eitaa logo
کانال اطلاع رسانی فرهنگیان
15.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
2.6هزار ویدیو
1.6هزار فایل
دسترسی به اطلاعیه ها و بخشنامه های مهم اداری و اخبار مهم حوزه آموزش و پرورش این کانال صرفا جهت اطلاع و آشنایی همکاران عزیز از مسائل و اخبار آ. پ. می باشد. @farhangianiran1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺افزایش حقوق کارمندان از مهر به صورت علی الحساب معاون امور مجلس سازمان برنامه و بودجه: 🔹افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان فعلا در مهرماه به صورت علی الحساب پرداخت و مابه التفاوت آن در ماه های دیگر اعمال خواهد شد. 🔹پیش بینی که دولت کرده است منابع لازم برای این حقوق چیزی حدود ۵۴ تا ۵۷ هزار میلیاد تومان است که منابع آن از محل صرفه‌جویی‌های هزینه‌های جاری دولت و پیش بینی درآمدهایی که در ماه های آتی صورت گرفته اتفاق خواهد افتاد/تسنیم
💢اطلاعیه امور مالی ▫️بر اساس شنیده ها مقرر شده است بعد از ارسال حقوق مهر ماه، برای هر نفر مبلغ یک میلیون تومن به صورت علی الحساب جهت متناسب سازی حقوق پرداخت شود ▫️حق عائله مندی ۲۰۳۷۰۰۰ ریال و حق اولاد نیز به ازای هر فرزند ۱۰۵۶۱۹۵ ریال خواهد بود ▫️این مبلغ ارتباطی به موضوع رتبه بندی ندارد.
برنامه کشت آمیس را در تلوبیون ببینید http://www.telewebion.com/episode/0x29b15df مستند «غوغای بی هیاهو» در بیستمین قسمت خود که پنجشنبه ۲۶ مهر ماه پخش می‌شود به استان کرمان سفر کرده است. داستان این قسمت از مستند به معلمی اختصاص دارد که در شهر بم زندگی می‌کند و هر روز به منطقه «کشیت آمیس» می‌رود تا در مدرسه‌ای چادری به دانش آموزان عشایری درس بدهد. محمد سلطانی معلم دلسوز و مهربان این مدرسه هر روز دو ساعت با ماشین و سپس دو ساعت پیاده طی مسیر می‌کند تا به مدرسه «سازندگان فردا» در منطقه «کشیت آمیس» برسد. این معلم دانش آموزانی را که ترک تحصیل کرده اند نیز به مدرسه بازگردانده تا در کنار دیگر دانش آموزان به تحصیل ادامه دهند. یازده خانوار در منطقه «کشیت آمیس» در استان کرمان زندگی می‌کنند که شغل اصلی آنها دامداری و کشاورزی است. «کشیت» به منطقه‌ای گفته می‌شود که قابلیت کشت را دارا باشد. مستند «غوغای بی هیاهو» تمام مدارس کوچک ایران را به تصویر می‌کشد. این مستند به دور از پرگویی و با انتخاب تصاویر بکر از زندگی روستایی و بومی مناطق مختلف ایران، روایت‌های جذابی را برای بینندگان این برنامه تدارک دیده است. https://eitaa.com/farhangian_kerman مجموعه مستند «غوغای بی هیاهو» به تهیه کنندگی مهدی بابایی و کارگردانی حسین فاطمیان کاری است از گروه اجتماعی شبکه دو سیما با مشارکت وزارت آموزش و پرورش که پنجشنبه‌ها ساعت ۱۹:۴۰ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود. https://ofoghtv.ir/Video/fQGB8yNbMkxsSfBl
🛑تاکنون سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای تغذیه رایگان تخصیص نداده است معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت اجرای طرح تغذیه رایگان دانش آموزان مناطق محروم گفت: آموزش و پرورش تمهیدات لازم را در این باره پیش بینی کرده، اما تاکنون سازمان برنامه و بودجه اعتباری به این امر تخصیص نداده است. امیدواریم با مذاکرات و مکاتبات صورت گرفته این کار صورت گیرد.
