*🟢مقام بلند عباس بن علی (ع) نزد خداوند*
*(أفضل الشهداء)*
*🔸بمناسبت سالروز ولادت با سعادت ابوالفضل العباس علیه السلام*
*✅ مقام جناب أبو الفضل بسيار بالاست.*
*✅ ائمّه ما فرموده اند: «انَّ لِلْعَبّاسِ مَنْزِلَةً عِنْدَ اللَّهِ يَغْبطُهُ بِها جَميعُ الشُّهَداءِ»*
*عبّاس مقامى نزد خدا دارد كه همه شهدا غبطه مقام او را مى برند.*
*✅ متأسفانه تاريخ از زندگى آن بزرگوار اطلاعات زيادى نشان نداده؛*
*يعنى اگر كسى بخواهد كتابى در مورد زندگى ايشان بنويسد مطلب زيادى پيدا نمى كند.*
*✅ ولى مطلب زياد به چه درد مى خورد؟*
*گاهى يك زندگى يك روزه يا دوروزه يا پنج روزه يك نفر كه ممكن است شرح آن بيش از پنج صفحه نباشد، آنچنان درخشان است كه امكان دارد به اندازه دهها كتاب ارزش آن شخص را ثابت كند، و جناب أبو الفضل العبّاس چنين شخصى بود.*
*✅ سن ايشان در كربلا در حدود سى و چهار سال بوده است و داراى فرزندانى بوده اند كه يكى از آنها به نام عبيد الله بن عبّاس بن علىّ بن أبي طالب است و تا زمانهاى دور زنده بوده است.*
*✅ جناب أبو الفضل در وقت شهادت امير المؤمنين، كودكى نزديك به حد بلوغ يعنى در سن چهارده سالگى بوده است.*
*✅ در مقاتل معتبر اين مطلب را نوشته اند كه :*
*امير المؤمنين على عليه السلام يك وقتى به برادرشان عقيل فرمودند براى من زنى انتخاب كن كه «وَلَدَتْهَا الْفُحولَةُ» نژاد از شجاعان برده باشد.*
*✅ عقيل نسّابه است، نسب شناس و نژادشناس بوده و عجيب هم نژادشناس بوده و قبايل و پدر و مادرها را و اينكه كى از كجا نژاد مى برد مى شناخته است.*
*✅ فوراً گفت: «عَنّى لَكَ بِامِّ الْبَنينَ بِنْتِ خالِدٍ»*
*آن زنى كه تو مى خواهى امّ البنين است.*
*امّ البنين يعنى مادر پسران (مادر چند پسر)،*
*✅همين دختر را براى امير المؤمنين خواستگارى كردند*
*و از او چهار پسر براى امير المؤمنين متولد شد*
*و ظاهراً دخترى از او به دنيا نيامده است.*
*بعد اين زن به معنى واقعى امّ البنين يعنى مادر چند پسر شد.*
*🔸مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (حماسه حسينى(1 و 2))، ج17، ص: 363-360-با تلخیص و ویرایش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🗳 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR برای انتخاب مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۹۹ از مخاطبان خود خواست تا جمله مورد نظرشان را ارسال کنند. از میان نظرات رسیده در نخستین مرحلهی این نظرسنجی ۱۰ جملهی زیر بیشترین آرا از سوی مخاطبان را کسب کردند. هماکنون شما میتوانید در مرحله پایانی از این فراخوان به یک جمله از میان موارد زیر رأی دهید و بهیادماندنیترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۹ را انتخاب کنید.
