eitaa logo
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
1.3هزار دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
1.2هزار ویدیو
838 فایل
اخبار فرهنگی و دانشجویی، اطلاع رسانی برنامه‌ها و بخشنامه‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
به مناسبت روز زیارتی امام رضا (علیه السلام) ۲۳ ذی القعده؛ جلسه علمی_فرهنگی برگزار شد: 🏴همزمان با روز زیارتی امام رضا علیه السلام جلسه‌ای ویژه با محوریت فضائل زیارت حضرت رضا علیه السلام به صورت مجازی به مدت ۹۰ دقیقه در محیط ادوب کانکت از طرف انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر محسن دیمه‌کار گراب "ریاست محترم دانشکده علوم قرآنی مشهد"؛ درباره فضیلت ایّام نامگذاری شده به طور ویژه برای اهل بیت (ع) نکاتی اشاره فرمودند. جناب آقای دکتر دیمه‌کار براساس برخی از آیات قرآن اهمیت پیروی از ولایت و امامت و در نتیجه زیارت ائمه معصومین را تبیین فرمودند. حدیث معروف حضرت جواد (علیه السلام) درباره زیارت پدر بزرگوارشان امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) نیز توسط جناب دکتر دیمه‌کار تبیین گردید. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن💎 🆔@anjomanelmiquran110
امروز دوشنبه 14 تیر 1400 24 ذی القعده ۱۴۴۲ 05 جولای 2021 🔸 سوره نساء آیه 163: 🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 إِنَّا أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ كَمَا أَوْحَيْنَا إِلَىٰ نُوحٍ وَالنَّبِيِّينَ مِنْ بَعْدِهِ ۚ وَأَوْحَيْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالْأَسْبَاطِ وَعِيسَىٰ وَأَيُّوبَ وَيُونُسَ وَهَارُونَ وَسُلَيْمَانَ ۚ وَآتَيْنَا دَاوُودَ زَبُورًا ﴿١٦٣﴾ ما به تو وحی کردیم، همان گونه که به نوح و پیامبران پس از او وحی کردیم؛ و به ابراهیم و اسماعیل و اسحاق و یعقوب و نوادگان [دارای مقام نبوتشان] و عیسی و ایوب و یونس و هارون و سلیمان نیز وحی نمودیم؛ و به داود، زبور دادیم. (۱۶۳)
💠حدیث روز💠 امام صادق علیه السلام: «هر پيشه‌ورى بايد از سه ويژگى برخوردار باشد تا با آن بتواند كسب روزى نمايد: دانش آن كار را به كمال بداند؛ در آن پيشه امانتدارى پيش گيرد؛ و به زيردستانش محبت ورزد.». «كُلُّ ذِي صَناعَةٍ مُضْطَرٌ إلى ثَلاثِ خِلالٍ يَجتَلِبُ بِها الكَسبَ وهُوَ أن يَكونَ حاذِقا بِعِلمٍ، مُؤَدِّيا لِأَمانَةٍ فيهِ، مُستَميلاً لِمَنِ استَعمَلَهُ». بحار الأنوار ج ١٧ ص ١82
💠خودتان را برای یک مبارزه علمی و عملی آماده کنید من در این جا به جوانان عزیز کشورمان، به این سرمایه ها و ذخیره های عظیم الهی و به این گل های معطر و نوشکفته جهان اسلام،سفارش می کنم که قدر و قیمت لحظات شیرین زندگی خود را بدانید؛ و خودتان را برای یک مبارزه علمی و عملی بزرگ تا رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی آماده کنید. و من به همه مسؤولین و دست اندرکاران سفارش می کنم که به هر شکل ممکن وسایل ارتقاء اخلاقی و اعتقادی و علمی و هنری جوانان را فراهم سازید و آنان را تا مرز رسیدن به بهترین ارزش ها و نوآوری ها همراهی کنید و روح استقلال و خودکفایی را در آنان زنده نگه دارید.
▫️ترسیم هدف بلندمدت برای بیداری اسلامی در کشورهای مسلمان، نقطه‌‌ی است متعالی و والائی که بیداری ملت‌ها را باید سمت و سو دهد و آنان را به آن نقطه برساند. با شناسائی این نقطه است که می‌توان نقشه‌‌ی راه را ترسیم کرد و هدف‌های میانی و نزدیک را در آن مشخص نمود.  این هدف نهائی نمی‌تواند چیزی کمتر از «ایجاد تمدن درخشان اسلامی» باشد. امت اسلامی با همه‌‌ی ابعاض خود در قالب ملت‌ها و کشورها، باید به جایگاه تمدّنیِ مطلوب قرآن دست یابد. شاخصه‌‌ی اصلی و عمومی این تمدن، بهره‌‌مندی انسان‌ها از همه‌‌ی ظرفیت‌های مادی و معنوی‌‌ای است که خداوند برای تأمین سعادت و تعالی آنان، در عالم طبیعت و در وجود خود آنان تعبیه کرده است. آرایش ظاهری این تمدن را در حکومت مردمی، در قوانین برگرفته از قرآن، در اجتهاد و پاسخگوئی به نیازهای نوبه‌‌نوی بشر، در پرهیز از تحجر و ارتجاع و نیز بدعت و التقاط، در ایجاد رفاه و ثروت عمومی، در استقرار عدالت، در خلاص شدن از اقتصاد مبتنی بر ویژه‌‌خواری و ربا و تکاثر، در گسترش اخلاق انسانی، در دفاع از مظلومان عالم، و در تلاش و کار و ابتکار، می‌توان و باید مشاهده کرد. نگاه اجتهادی و عالمانه به عرصه‌‌های گوناگون، از علوم انسانی تا نظام تعلیم و تربیت رسمی، و از اقتصاد و بانکداری تا تولید فنی و فناوری، و از رسانه‌‌های مدرن تا هنر و سینما، و تا روابط بین‌‌الملل و غیره و غیره، همه از لوازم این تمدن‌‌سازی است.