کانال اطلاع رسانی فرهنگیان
💢اطلاعیه امور مالی ▫️بر اساس شنیده ها مقرر شده است بعد از ارسال حقوق مهر ماه، برای هر نفر مبلغ یک م
🔷 گفتگو با موضوع: افزایش حقوق کارکنان دولت وبازنشستگان کشوری ولشکری 🔰مهمان: دکتر حاجی بابایی               📺شبکه خبر   گفتگوی ویژه(صف اول) 🇮🇷چهارشنبه۱۴۰۱/۷/۲۷هجری شمسی ساعت ۲۳
🔻معاون وزیر آموزش و پرورش: اعتقادی به کنکور به شکل فعلی نداریم 🔹معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی این وزارتخانه گفت: اعتقادی به کنکور به شکل کنونی نداریم، چرا که اکنون سنجه کنکور سنجه‌ای تک‌بعدی است. 🔹احمدمحمودزاده گفت: ما دانش‌آموزان ۶ ساحته می‌خواهیم و رویکرد آموزش و پرورش توجه به تمام ۶ ساحت تربیتی است. 🔹ساحت تربیتی اعتقادی، عبادی و اخلاقی، اقتصادی و حرفه ای، علمی و فناوری، اجتماعی و سیاسی، زیستی و بدنی و شناختی و هنری، از ساحت های ۶ گانه در حوزه تعلیم و تربیت دانش آموزان است. 🔹پرورش دانش‌آموزان در تمام ۶ ساحت در مدرسه‌های دولتی و غیردولتی با اهتمام ویژه دنبال می‌شود. 🔹کنکور در حال تغییر است و در گام اول ۲ مرحله‌ای می‌شود و برخی کتاب‌های درسی نیز به صورت کامل و توصیفی در کنکور خواهد آمد و تست مدنظر نیست.
💢 ایجاد امکان تحصیل مشمولین نظام وظیفه در مراکز بین‌المللی پیام نور مجتبی سلطانی احمدی، رئیس مرکز امور بین‌الملل دانشگاه پیام نور : 🔹 با پیگیری‌های صورت‌گرفته در سازمان نظام وظیفه ناجا امکان اخذ معافیت و ثبت نام مشمولین در مراکز بین‌الملل دانشگاه پیام نور فراهم شد. 🔹 مشمولین متقاضی تحصیل در مراکز بین‌المللی دانشگاه پیام نور می‌بایست پس از تکمیل فرم‌های ثبت نام و تهیه مدارک لازم از طریق مراکز تابعه، برای دریافت معرفی نامه از اداره آموزش به مرکز بین الملل دانشگاه واقع در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور مراجعه کنند. 🔹 متقاضیان باید معرفی نامه را به مراکز پلیس +۱۰ تحویل داده و درخواست معافیت تحصیلی خود را ثبت کنند. مرکز امور بین الملل پس از رؤیت درخواست متقاضی در سامانه سخا سازمان نظام وظیفه، درخواست صدور معافیت متقاضی را در سامانه ثبت می‌کند. 🔹 سازمان نظام وظیفه نیز پس از بررسی مدارک متقاضی در صورت نداشتن منع قانونی، اقدام به صدور معافیت تحصیلی متقاضی خواهد کرد که معمولاً این فرآیند حدود دو تا سه روز به طول می‌انجامد.
💢 معاون تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش : برای ۷ میلیون دانش‌آموز، معلم تربیت‌بدنی نداریم صادق ستاری‌فرد، معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در برنامه «فرامتن» شبکه افق سیما : 🔹 برای ۷ میلیون دانش آموز معلم تربیت بدنی نداریم که این امر یک زنگ خطر است. سرانه فضای ورزشی امروزه یک سوم سرانه ورزشی کل کشور است 🔹‌ حد استاندارد این است که هر مدرسه یک مکان ورزشی داشته باشد؛ لذا نیاز است سازمان برنامه و بودجه کمک‌ کند. همچنین شهرداری و وزارت ورزش و نهادهای دیگر برای ایجاد فضای ورزشی به آموزش و پرورش کمک کنند.
🛑تاکنون سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای تغذیه رایگان تخصیص نداده است معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت اجرای طرح تغذیه رایگان دانش آموزان مناطق محروم گفت: آموزش و پرورش تمهیدات لازم را در این باره پیش بینی کرده، اما تاکنون سازمان برنامه و بودجه اعتباری به این امر تخصیص نداده است. امیدواریم با مذاکرات و مکاتبات صورت گرفته این کار صورت گیرد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
شاد به‌روز شد 🔹با حضور رئیس‌جمهور در وزارت آموزش و پرورش از نسخه جدید شبکه آموزشی دانش‌آموزان برای استفاده در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ رونمایی شد. 🔹در نسخه جدید شاد، ابزار تکلیف دهی، سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مدیریت محتوا اضافه شده‌ است. @Farsna - Link
⭕️ طبق مصوبه مجلس، معلمان طرح مهرآفرین بدون آزمون شامل رتبه بندی می‌شوند 🔸ستاری فرد، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹 هفته گذشته مجلس شورای اسلامی تصویب کرد که تمامی معلمانی که شامل طرح مهر آفرین می‌شوند، بدون آزمون مشمول رتبه بندی شوند. 🔹 اگر طرح معلمان مهر آفرین به تایید نهایی مراجع‌ ذی صلاح نرسد همان فرآیند برگزاری آزمون بار دیگر برای آن ها اجرایی می‌شود.