♦️آغاز سال تحصیلی لزوما همراه با حضور دانش آموزان نیست
وزیر آموزش و پرورش:
🔹️موضوع پروژه مهر را مدیران کل با جدیت و حساسیت دنبال کنند تا بازگشایی خوبی را در سال تحصیلی جدید شاهد باشیم البته منظور ما لزوما، بازگشایی همراه با حضور دانش آموزان نیست زیرا تصمیم در این خصوص به ستاد ملی مدیریت کرونا مربوط می شود اما در هر حال تلاش خواهیم کرد تا پروژه مهر خوبی را رقم بزنیم./مهر
@farhanginewss
تو این شرایط کرونایی این بچه هارو آوردن به مراسم کلنگ زنی مدرسه خودشون ماسک زدن اما به بچه ها ماسک ندادن بزنن، فاصله اجتماعی هم که هیچ!
@farhanginewss
هدایت شده از طنز فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع ماسک زدن!
@tanzefarhangian
🔰مدارس طبقاتی و مساله عدالت
🔹چند روز قبل دوستی متن یک یادداشت را برایم فرستاد و اصرار داشت بخوانم. عنوان یادداشت این بود :«آیا وجود مدارس غیردولتی مصداق بیعدالتی است؟». از تیتر مطلب مشخص بود که احتمالا چه چیزهایی در متن آمده و نویسنده به دنبال چه بوده است. اما وقتی اصرار کرد و اسم نویسنده را گفت، مصمم شدم برای خواندن مطلب. اما امروز اتفاق عجیبتری افتاد. آقای میرلوحی که نویسنده همان یادداشت و نوه مرحوم آیتالله مهدوی کنی و مدیر دبیرستان معارف امام صادق(ع) است، با انتشار بخشی از راهبردهای ابلاغی رهبر انقلاب مدعی شده که مسیرشان «عین عدالت» است و از رهبری «دستور» دارند. فکر میکنم بد نباشد این ماجرا کمی واکاوی شود.
🔹در جای جای این کشور، جوانان آتش به اختیار بیادعا، بدون ذرهای از این ارتباطات و امکانات، در مساجد و کانونهای تربیتی دارند کار آموزشی و تربیتی میکنند. لابد عقلشان نمیرسد یا عرضه ندارند که بروند در بهترین نقطههای شهرها و کلانشهرها مدارس چند هزار متری با استخر و زمین چمن بزرگ بسازند. چون از رهبری هم «دستور» برای «تقویت» مجموعهشان ندارد، معلوم نیست مسیرشان «عین عدالت» باشد. و چون برای کارشان هم حقوق نمیگیرند «هزینه تمام شده» ندارند و مجبور نیستند برای تامین مخارج، چند برابر شهریه بگیرند.
🔹نه عزیزان! کسی با اصل مدارس غیرانتفاعی مساله ندارد و آن را بیعدالتی نمیداند که میخواهید ثابت کنید رهبری مخالف مدارس خصوصی نیست! مساله بر سر تعداد معدودی از مدارس است که نه تنها «غیرانتفاعی» نیستند، بلکه حتی «خصوصی» هم نیستند و «طبقاتی»اند. مدارسی که مواهب مدارس خصوصی فقط برای آنهاست. زمین و پشتوانه حمایتی و اقتصادی و ساختمان خوب فقط برای آنهاست. مدارسی که آخر سال اصل پول شهریه برایشان باقی میماند و با سود پولها حقوق یک سال را میدهند و کل شهریه برایشان سود است.
🔹آن مدرسه غیرانتفاعی که چند جوان دغدغهمند در شهرستان و جنوب تهران تاسیس کردهاند و چون به معلمان گرانقیمت شما – که ضدتربیتیترین وجه مدارس هستند – دسترسی ندارد، باید از کیفیت آموزشی محروم بماند؟ باید بگوید غلط کردم به فرمان آتش به اختیار رهبری لبیک گفتم و جنگ تربیتی را جدی گرفتم؟ باید فکر کند که دستور گرفتن از رهبری هم طبقاتی شده و فقط مخصوص برخی افراد خاص است؟ باید بین شکست خوردن یا شهریه چند برابری گرفتن و وصل شدن به نهادهای قدرت و ثروت یکی را انتخاب کند تا در این تنازع بقای انقلابی بودن سالم بماند؟ باید برایش اینطور تصویرسازی کرد که مسیر شما در طبقاتی کردن تربیت و آموزش «عین عدالت» است و هر کس اعتراض کرد با تفاسیر کج و معوج از مواضع رهبری دهانش را بست؟
🔹شما و امثال شما در مدارس مشابه قرار بوده به کمک حاکمیت بیایید برای اصلاح و تحول در نظام تعلیم و تربیت، ولی حالا خودتان یک معضل برای عدالت آموزشی شدهاید. شما و امثال شما که امکانات دارید، ارتباطات دارید و توان جلب حمایت حاکمیتی هم دارید، بیایید برای معضلات نظام تعلیم و تربیت چاره پیدا کنید. توان خود را برای این مسائل بگذارید نه توجیه وضع موجودی که شاید اگر در حضور رهبری بخواهید از آن دفاع کنید، ناتوان باشید!
