به نام خداوندبی همتا
واکاوی شعارسال درکلام رهبری عزیز
✍ از سال ۸۷ تقریبا رهبری عزیز نامگذاری سالها را بر اساس رویکردهای اقتصادی و با نگرش حرکت مسئولین برای بهبود وضعیت معیشتی مردم نامگذاری فرمودند؛ به اختصار مروری بر این نامگذاریها خواهیم داشت:
۸۷ سال نوآوری و شکوفایی
۸۸ حرکت مردم و مسئولین به سوی اصلاح الگوی مصرف
۸۹ هم همت مضاعف کار مضاعف
۹۰ جهاد اقتصادی
۹۱ تولید ملی و حمایت از کار کار و سرمایه ایرانی
۹۲ حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
۹۳ اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی
۹۴ دولت و ملت همدلی و همزبانی
۹۵ اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل
۹۶ اقتصاد مقاومتی تولید اشتغال
۹۷ حمایت از کالای ایرانی
۹۸ رونق تولید
۹۹ جهش تولید
۱۴۰۰ تولید پشتیبانیها مانع زداییها
۱۴۰۱ تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین
۱۴۰۲ مهار تورم رشد تولید و
۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردمی
▪️ملموس و مشهود است که اینکه ایشان طی سالهای متمادی بر #تولید و افزایش آن و نیز حفظ سرمایههای ملی تاکید داشتهاند.
واین مهم از دغدغه های جدی ایشان میباشد ،همچنین در بررسیهای میدانی و یا تحلیلی مبرهن است که فتنههایی که در طی سالهای متمادی بر کشور مترتب شد؛ متاسفانه نقطه ضعف جدی نظام جمهوری اسلامی نیز همین مباحث معیشتی و عدم توجه جدی مسئولین به این قضیه مهم بوده است ،علی الخصوص از دهه ۹۰ به این طرف که بحرانهای جدی در کشور حاصل شد نه تنها قشر جاهل ویا زاویهدار با نظام با دشمنان همسویی کرده بود ،بلکه متاسفانه به دلیل کمرشکن بودن مباحث گرانی و تورم ،قشر مدافعین نظام را نیز به شک و تردید کشاند، در خیلی از مباحث، حضرت آقا بر روی هم حرکت مسئولین و همراه بودن مردم، تاکید داشته و دارند مثلاً در سال ۹۰ عنوان جهاد اقتصادی و یا در سال قبلتر یعنی ۸۸ به عنوان اصلاح الگوی مصرف را بیان میدارند بخش اعظمی از این تحقق یافتن شعار به ما #مردم برمیگردد و اینکه آیا مصرفمان و مباحث سبک زندگی مان به درستی و در مسیر اصلاح است؟ قاعدتاً در نظام دینی همه مکلف و مقید به اجرای قوانین ساری و جاری در کشور و نیز قوانین اسلامی باید باشد به گونهای که فقط انتظار بهبود و اصلاح از سمت مسئولین نباید باشد و خود مردم در خیلی از این امورات میبایست دست به اصلاح، تغییر، نوآوری، ایده پردازی و دعوت یکدیگر به این گونه مباحث نیز داشته باشند ؛پس اگر امسال هم رهبری عزیز نام سال را #جهش تولید با مشارکت مردمی اعلام میدارند": اولاً نکته جدیدی را عنوان نکردهاند بلکه متاسفانه تکرار این موضوع از سوی معظم له نشان از این دارد، که این دغدغه ی مهم ایشان همچنان برطرف نشده و مطالبات بر حق معظم له بر زمین مانده است😔
حال باید سوال کرد طی این سالها مسئولین جهت تحقق این شعارهای اقتصاد محور، چه کردهاند ؟
سوال دوم ما مردم نیز برای رفع دغدغه مندی ایشان چه کردهایم؟ آیا صرفاً نوشتن شعار سال بر روی سربرگهای اداری کافیست؟ و یا اینکه صرفاً به نظر نظریه پردازان در این امر میتوان اکتفا کرد؟ راههای عملی و اقدامی از سوی دولتمردان و صاحبان قدرت و نیز مردم چیست؟ آیا رواست دغدغههای رهبری عزیز طی این سالهای متمادی را نادیده گرفت؟😔
غالباً در نظام دینی همه مکلفندو کمیها و کاستیها قطعا به همه برمیگردد لذا امام امت با توجه به اصل مشارکت دینی و عمومی جامعه اسلامی این بار نیز همگان را برای #"جهش تولیدو مشارکت عمومی" تا رفع دغدغههای معیشتی امت فراخواندند هر کسی مرد میدان است بسم الله...
