🔵 امام موسی کاظم علیه السلام:
💎 یَا مَعْشَرَ اَلشِّیعَةِ إِنَّکُمْ قَدْ عَادَاکُمُ اَلْخَلْقُ فَتَزَیَّنُوا لَهُمْ بِمَا قَدَرْتُمْ عَلَیْهِ.
💎 ای شیعیان! شما دشمنان زیادی دارید. پس در مقابل دشمن، خود را حقیر جلوه ندهید، بلکه با سیادت و آقایی در جامعه ظاهر شوید و تا آنجا که میتوانید، خود را زیبا و وجیه نشان دهید.
کافی/ج6/ص480
مستحبی که هزار واجب در آن است!
🍃 آیت الله العظمی بهجت نقل می کنند: وقتی در زمان رضاخان روضهخوانی را منع کردند، یکی از اصحاب و اطرافیان حاج شیخ عبدالکریم حائری رحمهاللّه به ایشان عرض کرد: چیزی نیست، روضهخوانی یک عمل مستحب است که پهلوی آن را منع کرده است. حاج شیخ رحمهاللّه فرمود: بله اما روضه خوانی و گریه بر سید الشهدا(علیه السلام) عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص ۲۱۷
امام خامنه ای:
‼️ اگر معیارِ تقوا در جامعه عوض شد، معلوم است که انسان باتقوایی مثل حسین بن علی باید خونش ریخته شود. اگر دروغگویی و بیاعتنایی به ارزشهای اسلامی ملاک قرار گرفت، معلوم است که کسی مثل یزید و عبیدالله، شخص اوّل کشور عراق شود. همه کار اسلام این بود که این معیارهای باطل را عوض کند. همهی کار انقلاب ما هم این بود که در مقابل معیارهای باطل و غلط مادّىِ جهانی بایستد و آنها را عوض کند. ۷۱/۴/۲۲
🔵 امام حسین علیه السلام:
💎 اعْلَمُوا أَنَّ حَوَائِجَ النَّاسِ إِلَیْکُمْ مِنْ نِعَمِ اللَّهِ عَلَیْکُمْ فَلَا تَمَلُّوا النِّعَمَ فَتَحُورَ نِقَما.
💎 همانا حوایج مردم از نعمتهای خداوند بر شماست. بنابراین از نعمتهای الهی خسته نشوید که خداوند آنرا از شما [سلب نموده] و به سوی دیگران بر میگرداند.
📚 کشفالغمة فی معرفةالأئمة/ج2/ص29
🔰 گزیده بیانات مقام معظم رهبری مدظله
✅کربلا نشان داد که زن در حاشیه تاریخ نیست
زینب کبرى یک نمونه برجسته تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکى از مهمترین مسائل تاریخ نشان میدهد. اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثه کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزى، حضرت زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد.
حادثه نظامى با شکست ظاهرى نیروهاى حق در عرصه عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزى که موجب شد این شکست نظامىِ ظاهرى، تبدیل به یک پیروزى قطعىِ دائمى شود، عبارت بود از منش زینب کبرى؛ نقشى که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلى چیز مهمى است. این حادثه نشان داد که زن در حاشیه تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخى قرار دارد. قرآن هم در موارد متعددى به این نکته ناطق است؛ لیکن این مربوط به تاریخ نزدیک است، مربوط به امم گذشته نیست؛ یک حادثه زنده و ملموس است که انسان زینب کبرى را مشاهده میکند که با یک عظمت خیرهکننده و درخشندهاى در عرصه ظاهر میشود؛ کارى میکند که دشمنى که به حسب ظاهر در کارزار نظامى پیروز شده است و مخالفین خود را قلع و قمع کرده است و بر تخت پیروزى تکیه زده است، در مقر قدرت خود، در کاخ ریاست خود، تحقیر و ذلیل شود؛ داغ ننگ ابدى را به پیشانى او میزند و پیروزى او را تبدیل میکند به یک شکست؛ این کارِ زینب کبرى است.
✅انقلاب ما انقلاب زینبى است
انقلاب ما انقلاب زینبى است. از اول انقلاب، زنان یکى از برجستهترین نقشها را در این انقلاب ایفاء کردند. هم در خود حادثه بزرگ انقلاب، هم در حادثه بسیار بزرگ هشت سال دفاع مقدس، نقش مادران، نقش همسران، از نقش مجاهدان اگر سنگینتر و دردناکتر و تحملطلبتر نبود، یقیناً کمتر نبود. مادرى که جوان خودش را، عزیز خودش را، دسته گل خودش را هجده سال، بیست سال - کمتر، بیشتر - پرورش داده، با آن محبت مادرانه او را به ثمر رسانده، حالا او را به طرف میدان جنگ میفرستد، که معلوم نیست حتّى جسد او هم برخواهد گشت یا نه. این کجا، رفتن خود این جوان کجا؟ که خوب، این جوان، با شور و هیجان جوانى، همراه با ایمان و روحیهى انقلابیگرى، حرکت میکند و میرود. کار این مادر، از کار آن جوان اگر بزرگتر نباشد، کوچکتر نیست. بعد هم که جسد او را برمیگردانند، افتخار میکند که بچه من شهید شده. اینها چیز کمى است؟ این، حرکت زنانه، حرکت زینبگون در انقلاب ما بود. ...
