فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمورد اراجیف مصی علینژاد ،این عجوزه ی زشت وبدترکیب ابدا دلم نمیخواهدچیزی بنویسم،حیف قلم ،حیف وقتی که باید صرف کنم
اما یه نکته ای دیروز درصحبتهاش بود که باید قدری تامل کرد👇
ماجرای یک اعتراف بزرگ
▪️دولت آمریکا هم میخواهد از شرّ مصی علینژاد خلاص شود!
🔹مصی علینژاد از عناصر مزدور ضدایرانی دیروز رسماً اعلام کرد که دولت بایدن رئیسجمهور آمریکا از او خواسته است که «هویت» خود را تغییر دهد و پنهان شود!
🔹احتمالاً او تصور میکرد این افشاگری به سود اوست، اما واقعیت آن است که این گفته یکی دیگر از ضربات پتکآسایی است که طی این چند روز به پیکر جریان ضدایران وارد میشود.
🔹این خواست دولت آمریکا از مصی علینژاد بدین معناست که حتی این دولت نیز میخواهد از شر دردسرهایی که علینژاد درست میکند خلاص شود و او را به پارکینگ بفرستد!
🔹اگر دولت امریکا به مصی علی نژاد یا موثر بودن اقدامات ضدایرانی این حلقهی نزدیک به صهیونیستها اعتقادی داشت، قاعدتاً او را باید بیشتر ترویج میکرد و هویتش را سر دست میگرفت، نه اینکه از او بخواهد حتی هویتش را هم تغییر دهد!
🔹این شاید بزرگترین توهینی است که میشود به یک فرد مزدور مدعی و متوهمی از جنس مصی علینژاد داشت: هویتت را تغییر بده!
🔹و البته درس مهمی هم دارد؛ فردی که با جنایتکاری مانند ترامپ و دولت آمریکا و صهیونیستها علیه ملت خود فعالیت کند، نهایتاً نه تنها باید ملیتش را عوض کند، بلکه حتی از هویت فردی خود هم نمیتواند دفاع کند.
@farooq313
May 11
مقام معظم رهبری :
جهاد تبیین را صحیح و درست انجام دهید.
1️⃣ جهاد تبیین را درست تعریف کنید:
از نگاه رهبر معظم انقلاب، جِهاد تَبیین به معنای روشنگری جهادی از روی کار علمی و تحقیقی، بهمنظور مقابله با دشمن و وسوسههای او دانسته شده است.
نخستینبار، این اصطلاح را رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت سال ۱۳۹۵شمسی بهکار بردند و در آذر سال ۱۴۰۰ شمسی به بازآفرینی و تأکید مکرر بر آن تا امروز پرداختهاند.
از نظر ایشان، این اصطلاح از وصیتنامه امام علی علیه السلام به حَسَنین علیهما السلام گرفته شده است و شیوه بسیاری از اهل بیت(ع) در جهاد، جهاد تبیین بوده است؛
ایشان جهاد تبیین را «فریضه قطعی و فوری و عینی» میدانند.
محقق شدن جهاد تبیین، آثاری مانند «جلوگیری از تحریف»، «حفظ پشتوانه اجتماعی» و «از بین رفتن مشکلات» دارد.
ایشان اصطلاحِ «جهاد روایت»، «حرکت تبیین»، «ترویج» و «روشنگری» را همسو با اصطلاح «جهاد تبیین» میدانند.
#جهاد_تبیین
@farooq313
2️⃣ از نظر رهبر معظم انقلاب، تبیین در چه موضوعاتی باید انجام بگیرد؟
🔸 دستاوردها و کارآمدی نظام
▫️ظرفیتهای داخلی کشور
🔸 دشمن شناسی و استکبار ستیزی
▫️ تاریخ معاصر و دوران مشروطه
🔸 خطر نفوذ
▫️ نظریه اصیل مقاومت
🔸 سبک زندگی اسلامی
🔸حفظ وحدت
▫️ حقوق اسلامی زن
🔸خانواده و فرزندآوری
▫️حجاب
🔸وجدان کاری و انضباط اجتماعی
▫️جایگاه معلّم در تربیت
🔸ایثارگری در دفاع مقدّس
▫️تبیین سیره شهدا
🔸گرامیداشت ایّامالله
▫️مردمسالاری دینی
🔸آرمانهای انقلاب اسلامی ایران
▫️ارزش کار و کارگر
🔸کارآمدی حاکمیت دین
#جهاد_تبیین
@farooq313
تالحظاتی دیگر
مبحث جریان شناسی وفرقه شناسی را ادامه خواهیم داد.