⬅️ متن کامل این یادداشت را در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/337738
✅ @farhanginewss
ترامپ: اگر مدرسهها در پاییز باز نشوند، بودجهای برای بخش آموزش پرداخت نخواهد شد!
@farhanginewss
هدایت شده از اخبار مهم روز
تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در مجلس کلید خورد
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس:
🔹گزارشاتی دال بر وقوع تخلفات در صندوق ذخیره فرهنگیان به دست نمایندگان رسیده که بر اساس این مستندات، تحقیق و تفحص درباره این صندوق را کلید زدهایم.
🔹این صندوق حدود ۳۶ شرکت زیر مجموعه دارد، یکی از محورهای تحقیق و تفحص نیز همین شرکتها هستند که باید مشخص شود چه میزان درآمد داشته و چه میزان هزینه کرد دارند.
@mdaynews
هدایت شده از اخبار مهم روز
کودکآزاری مدرن/ کودکانی که قربانی سوداگری در شبکههای اجتماعی میشوند
🔹در دنیای مدرن، علاوه بر کودکانی که اغلب آنها را کنار خیابانها و با لباسهای مندرس و سر روی کثیف میبینیم، شاهد کودکان کاری با لباسهای پر زرق و برق هستیم که نه سر چهارراه میایستند و نه دست نیاز به سمت کسی دراز میکنند.
🔹رایج ترین شکل این کار پر زرق و برقی که البته پشت پرده سیاهی دارد، کودکانی هستند که این روزها در فضای اینستاگرام دست مایه تبلیغات کالاهای مختلفی شدهاند.
🔹کودک توسط والدین به بهانه های مختلف وارد فضای اینستاگرام میشود، توسط مخاطبان پذیرفته میشود و بعد از گذشت مدت زمانی والدین با پیشنهادهای مختلف برای تبلیغات پوشاک و کالاهای تخصصی کودک و یا حتی خوراکی و کالاهایی که هیچ ارتباطی با دنیای کودکان ندارند روبرو میشود.
🔹بسیاری از فعالان حقوق کودکان بر این باورند که طبق پیماننامه جهانی حقوق کودک، والدین نباید از آنها به عنوان ابزار تبلیغی استفاده کنند و این کار آنها نوعی کودک آزاری روانی محسوب میشود./ ایرنا
@mdaynews
#خبرفوری
زمان برگزاری آزمونهای دکتری و کارشناسی ارشد سال ۹۹ اعلام شد
🔹براساس اعلام مورخ ۲۳ تیرماه ۹۹ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی زمان برگزاری آزمون دکتری نیمه متمرکز، روز پنج شنبه ۹ مرداد سال ۹۹ و آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته روزهای پنج شنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ مردادماه ۹۹ تعیین گردید و سایر آزمونها شامل آزمون سراسری، کاردانی به کارشناسی و کاردانی فنی و حرفه ای طبق برنامه زمانی قبلی اعلام شده برگزار خواهد شد.
@farhanginewss
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آموزش رگزنی در کلاس درس کانالهای مجازی!
🔸ژانر جدید برخی دختران نوجوان در فضای مجازی میتونه سلامت و جون بچهها رو به خطر بندازه. اینکه این دختران چرا به بدن و سلامتشون آسیب میزنن نیازمند توجه خانوادهها و مسئولان فرهنگیه.
@farhanginewss
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رادیو_فرهنگ
قسمت اول
تاریخ 99/4/23
موضوع : نقد اوقات فراغت دانش آموزان و معضل فضای مجازی
مهمانان برنامه:
۱_ دکتر علی باقر طاهری نیا( استاد تمام دانشگاه تهران و معاون فناوری و پژوهش دانشگاه فرهنگیان)
۲_ مهندس مومن نسب (عضو شورای عالی فضای مجازی)
۳_ آقای علی رمضانی (مدیر کل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش)