📍 واکنش جالب عطاالله مهاجرانی به سفر رضا پهلوی به اسراییل
🔹و اما! پدر گاگول شماهم در راه اسرائيل بود. اسحاق رابين و شيمون پرز در سفر محرمانه به ايران، با باباى خجسته شما قرارداد فروش كلاهك اتمى امضاء كردند و ١/٢ ميليارد دلار نفت گرفتند خوردند و بابات را سر كار گذاشتند.
🔹حالا تو در شرايطى كه دولت نتانياهو بحران زده است و جهان دگر شده است؛ و جهان اسلام با فلسطينىها متعاطف است و روابط منطقهاى ايران با عربستان و ديگر كشورها بازسازى شده است و … در بدترين زمان ممكن در راه اسرائيل هستى!
🔹يك آدم عاقل نبود كه بگويد: شازده الان وقت سفر نيست، يا محرمانه برو! خاطرات علم رو بخون! سر بابات كلاه گذاشتن و خنديدند! بابات فهميد!
🔹بلاهت ديگر شازده، انتخاب زمان سفر بعد از حضور فراگير ملت ايران و ملتهاى مسلمان منطقه در روز قدس است. ملت ايران در روز قدس پيام خود را فرستاده اند، شازده حامل پيام چه كسانى است. مىبايست به نصيحت استيون ساخر در برنامه هارد تاك BBC World گوش مى كرد و با سياست براى هميشه خداحافظى!
@farooq313
اگر خدا برای تو خیری بخواهد
هیچکس نمی تواند مانع لطفش شود
پس امیدوار باش به رحمت الهی🙏🌹
@farooq313
❌ نق زدن از شاخصه های نگاه انقلابی نیست
🔹 درست توجّه بفرمایید؛ بخصوص جوانهای عزیزمان توجّه کنند. یک طرف، پیشرفتها، موفّقیّتها، دستاوردها است، یک طرف هم ضعفها است؛ دو جور میشود نگاه کرد: یک جور این است که به دستاوردها نگاه کنیم، بفهمیم که ما توانش را داریم و بگوییم: خیلی خب، با همان همّتی که اینها را به دست آوردیم، این ضعفها را هم با همان همّت برطرف خواهیم کرد؛ این یک جور نگاه است؛ این نگاه، نگاهِ انقلابی است.
🔹یک نگاه دیگر این است که به ضعفها نگاه کنیم و بگوییم: «آقا! فایدهای ندارد. نگاه کن، ببین ما چه ضعفهایی داریم؛ فایده ندارد، نمیشود کاری کرد»؛ یا بنشینیم، دست روی دست بگذاریم، یا نق بزنیم یا فریاد علیه این وضع بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند، چند برابر بزرگ کنیم؛ این نگاه، نگاه ارتجاعی است. بله، ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید، چرا با نگاهِ ارتجاعی نگاه میکنید؟
🔹 من اصرار دارم آن راه اوّل درست است: راه انقلابی؛ یعنی وقتی که ما نگاه میکنیم ضعفهایمان را مشاهده میکنیم، بگوییم ما دستاوردهای بزرگی داریم که این دستاوردها به نظر ما دستنیافتنی بود؛ [لذا] همّت کنیم.
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
🔻 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم آذربایجان شرقی
@farooq313
#سواد_سیاسی_و_رسانه
#جنگ_شناختی
🛑 برای درک بهتر جنگ شناختی نیاز است تا اساسا شناخت را به عنوان هویتی مستقل مورد واکاوی قرار دهیم. اساسا شناخت یک مفهوم سلسله مراتبی است که از سطح پایین شروع شده تا عالی ترین سطح و در حالت بالغ خود شکل پیدا میکند. سطوح 7 گانه شناخت را میتوان اینگونه معرفی نمود:
🔸️ سطح اول، هجا/ سیگنال: این سطح نازل ترین نوع شناخت است که معمولا با حواس پنجگانه درک میشود. به تنهایی فاقد معنا است اما جهت ساخت مفاهیم ضروری هستند. برای مثال مفهوم درخت دارای هجاهای آوایی د، ر، خ و ت میباشد. این هجا ها به تنهایی صرفا گنگ هستند، اما در کنار یکدیگر مفهومی را به ذهن متبادر میکند. یا مثلا حروف مورس که با سیگنال ها شکل میگیرد. الگوی نقطه، فاصله در سیستم مورس میتواند پیام های متعددی را مخابره کند. اما یک نقطه و یک فاصله به تنهایی هیچ مفهومی را منتقل نمیکند. همینطور در سیستم های دارای پردازشگر، یک بیت اطلاعات که دارای مقدار صفر و یک است به تنهایی مفهومی را برای یک ماشین خلق نمیکند.
