✡️ ثمرات جنگ جمل برای اسلام یهودی-اموی
1️⃣ یکی از گزارشهای حسّاس تاریخی در این زمینه به ما میگوید پس از مذاکرهٔ امیرالمؤمنین (ع) با طلحه و زبیر، و توافق بر امضای صلحنامه، آن شب عدهای که مصلحت خود را در گلآلود شدن اوضاع میدیدند، به کشتار برخی از لشکریان بصره پرداختند و به این ترتیب، مردم بصره را – که کشتار شبانه را از چشم امیرالمؤمنین (ع) میدیدند – بر مبارزه با آن حضرت، یکصدا کردند.
2️⃣ عجیب است که این گزارش اصرار دارد این کار را به برخی طرفداران امیرالمؤمنین (ع) نسبت دهد. حال آنکه چنین حرکاتی به امثال #مروان_حکم بسیار زیبندهتر است.
3️⃣ بر اساس گزارشی دیگر: #عایشه شخصی را فرستاد تا مردم را به قرآن فرا بخواند؛ ولی اشخاصی که تمایلی به ختم ماجرا نداشتند، آن شخص را تیرباران کردند.
4️⃣ این گزارش گویای آن است که تلاشهایی برای برقراری صلح صورت گرفته بود که هر بار با #شیطنت گروهی به شکست میانجامید. آنچه جای تعجب دارد اینکه با وجود پیمانشکنانی همچون مروان حکم، چرا شاهد اصراری عجیب برای پیوند دادن این شیطنتها با #شیعیان هستیم؟!
5️⃣ آنکه بیشترین سود را از آشفتهبازار #جنگ_جمل به سوی خود میکشاند کیست؟! #امویان که هم استاد اینگونه خرابکاریها هستند و هم پروندهٔ سیاهی در این زمینه دارند و آردشان با خون مردم خمیر میشد؟ یا شیعیانی که تاریخ شاهد تعبّد محض آنها نسبت به امیرالمؤمنین (ع) است و مرغ عروسی و عزای تمامی مراسمهای آن روزگار بودند؟!
6️⃣ یکی از قرائنی که ارتباط این جنگ را با #حزب_اموی آشکارتر میسازد، نامهنگاری #سران_جمل با حزب اموی است. طلحه و زبیر، پس از اشغال بصره و کشتار در آن، شرح ماجرا را برای مردم #شام نوشتند. از آنسو، بر اساس برخی گزارشها، #معاویه نیز نامهای برای #عایشه نوشته بود.
💥 راستی این شیوههای جنگ روانی چقدر به اغتشاشاتی که این روزها در کشور ما جریان دارد شبیه است!!!
@farooq313
فاروق
📚 مطالعات اسلامی در غرب ✍🏼 قسمت نهم 🔰با پیدایش انگیزه های جدید سیاسی و تجاری برای شناخت شرق و کنار
📚 مطالعات اسلامی در غرب
✍🏼 قسمت دهم
🔰 شاید جنجال برانگیزترین نویسنده قرن هجدهم که آثار او درباره اسلام مورد توجه قرار گرفته است، «فرانسوا ماری ولتر» (۱۷۷۸-۱۶۹۴ م) باشد. آثار ولتر و سیر تحول نگرش او درباره اسلام وحرکت از نقطه ی حمله به اسلام و رسیدن تدریجی به نقطه ی مدح و ستایش اسلام را می توان نشانه خوبی برای این تحول در مطالعات اسلامی در اروپای قرن هجدهم به شمار آورد. در حالیکه عده ای به دلیل مدح ولتر از اسلام و نگاه واقع بینانه او به تاریخ اسلام، او را در زمره ی شخصیتهایی دانسته اند که نگاه منصفانه و واقع بینانه درباره اسلام را رواج داد. برخی نیز مواضع ولتر را یکسره خصمانه می دانند وقائل به کم شدن شکاف میان مسلمانان و مسیحیان به وسیله آثار او نیستند؛ ولی تحقیقات موشکافانه دیگری نشان دهنده ی تحول تدریجی او در نگرش به اسلام است. وی که در آغاز، نگاهی سخت منتقدانه نسبت به پیامبر(ص) و اسلام داشت، در اواسط زندگی علمی و فرهنگی خود به موضعی متعادلتر رسید و سرانجام در اواخر عمر خود تحولی عمیق در افکار او رخ داد؛ به گونه ای که دیگر پیامبر(ص) را جاعل و دروغزن نمی دانست، بلکه او را پدیدآورنده ی بزرگترین انقلاب روی زمین و دین او را برترین دین روی زمین معرفی کرد و حتی اندکی پیش از مرگش در جزوه ای که به منزله وصیتنامه دینی و ادبی اوست گفته است که: «من در حق محمد بسیار بد کردم». این سخن که ستایش او از اسلام برای نکوهش و تکذیب مسیحیت و مسیحیان بوده، برفرض صحت، از ارزش کار او نمی کاهد و او واقعا به آنچه می نوشت اعتقاد داشت.
