فاروق
✡️ گروه نجات و پروندههای نافرجام (٢) 1️⃣ پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد یک #گروه_نجات هستیم، الب
✡️ گروه نجات و پرونده های نافرجام (٣)
🌐 بخشی از اقدامات معروف این خط نجات عبارتند از:
🔸 حفظ و ارتقاء بخشی از منابع ویژه #ساواک در اهداف حساس و برکشیدن برخی چهرههای خاص ساواک مانند لباف و امیدیان و...
🔹 حضور برخی پشتیبانان و حامیان #فرقان در تیم برخورد با آنها و عدم ریشهیابی و تخلیه اطلاعاتی لازم و رخنه برخی از عناصر این گروهک در دستگاهها.
🔸 جذب و تزریق #مسعود_کشمیری و حلقه اطلاعاتی دوستان کشمیری که بعضاً دارای سوابق مشکوک فردی و خانوادگی بوده یا دارای سابقه همکاری با ساواک بودند.
🔹 بهکارگیری عناصر مشکوک و فاقد صلاحیت در دستگاههای حساس نظام و ارتقاء آنان تا سطوح عالی.
🔸 نجات و ارتباط وسیع با #محمدباقر_عالیخانی مسئول سیاسی شاخه سیاسی و #منوچهر_قربانیفر مسئول شاخه تدارکات و پشتیبانی #کودتای_نوژه، آنهم در حالیکه دارای ارتباطات وسیع #صهیونیستی بودند!
🔹 فراری دادن مسعود کشمیری از عوامل تیم انفجار نخستوزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰ و نجات متهمین پرونده مذکور.
🔸 حمایت از متهمین پرونده ۸ شهریور تا آنجا که میداندار تشکیل دستگاههای حساس نظام میشوند! حلقهی یاران کشمیری بهجای مجازات، با حمایت همین حلقهی حفاظتی و #گروه_نجات، در مرکزیت این دستگاههای حساس قرار میگیرند!
🔹 رشد دوستان و عوامل رشد و تزریق #محمود_فخارزاده_کرمانی (از عوامل شهادت شهید قدوسی در ۱۴ شهریور ۱۳۶۰) به دادستانی!
🔸 نجات #سعید_شاهسوندی از مسئولین ستاد فرماندهی انفجار ۷ تیر و شهادت شهید بهشتی و جمعی از مسئولین نظام و از مسئولین اصلی #شبکه_نفوذ که تا آخرین گلوله در #مرصاد علیه نظام جنگیده بود.
🔹 تقلیل فتنهی #کوی_دانشگاه و آشوبهای ۱۸ تا ۲۳ تیر ۱۳۷۸، به «ملوس رادنیا» معروف به «مریم شانسی» و «منوچهر محمدی» معروف به «منوچ» و خارج کردن عوامل اصلی این بحران از زیر ضربهی نظام و در آخر هم خارج کردن «ملوس» و «منوچ» از ایران.
🔸 دادن اطلاعات غلط دربارهی دستگیری عوامل ترور شهید #صیاد_شیرازی و برخی #دانشمندان_هستهای.
🔹 ابهامات جدّی در بحث عوامل و آمرین ترور شهید #اسدالله_لاجوردی.
🔸 ایجاد جنجال و نهایتاً آزاد کردن قبای دزد و شبکه نفوذی دخیل در دهها عملیات بدنامساز نظام در داخل و خارج.
🔹 ناتمام ماندن پرونده #قتلهای_زنجیرهای.
🔸 جازدن یک #جاسوس بهعنوان «الماس»! و نجات او از مجازات.
🔹 عدم ریشهیابی حمله به سفارت انگلیس، عربستان و...
✍️ حسین قاسمی
پایان
@farooq313
🔹حمله به هواپیمای مسافربری
📍هواپیمای مسافربری ما را در آسمان خلیجفارس افسر آمریکایی با موشک ساقط کرد. قریب سیصد نفر مسافر همهشان کشته شدند. بعد رئیسجمهور وقت آمریکا به آن افسر پاداش و مدال داد! ملت ما میتواند اینها فراموش کند؟
🗓۱۳۸۸/۱/۱-رهبر انقلاب
#حقوق_بشر
#حقوق_بشر_آمریکایی
@farooq313
چرا اژهای میتواند موفقتر از رئیسی در قوه قضاییه شود
🔻 امتیازات خاص رئیس جدید دستگاه قضایی چیست؟
🔹 با رفتن چهرهای محبوب همانند آیت الله رئیسی از قوه قضاییه که در مدت کوتاه ریاستش در این قوه توانست با کار جهادی شروع کننده یک تحول بزرگ در قوه قضاییه و افزایش قابل توجه رضایت مردم شود، طبیعی است که پرسش درباره چشم انداز قوه قضاییه در دوره حجت الاسلام اژهای دغدغه مهمی در میان فعالین اجتماعی و سیاسی محسوب میشود.
