📣 دو #خبر_خوب و غرور آفرین که نباید لابلای اخبار حاشیهای گم شود...
👈توافق صادرات ۴۰ دستگاه توربین گازی ساخت کشورمان به روسیه...
👈آغاز حفاری بزرگترین پروژه ذخیره سازی گاز طبیعی غرب آسیا در کشورمان توسط گروه مپنا...
#ما_میتوانیم
#ایران_قوی
✍"مهدی قاسم زاده"
💬 تا آلمان مشغول این جماعت تجزیه طلب به ظاهر ایرانی هستش, 40 توربین گازی به روسیه صادر کنیم تا جایگزین توربین های زیمنس بشن ✌️🇮🇷
➕موفقیتهای صنعتی کشور منحصر به زمینههای موشکی و پهپادی نیست و اکنون ۸۵ درصد تأسیسات و تجهیزات مورد نیاز صنعت گاز در داخل کشور ساخته میشود و به پشتوانه همین توانمندی، بهتازگی قراردادی برای صادرات ۴۰ دستگاه توربین ساخت ایران به کشور روسیه امضا شده است.
#ایران قوی👌
@farooq313
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️🎥جنون جنسی فتنهگران!
🎞استفاده از همجنسگرایان، استفاده از کودکان خردسال و تکمیل آن با حمله به مذهبی ها و دختران چادری!!!
📍بشنوید از نقش مکمل امید دانا و براندازان...
#حجاب
#ایران
#زن_عفت_افتخار
@farooq313
🔆پرونده جاسوسان فرانسوی مهم و ابعاد فشردهای دارد
🔺سخنگوی قوه قضاییه:
🔹پرونده جاسوسان فرانسوی مهم و ابعاد فشردهای دارد.
🔹پرونده در مرحله تحقیقات است و کار با دقت، سرعت و صحت در حال بررسی است.
🔹افراد مرتبط با این افراد که بازداشت شدهاند اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور و جاسوسی دارند.
🔹اطلاعات ذیقیمت و راهبردی مختلفی از متهمین به دست آمده است.
✅ @farooq313
🔆 تعداد کمی از دانشجویان بازداشت هستند که لیدر بودند یا با گروه های جنایتکار ارتباط داشتند
🔺سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری:
🔹دادستان کل کشور مراتب را مدیریت کردند و بیشتر دانشجویان در ابتدایی اغتشاشات آزاد شدند.
🔹دادستان کل با وزیر علوم جلسه ای داشتند و موضوع دانشجویان بررسی شد.
✅ @farooq313
🔆۱۲۰ حمله سایبری به زیرساختها در ۲۰ روز گذشته
🔺رئیس سازمان پدافند غیرعامل:
🔹در مدت اخیر شاهد حملات سایبری بودیم. با ۱۲۰ حمله سنگین «دیداس» به زیرساختها در بیست روز گذشته مقابله شد. دشمن تلاش کرد در این زمینه تبلیغات زیادی داشته باشد که عمدتا دروغ بود.
🔹این حجم از تهدید سایبری تاکنون علیه کشوری صورت نگرفته است که با ۹۰ درصد آن مقابله شد.
🔹با سامانههای بومی به مقابله با این حملات پرداختیم. این سامانهها از کیفیتهای خوبی برخوردار هستند.
@farooq313
طائب: سازماندهی اغتشاشات اخیر با موساد بود
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه:
🔹طرح و برنامهریزی اسرائیلیها برای ایجاد اغتشاش در ایران این بود که این برنامه با دو موضوع «حجاب» و «مسائل معیشتی» از مهرماه شروع شود و حتی در این طرح، یگانها را هم مشخص کرده بودند. جریانهای مارکسیستی در دانشگاهها موضوع حجاب و جریانهای فتنهگر مسائل معیشتی را مطرح کنند و موضوع را از دانشگاهها شروع کنند و به میان فرهنگیان و سپس میان سایر اقشار ببرند تا به این ترتیب، موضوع را از «قشری» به «قومی» و از قومی هم به «مذهبی» تبدیل کنند و در انتها هم حمله به مراکز حساس را انجام دهند.
