معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار می کند: نکوداشت حکیم مجاهد آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزد
این نکوداشت تا دقایقی دیگر برگزار خواهد شد....
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
در مراسم بزرگداشت حضرت آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح شد:
ولایت گستری، یکی از ویژگی های مشترک آیت الله مصباح یزدی و شهیدان سلیمانی و فخری زاده بود
متن خبر در پایگاه قرآنی دانشگاهی ایحا
http://www.ihaa.ir/vdcewp8z.jh8zni9bbj.html
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
اینستاگرام:
🆔 https://www.instagram.com/quran.ac.ir/
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آدرس جلسه آنلاين انجمن هاي علمي دانشجويي
https://www.skyroom.online/ch/mmfallah/isc
تاريخ برگزاري جلسه: 99/11/1 ساعت10 صبح
امروز چهارشنبه
01 بهمن ۱۳۹۹
06 جمادی الثانی ۱۴۴۲
20 ژانویه 2020
🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
🔸#قرآن سوره آل عمران آیه 196:
لَا يَغُرَّنَّكَ تَقَلُّبُ الَّذِينَ كَفَرُوا فِي الْبِلَادِ
(دنیا) تو را نفریبد چون بینی که کافران در شهرها به راحتی میگردند.
💠 حدیث روز 💠
💎 خداوند به نیازهای این فرد توجه نمیکند
🔻پيامبر اكرم صلياللهعليهوآلهوسلم:
مَنْ ضَمِنَ لاَِخِيهِ حاجَةً لَمْ يَنْظُرِ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ فِى حاجَتِهِ حَتّى يَقْضِيَها
❗️ كسى كه ضمانت كند #قول_بدهد نياز برادر دينى خود را برطرف كند، تا وقتى كه اينكار را نكرده خداوند عزوجل به نيازهاى او توجه نمیكند.
❇️ بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۳۱۷
💠مبارزه برای روشنگری
🔹آنچه وظیفهی همهی ملّت اسلام و همهی امّت اسلام است، مبارزه برای روشنگری است؛ این در درجهی اوّل. هم علما مسئولند، هم روشنفکران مسئولند، هم تحصیلکردهها مسئولند، هم همهی کسانی که منبری دارند، تریبونی دارند مسئولند که روشنگری کنند و حقایق دنیای اسلام را برای مردمی که نمیدانند بیان کنند؛ این روشنگری جهاد است.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سلام بر ابراهیم. فصل 63
64.pdf
112.2K
سلام بر ابراهیم. فصل 64
هدایت شده از کانال فرهنگی دانشکده علوم قرآنی اصفهان
برندگان مسابقه وصیت نامه سردار دلها 🥇
✅خانم مینا کریمی (دانشکده علوم قرانی مراغه )
✅خانم هانیه زمانی (دانشکده علوم قرانی اصفهان )
✅آقای مهدی شکراللهی (دانشکده علوم قرانی ؛آمل )
#امور_دانشجویی_فرهنگی
#انجمن _علمی_دانشکده_علوم _قرانی _اصفهان
اسامی اعلام شده جهت دریافت جایزه به آیدی زیر مراجعه نمایند ..
@quranesf110
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
در مراسم بزرگداشت حضرت آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح شد: ولایت گستری، یکی از ویژگی های مشترک آیت الل
خلاصه ای از سخنان حجت الاسلام دکتر شریفی در مراسم گرامیداشت مرحوم آیت الله مصباح یزدی در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:
یکی از ویژگی های شخصیت های بزرگ، چندبعدی بودن ابعاد وجودی آنان است که موجب می شود هرکس به فراخور درک و تصور خود از آنان به بیان ویژگی های ایشان بپردازد.
یکی از برجستگی های آیت الله مصباح از نظر بنده، اندیشمند و متفکر بودن ایشان بود. به جرأت میتوان ادعا کرد که اکثر روزگار علمی خود را با تفکر میگذراندند. ایشان به من میگفت من بعضی روزها 16 ساعت کارعلمی خالص می کردم. ایشان حق قوه فکر را کاملا ادا کردند. تمام سخنرانی ها و آثارشان محصول فکر خودشان بوده البته این به این معنا نیست که از آثار هیچ یک از بزرگان استفاده نکرده باشند. از ویژگی های آثار علامه این بود که آثار دیگر بزرگان را به طور کامل دریافت کرده، ساعت ها تعقل میکردند، استدلال می آوردند و هرکدام را که میپذیرفتند، ارائه می کردند.
از دیگر ویژگی ایشان می توان به فروتنی و تواضع در برابر اساتید خود، علمای هم دوره و حتی شاگردانشان اشاره کرد. ایشان از محضر بزرگانی همچون آیت الله العظمی بروجردی ره، امام خمینی ره ، علامه طباطبایی ره ، آیت الله بهجت ره استفاده کردند و همواره شیفتگیشان به امام و دیگر اساتیدشان مثال زدنی بود. حتی با توجه به اختلاف نظر در برخی موضوعات همچون مبحث اعتباریات علامه طباطبایی، هیچگاه این تضاد فکری را به صورت مستقیم بیان نکردند و این نشان از فروتنی و احترامی بود که برای اساتید و علما قائل بودند.
ایشان همچنین در برابر علمای هم دوره خویش هم از تواضع و فروتنی خاصی برخوردار بودند به طوریکه بارها دست علمای همدوره خود را بوسیده اند. این فروتنی در برابر شاگردانشان هم مشاهده می شد به طوریکه بارها در برابر ما به نشانه احترام از جا برخاسته و می ایستادند.
جامعیت، از دیگر ویژگی این عالم بزرگ است. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: «هیچکس نمی تواند دین خدا را در جامعه محقق کند مگر اینکه احاطه همه جانبه نسبت به دین داشته باشد». به حق ایشان شایسته نام علامه بودند. در حوزه فقه، حدیث، فلسفه، تفسیر و علوم متنوع دیگر در حوزه انسانی همواره به عنوان یکی از قطب های اصلی در میان علما، اساتید و روشنفکران شناخته می شدند. برای معرفی بخشی از فعالیت های ایشان می توان به تصحیح 6 جلد بحارالانوار در سن جوانی، تعلیقه بر کتاب معان الاخبار شیخ صدوق ره و کتاب البیع امام خمینی ره، تفسیر موضوعی قرآن کریم با هدف استفاده از قرآن در سایر علوم همچون مدیریت در قرآن، اقتصاد در قرآن، جامعه در قرآن، جهان شناسی در قرآن، ابداع دانش معرفت شناسی در فلسفه ، آشنایی با علوم مختلف در حوزه علوم انسانی با چهارجلد کتاب نظریات ایشان در علوم مختلف انسانی و... اشاره کرد.
نظم فکری و عملی، دنیاگریز بودن به معنای عدم دلبستگی به تعلقات دنیوی، جایگاه و مناصب حکومتی، حلم و بردباری و عشق به اهل بیت علیهم السلام و شهدا از دیگر ویژگی های این فقیه والامقام بود.
راه شناسی، شناخت حق و باطل، شناخت مواضع، دارا بودن نگاه کلان و جزء از عوامل ایجاد بصیرت در فرد است که هریک از این ویژگی ها در وجود این عالم عالی قدر وجود داشت. ایشان علاوه بر ولایت پذیری همواره ولایت گستر بودند.
از ویژگی های مشترک شهید سلیمانی و شهید فخری زاده و آیت الله مصباح یزدی تلاش برای گسترش دایره ولایت در جهان بود. انجام طرح ولایت یکی از فعالیت های درخشان علامه در گسترش ولایت بود که همچنان نیز این طرح ادامه دارد.