باموضوع #جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
فرقه ای که متاسفانه ازقبل ازانقلاب درارکان دولتی سطح بالانفوذ داشته و باکمال تاسف درانقلاب ما نیزبا رواج سبک غیراسلامی وبایدگفت ضداسلامی گریبانگیرخانواده هاشده وغیرت وحیاوعفت عمومی را جریحه دار کرده است.
بدلیل تعدد توضیحات این مبحث درچند شب ، به صورت سلسله وار محضرتون ارائه میشود.
باماهمراه باشید🙏
✍تحریریه ی فاروق
@farooq313
معرفی فرقه های ضاله:
#فرقه ی ضاله #بهائیت
سازمان سیاسی بهائیت:
بهائیت «سازمانی» با همه ابعاد آن از قبیل برنامهریزی، نظم اداری، هدف و روابط معین در میان مجموعهای از افراد است.
اول:
اینکه بهائیت دارای یک تشکیلات منظم اداری است که خود بهاییان به آن «نظم اداری» میگویند.
در حقیقت نظم اداری یکی از مهمترین ویژگیهای بهائیت است که هر بهایی مکلف است از کودکی آن را بیاموزد و در برابر دستورات آن اطاعتپذیر باشد. این نظم اداری بیش از یکصد سال است که سابقه دارد. اول سادهتر بود اما به مرور زمان پیچیدهتر و بزرگتر شد.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
دوم:
اینکه بهائیت مانند هر سازمان دیگری تقسیم کار کرده و دارای ادارههای تخصصی است که به آنها «لجنه» میگوید که خود این لجنهها از «هیأتها» و «کمیسیونها»ی متعدد تشکیل شدهاند. شاپور راسخ، از مدیران بهایی، تصریح دارد که هر لجنه برای سازمان بهائیت همچون یک وزارتخانه عمل میکند و متناسب با نیازهای سازمان بهائیت سلسله کارهایی را در سراسر کشور انجام میدهد.
اگر بخواهم اسامی تعدادی از این لجنه – ادارهها را بشمارم که اسمشان هم با کارکردشان تا حدی انطباق دارد از این قرار هستند: لجنه مهاجرت داخله، مهاجرت خارجه، احصاییه (آمار و سرشماری)، صیانت (حراست و حفاظت)، تربیت امری، مدارس تابستانه، نشر نفحات (تبلیغ)، اماءالرحمن (زنان)، جوانان، مطبوعات، کتابخانه، تصویب آثار امری، ترجمه ، سمعی و بصری، تبلیغ اقلیتهای مذهبی، تبلیغ اعاظم (نخبگان و مقامات)، اماکن امری (موقوفات)، گلستان جاوید (امور دفن و کفن)، ازدواج، ارتباط با مقامات مملکتی، و ارتباط شرق و غرب.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
سوم:
توجه به بخشهای مختلف اداری سازمان بهائیت و نیز ابعاد سیاسیاش نشان میدهد که سازمان بهائیت در دوران گذشته «دولتی در دولت» بوده و با تقلید از الگوی دولت خیلی از بخشهای حکومت مانند هیأت حاکم، قانون اساسی، قوانین عادی، تشکیلات اداری، دستگاه قضایی، سیستم بانکی، نهاد قانونگذاری و ایدئولوژی را برای خودش تدارک دیده بود.
سازمان بودن بهائیت فقط در «نظم اداری» بیتالعدل خلاصه نمیشود. درست است که این نهاد با داشتن هزاران کارمند در بخشهای مختلف اداری حیفا و محافل ملی و ادارههای بهایی یک ساختار اداری درست کرده است، اما این بعد کلاسیک سازمانی بهائیت است. سازمان بهائیت از ابعاد جدیدتری از سازماندهی نیروهای خود برخوردار است که در حقیقت با مدیریت کلان سازمانی خانوادههای بهایی به وجود آمده است.
رهبران بهایی سازههای این سازمان را طوری طراحی کردهاند تا هر «خانواده» بهایی جزئی از این سازمان باشد. این موضوع حتی به صورت مستند در ابلاغیههای رهبران سازمان هم آمده و از خانوادههای بهایی به عنوان کوچکترین «واحد» تشکیلات امری یاد شده است. با این طراحی، هر خانواده بهایی در حکم کوچکترین و سادهترین بخش سازمان بهائیت ایفای نقش میکند.