🔹ما در عمل حادثه درگذشت مهسا امینی روی داد. در این ماجرا شاهد غفلتی در روایت ماجرای صحنه حادثه بودیم و دشمن، این روایت را به دست گرفت، روایت را به دروغ انجام داد و با فریبکاری به تحریک احساسات مردم پرداخت و آن طرحی را که قرار بود از دانشگاهها شروع کند به جلو انداخت. سپس آنها مسائل را به حوزه قومی کشاندند و از قوم کرد به لر و از قوم لر به بلوچ و سپس به قوم ترک با موضوعی که در اردبیل درست کردند، کشاندند.
🔹آخرین پرده از این نمایش هم قرار بود در اهواز انجام شود و طی آن در صحنهای یک فرد عرب را هدف قرار بدهند؛ البته خوشبختانه دو سه روز پیش تیمی که مجری این توطئه بود، دستگیر شدند.
🔹زمان بازگشایی دانشگاهها رسید و دشمنان، طرح خود را در دانشگاهها انجام دادند و سپس قرار بود ماجرا را به مدارس برسانند. آنها قرار بود در انتهای ماجرا به سراغ بازداشتگاهها بروند و به عنوان نماد پیروزی بگویند که درب بازداشتگاهها را هم باز کردیم. دشمنان برای چند بازداشتگاه در چند شهر برنامهریزی کردند که یکی از آنها اوین بود؛ اما آنها در نهایت در اجرای این نقشه شکست خوردند.
🔹آمریکاییها گفتند که در این ماجرا برآورد ما نسبت به توانمندی خودمان در داخل کشور ایران و در خصوص فضای حاکم بر ایران اشتباه بود. آنها شکست را میپذیرند، ولی نه پایان ماجرا را و میخواهند آن را تا پایان انتخابات اسرائیل و آمریکا طول بدهند؛ لذا آن را رها نمیکنند و مابقی بستگی به ما دارد که چگونه با آنها برخورد کنیم. ما باید برخورد مناسبی با غرب داشته باشیم تا برای ما بازدارندگی ایجاد کند و آنها مجبور شوند که این ماجرا را رها کنند؛ وگرنه آنها خیال رها کردن آن را ندارند.
tn.ai/2793447
@farooq313
💠سردار آزمون: زندگی در آلمان بخاطر گرانی سخت است!
🔹در منطق غربزده ها، مشکلات معیشتی، انرژی و اقتصادی کشورهای اروپایی، با امیدواری و تحمل قابل حل هستند، اما یک دهم این مشکلات در ایران، فقط با براندازی حل میشود!
@farooq313
فاروق
باسمه تعالی مطالعات اسلامی در غرب ✍🏼 قسمت اول 🔹تمدنهای شرقی و غربی تفاوتهای بنیادی با یکدیگر دارند.
📚 مطالعات اسلامی در غرب
✍🏼 قسمت دوم
🔹اقتدار سیاسی و جلوه های چشمگیر فرهنگ و تمدن اسلامی، گروهی قابل توجه از مردم را در زمره گروندگان و معتقدان به این دین قرار داد.
ازدواج اعراب با زنان و دختران اسپانیایی نیز در گسترش فرهنگ نو دینی تاثیری بسزا داشت. نو مسلمانان که بیشتر فرزندان این ازدواج ها بودند «مولدان» خوانده می شدند. گروهی دیگر از مردم نیز که بر دین خود (یهودیت وبویژه مسیحیت) باقی ماندند، آنچنان مجذوب فرهنگ اسلامی شده بودند که شاید جز در دین، در تمامی شئون زندگی خود از مسلمانان تقلید می کردند: در آداب معاشرت، نامگذاری، روش لباس پوشیدن، زبان مکالمه روزمره، استفاده از زبان عربی برای خلق آثار علمی و حتی تبلیغ دین مسیحیت و شرح انجیل به زبان عربی. به گونه ای که فریاد برخی از آبای کلیسا به ویژه در قرنهای نهم و دهم از استعراب( یعنی کسی که روش و منش اعراب را الگوی خود قرار داده) جوانان اسپانیایی بلند بود. علاوه بر این، حکام عرب اندلس مدارس و کتابخانه هایی بزرگ را دایر کرده بودند که نه تنها جوانان مسلمان، بلکه یهودی و نصاری نیز در آنها به کسب علم می پرداختند.