✍ص.محمدپور
@farooq313
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 "گلشیفته فراهانی_محمد حسینی"
روشنگری محمد حسینی مجری ضد انقلاب، در مورد بهایی بودن گلشیفته فراهانی.
🔸پیشاپیش بابت برخی الفاظ 🔞 عذر خواهی میکنم.
@farooq313
فاروق
👤 "گلشیفته فراهانی_محمد حسینی" روشنگری محمد حسینی مجری ضد انقلاب، در مورد بهایی بودن گلشیفته فراهان
قابل توجه اعضای فرهیخته ی کانال ،هیچگاه اینگونه افرادمعلوم الحال مورد تایید ویااستنادکانال نبوده صرفا برای اون افرادی منتشرمیشود که همیشه اونوریهاااورسانه هاشون مورد وثوقشون هست وبایدگفت اینور سکه شون رو هم ببینید.
@farooq313
🚩 رهبر انقلاب:
در اتخاذ مواضع انقلابی باید صراحت داشت
🚩خجالت نکشید
🚩رودربایستی نکنید
🚩ترس نداشته باشید
✅ قابل توجه بعضیااااا😉
@farooq313
توجه توجه📣📣
به اطلاع همه ی اعضای فرهیخته ی کانال میرسانیم،بزودی مبحثی باعنوان
#نیمه_پنهان
که سیری تحلیلی و جریان شناسی دارد،(جهت فهم ومطالعه ی بهینه ی شماخوبان) بارگذاری خواهدشد.
نفوذ فرهنگی وسیاسی واجتماعی ازچه زمانی حاصل شد؟
نفوذی ها چگونه دردستگاههای دولتی وکارگزاری راه پیداکرده اند؟
چهره های نفوذ چه کسایی هستن؟
خط ارتباطی این ها باجریان اصلاح طلبان چیست؟
چرا رسانه های رسمی ازین موارد چیزی نمیگویند؟؟؟
ودهاا چرای دیگر که فقط ذهن فعال وپویا وحقیقت یاب نخبگان ارزشی را درگیرخواهدکرد.
تا گذشته را بدرستی مرور نکنیم،خیلی ازمباحث فعلی قابل حل نخواهدبود.😔
باماباشید با
#نیمه_پنهان
بزودی👇
حوالی آخر شب....
بابازنگری و تغییرات اندک
توسط سرکارخانم محمدپور
روزنامه نگار و تحلیلگرمباحث سیاسی داخلی و بین الملل
@farooq313
💠 حدیث روز
🔻 امام علی علیه السلام :
🔸 مـَا الُْمجَاهِدُ الشَّهيدُ فِى سَبِيلِ اللّهِ بِاءَعْظَمَ اءَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفيفُ اءَن يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلاَئِكَةِ؛
🔹 اجـر مـجاهد شهيد در راه خدا بيشتر از كسى نيست كه قدرت بر گناه دارد اما خويشتندارى مى كند. گويى كه انسان پاكدامن، فرشته اى است از فرشتگان!
📚نهج البلاغه: ح ۴۶۶، ص ۱۳۰۳
❇️ دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
🌙 اللَّهُمَّ زَيِّنِّي فِيهِ بِالسِّتْرِ وَ الْعَفَافِ وَ اسْتُرْنِي فِيهِ بِلِبَاسِ الْقُنُوعِ وَ الْكَفَافِ و احْمِلْنِي فِيهِ عَلَى الْعَدْلِ وَ الْإِنْصَافِ وَ آمِنِّي فِيهِ مِنْ كُلِّ مَا أَخَافُ بِعِصْمَتِكَ يَا عِصْمَةَ الْخَائِفِينَ؛
◽️ اى خدا در اين روز مرا به زيور ستر و عفتنفس بياراى
◽️ و به جامه قناعت و كفاف بپوشان
◽️ و به كار عدل و انصاف بدار
◽️ و از هر چه ترسانم مرا ايمن ساز
◽️ به نگهبانى خود اى نگهدار و عصمتبخش خداترسان عالم
@farooq313
🔰درباره فمینیسم
فمینیسم از جمله اصطلاحات بحثانگیزی است که در سالهای اخیر با بهانههای مختلف در فضای فرهنگی و سیاسی کشور طرح میشود و _ چه در محافل خصوصی ، چه در محافل عمومی و رسانهای_ انواع پرسشها و جدالها درباره این پدیده مدرن شکل میگیرد. اما شاید بیراه نیست اگر بگوییم با این همه هنوز هم معنای فمینیسم به روشنی تعریف نمیشود ؛ این که فمینیسم چیست ، دقیقا به چه کسی فمینیست گفته میشود ، ریشههای تاریخی این جنبش چه بوده و _ در یک نگاه کلی _ نحوهی شکلگیری آن چگونه بوده است ؟
@farooq313
🔰حقوق زن یا اصالت
▪️معنی واژه فمینیسم زن مداری یا اصالت زن است. طرفدارانش میگویند که فمینیسم ، یکجور نگرش یا یک جنبش در جهت دفاع از حقوق فردی و اجتماعی زنان است و بر همین اساس هر نوع توجه به حقوق زنان و واکنش نسبت به بیعدالتیهای تاریخی در حق آنها را همان فمینیسم میدانند .
