🏴چادُرَت را بِتِکان روزیِ ما را بفرست
ای که روزیِ دو عالَم همه از چادُرِ توست🏴
⚫️هیأت الرسول دانشکده علوم قرآنی میبد برگزار می کند:
▪️"مراسم شهادت حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها"
🔘با سخنرانی: حاج آقا خواجه بهرامی
🎙با نوای گرم: ذاکرین اهل بیت
⏰زمان: چهارشنبه 16 آذرماه 1401 بعد از،نماز،مغرب و عشاء
📌مکان:مسجد دانشکده علوم قرآنی میبد
#هیأت_الرسول🏴
#دانشکده_علوم_قرآنی_میبد
#شهادت_حضرت_فاطمه_(س)🏴
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
مروری بر توصیههای رهبری در دیدارهای رمضانی با دانشجویان(1) خلاصه بیانات در تیرماه ۱۳۹۵
مروری بر توصیههای رهبری در دیدارهای رمضانی با دانشجویان(2).docx
18.9K
مروری بر توصیههای رهبری در دیدارهای رمضانی با دانشجویان(2)
خلاصه بیانات در خرداد ماه 1396
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
شهید دکتر مصطفی چمران که از شاهدان واقعه روز 16 آذر در دانشگاه تهران بود، در سال 1341، خاطرات خود را چنین بیان می کند(خلاصه):
دولت، بغض و کینه شدیدی به دانشگاه داشت زیرا دانشجویان پرچمدار مبارزات ملی بوده و با فعالیت مداوم و موثر خود هیات حاکمه را به خطر نسبی و سقوط تهدید می کردند. این بود که به خاطر انتقام از دانشجویان و بهانه تظاهرات بر علیه تجدید رابطه با انگلستان و برای جلوگیری از تظاهرات در مقابل نیکسون جنایت بزرگ هیات حاکمه ایران در صبح روز دوشنبه شانزده آذرماه 1332 در صحن مقدس دانشگاه به وقوع پیوست ...
صدای چکمه سربازان از راهرو پشت در به گوش می رسید. اضطراب و ناراحتی بر همه مستولی شده بود و کسی به درس توجه نمی کرد...
شلوغی بیرون کلاس و صدای شدید چکمه های سربازان از نزدیک شدن حادثه ای حکایت می کرد تا بالاخره در کلاس به شدت به هم خورد و پنج سرباز «جانباز» با مسلسل سبک وارد کلاس شدند... دانشجویان مات و مبهوت به این صحنه تاثرآور می نگریستند...
رگبار گلوله باریدن گرفت و چون دانشجویان فرصت فرار نداشتند، به کلی غافلگیر شدند و در همان لحظه اول عده زیادی هدف گلوله قرار گرفتند. لحظات موحشی بود. دانشجویان یکی پس از دیگری به زمین می افتادند...
مصطفی بزرگ نیا به ضرب سه گلوله از پای در آمد. شریعت رضوی که ابتدا هدف سرنیزه قرار گرفته به سختی مجروح شده بود، دوباره هدف گلوله قرار گرفت. ناصر قندچی حتی یک قدم هم به عقب برنداشته و در جای اولیه خود ایستاده بود یکی از جانبازان «دسته جانباز» با رگبار مسلسل سینه او را شکافت و او را شهید کرد...
رگبار گلوله همچنان برای دقیقه های طولانی و مرگبار ادامه داشت...
روز بعد نیکسون به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی گناه رنگین بود، دکترای افتخاری حقوق دریافت داشت و از سکون و سکوت گورستان خاموشان ابراز مسرت کرد و به دولت کودتا وعده هر گونه مساعدت و کمک نمود و به رییس جمهور آمریکا پیغام برد که آسوده بخوابد چون نگرانی...
صبح ورود نیکسون یکی از روزنامهها در سرمقاله خود تحت عنوان «سه قطره خون» نامه سرگشاده ای به نیکسون نوشت که فورا توقیف شد. در این نامه سرگشاده ابتدا به سنت قدیم ما ایرانیها اشاره شده بود که «هر گاه دوستی از سفر می آید یا کسی از زیارت باز می گردد و یا شخصیتی بزرگ وارد می شود، ما ایرانیان به فراخور حال در قدم او گاوی یا گوسفندی قربانی می کنیم» آنگاه خطاب به نیکسون گفته شده بود که؛ «آقای نیکسون وجود شما آن قدر گرامی و عزیز بود که در قدوم شما سه نفر از بهترین جوانان این کشور یعنی دانشجویان دانشگاه را قربانی کردند.» آری حکومت کودتا در قدوم نیکسون سه جوان قربانی کرد تا نیکسون آیزنهاور را مطمئن کند که میلیونها دلار کمک به دولت کودتا به هدر نرفته و این پولهای گزاف بر گرده مالیات دهندگان آمریکایی نیز سنگینی نمی کند، زیرا در راه استقرار صلح و دموکراسی خرج شده است.