🔻تاسیس کتابخانه های شرقی در اروپا که دربر دارنده ی دست نوشته های مسلمانان و آثار گردآوری شده از شرق بود، گامی دیگر برای تقویت فضای بررسی واقع بینانه و متتبعانه غربیها- به ویژه کسانی که امکان سفر به شرق را نداشتند- نسبت به اسلام بود.
🔸وابستگان و دانش آموختگان دانشگاه ها و موسسات علمی وفرهنگی که به سرزمینهای اسلامی می رفتند به گردآوری مخطوطات و انتقال آنها به مراکز خود می کردندو کتابخانه ها و مراکز علمی بزرگی را تاسیس و ایجاد می کردند که به کعبه آمال عربی خوانها در قرن هفدهم و هجدهم تبدیل شده بودند.
کتابخانه دانشگاه لیدن هلند، کتابخانه بادلیان وابسته به دانشگاه آکسفورد، کتابخانه واتیکان، کتابخانه ملی پاریس، کتابخانه موزه بریتانیا، کتابخانه اسکوریال اسپانیا، از جمله کتابخانه هایی بودند که کتابها و منابع آنها از طریق سفر استادان به سرزمینهای شرقی یا وقف کتابخانه های شخصی یا خرید این گونه مجموعه ها فراهم می آمد. ادامه دارد...
#مطالعات_اسلامی_در_غرب
@farooq313
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهادت مولوی برجسته بلوچستان به دست تروریست های تکفیری/ مولوی ریگی: من از جانب گروهکها تهدید شدهام اما اینها تأثیری ندارد
▪️مولوی عبدالواحد ریگی استاد حدیث حوزه علمیه مدینه العلوم شهرستان خاش روز گذشته ١٧ آذر ماه ۱۴۰۱ بعد از ادای نماز ظهر از محل مسجد جامع امام حسین خاش توسط تروریست های تکفیری ربوده و امروز جمعه ١٨ آذر ماه بعد از نماز جمعه به شهادت رسید و پیکرش کشف شد.
▪️مولوی عبدالواحد ریگی ماه گذشته در دیدار با رئیس هیئت اعزامی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: من در دوران هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم جبهه حضور داشتم و ما در طول انقلاب همواره در صحنه بودهایم
▪️امام جمعه اهلسنت مسجد امام حسین(ع) خاش گفت: کسی که از مرز خود دفاع نکند ناموس ندارد؛ از مسجد امام حسین(ع) که من پیشنماز آن هستم حتی یکی نفر هم در آشوب اخیر خاش حضور نداشت.
▪️مولوی ریگی بیان کرد: من حتی از جانب گروهکهای معاند تهدید شدهام اما اینها تأثیری ندارد. ما این مملکت را دوست داریم، رهبری دوست ما هستند؛ این مملکت بعد از این نظام اسلامی به درد ما، به درد دین و اسلام و حتی به درد ناموس مسلمین نمیخورد.
@farooq313
☑️شهید حاج قاسم: به زودی فتنههایی پیش روی خواهید داشت که کل شهدا آرزوی حضور به جای شما را خواهند داشت!
آن روز من نیستم، ولی شما پشت آقا را خالی نکنید.
@farooq313
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند «برای داعش»
🔹روایتی از ضربه به شبکه تروریستهای داعشی در ایران و بازداشت عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) و پخش اعترافات عوامل دستگیر شده برای اولین بار
@farooq313
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت رستم قاسمی از پروازی که مورد تمجید رهبری قرار گرفت.
رستم قاسمی با بیان شجاعت تیم پرواز و عزم جدی مسئولانی که در آن پرواز حضور داشتند، خاطرات دقایقی را بازگو کرد که هواپیمای ایرانی پس از بمباران فرودگاه یمن توسط جنگنده های سعودی، تمام تلاش خود را برای کمک رسانی به مردم یمن انجام داد.
🔹️روحش شاد وهم نشین اهل بیت علیهم السلام باشد 🙏
@farooq313
💢شما یادتون نمیاد زمان شاه ایران انقدرررر پیشرفته بود که از افغانستان آب و برق می خرید 😂
#برای_ایران
#لبیک_یا_خامنه_ای
@farooq313
♦️تقسیم نقش این است:
🔹۱.براندازان آشوب برپا میکنند، آتش میزنند، غارت میکنند، زنده زنده میسوزانند، میزنند و میکشند.
🔹۲.آتش آشوب که فرونشست و نوبت برخورد با راهزنان امنیت رسید؛ کار اصلاح طلبان برای مظلوم نمایی و سفیدنمایی قاتلان و قداره بندان و تغییر جای قاتل و جلاد، آغاز میشود.
" سیدنظام الدین موسوی "
@farooq313