راهیابی فصلنامه علمی، فرهنگی مصباح به مرحله نهایی داوری جشنواره تیتر متن خبر در پایگاه قرآنی دانشگاهی ایحا http://ihaa.ir/vdcdjn0f.yt0fk6a22y.html دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇 سروش: 🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir ایتا: 🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir آپارات: 🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
راهیابی فصلنامه علمی، فرهنگی مصباح به مرحله نهایی داوری جشنواره تیتر متن خبر در پایگاه قرآنی دانشگا
ضمن عرض خدا قوت به دانشجویان دست اندرکار عزیز نشریه و اعضای انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم قرآنی آمل و مدیر مسئول و سردبیر نشریه، امیدواریم در داوری نهایی هم مفتخر به کسب رتبه شوند.
امروز سه شنبه 08 تیر 1400 18 ذی القعده ۱۴۴۲ 29 ژوئن 2021 🔸 سوره نساء آیه 157: 🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 وَقَوْلِهِمْ إِنَّا قَتَلْنَا الْمَسِيحَ عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ رَسُولَ اللَّهِ وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَٰكِنْ شُبِّهَ لَهُمْ ۚ وَإِنَّ الَّذِينَ اخْتَلَفُوا فِيهِ لَفِي شَكٍّ مِنْهُ ۚ مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلَّا اتِّبَاعَ الظَّنِّ ۚ وَمَا قَتَلُوهُ يَقِينًا ﴿١٥٧﴾ و به سبب گفتارِ [سراسر دروغ] شان که ما عیسی بن مریم فرستاده خدا را کشتیم. در صورتی که او رانکشتند و به دار نیاویختند، بلکه بر آنان مُشتبه شد [به این خاطر شخصی را به گمان اینکه عیسی است به دار آویختند و کشتند]؛ و کسانی که درباره او اختلاف کردند، نسبت به وضع وحال او در شک هستند، و جز پیروی از گمان و وهم، هیچ آگاهی و علمی به آن ندارند، و یقیناً او را نکشتند. (۱۵۷)
💠 حدیث روز 💠 ❗️ صاحبان قلم بخوانند 🔻پيامبر خدا صلي‌الله‌عليه‌وآله: يُؤتى بصاحِبِ القَلَمِ يَومَ القِيامَةِ في تابوتٍ مِن نارٍ يُقفَلُ علَيهِ بِأقفالٍ مِن نارٍ فَيُنظَرُ قَلَمُهُ فيما أجراهُ ؛ فإن كانَ أجراهُ في طاعَةِ اللّه ِ و رِضوانِهِ فُكَّ عَنهُ التابوتُ ، و إن كانَ أجراهُ في مَعصيَةِ اللّه ِ هَوَى التابوتُ سَبعينَ خَريفا ❇️ روز قيامت، صاحب قلم (نويسنده) را در تابوتى از آتش كه بر آن قفل‌هايى آتشين زده شده است، مى آورند. پس می‌نگرند كه قلمش را در چه راهى به كار برده است؛ اگر در راه طاعت و خشنودى خدا به كار انداخته باشد، تابوتش گشوده مى شود و اگر در راه معصيت خدا به كار گرفته باشد، تابوت هفتاد خريف* سقوط می‌كند. 📚 كنز العمّال : 14957 * خريف: يك فصل، يك سال، هفتاد سال، هزار عام كه هر عام هزار سال است ـ مجمع البحرين ‌
عمده این است که ما نمی شناسیم نه خودمان را می شناسیم،‏‎ ‎‏نه خدایمان را می شناسیم، نه ایمان به خودمان داریم نه ایمان به‏‎ ‎‏خدا داریم، نه باورمان آمده است که خودمان ‏‏[‏‏چیزی‏‎ ‎‏]‏‏نیستیم و نه‏‎ ‎‏باورمان آمده است که همه چیز اوست. وقتی این باور در کار نبود،‏‎ ‎‏هرچه برهان بر آن اقامه بشود فایده ندارد، باز هم آن انانیت نفسی‏‎ ‎‏در کار هست، و اینکه من چه، شما چه! اینهمه ادعاهای پوچ برای‏‎ ‎‏ریاستها و برای امثال ذلک، برای وجود انانیت است، انانیت وقتی‏‎ ‎‏که باشد، انسان خودش را می بیند.
بعد از انقلاب، عزت و عظمت این ملت در چشم ملت‌های جهان، تأثیرش در قضایای منطقه، دشمنان را مبهوت کرده؛ دشمنان به اقرار و اعتراف وادار شدند. امروز شما نگاه کنید؛ توی این سایت‌هائی که خبرهای خارجی را می‌آورند، دائم از نفوذ ایران، از تسلط ایران، از حضور ایران در قضایای منطقه ذکر می‌شود؛ حتّی با انگیزه‌های مغرضانه، اما اعتراف می‌کنند.