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
بسمه تعالی
ثبت روز گرامیداشت مقام دانشجو در تقویم کشور، نشان از جایگاه والا و ارزشمند این قشر پرتلاش، آگاه ، جهادگر و آینده ساز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد.
نسل دانشجو علاوه بر توانایی تحقق آرمان ها و اهداف بلند علمی کشور در جهت توسعه، پیشرفت و سازندگی، مهمترین مؤلفه امید و خودباوری و ثمره تلاش ها و برنامه ریزی های هر نظام و جامعه است.
کسب رتبه های بین المللی و تولیدات علمی بدست آمده در چند دهه اخیر و همچنین جایگاه های ویژه و ممتاز دانشمندان ایرانی در این زمینه، برنامه ریزی های دقیق و بلند مدت کشور در خصوص ارتقاء جایگاه دانشجویان و علم آموزان با بهبود کمی و کیفی وضعیت تحصیل آنان در مراتب بالای علمی را آشکار می سازد. همچنین تأکیدات فراوان رهبر معظم انقلاب بر توجه بیش از پیش مسئولان و مدیران به این قشر حیاتی جامعه با ایجاد راهکار های موثر و عملی برای استفاده از این ظرفیت بزرگ در جایگاه های فکری و اجرایی کشور، بر این موضوع صدق می نماید.
بی شک می توان گفت توجه ویژه به نسل دانشجو و همچنین تلاش علمی این قشر جامعه با نگاه عمیق و منطقی به مسائل کشور و دارا بودن بصیرت و آگاهی لازم در برابر اتفاقات به وجود آمده و همچنین اتخاذ تصمیم صحیح در برابر حوادث، کشور را از هر گزندی ایمن ساخته و راه پیشرفت در مسیر سرافرازی و سربلندی میهن عزیزمان را هموار می سازد.
از این رو اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی 16 آذر و همه دانشجویان شهید، این روز را به تمامی دانشجویان به خصوص علم آموزان مسیر معارف قرآنی که به فرموده پبامبر مکرم اسلام: « بهترین بندگان کسی است که قرآن را یاد بگیرد و به دیگران یاد بدهد»، تبریک و تهنیت عرض نموده و برای تمامی این عزیزان، سربلندی و موفقیت با اراده استوار در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از پروردگار متعال مسئلت می نمایم.
سید محمد نقیب
1401/09/16
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند:
لزوم شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی، تلاش برای یافتن راهحل و ترویج گزارههای صحیح
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، هدایت فرهنگی کشور را، شأن و نقش اصلی این شورا خواندند و با اشاره به ضرورت بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی باید با رصد و شناخت دقیق ضعفها و گزارههای غلط فرهنگی در عرصههای مختلف، راهحلهای عالمانهای برای رواج گزارههای صحیح و پیشبَرنده، ارائه کند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود نکتهای را در مورد شورایعالی انقلاب فرهنگی بیان کردند و با اشاره به حضور افراد برجسته و نخبه و صاحبنظر در این شورا گفتند: با وجود غنا و تراز بالای افراد حاضر در این شورا، اما هویت جمعی شورایعالی به تناسب اعضای آن، بروز لازم را ندارد و لازم است تأثیرگذاری شورا در مسائل فرهنگی کشور تقویت شود، البته اعضاء شورا اشتغالات دیگری نیز دارند و این توقع وجود ندارد که اعضا از کارهای اصلی خود باز بمانند اما انتظار این است که برای امور مربوط به شورا وقت مناسب و کافی گذاشته شود.
ایشان با طرح این سؤال که شأن و وظیفه شورایعالی انقلاب فرهنگی چیست، گفتند: مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه شیوه هدایت فرهنگی دستگاههای رسمی با هدایت فرهنگی تشکلهای مردمی متفاوت است، گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود.
