▪️یه سلامی هم کنیم به کاوه مدنیها و اونایی که میگفتن دانشمندای رژیم صهیونیستی گفتن ایران تا چندسال آینده دچار کمبود آب وحشتناکی میشه و زندگی توش غیرممکن میشه! :)))
به دانشمنداتون بگید 22سال آینده رو ببینن بعد بیان باهم صحبت میکنیم! 😉
💬 آدم
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥طلاب شیعه و سنی با هم یک گروه زدند تا به سیل زده ها کمک کنند...
زیبا نیست؟
وحدتی که حقیقی باشد نتیجه اش تولی و تبری است. هم دشمنی با دشمن و هم دوست داشتن مردم...
💬 محسن مهدیان
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور پدر شهید احمدی روشن و خانواده شهدا در برنامه «عصر جدید» و ادای احترام احسان علیخانی به آنها
➕سخنان پدر شهید هستهای، مصطفی احمدیروشن
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️چگونه حواسها از پلدختر پرت شد!
ساعت ۲۳ روز یکشنبه ۱۱ فروردین، کیانپور نماینده مردم دورود در جلسه ستاد بحران استان لرستان در حضور جهانگیری میگوید: «فردا یک سوم دورود زیر آب می رود!
حداقل انتظار مردم لرستان این بود که رئیسجمهور به لرستان بیاید، نه اینکه فقط از آسمان آن عبور کند»
فردا(دوشنبه) ساعت ۱۱صبح نماینده ویژه استاندار خبر از سرریز شدن سد «مروک» در ۲-۳ ساعت آینده و درخطر قرار گرفتن جان ۲۳هزار نفر میدهد.
این اخبار مسئولین رسمی، بلافاصله خبر اصلی و رسمی میشود. سیما و شبکه استانی هم مدام این خبر را زیرنویس میکنند.
اما در واقعیت چیز دیگری بود!
روز دوشنبه سردار سلامی جانشین فرمانده سپاه، پس از بازدید از سد اعلام میکند که شهر زیر آب نخواهد رفت. اما این اطلاع سردار با بیتوجهی در اخبار قبلی گم میشود.
همه بیخبر از بحرانی که پلدختر را تهدید میکند، معطوف دورود میشوند.
سهشنبه سرریز سد تنها چند روستا و ۳محلهی مجاور رودخانه دورود را دچار آبگرفتگی میکند اما همزمان پلدختر در گل ولای فرو میرود.
پینوشت:
۱- واکنش احساسی، اغراق و بیکفایتی در تعیین برآورد سیل احتمالی، اولا باعث وحشت مردم شد.
دوما موجب توجه بیش از حد نهادها به دورود و به حاشیه رفتن خطر اصلی یعنی پلدختر و معمولان میشود. قطعا اگر برآوردها و اظهارات مسئولین غیرکارشناسی نبود، توجه بیشتری به پلدختر میشد.
۲- بسیاری از مسئولین آداب چگونگی مصاحبه و انتشار اخبار در شرایط بحرانی را نمیدانند و همین بر افزایش بحران میافزاید.
۳- در این شرایط بحرانی، با کنترل احساسات هر خبر، عکس یا فیلمی که با نوشتههای غیرمستند، اغراقآمیز و غیرکارشناسی مزین شده، دست به دست نکنیم.
📝 جواد موگویی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدیهای متفاوت به مناسبت مبعث رسول اکرم(ص)🌹
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️در آققلا وقتی اکثر مغازهها بسته و مردم در کمپ بودند،این کتابفروشی باز بود و صاحبش با سختی کتابها را جابجا میکرد. هی میگفت : "وای کتابها، حیف از کتابها". گفتم خدا بزرگه، درست میشه!
گفت: دلم برای کتابها میسوزه. حیفه. میترسم تا آب رو جمع کنن، نم بکشن!
کمی حرف زدیم و موقع خداحافظی از روی عادت گفتم: به حق حضرت زهرا کتابهایت سالم میمانند؛
بعد یادم آمد اهل سنت است. نگاهش کردم و خواستم چیزی بگویم. تندی گفت: "خوب گفتی، خوب دعایی کردی"
یک عطر هدیه داد و گفت: ممنوم برادر؛
برادر اهل سنت من در آققلا،نامش آخوند علی بود...