🔸️ سطح دوم، مفهوم: اساسا تفکر، تعقل و تحلیل بر روی مفاهیم شکل میگیرد. انسان ها در ذهن خود برای فهم، ذخیره سازی و استنتاج از مفاهیم بهره میبرند. مفاهیم آجرهای شکل دهنده بنای شناخت هستند. برای انسان ها کلمات آن چیزی هستند که به عنوان مفاهیم مورد استفاده قرار میگیرند. در ماشین یک بایت که مجموعه 8 تایی از بیت هاست میتواند به نوعی یک واحد مفهومی برای ماشین به حساب آید. مفاهیم در ذهن انسان ها میتوانند بیانگر امر واقعی و قابل حس باشند و یا یک امر ذهنی، غیر قابل حس، برساختی و انتزاعی باشند. برای مثال مفهوم درخت بیانگر چیزی است که ما به ازای واقعی دارد و قابل مشاهده است. اما مفهومی مانند عشق چیزی است که ما بازای مشخص بیرونی و قابل مشاهده ندارد.
🔸️ سطح سوم، داده: فرهنگستان ادب فارسی داده را اینگونه تعریف میکند: به طور کلی همهٔ دانستهها، آگاهیها، داشتهها، آمارها، شناسهها، پیشینهها داده محسوب میشوند. داده را میتوان مجموعه مفاهیمی دانست که در یک پیوند منطقی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و در نسبت دریافت کننده داده نوعی فهم را ایجاد میکنند. برای مثال یک جمله که ساختار منطقی دارد میتواند نمونه یک داده باشد. دادهها بصورت بالقوه معنادار هستند و میتوانند درست یا غلط باشند.
🔸️ سطح چهارم، اطلاعات: پیوند خوردن داده ها با یکدیگر اطلاعات را شکل میدهند. داده ها در برابر یکدیگر ممکن است موید و یا نافی باشند. یا میتوانند کلا ارتباطی با یکدیگر نداشته باشند. حضور داده ها در کنار یکدیگر و ایجاد پیوند منطقی بین آن ها میتواند یک واحد اطلاعات را تولید کند. ایجاد پیوند منطقی بین داده ها معمولا در انسان ها از طریق فکر و در ماشین ها از طریق یک پردازشگر صورت میگیرد. اطلاعات را به اعتباری میتوان داده های گروهبندی، ذخیره، پالایش و سازماندهی شده دانست.
🔸️ سطح پنجم، دانش: دانش معمولا از تقابل اطلاعات مختلف حاصل میشود. بعبارتی مجموعه رشد یافته ای از اطلاعات که توانایی تعریف چیزی و یا تبیین پدیده ای را فراهم میکند دانش نامیده میشود. میتواند دانش حاصل مطالعه اطلاعات مکتوب و قابل انتقال و یا به شکل مضمون در وجود افراد همچون تجربه و مهارت های آن ها نمایان شود.
🔸️ سطح ششم، هوش: توانایی کسب، حفظ و بهره گیری از دانش مقدمه ای است برای حصول به سطح هوش. در سطح هوش، داده های پالایش شده و قوام یافته در شکل دانش، با استفاده از قوه تعقل و استدلال برای شناخت الگوهای جدید و خلق چیزی نو به کار برده میشوند. یادگیری، به کارگیری منطق، سرمشقگیری از دانشها، برنامهریزی و استفاده از زبان به منظور ایجاد و برقراری ارتباط از ویژگی ها و نتایج این سطح از شناخت است. همچنین توانایی قضاوت و ارزیابی، محاسبه، تحلیل نیز در این سطح اتفاق می افتد.
🔸️ سطح هفتم شناخت: بالاترین سطح در این سلسله مراتب است که متضمن وجود نوعی خرد، بصیرت و روشن بینی است. حصول به این سطح که نتیجه به کارگیری و بازبینی چندین باره در الگوهای نو و نوآوری های هوشمندانه مرحله قبل است، چیزی را ایجاد میکند که میتوان آن را نوعی ژرف بینی نامید. تفقه مصداق فعلی است که در این مرحله اتفاق می افتد.
ادامه دارد...