🔸به طور طبیعی پس از فتح اسلامی، نهادهای سیاسی سرزمین فتح شده دیگر نمی توانستند به حیات خود ادامه دهند و درباریان و حکام مسیحی که از نبردها جان سالم به در برده بودند نیز یا به نواحی دیگر اروپا گریختند، یا به خدمت مسلمانان درآمدند، یا به عنوان یک شهروند معمولی به زندگی خود ادامه دادند؛ ولی با توجه به اصل آزادی دینی، کلیساها و کشیشها توانستند در چهارچوب مقررات اسلامی درباره اهل ذمه، آزادانه به فعالیتهای خود ادامه دهند. عامه مردم نیز که وضعیت جدید برای آنها بسیار خوشایند بود، برای رهایی از پرداخت جزیه و یا به دلیل علاقه ای که به این دین پیدا کرده بودند، مسلمان می شدند.
🔻بدون تردید کلیسای کاتولیک که تلاشی بسیار و خونین برای گستراندن مذهب خود در سراسر اروپا به خرج داده بود و تنها ۱۲۴ سال پیش از فتح اندلس، توانسته بود گوتها را نیز به پذیرش این مذهب وادارد، اکنون نمی توانست از این وضعیت جدید خشنود باشد. از سوی دیگر ارباب کلیسا درباره این دین و فرهنگ جدید با پرسشهایی نیز روبرو بودند: اعتبار و مشروعیت دین جدید، محتوای آن، آورنده آن و ویژگیهای او و از همه مهمتر کاستیها و نقاط ضعف این دین و راههای ممکن برای ضربه زدن به آن.
با وجود این ملایمت نظام سیاسی امویان نسبت به مسیحیان بدان درجه بود که حتی برخی از آبای کلیسا در دربار امویان، مسئولیتهایی در حد وزارت یا سفارت یافتند؛ ولی برغم روحیه همزیستی از سوی مسلمانان و حکومت اسلامی، روحیه عناد و لجاج و اسلام ستیزی ارباب کلیسا گاه گاه به صور گوناگون رخ می نمود.
♻️ ظاهرا برای این برخوردهای لجوجانه، هیچ توجیه و دلیلی جز نگرانی آبای کلیسا از زایل شدن موقعیت و اقتدار گذشته خود و حسادت به حاکمان و عالمان دینی نمی توان یافت. البته می توان احتمال داد که بی اطلاعی آنان از حقیقت اسلام نیز در این مقابله و موضع گیری موثر بوده است؛ هرچند اگر آنان به واقع در پی آشنایی با چهره راستین اسلام و شناخت و فهم آن بودند، به سادگی برایشان ممکن بود. ولی بنا برآنچه ذکر شد، انگیزه کافی برای این کار نداشتند. از سوی دیگر حکام اموی نیز درد دین و شور گسترش سایه ی آن بر جامعه و اجرای احکام آن را نداشتند. نکته مهمتر آنکه امویان اندلس برغم اهتمام درخور تحسین به عمران و علم و ادب وهنر، به دلیل پیشینه ای که داشتند، اصولا نمی توانستند الگویی مطلوب و واقعی از اسلام عرضه دارند. در چنین فضای سیاسی و فرهنگی و روحی، کلیسای کاتولیک رفته رفته به فکر مطالعه ای سازمان یافته برای شناخت اسلام افتاد.
ادامه دارد...
#مطالعات_اسلامی_در_غرب
@farooq313