ایشان ایجاد چنین حرکتهای عمومی برای فرهنگسازی و یا اصلاح فرهنگهای غلط را بخشی از مهندسی فرهنگی دانستند و در مورد هدایت دستگاههای فرهنگی دولتی، افزودند: در مورد دستگاههایی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و صداوسیما، هدایت فرهنگی، فقط با ابلاغ سندهای تحول امکانپذیر نمیشود بلکه باید این سندها محقق و اجرایی شوند و ضمانت اجرای آنها هم حضور رؤسای سه قوه در شورایعالی انقلاب فرهنگی است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سخنان سال گذشته خود در دیدار با هیأت دولت مبنی بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: منظور از ساختار، ساختار فرهنگی جامعه و ذهنیت و فرهنگ حاکم بر آن و در یک کلام نرمافزاری است که افراد جامعه بر اساس آن در زندگی فردی و جمعی خود عمل میکنند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: اینکه ساختار باید بازسازی انقلابی شود به این علت است که انقلاب اسلامی بواسطه رهبری امام(ره) و حرکت مردم، معجزهگر بود و با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد.
رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به فرهنگ «ما نمی توانیم» به عنوان یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعهی قبل از انقلاب اسلامی گفتند: انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
رهبر انقلاب اسلامی فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی را یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه دانستند که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد.
حضرت آیتالله خامنهای، تغییر فرهنگ «خودپسندی و شهرت» به فرهنگ «ایثار و از خودگذشتگی» را نمونه تأثیرگذاری فرهنگی انقلاب اسلامی بر زندگی شخصی افراد برشمردند و خاطرنشان کردند: با وجود تغییر بسیاری از بنیانهای غلط اما عوامل مختلف به مرور زمان موجب تضعیف روحیه تهاجمی انقلاب میشود که باید این موضوع مورد مراقبت و رصد جدی قرار گیرد تا دوباره آن بنیانهای غلط سر بر نیاورند.
ایشان افزودند: میتوان به کمک پایههای فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بوجود آورد.
حضرت آیتالله خامنهای این موضوع را یکی از کارهای اساسی شورایعالی انقلاب فرهنگی دانستند و گفتند: شورا باید برای تحقق این موضوع، فکر و کار و برنامهریزی کند.
حضرت آیتالله خامنهای رصد دائم تغییراتِ معمولاً پنهان فرهنگی و علاج به موقع آنها را از ملزومات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور برشمردند و افزودند: اگر در فهم مستمر این تغییرات و ممانعت از اثرگذاری منفی آنها دچار ضعف و عقبماندگی شویم حتماً جامعه دچار خسارت خواهد شد که آشفتگی فرهنگی یا افتادن زمام امور فرهنگی کشور به دست دیگران مهمترینِ این خسارات است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
ایشان مهندسی صحیح فرهنگی را کاری بنیانی برای اصلاح ساختار فرهنگی خواندند و گفتند: هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصههایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها و تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.
رهبر انقلاب، مهندسی فرهنگی را موجب روشن شدن تکالیف دستگاههای مختلف از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، آموزش عالی، مراکز مرتبط با جوانان و همچنین تشکلهای مردمی دانستند و افزودند: اگر اینگونه دستگاهها دچار غفلت از وظایف مهم خود شوند، جامعه ضرر فراوانی خواهد کرد.
ایشان احیای گزاره ضرورت پیشرفت علمی را نیازی مبرم خواندند و با اشاره به نتایج درخشانِ رواج گزاره عبور از مرزهای دانش در دو دهه قبل افزودند: جهش علمی و جهش فناوری از جمله آثار پُر برکت آن حرکت بزرگ بود که باید استمرار یابد.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دستگاههای مرتبط، پیشرفت و جهش علمی را سرلوحه جدی کار قرار دهند تا کشورمان از قافله علم عقب نیفتد.
در ابتدای این دیدار، رئیسجمهور در سخنانی مأموریت اصلی شورایعالی انقلاب فرهنگی را ساماندهی عرصههای علم و فرهنگ دانست و با اشاره به نهایی شدن سند تحول این شورا، از اقدامات انجام شده در دوره جدید از جمله پیگیری بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی گزارشی بیان کرد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 انقلاب با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد
رهبر انقلاب در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹اینکه ساختار باید بازسازی انقلابی شود به این علت است که انقلاب اسلامی بواسطه رهبری امام(ره) و حرکت مردم، معجزهگر بود و با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد.
