🛑 حرف روز/ حاميان مشکوک!
دوم تيرماه بود که حساب توئيتري جمعيت امام علي(ع) خبر بازداشت «شارمين ميمندينژاد» مؤسس این جمعيت به همراه دو تن از اعضای هیئتمدیره را اعلام کرد. ابهامات در مورد عملکرد اين مؤسسه در طول سالهاي اخير آنقدر زياد بود که شايد خيليها انتظار چنين اقدامي را سالها پيش از دستگاه قضايي داشتند، اما بههرحال طبيعي بود که اين دستگيري با سؤالات و ابهاماتي همراه باشد و دستگاه قضايي پس از تشکيل دادگاه، نسبت به ابعاد آن اطلاع کامل خواهد داد. در اين ميان ديروز خبري توسط رسانههاي بيگانه منتشر شد که از انتشار بيانيهاي حمايتي از «ميمندينژاد» با امضای 500 نفر از اهالي فرهنگ حکايت ميکرد.
نکات تحليلي: 1- قصه اقدامات مشکوک با پوشش مؤسسات خيريه، موضوعي نيست که تازگي داشته باشد. از قرنها پيش آنهایی که مقاصد مشکوک و مبهم داشتهاند، يکي از بهترين شگردها برای دنبال کردن اهداف ناروای خود در يک جامعه را تأسیس مؤسساتی دانستند که بهظاهر امر مشغول به امر خدمترسانی به جامعه بوده است.
2- جاي تأسف است از اینکه در انتشار چنين نامههايي که با هدف فشار به دستگاه قضايي طراحي شده، شاهد بازي خوردن افرادي هستیم که تخصص و آگاهي خاصي در ميدان سياست و امنيت ندارند، اما معلوم نيست با کدام حجت عقلي در صف حمايت از مجرميني که پرونده آنان در دادگاه باز است، قرار گرفتهاند. بدون شک طراحان پشتصحنه اين نامهنگاریها البته افراد سياسي هستند که بهخوبی ميدانند چگونه بايد سادهلوحان عرصه هنر و فرهنگ را بازي دهند و از نامشان بهرهبرداری سياسي کنند.
3- بخش عمده از نامهايي که در نامه مذکور آمده، تعلق به افرادي دارد که سالها است در صف معارضين نظام اسلامي قرار داشته و پيشگام حمله به نظام اسلامي هستند. افرادي چون؛ بهمن فرمانآرا، جعفر پناهي، محمد رسولاف، اصغر فرهادي، ليلي گلستان و ... قرار گرفتن نام این افراد در پای یک نامه بهخوبی سیاسی بودن آن را آشکار میسازد.
4- جعلي بودن برخی امضاها ذیل نامه فوق نيز بهخوبی حکايت از اغراض پليد طراحان چنين نامههايي دارد. بهعنوان نمونه در پاي اين نامه اسم «کامران شيردل» مستندساز برجسته کشورمان به چشم ميخورد که وي ضمن تکذيب امضا اعلام کرد که «نه ميمندينژاد میشناسم، نه جمعيت امام علي».
نکات راهبردي: در برابر چنين فضاسازيهاي رسانهاي که با هدف مظلومنمایی، هم قصد دارد تا بر روند تصمیمگیریهای قضايي تأثیر بگذارد و هم وجهه نظام اسلامي را در سطح بینالمللی تخريب کرده و آن را متهم به زيرپاگذاشتن حقوق بشر کند، بايد هوشيار بود. دستگاه قضایی نیز نیازمند تسریع در اطلاعرسانی و آگاهسازی جامعه است تا شگرد رسانهای ضدانقلاب بیاثر گردد.
@farooq313
#اخبار_کتاب
✅ ترجمۀ کتاب خاطرات همسر شهید چیتسازیان در هندوستان منتشر شد
🔹 ترجمۀ کتاب #گلستان_یازدهم حاوی خاطرات #زهرا_پناهیروا، همسر شهید #علی_چیتسازیان از سرداران شهید استان همدان در کشور هند منتشر شد.
🔹 این کتاب در ۱۷ فصل تدوین و توسط بلیک آرکار ویلیام به زبان انگلیسی ترجمه شده است. در این کتاب ترجمۀ مترجم بهصورت حرفهای انجام شده و توضیحات لازم نیز ارائه شده است؛ مترجم تلاش دارد تا با استفاده از تکنیکهای جدید، فضایی را ایجاد کند که بهراحتی بتواند مطالب را به مخاطب منتقل کند. ایجاد جریان سیال ذهن در روایت خاطرات، فضاسازی، حفظ لهجۀ شخصیتها در کتاب و شخصیتپردازی با استفاده از گفتوگو از جمله تکنیکهایی است که در این کتاب بیشتر به آن توجه شده است.
توصیه: خواندن این کتاب را ازدست ندهید
@farooq313
33.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیام مهم رهبر معظم انقلاب به مناسبت موسم حج
@farooq313
فاروق
✡ قاتل اصلی «حاج قاسم» کیست؟ (٢) ☠ پروژهٔ اسرائیلی دولت عراق و شام 1⃣ بیتردید پدیدهٔ #داعش یا هما
✡ قاتل اصلی «حاج قاسم» کیست؟ (٣)
☠ خصم در کمینِ سردار
1⃣ کدامیک از دشمنان، از سردار بزرگ جبهه جهانی مقاومت، شهید #حاج_قاسم_سلیمانی وحشت و به همان میزان با او خصومت داشتند؟
2⃣ پس از شهادت سردار سلیمانی و شهید #ابومهدی_المهندس توسط تروریستهای آمریکایی، رسانهها و کانونهای اطلاعاتی صهیونیستی اعتراف کردند که طی سالهای گذشته، همواره در تعقیب حاج قاسم بودند و تمامی رفتوآمدهای او را بهطور دقیق تحت کنترل داشتهاند.