📝 روحالله رجایی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اجرای «گروه سرود آباده» در محضر امام خمینی(ره)؛ عید مبعث سال ۱۳۶۶
@EMAM_COM
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انیمیشن طنز #دیرین_دیرین
🔹این قسمت: #وینستان!
🔸ممکن است مارلبروی فیلترپلاس باشد!
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️روایت یکی از ایرانیان ساکن ژاپن از سیل و زلزله در این کشور!
یک جایی خوندم هیچ سرزمینی به اندازه #ژاپن، به مردم خودش خیانت نکرده و ناسازگار نبوده!
تقریبا هیچ بلای طبیعی نیست که ژاپنیها در طول سال تجربه نکنن.
من برای مثال یک سال اخیر منطقه کانسای رو مینویسم:
سال گذشته اوایل خرداد، با یک زلزله بسیار مهیب و طولانی بیدار شدیم. (اینجا هرهفته زلزله های خفیف هست ولی اون شدید بود) بر اثر اون، بیش از دو شبانه روز برق و گاز مناطق مختلف کیوتو و اوساکا قطع بود. قطارها همه متوقف شدن و شهر اساسی به هم ریخت!
یک ماه نگذشته، #سیل اتفاق افتاد و یک هفته تمام بارون بارید. ما در شمال کیوتو زندگی میکردیم و چند قدمی یه رودخونه. خیابونها به شکل محسوس خلوت شد و هیچکس بیرون نمیومد. شاهد تخریب ساختمان های کنار رودخونه بودم اما خرابی اصلی، در مناطق پاییندست و اوساکا اتفاق افتاد. خاک ژاپن حاصلخیز نیست و مجبورن همه چیز رو درگلخونه پرورش بدن. این سیل، بسیاری از گلخانه ها رو از بین برد و قیمت میوه و سبزیجات جهش عجیبی داشت. دوباره به فاصله دوسه هفته، شدیدترین طوفان سال رخ داد و خرابیها رو چند برابر کرد. بخشهای مختلف #فرودگاه بینالمللی کانسای، بین یک هفته تا دوماه تعطیل شدن!
سرعت بازسازی خیابانها، اتوبانها و تسهیلات عمومی در ژاپن بسیار بالاست اما این اصلا درمورد خانه ها و مناطق خصوصی صدق نمیکنه! صاحبان املاک خصوصی گاهی باید چند ماه تا دوسال توی نوبت بمونن تا تسهیلات بازسازی دریافت کنن. خودم در اوساکا دیدم خونه هایی که اول قربانی زلزله و بعد سیل و طوفان شده بودن، شش ماه بعد هنوز سقفشون پلاستیک کشیده بودن و آماده سکونت نبودن!
ژاپن، کارگر شهرداری، رفتگر نداره و اگر محل شما براثر سیل و زلزله و طوفان و...کثیف بشه، یا باید خودتون تمیز کنید یا توی نوبت باشین تا از شهرداری بیان!
مثلا مجتمع ما یک ماه و نیم توی نوبت بود تا بیان و درختها رو جمع کنن!
مردم ژاپن، هرگز تصاویر کشته ها و خرابی ها رو منتشر نمیکنن! حتی بدون حضور نیروهای کمکی و دولتی، در همون لحظات اولیه، نظم و مدیریت بین خود مردم ایجاد میشه و همه صبورانه و به دور از هیجان منتظر آرام شدن اوضاع باقی میمونن. اینها چیزهایی بود که خودم شاهدش بودم!
📝 زینب بهرامی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️تقدیر امروز رهبر انقلاب از پشتیبانی عظیم مردمی در حادثه سیل
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار جمعی از مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت عید مبعث:
بحمدالله تلاش مردمی در حادثه #سیل بسیار خوب بود؛ بار اول هم نیست، در همه حوادث طبیعی، ملت ایران حقیقتا جانانه وارد میدان میشوند. این روح #همبستگی و حالت بسیجشوندگی مردم استثنائی است؛ مشوق و کمک دولت هم هست
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️بیبیسی فارسی: پمپئو وزیر خارجه آمریکا گفته "سوء مدیریت حکومت ایران در برنامهریزی شهری و عدم آمادگی برای شرایط اضطراری" باعث فاجعه سیل شده!
