eitaa logo
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
1.4هزار دنبال‌کننده
21.6هزار عکس
1.2هزار ویدیو
837 فایل
اخبار فرهنگی و دانشجویی، اطلاع رسانی برنامه‌ها و بخشنامه‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز دوشنبه 22 دی ۱۳۹۹ 27 جمادی الاول ۱۴۴۲ 11 ژانویه 2020 🔸 سوره آل عمران آیه 187: 🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَكْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا ۖ فَبِئْسَ مَا يَشْتَرُونَ و چون خدا از آنان که کتاب به آنها داده شد پیمان گرفت که حقایق کتاب آسمانی را برای مردم بیان کنید و کتمان مکنید، پس آنها عهد خدا را پشت سر انداخته و آیات الهی را به بهایی اندک فروختند، پس بد معامله‌ای کردند.
💠 حدیث روز 💠 💎 زاهدترین مردم 🔻امام حسن عسکری (ع): أزْهَدُ النّاس مَنْ تَرَکَ الْحَرامَ ❇️ زاهدترین انسان ها فردی است که حرام و خلاف را مرتکب نشود. 📚 «أعیان الشّیعة، ج ۲، ص ۴۲»
💠 نتیجه مبارزه و دفاع با ستمگران 🔹ما نتیجه مبارزه و دفاع با ستمگران را بدون کوچکترین چشم‌داشتی، به مبارزان راه حق انتقال می‏دهیم و مسلماً محصول صدور این تجربه‏‌ها، جز شکوفه‏‌های پیروزی و استقلال و پیاده شدن احکام اسلام برای ملتهای دربند نیست.
💠 دوری از قرآن، بلای دنیای اسلام ♦️ ما حرکت خودمان را به سمت قرآن ادامه بدهیم. عزیزان من، جوانان ایرانی، جوانان مؤمن، جوانان انقلابی! آشنایی‌تان با قرآن، اُنستان با قرآن، استفاده‌تان از قرآن را روزبه‌روز بیشتر کنید؛ این مایه‌ی قوّت شما است، این مایه‌ی اقتدار شما است، این مایه‌ی عزّت شما است. امیدواریم ان‌شاءالله همه‌ی ما بیدار بشویم، دنیای اسلام بیدار بشود...
▪️﷽▪️ ▪️ای کاش فدک این همه اسرار نداشت‌ ▪️ای کاش مدینه در و دیوار نداشت فریاد دل محسن زهرا این بود‌🕯 ▪️ای کاش در سوخته مسمار نداشت ▪️کاش قلبم به قبرش راه داشت ▪️کاش زهرا سلام الله هم زیارتگاه داشت🕯 ▪️دانشکده علوم قرآنی میبد به مناسبت فرار سیدن شهادت بانوی،دوعالم حضرت زهرا سلام الله علیها 🕯مراسم عزاداری برگزار میکند🕯 🔘با سخرانی و مداحی؛ حجة الاسلام والمسلمین شیخ عباس برزگر.. ⏰زمان:چهارشنبه 24 دیماه راس ساعت‌؛11صبح ⌛️مکان: 🔗پیوند مراسم: http://82.99.217.99/r5o6ax4lcii/ ▪️منتظر حضور پرشور شما عزیزان هستیم▪️ (س) 🏴 🖤
امروز سه شنبه 23 دی ۱۳۹۹ 28 جمادی الاول ۱۴۴۲ 12 ژانویه 2020 🔸 سوره آل عمران آیه 188: 🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺 لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ يَفْرَحُونَ بِمَا أَتَوْا وَيُحِبُّونَ أَنْ يُحْمَدُوا بِمَا لَمْ يَفْعَلُوا فَلَا تَحْسَبَنَّهُمْ بِمَفَازَةٍ مِنَ الْعَذَابِ ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (ای پیغمبر) مپندار آنهایی که به کردار زشت خود شادمانند و دوست دارند که مردم به اوصاف پسندیده‌ای که هیچ در آنها نیست آنها را ستایش کنند، البته گمان مدار که از عذاب خدا رهایی دارند، که آنها را عذابی دردناک خواهد بود.