▫️اما واقعیت جور دیگری است. موضوع این است که مفهوم ، مصداق و دامنهی "حقوق زن" در فرهنگهای گوناگون تعریفهای مختلف دارد. در تفسیر دین اسلام از حقوق زن با تفسیر امانیستی آن فرق دارد. بر همین اساس ، دفاع از حقوق زن بر پایهی آموزههای اسلامی، فمینیست نیست و هر نوع تلاش برای دفاع یا تحکیم حقوق زنان ، فمینیسم نامیده نمیشود. برای درک این موضوع لازم است که مفهوم فمینیسم و مصداقهای آن را دقیقتر بشناسیم .
▪️فمینیسم ، جنبشی است مبتنی بر اعتقاد به "اصالت زن" یا "زنمداری" که حقوق و وظایف زنان را تنها در چارچوب همین زنمداری طرح میکند. فمینیسم ، ماهیت اومانیستی دارد و یک نهضت غربی است که با کلان سرمایهداری قرن هجدهم به بعد پیوند نزدیکی دارد. به بیان دقیقتر ، فمینیسم اندیشهای مدرن و سکولار است که روی مدرنیته بنا شده است و با تعاریف دین از حقوق و تکالیف زن هم آهنگی ندارد.
@farooq313
🔰تاریخچهی کوتاه فمینیسم
▪️پیشینهی شکلگیری فمینیسم را میشود حتی تا اوایل قرن پانزدهم و نگارش کتاب شهر زنان اثر کریستینادو پیزان نیز پی گرفت. البته هنوز گروهی از کارشناسان شک دارند که با بررسی اثر پیزان بشود او را دلمشغول فمینیسم دانست.
▫️اما عموما خانمی نویسنده به نام آفرابن(متوفی ۱۶۸۰ میلادی) _که میگویند جاسوس دربار انگلستان در زمان چالز دوم هم بوده_ به عنوان پیشتاز فمینیسم شناخته شده است . آفرابن بسیار پرتحرک بود و در مسیر حقوق زنان نیز فعال ؛ اما هرگز از یکجور اندیشهی خاص یا یک جنبش اجتماعی حرفی نزده است .
▪️بیشتر مورخان، خانم ماری ولستون کرافت انگلیس (۱۷۹۷_۱۷۵۹) را بنیانگذار فمینیسم میدانند. کتاب معروف او استیفای حقوق زن _که در ۱۷۹۲ میلادی منشر شد_ به عنوان مبدا مکتوب این جنبش مطرح است.
▫️پدر ماری کرافت یک کشاورز ایرلندی دائمالخمر و خشن بود که ماری و مادرش را کتک میزد و اذیت میکرد. ماری تلاش زیادی کرد تا از خانوادهاش مستقل شود. او مدتی بعد از رهایی ، در یک جمع فراماسونری که ژوزف جانسون آن را اداره میکرد، با تعدادی از چهرههای سیاسی فعال آشنا شد.
▪️تام پین (روزنامهنگار فرانسوی_آمریکایی) ، ویلیام گادوین (آنارشیست مشهور انگلیسی) و ویلیام بلیک(شاعر رمانتیست انگلیسی) از جمله اعضای این جمع بودند. این جمع قائل به آرا و عقاید فراماسونری و جهابینی سکولار _و حتی در مواردی_ ضدمذهبی فیلسوفان عصر روشنگری بود .
▫️به این ترتیب، کرافت از طریق جانسون با جریان فراماسونر ارتباط پیدا کرد و کتاب "استیفای حقوق زن " هم توسط انتشارات ژوزف جانسون منتشر شد .
ادامه دارد ،....
@farooq313