🔸فرهنگ «ما نمیتوانیم» یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعهی قبل از انقلاب اسلامی بود. انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
🔹فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه بود که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد. ۱۴۰۱/۹/۱۵
🔍 مشروح خبر👇
https://khl.ink/f/51469
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مهمترین نقش و وظیفه شورای عالی انقلاب فرهنگی هدایت فرهنگی کشور و جامعه است
رهبر انقلاب در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی:
🔹با وجود غنا و تراز بالای افراد حاضر در شورایعالی انقلاب فرهنگی، اما هویت جمعی شورایعالی به تناسب اعضای آن، بروز لازم را ندارد و لازم است تأثیرگذاری شورا در مسائل فرهنگی کشور تقویت شود، البته اعضاء شورا اشتغالات دیگری نیز دارند و این توقع وجود ندارد که اعضا از کارهای اصلی خود باز بمانند اما انتظار این است که برای امور مربوط به شورا وقت مناسب و کافی گذاشته شود. مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است.
🔸شیوه هدایت فرهنگی دستگاههای رسمی با هدایت فرهنگی تشکلهای مردمی متفاوت است. شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود. ایجاد چنین حرکتهای عمومی برای فرهنگسازی و یا اصلاح فرهنگهای غلط بخشی از مهندسی فرهنگی است. ۱۴۰۱/۹/۱۵
🔍 مشروح خبر👇
https://khl.ink/f/51469
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰رصد دائم تغییراتِ معمولاً پنهان فرهنگی و علاج به موقع آنها از ملزومات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور است
رهبر انقلاب:
🔸رصد دائم تغییراتِ معمولاً پنهان فرهنگی و علاج به موقع آنها از ملزومات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور است. اگر در فهم مستمر این تغییرات و ممانعت از اثرگذاری منفی آنها دچار ضعف و عقبماندگی شویم حتماً جامعه دچار خسارت خواهد شد که آشفتگی فرهنگی یا افتادن زمام امور فرهنگی کشور به دست دیگران مهمترینِ این خسارات است.
🔹مهندسی صحیح فرهنگی کاری بنیانی برای اصلاح ساختار فرهنگی است. هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصههایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها و تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.
🔸مهندسی فرهنگی موجب روشن شدن تکالیف دستگاههای مختلف از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، آموزش عالی، مراکز مرتبط با جوانان و همچنین تشکلهای مردمی است و اگر اینگونه دستگاهها دچار غفلت از وظایف مهم خود شوند، جامعه ضرر فراوانی خواهد کرد. ۱۴۰۱/۹/۱۵
🔍 مشروح خبر👇
https://khl.ink/f/51469
💠🔸💠
🔸💠
💠
#یا_صاحب_الزمان
دلتنگتم و دیدار تو درمان من است🌱
#سه_شنبه_های_مهدوی
#بسیج_دانشجویی
┅┅┅❀💠❀┅┅┅
بسیج دانشجوییِ
ِدانشکده علوم قرآنی میبد
@basij_oqm
🇮🇷 #گزارش_تصویری
🔰 حضور دانشجویان بسیجی دانشکده علوم قرآنی تهران
✍️ در دیدار دکتر قالیباف، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی در دانشگاه تربیت مدرس
✍️ و دیدار دانشجویی آیت الله رئیسی، ریاست محترم جمهور در دانشگاه تهران
•┈┈••••✾•🌿🦋🌿•✾•••┈┈•
•°|@basiij_quranii|°•
•┈┈••••✾•🌿🦋🌿•✾•••┈┈•
برگزاری مراسم آیین بزرگداشت روز دانشجو با همکاری امور فرهنگی وکانون قران وعترت دانشجویی چهارشنبه 16 آذر برگذار شد .این مراسم با حضور ریاست , کارکنان ؛دانشجویان با تلاوت قران مجید بخش سرود ملی ؛ کلیپ روز دانشجو ؛ دلنوشته دانشجو ؛ مسابقه , با مجری گری یکی از دانشجویان خواهر ؛ سخنرانی جحه الاسلام والمسلمین دکتر باهری واهدای جوایز دانشجویان ممتاز , پژوهشگر نمونه ؛ وتقدیر وتشکر از فعالان کانون قران وعترت وانجمن علمی ؛ وبسیج دانشجویی ودر پایان هم پذیرایی ؛ چهارشنبه 16 آذر 1401 دانشکده علوم قرانی زاهدان
فضا سازی دانشکده بمناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا س دانشکده علوم قرآنی زاهدان
با سلام
ضمن تشکر از همه شرکت کنندگان عزیز،
هجدهمین جلسه از سلسله نشست های علمی جهاد تبیین، روز یکشنبه 1401/09/13 با ارائه جناب آقای دکتر علیرضا کاوند با عنوان "راهکارهای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب" برگزار گردید.