📥 انتخاب کنید👇
http://khl.ink/jomlesal1399
🌺بمناسبت ولادت با سعادت قمر بنی هاشم(ع) و روز جانباز
✳️پاداش های غيبی، ظهور و بروز روح بندگی است
💠در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔰وجود مبارك حضرت امير(سلام الله عليه) در نامهاي كه به برخي از مفاخر خانوادگیشان مرقوم داشته بودند، فرمودند: خيليها ميروند جبهه جنگ و جانباز ميشوند و اعضا و جوارحشان را از دست ميدهند اما اگر كسي از خاندان ما رفت و در جبهه دستش را از دست داد خداي سبحان به او بالي مرحمت ميكند كه جعفر طيّار ميشود: «الطيّار في الجنّة»؛ وي با آن دو بال به همراه فرشتگان در بهشت، مشغول پرواز است ﴿أُوْلِي أَجْنِحَةٍ مَّثْنَي وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ﴾.
🔰فضيلت حشر با فرشتگان، كه هيچ لذتي بالاتر از آن نيست، در روايات براي بنده صالح خدا،حضرت ابوالفضل العباس(سلام الله عليه) نيز گفته شده و اين گونه پاداش هاي غيبي، ظهور راز عبادت و اطاعت و بروز روح بندگي است.
🔰بالأخره انسان يك وقت دستش را در تصادفی از دست ميدهد اين جا دارد كه غمگين باشد، براي اينكه عضوي را از دست داد و ناقص شد اما يك وقت است که در راه اعلاي كلمه حق دست را داد، خب اگر ذات اقدس الهي فرمود: ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ خَيْرٌ مِنْها﴾ اينكه مخصوص به مسئله مال نيست؛ بلکه فرمود: هر كس كار خيري انجام داد ما بهتر از آن را به او ميدهيم، خب بهتر از اين دست مُلكي، دست ملكوتي است . جعفر طيار اينچنين بود اين را دست داد اما الآن ديگر هم پرواز فرشتههاست و ذات اقدس الهي در قبال اين دو دست، به او بالي داد كه «يطير بهما مع الملائكة في الجنة».
هدایت شده از انجمن علمی | علوم قرآنی تهران
دکتر کریم دولتی2 شعبان 1442.ogg
807.3K
🍃 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج 🍃
🌥موضوع: غیبت امام زمان در عصر غیبت صرفا ظاهریست
🎙سخنران: جناب آقای دکتر کریم دولتی
2️⃣ #پادکست_دوم
⏰زمان: فقط 5 دقیقه و 38 ثانیه
🎊با تمامی اعضای خانواده و دوستان گوش دهید و در مسابقه شرکت کنید🎊
یا
🎉این پادکست رو در فضای مجازی منتشر کنید و برنده مسابقه باشید🎉
#هر_روز_یک_پادکست
#جشنی_به_شکرانه_آمدنش
#فهم_حضور_بقیة_الله_در_عصر_غیبت
#انجمن_علمی_دانشجویی
#دانشکده_علوم_قرآنی_تهران
🍃 @tehran_anjoman
*🔵 صحيفه سجاديه ، گنجينه اى از معرفت*
*✅ يكى از آن گنجينه هاى بزرگى كه در دنياى شيعه وجود دارد اين دعاهاست.*
*✅ به خدا قسم گنجينه اى است از معرفت.*
*✅ اگر ما هيچ دليل ديگرى نداشتيم*
*غير از دعاهايى كه داريم،*
*از على بن ابى طالب عليه السلام صحيفه علويه،*
*از زين العابدين عليه السلام صحيفه سجاديه*
*يا دعاهاى غير صحيفه سجاديه،*
*✅ اگر ما جز دعاى كميل از على و جز دعاى ابو حمزه از على بن الحسين نداشتيم و اسلام در چهارده قرن چيز ديگرى نداشت،* *همين كه توسط دو تن از شاگردهاى اسلام از آن دنياى بدويّت و جهالت چنين دو اثرى ظاهر شده كافى است.*
*✅ آنقدر اينها اوج و رفعت دارد كه اصلًا اعجاز جز اين چيزى نيست.*
*❇️ مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (آشنايى با قرآن(10 - 14))، ج28، ص: 457
امروز جمعه
29 اسفند ۱۳۹۹
05 شعبان ۱۴۴۲
19 مارس 2020
🔸#قرآن سوره نساء آیه 55:
🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
فَمِنْهُمْ مَنْ آمَنَ بِهِ وَمِنْهُمْ مَنْ صَدَّ عَنْهُ ۚ وَكَفَىٰ بِجَهَنَّمَ سَعِيرًا ﴿٥٥﴾
پس برخی از آنان [که اهل کتاب اند] به او [که پیامبر اسلام و والاترین فرد از خاندان ابراهیم است] ایمان آوردند، و گروهی از او روی گردانیده اند، و دوزخ که آتشی سوزان و برافروخته است، برای آنان کافی است. (۵۵)
💠حدیث روز💠
✅ امام سجاد علیه السلام:
🌹 مَنْ لَمْ یَکُنْ عَقْلُهُ أکْمَلَ ما فیهِ، کانَ هَلاکُهُ مِنْ أیْسَرِ ما فیهِ
کسى که بینش و عقل خود را به کمال نرساند و در رُکود فکرى و فرهنگى بسر برد ـ به سادگى در هلاکت و گمراهى و سقوط قرار خواهد گرفت.
