#السلام علیک یا صاحب العصر و الزمان ✋
🔸طلوع نزدیک است اگر بخواهیم …
🔹ظهور تو زیباتر از ظهور همهی زیباییهاست؛
🔸چشم به راه زیباترین بهاریم
🔹خدایا انتظار چقدر دیر میگذرد
🔸با صد نگاه خسته، صدا میزنیم تو را
🔹بیایید همه منتظر آمدنش شویم
•┈••✾🍃🌹🍃🌹🍃✾••
@farooq313
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج احمد حالت چطوره؟
۲۵ اسفند سالروز شهادت #شهید_مهدی_باکری
اللهم الرزقناتوفیق شهاده فی سبیلک
بحق الحسین🙏😭
@farooq313
♦️۶ فروردین درباره ماندن یا رفتن شهردار تصمیم گیری میکنیم
رئیس شورای شهر اهواز:
🔹اولین جلسه شورای شهر اهواز در سال جدید ششم فروردین خواهد بود و در این جلسه در خصوص ماندن یا نماندن شهردار اهواز تصمیم گیری میشود.
🔹تعیین سرپرست برای شهرداری بحثی است که در زمان دیگری به آن پرداخته خواهد شد. موضوعی که در رابطه به شهردار در شورای شهر دنبال میشد در سال آینده نیز پیگیری خواهد شد.
🔹در سه ماه گذشته سیاوش محمودی، حجتالله زارعزاده، حمید دغاغله، محمدحسین ملایی زمانی، عادل شیشه گری و علی مدد هاشم پور به عنوان حامیان شهردار با غیبت در شورا تلاش کردند تا جلسات را از حد نصاب بیندازند و برای برکناری شهردار رای گیری نشود.
▪️عدم صداقت در سیاست ورزی ازسوی سیاست مداران،همیشه جزو اصلی ترین چالشهای جامعه ی دینی واسلامی بوده است.
گاهی ازترس صداقت را پنهان کردند
گاهی بالابی گری صداقت را سربریدند
گاهی برای درقدرت ماندن،صداقت را به دروغ فریاد زدند
وچه بیچاره است ؛ "صداقت"
🔹کاش کسی به این آقایان میفهماند، ماندن یانماندن یک شهردارغیربومی اکنون معضل اصلی اهواز نیست.
تاخط لابیگری پرمسافراست ، هرشهرداردیگری وهرمسوول دیگری دراستان بیاید ،اهواز حال وهوایش ازین بهترنخواهدشد.😔
#شهردارغیربومی
#استاندارغیربومی
#استاندار ویژه😬
#لیستهای شهود وقیام وقعودوشانا ومانا وجاناااا
✍اوس مشنگ
@farooq313
فاروق
در سودای باطل (قسمت سوم) ‼️کارآمدترین سلاح دشمنان انقلاب و جمهوری اسلامی در مقابله با نظام اسلامی،
در سودای باطل (قسمت چهارم)
⭕️ از کلانترین کامیابیهایِ مخالفان گسترش اسلام با عملهگیِ خواص باطل، ایجاد شکاف در میان مومنان و نخبگان جبهۀ حق میباشد.
🌀امامخمینی(ره) دربارۀ سابقۀ تاریخی این اقدام و نتایج زیانبار آن میفرمایند: این خیانتی بود که در عرض قریب سیصد سال، اجانب با کارمندهای خودشان، با عمّال خودشان انجام دادند، دانشگاه را از مدارس علمیه جدا کردند، اقشار ملت را از هم جدا کردند، این خیانت بزرگی بود که به ما و ملت ما کردند، صحیفه نور،ج5
🔹 پس از پیروزی انقلاباسلامی دشمنان ضربه خورده، با شیوههای جدید به سیاست تفرقهافکنی روی آوردند و با برنامهریزی دقیق به اختلافافکنی میان مردم پرداختند.
🔹اختلاف میان حوزه و دانشگاه، اختلاف میان فرقهها و مذاهب اسلامی و ایجاد نفاق در میان اقشار مردم با ترویج کثرتگرایی در تشکیل احزاب سیاسی و... از دیگر ترفندها برای وحدتشکنی در صفوف مردم و خواص حق بوده و میباشد.
🔹خط نفاق در پی آن است که با گروهبندی هایی نظیر؛ موافق و مخالف، میانهرو و تندرو، اصلاحطلب و خشونتطلب و... عملاً اقشار مردم را رو در روی یکدیگر قرار دهد.
ادامه دارد...