بنابراین، سازمان بهائیت به جز تشکیلات اداری از تعداد زیادی واحد ساده به نام «خانواده بهایی» تشکیل شده است که پیرامون ستون فقرات اداری بهائیت با همدیگر «سازمان بهائیت» را تشکیل میدهند.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
بهائیت دارای یک نمودار سازمانی است که رأس آن به تشکیلات موسوم به بیتالعدل میرسد. #بیتالعدل در حقیقت شورای رهبری سازمان بهائیت است که اعضای آن ۹ نفر هستند. بیتالعدل بالاترین مقام تصمیمگیری است که شعبههای خود را در کشورهای مختلف از جمله ایران دایر کرده است. این نهاد با داشتن یک ساختمان مرکزی بزرگ و با دفتر و ادارههای متعدد در #حیفای اسراییل، به اداره بهائیت در کشورهای گوناگون میپردازد.
بیتالعدل به طور مستقیم با بالاترین مرکز رهبری تشکیلات بهایی در کشورهای مختلف در ارتباط است و دستورهای خود را به آنها ابلاغ میکند. بهاییان به این مرکز بالادستی خود در هر کشور «محفل ملی» میگویند. این محفل هم شورایی ۹ نفره از بهاییان ارشد آن کشور است که به مدیریت محافل استانها و شهرستانها مشغول هستند. به عبارت دیگر، سازمان بهائیت متناسب با تقسیمات کشوری جوامع میزبان، البته بهشرط داشتن جمعیت در آن شهر و استان، به ساختار خود شکل میدهد، اما طبق تعهدات سازمانی، همه محافل مرکزی یا به زبان بهاییان «محفل ملی» مکلفند تلاش کنند در تمام استانها، شهرستانها و شهرها، محفل استانی و شهرستانی و... تأسیس کنند.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
در مقایسه با سازمانهایی چون مجاهدین خلق و چریکهای فدایی خلق، شیوه مدیریت سازمان بهائیت از این نظر پیشرفتهتر و حرفهایتر است. اگر در آن دو «سازمان چپ»، «خانههای تیمی» بهعنوان هستههای کوچک سازمانی فعالیت داشتند، در این «سازمان سیاسی راستِ» وابسته به غرب هسته، #«خانواده» بود. اینکه هر خانواده بهایی بهعنوان واحدی از «سازمان» بکار گرفته شود، پوشش هوشمندانهای برای فعالیتهای سازمان سیاسی بهائیت بود، بدون آنکه حساسیتی از این منظر در ناظران سیاسی و امنیتی پهلوی ایجاد کند. چنان که در بالا گفته شد، از مهمترین وظایف اعضای عادی بهایی تبلیغ است که فرایند جذب آنها بهوسیله تشکیلات اداری انجام میشود. با این توضیح که بخش مهمی از تبلیغات هم به صورت خانوادگی و از طریق دستورهای ابلاغی سازمان از جمله در «بیوت تبلیغ خانوادگی» صورت میگیرد.🤔
پ.ن
🔹چقدر ما برای دین مون تبلیغ میکنیم؟
چقدر وقت میگذاریم؟
لطفا مطالب رابدقت مطالعه فرمایید تاببینید فرقه ها و نحله هاو گروهک هاو...چقدر برای نابودی اسلام و ایران اسلامی درتلاشند و بعد ما صرفا به خاطر بعد اقتصادی اونم چون بدنبال زندگی مرفه و کم نیاوردن از چشم و هم چشمی های روزمره شدیم ،فقط شیعه ی لسانی هستیم و انقلابی غرغروو
تمام هدفمون رسیدن به یک زندگی لوکسِ
قطعا شیعیان مرفه نشین و لوکس منظر ،نمیتوانند به وقت یاری ،یاریگرامامِ خود باشند.
خیلی حرفهاااا ست اما جسارتا میگذرم تا انشاالله دقیق تر جریان شناسی را باهم مرور کنیم....🙏
✍ص . محمدپور
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
#فوری | خنثی سازی حمله مسلحانه به تجمع غیرقانونی در سقز
🔹 عناصر یک تیم وابسته به گروهک های تروریستی که از اقلیم کردستان عراق وارد کشور شده و قصد داشتند به تجمع غیرقانونی امروز در سقز تیراندازی کنند بازداشت شدند.
🔹 از این تیم چهارنفره سه قبضه اسلحه کلاش، کلت، سلاح شکاری ساچمه زنی، دو دست لباس نیروهای نظامی و تعدادی اسلحه سرد بدست آمده است.
🔹 همراه داشتن لباس نیروهای نظامی جمهوری اسلامی نشان دهنده ی سناریوی شلیک به تجمع کنندگان و انتساب این عمل جنایتکارانه به حافظان نظم و امنیت کشور است.