🔹 به نظر می رسد بنا به شواهدی که در ذیل میآید، اژهای حتی میتواند موفقیتهای بیشتری از آیت الله رئیسی را در قوه قضاییه رقم بزند.
1️⃣ حجت الاسلام اژهای در سالهای گذشته نیز همواره یکی از گزینههای مطرح در قوه قضاییه بوده و نام او همواره همتراز روسای قوه قضاییه در این نهاد و میان متخصصین شناخته میشده است. معروف است که چندین سال است که بار مهمی از امور اجرائی و تخصصی قوه قضاییه برعهده اژه ای است. بنابراین میتوان گفت اژه ای سالهاست که یک رئیس بالقوه ریاست قوه قضاییه بوده است.
2️⃣ اژهای سابقه قضاوت های مهم در کارنامه خود دارد. او عملا یک قاضی تمام عیار محسوب میشود و از این باب از برخی از روسای قوه قضاییه که سابقه میدانی قضاوت کردن و قاضی بودن به معنای عام آن را نداشتند، یک امتیاز ویژه محسوب میشود.
3️⃣ اژهای علاوه بر این در اوج حوادث امنیتی دهه شصت، نماینده قوه قضاییه در وزارت اطلاعات بوده و علاوه بر آن در دهه هشتاد سابقه وزارت اطلاعات را نیز در کارنامه دارد. آشنایی با امور امنیتی و اطلاعاتی علاوه بر اینکه به جامعیت شخصی و مدیریتی اژه ای کمک میکند، در اثربخشی درست قوه قضاییه در امور امنیتی و گره گشایی از پرونده های مهم امنیتی سطح بالا نیز بسیار مهم خواهد بود. ضمن اینکه این سابقه خاص اژه ای نیز از امتیازات ویژه او محسوب میشود که دیگر روسای قوه قضاییه همانند او را در کارنامه خودشان نداشتهاند.
4️⃣ سابقه سخنگویی در قوه قضاییه و تجربه موفق اژه ای در ارتباط با رسانهها در کنار قوت ادبیات گفتاری او سبب میشود که قوه قضاییه در عالیترین سطح خود یک زبان گویا داشته باشد. اژه ای میتواند دوران جدیدی از پیوند حرفهای قوه قضاییه با افکار عموی را را رقم بزند که بالاتر از جنبه تبلیغاتی، اقناعسازی نیز در آن به صورت جدی دیده شود.
5️⃣ اژه ای، قوه قضاییهای را از آقای رئیسی تحویل گرفته که اولا سرمایه اجتماعی مناسبی کسب کرده و همچنین سند تحول قضاییه که این قوه را در مسیر تعالی قرار داده، آماده شده در اختیار او قرار دارد. گرچه این طرح راهبردی در آغاز راه است ولی روی ریل اجرایی قرار گرفته و او باید فقط اجرای دقیق و جامع این طرح را مدیریت و در صورت امکان رسیدن به اهداف آن را سرعت بیشتری ببخشد. ضمن اینکه خود او نیز از موثرین و از آگاه ترین افراد در تدوین و تنطیم سند تحول قضائی بوده است.
6️⃣ از عصبانیت کم سابقه ضدانقلاب از ریاست اژه ای بر قوه قضاییه و تجربه موفق در ایستادگی در برابر فشارهای سیاسی داخلی و خارجی منجمله پرونده مهدی هاشمی در دهه شصت، کرباسچی در دهه هفتاد، پروندههای مربوط به فتنه گران در دهه هشتاد و مقابله همزمان با جریان انحرافی، مواجه محکم با غرب گرایان داخلی در دهه نود و همچنین سربلند بودن از مبارزه با پرونده های مفاسد اقتصادی بزرگ در طول سی سال اخیر، نشانههای جدی بر امید داشتن به اژه ای محسوب میشود.
7️⃣ جریان ارزشی و به خصوص رسانههای جبهه انقلاب به نظر میرسد که همانند دوره آقای رئیسی در قوه قضاییه باید از اژه ای حمایت کنند چون ممکن است برخی صرفا از جنبه علاقهمندیهای سیاسی از آقای رئیسی حمایت میکردند ولی مساله قوه قضاییه یک نهاد مهم و استراتژیک است که بخش مهمی از سرنوشت انقلاب اسلامی نیز به آن گره خورده است. ضمن اینکه آیت الله رئیسی در حالی ریاست قوه قضاییه را تحویل گرفت که قبل از آن به خاطر تحولات سیاسی که پشت سرگذاشته بود، تبدیل به یکی از چهرههای محبوب جامعه شده بود و اما آقای اژه ای برخلاف رئیسی در شرایط سیاسی و فرهنگی مشابه او برای قضاوت شدن و دیده شدن بیشتر از طرف مردم قرار نگرفته است. شاید به همین دلیل در حال حاضر اژه ای بیش از آقای رئیسی در آغاز ریاست قوه قضاییه نیازمند پشتیبانی رسانهها و موثرین جبهه انقلاب است و البته شرط این حمایت نیز ادامه مسیر مدیریت جهادی آیت الله رئیسی، توسط اژه ای در قوه قضاییه است.
