⭕️ دلایل استفاده از پیام رسان های ایرانی
⚠️ در ابتدا باید عرض کنم شما چگونه توقع دارید در این بهبوههٔ تعطیلات، دانشآموزان خود را برای عقب نماندن از درس و تکلیف، اجبار به استفاده و حضور در نرمافزارهای بیگانه اعم از انواع پیامرسانها و نرمافزارهای حتی فیلترشده و استفاده از فیلترشکنهایی نمودهاید که هم هزینهٔ اینترنت را افزایش میدهند، هم فرزندان مردم را در معرض میلیاردها ویروس و محتوای غیراخلاقی و... قرار میدهند و هم امنیت را به حد صفر میرسانند؟
♻️ اما چند نکته خدمت افرادی که بحث شخصی بودن گوشی تلفن همراه را مطرح مینمایند باید عنوان کنم:
✅ تمامی پیامرسانها (داخلی و خارجی) به دلیل جبر سیستمعامل، برای استفاده مجوزهای لازم را از کاربر درخواست میکنند و تفاوت مهمی در این میان وجود ندارد.
🔹 اگر شما آلبوم شخصی و اسناد محرمانه خود را درون جیبتان (حافظه همراه) حمل میکنید، بسیار کار نابخردانهای انجام میدهید.
🔹 هزینهٔ اینترنت در نرمافزار های ایرانی نسبت به خارجی حداقل نیمبها یا حتی رایگان است. پس جای بحث زیان اقصادی نیست!
🔹 شما چه تضمینی برای امنیت اجتماعی و اطلاعاتی دانشآموزان و کاربرانی دارید که از نرمافزارهای خارجی استفاده میکنند؟ (درحالیکه دستکم ۳ برابر گِره اطلاعاتی و ارتباطی بیشتری در انتقال پیام دارند و مثل افتضاح اخیر تلهگرام بدون مانع و مؤاخذه ناگهان اطلاعات میلیونها نفر را افشا میکنند)
⚡️ اگر گوگل، توییتر، تلهگرام، اینستاگرام، واتساپ و دیگر بسترسازان مجازیِ خطرناکتر از #کرونا از جغرافیای سایبری ایران حذف شده و سرویسها، نرمافزارها و پیامرسانهای ایرانی جایگزین آنها شوند، إنشاءالله آمریکا و #كرونا_را_شكست_ميدهيم ...
@farhanginewss
💠 مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش #جدول_زمانبندی حضور مدیران و معلمان و تشکیل مدارس و کلاسها در شبکه اجتماعی دانشآموزان برای آموزش (شاد) را #اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، بر این اساس در روز شنبه مدیران مدارس ابتدایی و متوسطه، روز یکشنبه آموزگاران دوره اول ابتدایی (پایه اول تا سوم دبستان) و دبیران مدارس متوسطه اول و دوم، روز دوشنبه مدیران و هنرآموزان هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش در این کلاسها حضور خواهند داشت و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ایجاد کانالهای پرورشی و مشاوره انجام خواهد شد.
همچنین در روزهای دوشنبه کلاسهای اول تا سوم ابتدایی و کلاسهای متوسطه دوره اول و دوم، روز سهشنبه نیز کلاسهای ابتدایی چهارم تا ششم ابتدایی و کلاسهای فنی و حرفهای و کاردانش در این شبکه برگزار خواهد شد.
با توجه به شیوع ویروس کرونا و توصیه وزارت بهداشت مبنی بر قرنطینه در خانه و به حداقل رساندن رفتوآمدها جهت حفظ سلامتی افراد، وزارت آموزش و پرورش اقدام به راهاندازی سامانه آموزش مجازی شاد کرده است تا مربیان پیشدبستانی، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان بتوانند از طریق کلاسهای مجازی، نوآموزان، دانشآموزان و هنرآموزان را در سراسر کشور آموزش دهند.
@farhanginewss
💢 رئیس دفتر وزارتی آموزش و پرورش مدعی شد : اطلاعات دانشآموزان، مدارس و معلمان در اختیار پیامرسان نیست!
🔸علی باقرزاده :
آموزش و پرورش یک پلتفورم اختصاصی آموزشی با نام شبکه اجتماعی دانشآموزی «شاد» ایجاد کرده است که نه دیتابیس ما و نه اطلاعات مدارس و دانشآموزان در اختیار پیام رسانها قرار نمیگیرد.
در اینجا بخوانید ...👇
https://www.ilna.news/fa/tiny/news-892671
@farhanginewss
آغاز به کار دوباره مدارس در بخشهای قرنطینه چین، پس از کنترل بیماری و تحت تدابیر شدید بهداشتی و رعایت اصل فاصله گذاری
@farhanginewss
📸 جدول پخش مدرسه تلویزیونی پنجشنبه ۱۴ فروردین، در تمام مقاطع تحصیلی
✅ @farhanginewss
💢قابل توجه همکاران، اوليا و دانش آموزان
💢سامانه شاد، فعلا متوقف و به مرور در حال فعال سازي است.
✍آدرس شادبات در پیام رسان ها:
▫️ سروش:
▫️http://sapp.ir/shadbot
▫️ روبیکا:
▫️https://rubika.ir/shadbot
▫️ بله:
▫️https://ble.ir/shadbot
▫️ گپ:
▫️https://gap.im/shadbot
▫️ آی گپ:
▫️https://igap.net/shadbot
➖➖
@farhanginewss
راهاندازی شبکه اجتماعی دانشآموزان به تعویق افتاد
🔹آموزش و پرورش طی اطلاعیهای از به تعویق افتادن راهاندازی «شاد» به دلیل صیانت از حقوق آموزشی و تربیتی دانشآموزان و حصول اطمینان از امن بودن بستر ارتباطی این شبکه خبر داد.
