قاسم بگویید داخل ضریح مطهر بیاید، حال معنوی عجیبی داشت. از جاهایی که ایشان از حضرت رضا طلب و آرزوی شهادت کرد همان جا بود. ▪️ انتشار به مناسبت روز زیارتی حضرت امام‌رضا (ع) 📌 @maktabehajghassem |مکتب حاج قاسم
🔴حمله تروریستی ‌ضدانقلاب به کارو‌ان مردم‌یاری و کمک‌رسانی در سروآباد + اسامی شهدا 🔹 طی حمله تروریستی ضد انقلاب به کاروان مردم یاری، جمال کریمی فرمانده حوزه مقاومت بسیج اورامان و شهید محمد کرمی بسیج مردمی و کارمند بخشداری اورامان به شهادت رسیدند.
🔴اختلال در اينستاگرام پس از هك گسترده و بي‌سابقه صفحات توييتري شب گذشته رسانه‌ها از هك شدن صفحات توييتري برخي شركت‌ها و افراد سرشناس خبر دادند افرادي چون بيل گيتس، جف بزوس و مايكل بلومبرگ و شركت‌هايي نظير اپل و اوبر به‌عنوان اهداف هكرهاي توييتري نام‌برده شده و صفحه توييتري جو بايدن، نامزد انتخاباتي حزب دموكرات در انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا و باراك اوباما، رئيس‌جمهور سابق آمريكا هم هك شد پس‌ازاين رويداد برخي كاربران مي‌گويند اينستاگرام دچار اختلال شده و قابليت «دايركت» اين شبكه اجتماعي ازكار افتاده است. اگر الان در مورد پیام رسانهای داخلی ها چنین اتفاقی افتاده بود ، بنظرتون غربزده ها چه بلایی سرشون می آوردند؟
🔥🇺🇸🔥 America and Israel is facing difficult days and events ▪️سرداراسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس: آمریکا و اسرائیل حوادث و روز های سختی پیش رویشان خواهد بود. ✅دلهره و ترسی که از سخنان حاج اسماعیل بر دل آمریکا و اسراییل افتاده و می افتد مثل جذبه ی فرمانده شهیدش حاج قاسم بی نظیر است. راهت ادامه دارد حاج قاسم... ✍"محمدصالحی"
رهبر انقلاب: من وقتی میبینم بعضی‌ها همین ماسک را نمیزنند، من از آن پزشک و پرستار واقعاً خجالت میکشم که آنها آن جور دارند فداکاری میکنند، آن وقت این آدم، جوان یا غیر جوان، حاضر نیست یک ماسک بزند. ۹۹/۴/۲۲ ❣ @Khamenei_Reyhaneh
🔰 اطلاع‌نگاشت | مجلس امید و انتظار 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ارتباط تصویری با مجلس شورای اسلامی (۲۲/۰۴/۹۹) توصیه‌هایی را خطاب به نمایندگان مجلس یازدهم بیان کردند که پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR این موارد را در این اطلا‌ع‌نگاشت مرور میکند. 💻 @khamenei_ir |
🔔 شماره‌ی جدید نشریه‌ی منتشر شد: ♨️ : پاسخ رهبر انقلاب به چهار اصلی اقتصادی؛ نسخه درمان 🔶 : اخیر رهبر انقلاب درباره‌ی با ویروس 🔹 ۲۵۰ساله: همه‌جانبه با ریاکارترین 🔻: بروید به سراغ پدر و مادر ... @Khattehezbollah
✨ لوح| رهبرانقلاب: باید از برکت روز بيست و پنجم ماه ذی‌قعده که روز است استفاده کرد. 🖨 چاپ👇 http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=37422
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم /از حمله اشرار مسلح به اماکن عمومی تا لحظه پرت شدن خانم جوان از خودرو 🔸 مسدود کردن خیابان توسط اراذل و اوباش ... 👇➕❌ 👆دوستان، اگر خانواده تان در چنگ این افراد سلبریتی پسند، گیر کند درخواستتان از نیروهای امنیتی چیست؟ ✍سلبریتی ها یا بین مردم نیستند یا بادیگارد دارند، یا کانادا... پس نظرشون مهمه آیا⁉️ ⁉️آیا سلبریتی ها در مورد غرب حتی یکبار نظر داده اند. امنیت خط قرمز پاسداران گمنام‌امام زمان عج است.