📚منبع:عوام و خواص از دیدگاه امام خمینی(ره)
#در_سودای_باطل
#محمد_اسداللهی
@farooq313
فاروق
📚 مطالعات اسلامی در غرب ✍🏼 قسمت شانزدهم: 🔰 تقویت انگیزه های حقیقت جویانه: نیمه دوم قرن بیستم تحول
📚 مطالعات اسلامی درغرب
✍🏼 قسمت هفدهم:
🔰 از دیگر عوامل موثر در این رویکرد تازه، پایان یافتن عصر استعمار و شروع دوره استعمار نو و تشکیل حکومتهای دست نشانده یا طرفدار غرب در کشورهای اسلامی بود که در نتیجه، دولتهای غربی نیاز به صرف هزینه زیاد برای شناخت شرق به روش سنتی و حفظ حضور فیزیکی خود در کشورهای اسلامی نداشتند و لذا با قطع یا کم کردن حمایتهای مالی خود از مطالعات شرقی و اسلامی عملا از وابستگی این مطالعات به دولتها و انگیزه های سیاسی _ تجاری آنها کاستند.
🔻عامل دیگری که در تکوین و تقویت این گرایش جدید موثر بود، پیدایش نظریات علمی جدید درباره ادیان و فلسفه دین بود که بر پایه آن، همه ادیان در یک ردیف قرار می گرفتند و مطالعاتی درباره آنها صورت می پذیرفت. از دید برخی از نویسندگان، حضور دانشمندان مسلمان در دانشگاهها و مراکز علمی اروپایی نیز در پیدایش این جهت گیری نو نقش داشته است؛ زیرا آنان با حفظ اعتقادات دینی مسلمانان در هدایت تحقیقات اسلامی موثر بوده اند. همچنین در کنگره بیست ونهم که به مصوبه مهم آن اشاره شد، برای نخستین بار، تعداد شرق شناسان شرقی بیشتر از شرق شناسان غربی بوده است.
یکی از ویژگیها و بلکه پیامدهای این رویکرد نو، گسترش دامنه و تخصصی شدن حوزه های فعالیت شرق شناسی به صورت عام و مطالعات اسلامی به صورت خاص است. در مطالعات اسلامی بعد از جنگ جهانی دوم، حوزه های مطالعات اسلامی عملا از یکدیگر استقلال و تمایز یافتند.
کنگره های شرق شناسی نیز که قبلا به صورت عام برگزار می شد و در آن «درباره عموم مطالب در تمام دورانها» سخن به میان می آمد از کنگره بیست و هفتم به بعد به سمت تخصصی تر شدن پیش رفت.
🔸گسترش دامنه مطالعات اسلامی ضرورت تکمیل و تجدید نظر در «دائره المعارف اسلام» را آشکار ساخت و فعالیت علمی ویرایش دوم این دائره المعارف از سال (۱۹۵۰ م) آغاز شد و جلد اول آن در سال (۱۹۶۰ م) منتشر گردید و تاکنون ده جلد آن از ویرایش دوم تا پایان حرف (وی) به چاپ رسیده است وکار تکمیل بقیه مجلدات ادامه دارد. این دائره المعارف که براستی می توان آن را «آئینه تمام نمای مطالعات اسلامی در قرن بیستم» نامید، بهترین گواه دامنه وسیع و تخصصهای فراوان در مطالعات اسلامی است که با همکاری اسلام شناسان شرقی و غربی پدید آمده است. البته چاپ دوم دائره المعارف با وجود برتری آن از بسیاری جهات بر چاپ پیشین، نارسائیها و کمبودهایی نیز دارد که از سوی تعدادی قلیل از اندیشمندان مسلمان مورد توجه و نقد قرار گرفته است. از جمله اینکه، مقالات دائره المعارف از حیث کم و کیف متعادل و یکنواخت نیست و از گنجاندن عناوینی مانند استبداد و استعمار خودداری کرده است. همچنین دائره المعارف از موضوعات فراوان و مطالب مهم درباره جنبه های گوناگون تاریخی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، مذهبی و اجتماعی جهان تشیع و ایران خالی است. ادامه دارد...
#مطالعات_اسلامی_در_غرب
@farooq313
♦️لغو مرخصی مدیران خوزستان تا عادی شدن شرایط جوی
معاون عمرانی استانداری خوزستان:
🔹پیرو هشدار سازمان هواشناسی کشور مبنی بر بارش با حجم بالا از روز دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ تا چهارشنبه یکم فروردین ماه ۱۴۰۳، اقداماتی ازجمله برگزاری جلسه مدیریت بحران، جلسه بررسی میزان حجم بارشها و کارهای پیشگیرانه و مقابله با رخدادهای احتمالی نظیر؛ ذخیره سازی آب در سدهای استان، رهاسازی آب و سناریوهای متناسب با این موضوع، پایش مستمر رودخانهها و پایین دست سدها و همچنین بررسی مدلهای مختلف هواشناسی و دریافت حجم بارشها در نقاط مختلف و تدوین برنامهها متناسب با شرایط در دستور کار قرار گرفت.
🔹مرخصی همه مدیران دستگاه های اجرایی تا عادی شدن شرایط جوی لغو شده است.
@farooq313
تلنگر👇
🌷رسول خدا (ص) میفرماید :
⭕️ چون دیدی کسی خوب نماز میخواند و روزه میگیرد فریب نخور؛ بلکه نگاه کن در حرام و حلال چه کاره است .
@farooq313