eitaa logo
خبر فرهنگيان
43 دنبال‌کننده
1هزار عکس
690 ویدیو
24 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابوریحان بیرونی چگونه شعاع کره‌ زمین را محاسبه کرد؟ ابوریحان بیرونی اولين فردى بود که با ابتدايى‌ترين امكانات آن زمان،شعاع زمین را ۶۳۴۰ کیلومتر حساب کرد که تا حد زيادی به مقدار صحیح آن يعنى(۶۳۷۱ کیلومتر)نزدیک بود! بخش ریاضی دانشگاه شیراز این موضوع را به زبان طنز ساخته است
دلیل حذف فرهنگیان در افزایش فوق‌العاده ویژه محمد وحیدی، رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس، با اشاره به بخشنامه‌ اصلاح فوق‌العاده ویژه دستگاه‌های دولتی، گفته که در اسفند ۱۴۰۱ سازمان اداری و استخدامی با تأیید شورای حقوق و دستمزد، فوق‌العاده ویژه حدود ۳۰ دستگاه را از ۳۵ تا ۵۰ درصد ارتقا داده و این دستگاه‌ها مشمول افزایش حقوق شده‌اند، اما فرهنگیان مشمول این امر نشده‌اند. بر اساس اظهارات وحیدی، در این مصوبه نسبت به مشاغل تخصصی و عمومی نیز تفکیک قائل شده‌اند و این موضوع در بین کارکنان آموزش و پرورش نیز احصا شده ولی بخشنامه‌ مذکور برای فرهنگیان اجرایی نشده است. انتظار داریم برای فرهنگیان نیز اجرایی می‌شد
💢 تمدید زمان بارگذاری مدارک رتبه بندی 🔹 ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران محترم و عرض تبریک عید سعید فطر، بدینوسیله به اطلاع می رساند زمان بارگذاری مستندات حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۱ می باشد." 🔹 خواهشمند است همکاران محترم بارگذاری مستندات از طریق درگاه my.medu.ir را به روزهای آخر موکول ننمایند. 🔹 با توجه به حساسیت موضوع و به جهت جلوگیری از تضییع حقوق همکاران گرامی ضروری است  نسبت به اطلاع رسانی حداکثری به همه ذینفعان اقدام گردد.
اطلاعیه مهم در خصوص پیش ثبت نام دانش آموزان در مدارس غیردولتی ▫️ انعقاد قرارداد شهریه مدارس غیر دولتی طبق شهریه سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ و به صورت علی الحساب بوده و هرگونه افزایش خودسرانه شهریه،  اعلام درصد افزایش و... غیر قانونی می‌باشد. ▫️ بدیهی است ثبت نام و انعقاد قرارداد شهریه به صورت قطعی، پس از ابلاغ شهریه مصوب به  مدارس و نصب پوستر شهریه در محل ثبت نام  خواهد بود. ▫️در صورت مشاهده تخلف از موارد اعلامی قطعاً و خارج از نوبت در کمیته  رسیدگی به تخلفات موسسان و مدیران رسیدگی خواهد شد.
♦️آیا ۲ روز غیبت دانش‌آموزان از مدرسه در هرماه مجاز است؟ 🔹معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش به پرسشی پیرامون اینکه آیا مجاز بودن دو روز غیبت دانش‌آموزان از کلاس درس در هرماه صحت دارد؟ گفت: چنین بحثی مبنی بر اینکه دانش آموز مجاز باشد هر ماه دو روز غیبت کند، به هیچ وجه موضوعیت ندارد. مبنای آموزش‌های ما در مدارس، آموزش حضوری است و اگر غیبت دانش‌آموزی غیرموجه باشد طبق قوانین و آیین‌نامه‌ها با وی برخورد می‌شود./ایسنا @AkhbareFori
♨️📢 خبر بکارگیری ۵۶ هزار معلم با برگزاری ۲ آزمون استخدامی در سال جاری 📋 سرپرست وزارت آموزش و پرورش از استخدام ۵۶ هزار معلم در سال جاری از طریق برگزاری ۲ آزمون خبر داد. 🔸رضا مراد صحرایی صبح امروز پنجشنبه اظهار کرد: امروز شاهد برگزاری آزمون استخدامی برای جذب ۲۸ هزار آموزگار دوره ابتدایی در سطح کشور هستیم. 🔸سرپرست وزارت آموزش و پرورش خبر داد: به‌زودی یک آزمون استخدامی دیگر برای جذب معلمان متوسطه اول - دوم و همچنین فنی حرفه‌ای و کاردانش برگزار خواهد شد که در این آزمون نیز ۲۸ هزار معلم دیگر جذب خواهند شد. 🔸وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای جذب ۲۵ هزار دانشجو معلم از طریق کنکور سراسری تأکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته باید معلمانی با شاخصه‌های تخصصی و صلاحیت‌های حرفه‌ای برای حرفه معلمی جذب کنیم.
آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اصلاح می‌شود 🔹سرپرست وزارت آموزش و پرورش: به تعدادی از معلمان رتبه اختصاص نیافته که به‌زودی وضعیت آن‌ها مشخص می‌شود. 🔹پس از اتمام بررسی اعتراضات رتبه‌بندی با هماهنگی کمیسیون‌های دولت به‌دنبال اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان خواهیم بود.