(1389/2/1 بیانات در دیدار با پرستاران)
http://iqna.ir/fa/news/3841905/%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B3%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B7%D9%85%D8%A6%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7
🔵 امام حسن عسکری علیهالسلام:
💎 ایّاکَ وَ الإذاعَة وَ طَلَبَ الرِّئاسَة، فَإنَّهُما یَدْعُوانِ إلَی الْهَلَکَة.
💎 مواظب باش از اینکه بخواهی شایعه و سخنپراکنی نمایی و یا اینکه بخواهی دنبال مقام و ریاست باشی و تشنه آن گردی، چون هر دوی آنها انسان را هلاک خواهد نمود.
📚 امالی (طوسی)/140
#سیر_مطالعاتی درست کنید
یکی از چیزهائی که ما امروز خیلی احتیاج داریم، #برنامههای_مطالعاتی برای قشرهای مختلف است. بارها اتفاق میافتد که جوانها را، نوجوانها را به کتابخوانی تشویق میکنیم؛ مراجعه میکنند، میگویند آقا چه بخوانیم؟ این سؤال یک جواب ندارد؛ احتمالاً جوابهای متعددی دارد. در بخشهای مختلف، برای قشرهای مختلف، به شکلهای مختلف، با تنوع متناسب، #سیر_مطالعاتی درست کنید؛ اول این کتاب، بعد این کتاب، بعد این کتاب. وقتی که جوان، نوجوان، یا کسی که تاکنون با کتاب انس زیادی نداشته است، وارد شد، حرکت کرد، راه افتاد، غالباً مسیر خودش را پیدا خواهد کرد.
۱۳۹۰/۴/۲۹
رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها:
لزوم توجه دانشگاهها به مناسبتهای فرهنگی همچون اربعین
رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها با اشاره به توجه بیانیه گام دوم انقلاب به جوانان و علم و پژوهش گفت: دانشگاهها بایستی از فرصتهای فرهنگی موجود در جامعه همچون اربعین حسینی نهایت استفاده را ببرند و موج عزیمت دانشجویی را ساماندهی کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها در نشست روسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و موسسات پژوهشی سراسر کشور که صبح امروز در دانشگاه علامه طباطبایی آغاز به کار کرد با اشاره به اهمیت ایجاد فضای حسینی در دانشگاهها گفت: دانشگاه های ما عالیترین نمود توجه مراکز علمی به شور و شوق حسینی هستند.
وی تصریح کرد: امسال با برگزاری ۲ نشست روسای دانشگاهها روبهرو بودیم که نشست نخست به ارتباط دانشگاه با جامعه و دولت پرداخت و در این نشست ارتباط بین خود دانشگاهها با یکدیگر در آستانه شروع سال تحصیلی جدید مورد توجه است.
نماینده ولی فقیه در دانشگاهها با اشاره به اینکه خط دشمن، خسته کردن مردم ایران است اظهار داشت: بخشی از فشار اقتصادی دشمن متوجه دانشگاههای ما نیز شده است و نیازمند آن هستیم در مقابله با آن بودجههای انقباضی در سیاست کار قرار بگیرد. با وجود فشارهای نظام سلطه اما وعده الهی همواره با مستضعفان بوده است و امروز نیز در آرایش جدید منطقه شاهد این تفوق جمهوری اسلامی ایران هستیم.
وی در ادامه افزود: دانشگاهها بایستی از فرصتهای فرهنگی موجود در جامعه همچون اربعین حسینی نهایت استفاده را ببرند و موج عزیمت دانشجویی را ساماندهی کنند. نکته حائز اهمیت دیگر در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب است. این بیانیه متنی احساسی و شعاری نیست بلکه حضرت امام مدتها بر روی نگارش این بیانیه وقت گذاشتهاند. ایشان خلاصه تجربیات خود را در قالب این بیانیه در اختیار مردم گذاشته اند. روی سخن اصلی ایشان نیز با جوانان است.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی در پایان خاطرنشان کرد: باعث افتخار ماست که در این بیانیه اولین توصیه رهبری، توصیه به علم و پژوهش است. موضوع دوم در بیانیه نیز موضوع اخلاق و معنویت است. جا دارد از مجموعه دانشگاهی کشور و آموزش عالی بابت توجه به مسئله حجاب و عفاف تشکر کنم.
▪️ گزیدهای از نوحهخوانی جناب آقای میثم مطیعی در شب تاسوعای حسینی در حسینیه امام خمینی.۹۸/۶/۱۷ 👆👆