@farooq313
🔴تفرقهاندازی رسانههای صهیونیستی بین ایران و همپیمانانش
🔹به ما میگویند پول، نفت و برقِ ما سهم عراقیها، لبنانیها، سوریها و فلسطینیهاست.
🔹به آنها میگویند ایران ازتون میکَنه و پول کشورتون به ایران فرستاده میشه و شما را سپر بلای خود کرده.
💢 تحلیل صحیح داشته باشیم! و منافع ملی و منافع مشترک با همپیمانانمان را تشخیص دهیم و عروسکی در دستان صهیونیستها نشویم!
@farooq313
⛔️#دموکراسی غربی و رأی سازی از نگاه دکتر شریعتی
💠نقد دموکراسی غربی همواره مورد توجه کارشناسان سیاسی و برخی اندیشمندان دینی و روشنفکران بوده است. دکتر علی شریعتی از جمله افرادی است که دموکراسی غربی را در #آمریکا، #فرانسه و #انگلیس، پیش از انقلاب به چالش کشید و در نقد آن مطالبی را به صراحت بیان کرده است. بخشی از این دیدگاه که در کتاب "امت و امامت" مجموعه سخنرانی های سال 1348 وی در حسینیه ارشاد است، در نقد #دموکراسی غربی و تحت عنوان "رای سازی" با هم می خوانیم:
⭕️"رأی ساختن همه اش به شکل معروفی که می شناسیم نیست...که مردم #آزاد باشند به هر که بخواهند رای بدهند و آزادانه آرائشان را به اسم دلخواه در صندوق بریزند... نه،...آن ها رأی #قلابی را نیمه شب ها پنهانی در صندوقهای اخذ رأی نمی اندازند، رأی قلابی را، شب و روز آشکارا اما سخت عالمانه و ماهرانه در صندوق های "خلق رای" یعنی #مغز ها و دل ها می افکنند، بی آنکه صاحب صندوق از آن آگاه شود و از اینجا #لیبرالیسم و #دموکراسی واقعی و عملی آغاز می شود، یعنی پس از آن، این فرد حقیقتاً آزاد است که به هر که دلش خواست...بدین طریق همان کسانی که واقعاً در مغزهای مردم شناخته بوده اند و در دل هایشان جا داشته اند در مجلس های ملی جا می گیرند.
⭕️گاه نزدیک انتخابات می بینیم، ناگهان صد ها #مقاله، ده ها #کتاب، #فیلم، #تئاتر، هزاران گونه تبلیغ های مستقیم و غیر مستقیم، با لحن ها و رنگ ها و جلوه های متنوع و جالب و مختلف، از نوشتن شرح حال گرفته تا چاپ عکس و اسم بر روی ران ها و پستان ها و دیگر نقاط حساس انتخاباتی و دموکراتیکِ مانکن ها و رقاصه ها و #هنرپیشه های بسیار معروف و محبوب، در سینماها و دانسینگ ها و حتی پیاده روهای خیابان ها و گردشگاه ها و باغ ملی ها، درباره یکی از کاندیدهای ریاست جمهوری، از در و دیوار، همه جا و به هر وسیله بر سر و روی مردم می ریزد.
⭕️مگر شناخت ها و رأی ها و احساس های مردم چگونه شکل می گیرد؟ به خصوص در مسائل اجتماعی و بالاخص سیاسی که بسیار ساده لوحانه و خیالاتی خواهد بود اگر فرض کنیم توده ساده مردم که اکثریت را دارند...از طریق #تحقیقات عمیق شخصی درباره کاندید اها و مبتنی بر یک طرز تفکر فلسفی و جامعه شناسی خاصی که با مطالعه و بررسی و تبعات علمی و تحقیقات به یک رای رسیده اند و راه خانه تا صندوق انتخابات را خود تعیین کرده اند و خود پیش گرفته اند؟...بی شک این #پول است، این #قدرت است که با استخدام تمام وسایل موجود تبلیغاتی امروز، با استخدام تمام استعداد ها و امکانات هنری و ادبی و اجتماعی... رای می سازد. آری، آزادند در #دادن رای، اما بَرده اند در #ساختن رای. زیرا رای اش را با پول در مغزش جا داده اند و سپس آزادش گذاشته اند که به هر که خواست رای بدهد؛ آزادی رأی و رأی هایی که آزاد نیستند."
📚ر.ک: امت و امامت، ص190 - 193.