#جنگ_شناختی
@farooq313
📣 غنیمت دانستن روزهای آخر
🔸 رهبر انقلاب: پروردگارا! شبهای ماه رمضان سپری شد، روزهای ماه رمضان درنوردیده شد و ما نمیدانیم که در این روزها و شبهائی که گذشت، چه مقدار توانستیم ظرف وجود خودمان را از رحمت تو، از عنایت تو لبریز کنیم: «إن لَم تَکُن رَضِیتَ مِنّا فَالآنَ فَارضِ مِنّا»؛ پروردگارا! اگر تا این لحظه ما نتوانستهایم رضایت و خشنودی تو را کسب کنیم، درخواست و تمنا میکنیم که در همین لحظه رضایت خودت را شامل حال ما بفرما.
⭐️ #بهار_معنویت
@farooq313
بارخدايا، به تو پناه مى بريم از فتنه انگيزيهاى شيطان رانده شده،
و از حيله و مكرهاى گوناگونش،
و از تكيه كردن به آرزوها و وعده ها و فريب او و درافتادن به دامهايش،
و از طمع بستن او به گمراه كردن ما از راه بندگيت،
و خوار ساختن ما به عصيان و نافرمانيت،
يا خوب دانستن چيزى كه آن را در نظرمان نيكو جلوه داده،
يا گران دانستن چيزى كه نزد ما زشت نشان داده.
بارخدايا به قدرت عبادتت او را از ميدان زندگى ما بران،
و به سبب كوششمان در راه محبتت دماغش را به خاك بمال،
و بين ما و او پرده اى افكن كه آن را ندرد،
و حجابى ضخيم كه آن را نشكافد.
بارخدايا برمحمد و آلش درود فرست،
و شيطان را با سرگرم شدن به برخى دشمنانت از ما منصرف كن،
و ما را به حسن رعايت خود از او حفظ فرما،
و از حيله اش كفايت كن،
و چنان كن كه از ما بگريزد،
و نشان پائى از او براى ما نماند.
بارخدايا بر محمد و آلش درود فرست،
و ما را از هدايتى كه در دوام و پابرجايى مانند گمراهى او باشد بهره مند ساز،
و در برابر تباهى او به ما توشه تقوا كرامت فرما،
و خلاف راه هلاكت بار او ما را به راه تقوا رهنمون شو.
الهى در قلب ما براى او راهى قرار مده،
و براى وى در شئون زندگى ما منزلى فراهم نياور.
بارخدايا ما را به هر باطل كه در نظرمان بيارايد آگاه كن،
و چون آگاهمان كردى ما را از آن حفظ كن،
و به راه و روش جنگ با او بينايى ده،
و ما را ملهم ساز كه براى نبرد با او چه بايد آماده كرد،
و از خواب غفلتى كه سبب گرايش به اوست بيدار كن،
و به توفيق خود ما را در مسير مبارزه با او يارى ده.
بارخدايا،
قلوبمان را از انكار كارهاى شيطان سرشار ساز،
و براى درهم شكستن حيله هايش ما را چاره بياموز.
بارخدايا بر محمد و آلش درود فرست،
و سلطه شيطان را از ما بگردان،
و اميدش را از ما قطع كن،
و وى را از حرص ورزيدن به گمراهى ما دفع فرما.
بارخدايا، بر محمد و آلش درود فرست،
و پدران و مادران و فرزندان و اهل ما و خويشان و نزديكان و همسايگان ما را از زن و مرد مؤمن،
از شرّ او در جايگاهى محكم،
و دژى حفظ كننده،
و پناهگاهى امن قرار ده،
و آنان را براى دفع ضرر او زره هاى نگهدارنده بپوشان،
و آنان را اسلحه بُرّا بر ضدّ او عطا كن.
بارخدايا، و مشمول اين دعا فرما هر كس را
كه به پروردگاريت گواهى داده،
و به توحیدت اخلاص ورزیـده.
ای مهربـانتـرین مهربانان
📚 صحیفـه سجـادیـه
@farooq313
•┈••✾🍃🍂🍃✾••┈
توصیۀ رهبر انقلاب به دانشجویان: قصدتان دیدهشدن نباشد/ شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه بهعکس
🔹نه شخص دانشجو نه تشکل دانشجویی اینجور نباشد که یک حرفی را بزند برای اینکه دیده بشود. این بیبرکت میکند کار را، حرف را بیبرکت میکند، بیاثر میکند و ضرر هم دارد.
🔹در فضای مجازی غرق نشوند؛ خب حالا فضای مجازی با همۀ حرفهایی که گفته میشود در کشور وجود دارد. شبکههای اجتماعی وجود دارد. بعضیها نشستهاند که از طرف فضای مجازی سیلوار، تحلیل و خبر و مطلب و مبنا به اینها داده بشود این غلط است.
🔹شما روی فضای مجازی سوار شوید، شما فضای مجازی را هدایت کنید، شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه به عکس.
@farooq313