@farhanginewss
⭕️سوال جالب دبیر ستاد امربه معروف کشور از مردم
🔹اگر روحانی اعلام کند از ۲۳ فروردین مدارس باز است! آیا اجازه میدهید فرزندانتان به مدرسه بروند؟!
🔺پاسخ جالب است: ۸۶ درصد پاسخ داده اند : #خیر
@farhanginewss
💢 ایرادات پیام رسان شاد
مشکل اول:
هر شماره موبایل در «شاد» فقط مختص یک نفر است و همان طور که مستحضر هستید با یک شماره موبایل فقط یک پیام رسان را می توان نصب و پیکر بندی نمود.
حالا درنظر بگیرید شماره یک معلم برای فرزندانش در مدرسه هم ذخیره شده است. به این ترتیب این شماره، آیا باید برای یک معلم پیکر بندی شود یا برای یک دانش آموز؟
لذا زمان ورود به سایت شاد همکار معلم با همان سیم کارت نخواهد توانست برای فرزند خود که دانش آموز است به عنوان کاربر دانش آموز وارد شود چون با خطای مشابهت شماره موبایل روبه رو خواهد شد
راهکار:
وجه تمایز و ملاک شناسایی رو برای دانش آموزان در شاد کد ملی قرار دهند و شماره موبایل مد نظر نباشد
مشکل دوم:
دبیران متوسطه اول و دوم به دلیل اینکه در چند مدرسه ساعت موظف دارند به دلیل تعدد پیام رسان ها،محبور هستند برای هر مدرسه پیام رسان انتخابی آن مدرسه را نصب کنند که این کار تدریس و آپلود مطالب را در چند پیام رسان مختلف سخت خواهد کرد.
راهکار:
یک پیامرسان خاص برای تمام مدارس جهت ایجاد وحدت رویه تعیین گردد، البته این هم با توجه به زیرساخت ضعیف پیام رسان ها در صورت استقبال گسترده پاسخگو نخواهد بود
مشکل سوم:
و مشکل اساسی دیگر ورود به سایت شاد جهت احراز هویت با شماره سریال شناسنامه است که قطع به یقین برای دانش آموزان پایه نهم به بالا یا دانش آموزی که در وسط سال نهم اقدام به تعویض شناسنامه کرده، اجازه ورود نخواهد داد.
چون در فرایند تعویض شناسنامه در پایه نهم و تبدیل به شناسنامه جدید شماره سریال ها تغییر میکند و شماره سریال های موجود در سناد مربوط به شناسنامه های قبلی است و این کار را مشکل خواهد کرد
چون دانش آموزان موقع ورود سریال شناسنامه جدید را خواهند زد اما در سیستم سریال شناسنامه قدیمی است بنابراین با خطای عدم شناسایی کاربر برای دانش آموزان مواجه خواهیم شد
راهکار:
مکانیزم ورود و احراز هویت را آسان تر کنند و فقط با کد ملی وارد شوند.
مشکل چهارم:
یک مشکل اساسی دیگر خود سایت شاد است که به دلیل پهنای باند ضعیف، برای ورود معلمان و دانش آموزان کد امنیتی صادر نمیکند.
البته هنوز استقبال جدی نشده، حتیر در ساعات غیر پیک هم با مراجعه متوجه خواهید شد که با این مشکل مواجه میشوید، در صورت استقبال چند صد هزار نفری معلمان و چند میلیونی دانش آموزان واقعا این مشکل ساز خواهد بود.
راهکار:
زیر ساخت های سایت تقویت گردد
✍ #نوید_شکاری / معاون اجرایی، شهرستان ارومیه
@farhanginewss
💢 سخنان عجیب مسئول دولتی!
💢 مسئول فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش : افراد می توانند به پیامرسانها اجازه دسترسی به گالری را ندهند !
🔸مهدی شرفی، سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که معلمان نسبت به اجبار آنها به نصب پیام رسانها معترض هستند از سوی دیگر آموزش و پرورش اعلام میکند که اطلاعات مخاطبانش را در اختیار قرار نمیدهد اما این پیام رسانها هنگام نصب، اجازه دسترسی به برخی از محتواهای گوشی را درخواست میکنند، مطرح کرد: افراد هنگامی که اپلیکیشن را نصب میکنند میتوانند فقط اجازه دسترسی به مخاطبان را بدهند و اجازه دسترسی به سایر موارد از جمله گالری را ندهند !
https://tn.ai/2235408
پی نوشت :
🔹ایشون در جایگاه سرپرست مرکز فناوری اطلاعات وزارتخانه گویا نمیداند که "افراد" مورد نظرشون همان معلمان و دانش آموزانی هستند که قرار است در محیط پیامرسانها با هم در "تعامل آموزشی" بوده و فیلم و تصویر و صدا ارسال نمایند! و در صورت عدم اجازه دسترسی به فایلها، امکان ارسال فیلم و عکس نیست!!!
@farhanginewss
🔹 ⭕️ البته از بی لیاقتی این مسئولین بگذریم، #تلگرام نرم افزار جاسوسی هیچ امنیتی ندارد و استفاده از آن به صورت رسمی کاملا غیر قانونی است.