آقای کاوند پس از بیان اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب، آن را در پنج محور شرح دادند: 1. جایگاه انقلاب اسلامی در جهان 2. فواید و آثار و درخشش های انقلاب اسلامی 3. دستاوردهای انقلاب اسلامی 4. ظرفیت های امیدبخش در کشور 5. توصیه ها در نه سرفصل مهم.
دکتر کاوند در نهایت، بیانیه گام دوم را دارای سه ضلع اساسی، عنایت، صیانت و درایت دانسته که هرم تعالی را تشکیل می دهند:
ضلع عنایت در واقع همان توجه به جایگاه و ارزشهای انقلاب اسلامی است.
ضلع صیانت، به معنای حفاظت و امانتداری نسبت به دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
ضلع درایت حاکی از ادامه مسیر و تحقق دستاوردهای جدید و تقویت دستاوردهای قبلی است.
جهاد تبیین یعنی تبیین این سه ضلع.
نشست بعدی جهاد تبیین در روز یکشنبه 1401/09/20 با ارائه سرکار خانم دکتر بی بی حکیمه حسینی با عنوان "اعتدال ادراکی در شناخت دشمن، از دشمن انکاری تا دشمن انگاری" راس ساعت 19 برگزار خواهد شد.
آدرس فضای مجازی:
https://meet.quran.ac.ir/farhangi
🚩بسم الله الرحمن الرحیم🚩
🥀 برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه 🥀
📖 قاری قرآن: ابراهیم ربیهاوی
👤سخنران: حاج آقا امینی
🎤مداح: علیرضا صدیقی
🕗 زمان: شنبه ۱۹ آذر ماه
📍مکان: خوابگاه برادران
🏴 @heyatorrasoul 🏴
بعد از رسول حرمت آل عبا شکست
دست قضا ، شیشه ی شرم و حیا شکست
آتش گرفت باب نزول ملائکه
در سست شد به ضرب لگد از جفا شکست
یا ایهاالرسول بخوان واقعه که چون
مسمار در ، سینه ی خیرالنسا شکست
سنگی که حرمت رخ آیینه را نداشت
با سیلی ای که زد رخ آیینه را شکست
گوشواره ای که بود ضریح طواف حور
یا رب به ضرب سیلی ِ یک بیحیا شکست
افتاد از نفس ، پر پروانه هم که سوخت
روح غرور و غیرت شیر خدا شکست
وقتی که قلب حضرت خاتم زغم شکست
عیسی صلیب و موسی عمران عصا شکست
دست قضا قدر همه را جمع کرد بعد
این غصه را به روی سر کربلا شکست
یاایهالرسول کجایی قیامت است
سر نیزه پهلوی پسر مرتضا شکست
آه از دمی که گودی گودال خون گرفت
با نعل تازه سم ستور سینه را شکست
با سنگ و تیر و نیزه همه “زائر”ش شدند
یک پیرمرد گونه ی او با عصا شکست
رامین برومند
💠حدیث روز💠
🔸پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله):
خَيْرُكُمْ خَيْرُكُمْ لاَِهْلِهِ وَ اَنَا خَيْرُكُمْ لاَِهْلى ما اَكْرَمَ النِّساءَ اِلاّ كَريمٌ وَ لااَهانَهُنَّ اِلاّ لَئيمٌ
🔹بهترين شما كسى است كه براى خانواده خود بهتر باشد؛ و من از همه ی شما براى خانواده ام بهترم...
زنان را گرامى نمى دارد، مگر انسان بزرگوار، و به آنان اهانت نمى كند، مگر شخص پَست و بى مقدار.
📚نهج الفصاحه، ح 1520
مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ایران دانشجویان بودند؛ آن هم دانشجویانی که پیرو خطّ امام بودند، نه دانشجوی وابسته به فلان حزب سیاسی یا فلان تشکیلات گوناگون و بیایمان؛ نه، دانشجویی که خطِّ امام را قبول داشت و به آن مؤمن بود...
فرق شمای جوان و دانشجو و صادق و پاکیزهدل، با یک آدم سیاسیکار باید در همین باشد؛ حرفتان را صریح بزنید؛ آنچه را که میزنید، از دل بزنید؛ و اگر چنانچه معلوم شد که اشتباه است، سریع پس بگیرید؛ راحت. این، به نظر من یکی از بهترین شاخصههای دانشجوئی است.