💠 حدیث روز 💠 💎 ثمره تواضع و فروتنی 🔻 امام حسن عسكري(عليه‌السلام): مَنْ تَواضَعَ فِي الدُّنْيا لاِخْوانِهِ فَهُوَ عِنْدَ اللهِ مِنْ الصِدّيقينَ، وَمِنْ شيعَةِ علي بْنِ أبي طالِب - عليه السلام - حَقّاً ❇️ هركس در دنيا در مقابل دوستان و هم‌نوعان خود و فروتني نمايد، در پيشگاه خداوند در زُمره صِدّيقين و از شيعيان امام علي عليه السلام خواهد بود. 📚 «بحارالأنوار، ج ۴۱، ص ۵۵، ح ۵»
💠هر چه از غرب ضربه بخورند، باز از آنها تعریف می کنند 🔹 امام خمینی (ره): این آقایان انساندوست دواهائی که می خواهند بفهمند که آیا مفید است یا مضر است می فرستند پیش ما، صادر می کنند به شرق. همانطور که اطباء یک موش را، یک خرگوش را برای بعضی دواها تجربه می کنند و [ آزمایش] می کنند که بفهمند که این دوا چه جوری است، اینها ماها را تجربه می کنند و مع الاسف در بین این روشنفکرهای ما[...] باز از اینها تعریف می کنند برای اینکه مغز عوض شده است. یک کسی که پنجاه سال مغزش را آنها تربیت کرده اند و از مغز انسانی بیرونش کردند یک مغز غربی روی آن گذاشتند، این هر چه هم که ضربه از غرب به این مملکتش بخورد، به این کشورش بخورد باز از آنها تعریف می کند، باز هم دنبال این است که برگرداند.
💠 از قرآن درس زندگی بیاموزیم ♦️قرآن یک اثر هنری بی‌نظیر است، یعنی یک جنبه‌ی از عظمت قرآن و اهمّیّت قرآن عبارت است از زیبایی هنری قرآن؛ اتّفاقاً آن چیزی که در درجه‌ی اوّل دل‌ها را مثل مغناطیس به سمت اسلام جذب کرد، همین جنبه‌ی هنری قرآن بود. عربها، هم موسیقی الفاظ را می‌فهمیدند، هم با زبان ادب آشنا بودند -در آن محیط عربی این جوری بود- ناگهان دیدند یک پدیده‌ای وسط آمد که شبیه آن را نشنیده‌اند؛ نه شعر است، نه نثر است امّا یک پدیده‌ی هنری فوق‌العاده است. این همان چیزی است که امیرالمؤمنین (علیه السّلام) می‌فرماید: ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیق؛(۱) «اَنیق» یعنی آن زیبایی شگفت‌آور، آن زیبایی‌ای که وقتی انسان در مقابل آن قرار می‌گیرد، به حیرت می‌افتد؛ زیبایی در قرآن این جوری است. البتّه ما فارس‌زبان‌ها یعنی غیر عرب‌زبان‌ها و خیلی از عرب‌زبان‌ها این توفیق را ندارند که این زیبایی را درک کنند؛ [ولی] با اُنس زیاد با قرآن می‌شود درک کرد. وقتی انسان با قرآن اُنس بگیرد، زیاد تلاوت کند، زیاد بشنود، آن وقت می‌فهمد که غیر از جنبه‌ی معنوی، این زبان، این جملات، چقدر شیوا است، چقدر زیبا است. ۱۳۹۸/۲/۱۶ 🔸۱. نهج‌البلاغه، خطبه‌ی ۱۸
نشست مجازی با موضوع بررسی عوامل پیشرفت اسلام در آمریکای لاتین؛ در دانشکده علوم قرآنی بندرعباس برگزار شد