🔹 تحقیقات از تروریستهای بازداشت شده ادامه دارد.
👌بهوش باشیم
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 قصه خون
▪️کلیپ «#زوم بینهایت» روایتی از آنچه در روزهای اغتشاشات ۱۴۰۱ بر سر این سرزمین آمد
@farooq313
May 11
#فرقه_بهائیت
🌐 بهائیت و سازمان ملل
✍️ بهائیت چندین سال پیش از تأسیس سازمان_ملل، دفتر بینالمللی بهائی را در شهر ژنو تأسیس کرده بود.
همزمان با تشکیل سازمان ملل، بهائیت با اینکه هیچ کشوری از آن خود ندارد و فقط فرقهای تشکیلاتی است، اقدام به ورود به این سازمان تشکیلاتی نمود. بعد از سه سال نفوذ و شرکت در انواع نشستهای بینالمللی، جامعه بینالمللی بهائی، تحت عنوان سازمانی مردمنهاد در سازمان ملل،ثبت و دارای نماینده ارشد میشود.
🔺 پس از آن، بهائیان با پذیرفتن نقشهای متعدد جهانی و نفوذ به زیرمجموعههای مختلف سازمان ملل همچون سازمان بهداشت_جهانی، سازمان محیط_زیست ملل متحد، یونیسف و...، توانستند نمایندگان خود را در نشستهای مختلف بینالمللی به مأموریت بفرستند. ضمن اینکه، طرف مشورت بخشهای مختلف این سازمان واقع شده و به بهانه فعالیتهای بینالمللی، به تبلیغ و گسترش بهائیت در کشورها و مناطق مختلف جهان میپردازند.
🔊 اینجاست که میدانی وسیع و اثرگذار روبروی تشکیلات بهائیت گسترده میشود تا بتوانند به قول خودشان، نفوذ معنوی خویش را در حیات جامعه انسانی به کار برند.
⚠️ با وجود اهمیت و تأثیر قابل توجه سازمان ملل متحد در امور بینالمللی و نفوذ بالای تشکیلات بهائی در سازمان ملل، بهائیان همواره سعی در سنگاندازی در مسائل ایران در امور بینالمللی دارند.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
🔰 کلاسهای زبان، پوشش فعالیت تبلیغی بهائیت
🔹سایت «سرویس خبری جامعه جهانب بهائی» از برگزاری پروژه کلاسهای زبان موسوم به «کافه زبان» توسط بهائیان در «وین» اتریش خبر داد.
🔸به گزارش سایت مذکور کلاسهای زبان آلمانی که به صورت هفتگی توسط گروهی از جوانان بهائی برای والدین و همسایگان تازه وارد به اتریش برگزار میشده، با تبدیلشدن به پروژه بزرگتر در پوشش آموزش مهارتهای زبانی، ایجاد توانمندی و پیوندهای محکم دوستی، به تبلیغ فرقه بهائیت در میان آنان خواهند پرداخت.
🔹«پوریا محلی» از بهائیان این کشور نیز مدّعی است که این کلاسها باعث رفع اختلافات مذهبی شرکتکنندگان شده است.
🔸بهائیت همواره از کلاسهای آموزشی مختلف اینچنینی، بسته به مکان و افراد جامعه هدف خود به عنوان پوششی جهت تبلیغ فرقه استفاده میکند.
🔹در ایران نیز از کلاسهایی نظیر آموزش زبانهای خارجه، موسیقی، هنرهای تجسمی، ایروبیک، یوگا، آموزش کودکان در مهدکودکها، و ... برای این مقصود بهره فراوان می برد که هوشیاری و آگاهی مردم برای مقابله با خطرات این فرقه را میطلبد.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
رهبران بهائیت
رهبران بهائیت، هم هر دو مؤلفه «سازمان» و «سیاسی» بودن را پذیرفته و همواره بر اهداف سیاسی و کسب قدرت تأکید داشتهاند و حتی شوقی، رهبر سوم بهاییان، به صراحت از کسب حکومت در ایران سخن گفته است. با وجود این قابل درک است که بهاییان که «سازمان بهائیت» را یک سازمان دینی و مذهبی معرفی کردهاند، در مواردی نیز مخصوصاً در فضای تبلیغی عمومی، خود را تشکیلاتی غیرسیاسی معرفی کنند. در حالی که مطابق شواهد فراوان، چهره دینی این سازمان پوششی برای اهداف سیاسی است.