📚 بحارالأنوار: ج 1، ص 94، ح 26
💠افکارتان را آزاد کنید
اگر افکار یک ملتی وابستگی به قدرت بزرگی باشد تمام چیزهای آن ملت وابستگی پیدا می کند ، عمده این است که افکار شما آزاد بشود، افکار شما از وابستگی به قدرت های بزرگ آزاد بشود. اگر افکار شما آزاد شد و باورتان آمد که ما می توانیم که صنعتمند و صنعتکار باشیم، خواهید بود. اگر افکارتان و باورتان این باشد که ما می توانیم مستقل باشیم و وابسته به غیر نباشیم، خواهید توانست.
امام سجاد (سلاماللَّهعلیه) در دعای ابوحمزه - که دعای خیلی با حال و خوبی است - ترس از قیامت را تشریح میکنند: «ابکی لخروجی عن قبری عریانا ذلیلا حاملا ثقلی علی ظهری»؛ امروز میگریم برای وقتی که عریان و ذلیل و بار سنگین عمل بر دوشم از قبر بیرون می آیم. «انظر مرّة عن یمینی و اخری عن شمالی اذ الخلائق فی شأن غیر شأنی لکلّ امرء منهم یومئذ شأن یغنیه وجوه یومئذ مسفرة ضاحکة مستبشرة»؛ یک عده چهرههاشان خندان است و خوشنود و خوشحال و سربلندند. اینها چه کسانی هستند؟ کسانی هستند که در دنیا از پل صراطی که حقیقت و باطناش در آنجاست و مثال آن در اینجاست، توانستهاند رد شوند. این پل صراط، پل عبودیت، پل تقوا و پل پرهیزگاری است؛ «و ان اعبدونی هذا صراط مستقیم»؛ صراط این دنیا، همان صراط روی جهنم است. «انّک علی صراط مستقیم»ی که به پیغمبر میفرماید، یا «ان اعبدونی هذا صراط مستقیم»، همان صراط روی جهنم است. اگر اینجا ما توانستیم از این صراط، درست، با دقت و بدون لغزش عبور کنیم، گذر از آن صراط آسانترین کار است؛ مثل مؤمنین که مانند برق عبور میکنند. «انّ الّذین سبقت لهم منّا الحسنی اولئک عنها مبعدون لا یسمعون حسیسها»؛ اصلاً اینها همهمهی جهنم را هم نمیشنوند؛ «و هم فی ما اشتهت انفسهم خالدون لا یحزنهم الفزع الاکبر». فزع اکبر، یعنی دشوارترین ترسی که ممکن است برای انسان پیش بیاید. مؤمنین با همین ابعاد جسمانی و روحانی و نفسانی، فزع عظیمی که در آنجاست، «لا یحزنهم الفزع الاکبر»؛ اینها را محزون و اندوهگین نمیکند؛ اینها از این صراط عبور کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت امام زمان(عج) در روز جمعه
با صدای استاد فرهمند