3⃣ یک مرکز امنیتی-پژوهشی صهیونیستی، چند سال پیش با انتشار مقالهای ضمن اعتراف به توانمندی و قدرت خلاقیّت حاج قاسم سلیمانی و هراس کانونهای صهیونیستی از گسترهٔ نفوذ و قدرت این سردار شهید، نوشت:
👈 قاسم سلیمانی در راستای تلاشهایش برای مقابله با سرعت پیشروی داعش در عراق، با سفرهای متعدد، منظومهای از هماهنگی در حوزه اقدامات جنگی بین ارتش آن کشور و شبهنظامیان شیعه را ایجاد کرد. او مذاکرات دورهای و منظّمی را با شخصیتهای بارز عراقی حاضر در قدرت در مرکز بغداد و نیز رهبران کُرد در شمال عراق سازماندهی و مدیریّت کرد… نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دخالت قاسم سلیمانی در جنگ علیه داعش در عراق امری تصادفی محسوب نمیشود. این اقدام برای تقویت هیبت بازدارندگی ایران و سپاه پاسداران بهعنوان صاحب نفوذ در خاورمیانه نشان میدهد آنها علیه دشمنان خود و در رأس آنها داعش، ایالات متحده آمریکا و اسرائیل با شدّت و جدیّت اقدام میکنند. این واقعیّت را نمیتوان نادیده گرفت که قاسم سلیمانی اکنون #سمبل_قدرت_ایران در منطقه است.
@farooq313
📺 سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در روز عید قربان با مردم
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی فردا جمعه ۱۰ مرداد مصادف با عید سعید قربان، با ملت شریف ایران مستقیم سخن خواهند گفت.
🔺 سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب ساعت ۱۱.۳۰ صبح از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای این پایگاه در شبکههای اجتماعی بهصورت زنده پخش خواهد شد.
@farooq313
🚨جزئیات حمله بیامان انتقامجویان سایبری به زیرساختهای ریلی اسرائیل
🔺انتقامجویان سایبری خطاب به صهیونیستها: اگر اراده کنیم، میتوانیم برخورد دهها قطار را برنامهریزی کنیم.
بسم الله قاصم الجبارین
🔰انتقامجویان سایبری در تاریخ 14 جولای 2020 راس ساعت 01:20 بامداد (ساعت ترور شهدای محور مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابو مهدی المهندس) یک عملیات بزرگ سایبری را برای هدف قرار دادن 150 سرور در 28 ایستگاه راهآهن و مترو بین شهری را آغاز کردند.
🔹در این عملیات، تیمهای زبده سایبری انتقامجویان، با نفوذ به سرورهای و رایانههای اصلی ایستگاهها، موفق شدند که به پرتابلهای هدایت و کنترل در سیستمهای مدیریت ایستگاهها نفوذ کرده و زیرساختهای کلیدی این 28 ایستگاه را هدف حملات بی امان سایبری قرار دهند که بر اثر این حملات، آسیبهای جدی به تجهیزات این ایستگاهها وارد شده است.
🔹در پی این عملیات بزرگ سایبری، زیرساختهای فنی و الکترونیکی تعداد زیادی از ایستگاههای قطار و مترو شامل تجهیزات فنی و الکترونیکی بخاطر اختلال ایجاد شده توسط تیمهای سایبری انتقامجویان، از کار افتاده و تعداد زیادی از این تجهیزات نیز از بین رفتهاند.
🔹در این عملیات سایبری، 28 ایستگاه شامل ایستگاههای «اورشلیم - باغ وحش بیبلیکال»، «اورشلیم-مالحا»، «راعانانا-غرب»، «راعانانا-جنوب»، «هودهاشارون-سوکولوف»، «کفر ساوا-نوردائو»، «روش هاآیین-شمال»، «پتخ تیکوا-سگولا»، «پتخ تیکوا-کیریات آریه»، «بنه براک»، «تقاطع هولون»، «هولون ولفسون»، «بت یم-یوسفتال»، «بت یم کممییوت»، «ریشون لهتسیون-موشه دایان»، «یاونه-غرب»، «اشدود-آدهالوم»، «اشکلون»، «اسدروت»، «نتیوت»، «اوفاکیم»، «بئرسبع-شمال دانشگاه»، «بئرسبع-مرکز»، «تلآویو-دانشگاه»، «تلآویو-ساویدور سنتر»، «تلآویو-هاشالوم»، «تلآویو-هاهاگانا» و ایستگاه قطار بزرگترین فرودگاه اسرائیل یعنی «بنگورین» هدف حمله سایبری قرار گرفته و طبق بررسیهای انجام شده و اخبار موجود از داخل اسرائیل، برخی از این ایستگاهها علیرغم گذشت چندین روز از پایان عملیات سایبری، بهدلیل شدت آسیبهای وارده به تجهیزات و زیرساختها، هنوز راهاندازی نشدهاند.
🔹این حمله وسیع سایبری نشان داد که ما بیش از آنچه که تصور میکنند، به آنها نزدیکیم و اگر اراده کنیم، میتوانیم برخورد دهها قطار را برنامهریزی کنیم.
🔹در واکنش به این حملات و عواقب آن، مقامات اسرائیل تنها از اختلال سخن گفتند. آنان به شهرک نشینان دروغ نگفتهاند، بلکه این همهی آن چیزی است که دریافتهاند. آنان در واقع حتی از تشخیص حملات هم عاجزند، چه برسد به دفاع موثر.
🔹حملات ما ادامه خواهد داشت؛ "بدترین هنوز اتفاق نیافتاده است".
@farooq313