اگر سیاست را روشهای کسب، حفظ و بسط قدرت بدانیم و اجزا و منابع قدرت را شامل قدرت اقتصادی، نظامی، اطلاعاتی، ایدئولوژیکی، رسانه، اداری و سازماندهی نیرو بدانیم، در این صورت بهائیت به یقین سازمانی سیاسی بوده که در ادوار مختلف برنامههای متفاوتی را برای رسیدن به اهداف خود متناسب با سه متغیر شرایط درونسازمانی، شرایط سیاسی کشور و اوضاع بینالمللی به اجرا گذاشته است.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
«سازمان سیاسی بهائیت»
سازمان سیاسیاقسام مختلفی دارد، ابتدا آنها را به دولتی و غیردولتی و سپس سازمانهای سیاسی غیردولتی را به حزب و سازمانهای سیاسی ذینفوذ تقسیمبندی میکنند.
«حزب» چون رسماً هدف خود را قدرت اعلام میکند و از ابزارهای رسمی مانند شرکت علنی در انتخابات بهره میبرد تفاوت روشنی با سازمانهای سیاسی ذینفوذ دارد.
سازمانهای سیاسی ذینفوذ از ابزارهای قدرت متفاوتی استفاده میکنند: از قدرت نظامی - اطلاعاتی تا قدرت اقتصادی و ایدئولوژیک.
با این توصیف، سازمان بهائیت یک «سازمان سیاسی غیردولتی پنهانروش وابسته بزرگ ذینفوذ» است.
ایدئولوژی بهائیت خارج از ایدئولوژیهای مرسوم حزبی و در قالب ادبیات بهظاهر دینی ساخته و پرداخته شده است، اما اگر مانند موریس دوورژه گروههای مسلکی (ایدئولوژیکی) را جزو احزاب سیاسی بهشمار آوریم، تشکیلات بهائیت را میتوان یک «حزب سیاسی» نامید.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
🔴تشریح نقشه بهائیت برای ایران توسط رسانه رسمی فرقه
🔻کانال تلگرامی «وب سایت گفتمان ایران» (سایت رسمی تشکیلات بهائیت)، 26 دی ماه طرحی را جهت تقویت توانمندی بهائیان و دستیابی به اهداف این فرقه در کشور منتشر کرد.
🔸این طرح الگویی ارائه میدهد که بهائیان ابتدا با نفوذ در میان مردم مسلمان ایران به چند توانمندی دست پیدا کنند.
🔹«دستیابی به توافق جمعی در امور و ارزشهای مشترک»، «دستیابی به بینش مشترک (میان مسلمانان و بهائیان) درباره آینده و پیگیری آن از طریق اقدامات جمعی»، «گذر از تفاوت عقیده و بهره گرفتن از تجربههای مختلف»، «پروش حسّ مالکیت جمعی در روشها و پیشرفتهای جامعه»، توانمندیهای مدّ نظر این طرح هستند.
🔸این برنامه نشان میهد که بهائیت پس از مرحله «آشکارسازی» و «عادیانگاری» این فرقه در کشور، درصدد ایجاد پیوند میان بهائیان و مسلمانان غیر حسّاس به بهائیت است، از این رو برنامه مذکور را طراحی و اعلام کرده است.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313
🎯دام بهائیت برای کودکان و نوجوانان در مهدهای کودک
🔴در ایران اگرچه ظاهراً موسسات آموزش بهایی پایگاه مشخصی ندارند، اما در مهدهای کودک خانگی و بدون مجوز خانوادههایی را که از ماهیت اصلی این فرقه یا بهایی بودن کادر آموزشی بیخبرند، به دام انداخته و اهداف خود را پیشمیبرند.
✍️مجله روشنا در شماره ۹۳ و ۹۴ خود مینویسد: نفوذ فرهنگی یکی از جنبههای مهمی است که نفوذکنندگان ضمن آن در مبانی ارزشی، اعتقادی و هویتی رخنه و اختلال ایجاد میکنند؛ تا جایی که بتوانند مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی را با خود همراه سازند. درباره اهمیت این نفوذ مقام معظم رهبری چنین تصریح کردهاند: «پیچیدهترین نوع نفوذ را میتوان نفوذ فرهنگی دانست. نفوذ_فرهنگی مجموعه اقدامات برنامهریزی شده است که دشمنان انقلاب_اسلامی با اهداف دگرگونی هویت فرهنگی، تغییر اراده و باورها و تبدیل ارزشها و الگوهای رفتاری به وجود میآورند.
#جریان_شناسی_فرقه_ضاله_بهاییت
@farooq313