بیانیه وزارت اطلاعات در خصوص حوادث مدارس کشور 🔸در بخشی از این بیانیه درباره عوامل ایجاد بدحالی در دانش‌آموزان آمده است: 🔻 به طور کلی در ایجاد یا القای بدحالی در آموزشگاه‌های مختلف کشور ۵ دسته از عوامل کشف شدند که به اختصار مورد اشاره قرار می‌گیرند: 🔻 بمبک بدبو: بخشی از موارد گزارش شده مربوط به استفاده از عاملی است که به «بمبک بدبو» معروف شده است. 🔻این عامل که در بازار و به‌ویژه در سکوهای خرید و فروش اینترنتی به فراوانی وجود داشت، پس از استعمال در محیط‌ها، موجب پراکندن بوی نامطبوعی می‌شود و معمولاً برای شوخی و تفریح‌های ناسالم و نامتعارف مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفت. 🔻 در بررسی بازار خرید و فروش آن مشخص شد که در بازه زمانی حدوداً سه ماهه، سیصد نفر اقدام به خرید آن کرده بودند که بلافاصله کارِ شناسایی خریدارانِ مورد بحث آغاز، غالب آن‌ها شناسایی و افرادی که با کاربستِ آن‌ها، موجب ایجاد هراس شده بودند بازداشت شدند. 🔻 از دیگر موارد تعمّدی، بهره‌برداری از افشانه‌های اشک‌آور و گاز فلفل و نظایر آن در محیط‌های آموزشی به قصد شیطنت، بازیگوشی، دیگرآزاری و تعطیل کردن کلاس‌ها بوده است. 🔻 در این قبیل موارد نیز با کشف قوطی‌های افشانه و بازداشت عوامل استعمال آن‌ها، التهاب در محیط آموزشی فروکش کرده است. 🔻در موارد متعددی وجود یک عاملِ بودار در محیط یا اطراف آن موجب ایجاد هراس شده است. 🔻 از جمله مصادیقِ کشف شده که موجب گزارش به اورژانس، آتش‌نشانی، پلیس و حتی انتقال به درمانگاه شده عبارتند از: پرکردن گاز خودرو با روش‌های دستی و غیراستاندارد، قطع و وصل گاز شهری و نشتی مقداری گاز در محیط، آتش زدن ضایعات در زمین کنار مدرسه و انتشار دود در حیاط آن، استفاده از حشره‌کش، پارک نمودن تانکر حامل ته مانده‌ی نفتا کنار یکی از دبیرستان‌ها و بازگذاشتن دریچه‌های روی تانکر برای عدم تراکم گاز آن و مواردی دیگر از این قبیل. 🔻در تعدادی از موارد مکشوفه، وجود اهداف ضدامنیتی و ضدمردمی احراز شده است. به‌این ترتیب که یک یا تعدادی از شیوه‌های پیش‌گفته با هدفِ ایجاد ناامنی یا دامن‌زدن به انگاره‌ی ضعف امنیت در کشور، ایجاد التهاب و آشوب و اعتراض به‌منظور فیلم‌برداری و انعکاس به شبکه‌های فارسی زبان معاند و یا با هدف ایجاد تجمع در مقابل آموزشگاه‌ها صورت گرفته است. عوامل این قبیل موارد غالباً بازداشت و تحویل مرجع قضایی شدند. 🔻 عاملِ هراس جمعی: هراس جمعی (هیستری جمعی) شکلی از اختلال روانزاد است که معمولاً از یک نفر شروع و به سرعت در جمعی از افراد منتشر می‌شود. 🔻 این اختلال زمانی رخ می‌دهد که افراد یک اجتماع به‌طور همزمان تحت‌تأثیر یک محرک تنش‌زا واقع می‌شوند؛ حتی در پی این عارضه برخی علائم فیزیکی ناشی از تنش‌های ذهنی نیز بروز پیدا می‌کند و در حقیقت این افراد به‌طور ناگهانی اعتقاد پیدا می‌کنند که توسط یک عامل خارجی بیمار شده‌اند. 🔻اگرچه اغلب موارد هراسِ جمعی در ابتدا به‌عنوان مسمومیت، حمله شیمیایی یا بیوتروریسم تلقی می‌شود اما بررسی‌ها هیچ اثری از توکسین یا عامل شیمیایی را نشان نمی‌دهد و در کلیه‌ی موارد، مبتلایان به سرعت و بدون کوچک‌ترین عوارضی بهبود می‌یابند. 🔻 نکته قابل توجه آن‌که در مصادیق ایرانی و جهانی علائم و عوارض مشابهی مطرح می‌شوند. همچنین بیشترین فراوانی در عامل شروع کننده، وجود یک بو در محیط یا ادراک بویایی غیرواقعی، شروع کننده‌ ایجاد هراسِ جمعی بوده است. 🔻مکان رخداد این پدیده غالباً در مدارس بوده است. سن غالب، زیر ۲۰ سال؛ جنسیت مبتلایان به این عارضه غالباً در دختران بوده است.
سرپرست آموزش‌وپروش: فردا هدیۀ ویژه‌ای از طرف رئیس‌جمهور به معلمان داده می‌شود.
♦️توقف ۷ ساله اجرای برنامه "شیر مدرسه" سرپرست مرکز سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت: 🔹️از سال ۱۳۹۵ تا کنون برنامه "شیر مدرسه" اجرا نشده است. 🔹️تلاش‌هایی داشته‌ایم که بودجه این امر مهم برای سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شود. 🔹️نیمی از افراد جامعه به درجاتی از چاقی و اضافه وزن مبتلا هستند و این امر در کودک و نوجوان اهمیت بیشتری دارد.