#دموکراسی
@farooq313
⭕️ نامه زیدآبادی به اصلاح طلبها
🔹احمد زیدآبادی نوشت: سالهای سال یکی از اعتراضات امثال من به زمامداران کشور این بوده است که چرا حاضر به شنیدن حرفهای ما نیستند و راهکارهایمان را برای ادارۀ درست جامعه به کلی نادیده میگیرید.
🔹 اکنون فردی که در مقام ریاست جمهوری قرار گرفته است، به هر علتی، از من و شمار بسیاری از منتقدان صریحاللهجۀ وضع موجود، درخواست کرده است که اگر انتقاد و پیشنهاد و راهحلی داریم به طور مستقیم در اختیار دفترش قرار دهیم.
🔹در مقابل این درخواست، منطقاً به چهار طریق میشد واکنش نشان داد. نخست اینکه آن را به سکوت برگزار کنیم و بیپاسخ بگذاریم. دوم اینکه بگوییم اصلاً شما را به رسمیت نمیشناسیم و هیچ راهحلی هم برایتان نداریم. سوم اینکه بگوییم نظرات و پیشنهاداتمان در آثار نوشتاری و گفتاریمان مطرح شده است، اگر میخواهید میتوانید به آنها رجوع کنید و چهارم همه اینکه بگوییم، باشد! من پیشنهاداتم را به صورت موجز و مرتب به شما منتقل میکنم و منتظر تأثیر آنها در برنامههایتان میمانم.
🔹با این حساب، اگر من به تکبرم بها میدادم، طریق نخست را برمیگزیدم، اگر خواهان ساقط کردن نظام سیاسی بودم، طریق دوم را انتخاب میکردم، اگر در پی فرستادن طرف به دنبال نخود سیاه برمیآمدم به طریقۀ سوم متوسل میشدم. ولی من ترجیحم این است که پیشنهادات و انتقاداتم مورد توجه قرار گیرد و حتیالمقدور به کار گرفته شود تا بلکه کشورم از این وضعیت اسفبار گامی به جلو بردارد، بنابراین طریق چهارم را منطقیتر یافتم.
🔹 هیچ ضمانتی در کار نیست که پیشنهادات امثال من مورد کمترین توجهی قرار گیرد و یا اثری بر جا بگذارد. شاید حتی خوانده هم نشود و اگر هم خوانده شود شاید با ریشخند مواجه شود!
🔹اینها را من بهتر از دیگران میدانم ولی در عین حال، این را هم میدانم که اگر فردا روزی کشور با بحرانی جدی و خطرناک روبرو شد، باید برای آرامش وجدانم پاسخی در چنته داشته باشم. در آن شرایط اگر یکی مانند سید ابراهیم رئیسی به دلیل بروز تهدید علیه کشور، مورد انتقادمان قرار گرفت، برنگردد و بگوید که این وضع تقصیر خود شماست! مگر من نگفتم که هر پیشنهاد اصلاحی دارید در اختیارم بگذارید. چرا نادیده گرفتید؟ چرا گفتید دولت مرا قابل ارائۀ راهحل نمیدانید؟ چرا دفتر مرابه دنبال نخود سیاه فرستادید تا در میان سیاهۀ انبوهی از نوشتهها و گفتههایتان در پی راه حل بگردد؟ من که از شما به صراحت خواستم، چرا زحمت چند ساعت وقتگذاری برای نوشتن چند صفحه را به خود ندادید و اینطور متکبرانه برخورد کردید؟ پس این خود شمایید که سببساز این وضعیت تهدیدآمیز هستید!
🔹 بر این اساس، نوشتن چند صفحه پیشنهاد برای من، بهترین پاسخ برای فرداست. حداقل اینکه حکمِ «سنگ مفت گنجشک مفت» را برایم دارد. اگر به آنها عمل شد که چه بهتر از این؟ و اگر نشد فردا روزی میتوانم با وجدانی آسوده بگویم؛ من که هر چه به عقلم میرسید با زبانی آرام و خیرخواهانه به شما پیشنهاد کردم، چرا به کار نگرفتید؟
🔹حال شما را به خدا در مقابل این منطق روشن و شفاف، به برخی از این نقدها در فضای مجازی بنگرید! بعضاً تا حد همکاری با شکنجهگرانم متهم شدهام! گویی به صرف ارائۀ چند انتقاد و پیشنهاد که نمونهای از آنها را در سال ۸۶ نیز در نامهای به رهبر جمهوری اسلامی مطرح کرده بودم، به طور رسمی به مقام مشاور عالی ریاست جمهوری منصوب شدهام! وقتی نزاع سیاسی تا این حدِ شرمآور و زشت و رسوا سقوط میکند، چرا نباید بیش از یک صد سال درجا بزنیم و دور خود بچرخیم و از ملل دیگر عقب نمانیم؟
@farooq313