سیانان: از ورود ترامپ به کاخ سفید تا امروز حداقل سه هزار و صد و بیست و یک نفر در سه تندباد ایرما، هاروی و ماریا کشته و صدو شصت و پنج میلیارد دلار معادل صادرات پنج سال نفت ایران (براساس محاسبات فروش سال نود و هشت) خسارت به آمریکا وارد شده!
تندباد هاروی بیست و شش مرداد تا ده شهریور نود و شش: شصت و هشت کشته و صدو بیست و پنج میلیارد دلار خسارت!
تندباد ایرما هشتم تا بیست و یکم شهریور نود و شش: چهل و هفت کشته و پنجاه میلیارد دلار خسارت!
تندباد ماریا بیست و پنج شهریو تا هشتم مهر نود و شش : سی و یک کشته در دومینیکا و دو هزار و نهصد و هفتاد و پنج کشته در پورتوریکو (گزارشی اکادمیک عدد را حتی چهار هزار و ششصد و چهل و پنج دانسته). خسارت نود میلیارد دلار!
سوال: چگونه پمپئو، وزیر خارجه یکی از بلاخیز ترین کشورهای جهان با کارنامهای وحشتناک از مرگ و میر افراد در سوانح طبیعی میتواند انگشت اتهام روی ایران بگیرد؟!
جواب: با کمک لشکری از سربازان و حقوق بگیران رسانهای و سایبری. از مسیح علی نژاد تا کارمندان صدای آمریکا ورادیو فردا!
📝 علی علیزاده
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️مسیری که با رنگ آبی مشخص شده، مسیل انحرافی جدید کرخه است که به تنها محل تاسیسات نفتی (هورالعظیم) منتهی میشود تا از خسارتهای بیشتر به ساکنان منطقه پیشگیری کند!
بر خلاف دروغهای «آمدنیوز» و «من و تو» و... که این اقدام را برای حفاظت از تاسیسات نفتی جا زدند!
💬 کیوان ساعدی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️انتقاد کاربران فضای مجازی از تزریق ناامیدی مهران مدیری در برنامه دورهمی به بهانه طنز و نقد!
▪️بگذریم از اینکه چرا باید شبکه نسیم وسط بحران نفرت پراکنی و ترویج ناامیدی کند و امید را همسو با ضدانقلاب مسخره کند، اما ای کاش کاسب بزرگ اول مارکت، جزییات قرادادهای چرب و شیرینش را هم میگفت و بعد آرزو میکرد که ای کاش پارسال بود!
این حرفها بر سر شاخه بن بریدن است آقای مدیر شبکه!
💬 محمدرضا باقری
▪️شاخص امید امثال مهران مدیری و حمید فرخ نژاد نسبت مستقیم دارد با رانت و سهمی که از سفره دارند! به دلار هم حساب میکنند! از حدی کمتر شود، با کلنگ به جان امید عمومی میافتند و با اینکار اقتصاد را بیثباتتر میکنند. به خاطر ماهی ده هزار دلارشان، به سفره هر ایرانی چنددلار ضرر میزنند!
💬 علی علیزاده
▪️گیرم ما منتقد آقای روحانی و دولتش باشیم ولی با تعابیری که دیشب از مجری دورهمی درباره مسئولین شنیدم، شرمسار و سرافکنده شدم!
ترکیبی از تحقیر و تمسخر و تزریق ناامیدی!
💬 وحید یامینپور
▪️به نیتها کاری ندارم اما همونقدر که خرابکاری مشمئزکننده است؛ قُر و نِق زدن هم حال آدمو خراب میکنه اونم از آنتن تلویزیون با ژستِ اپوزیسیون!
#مهران_مدیری
💬 جواد نیکی ملکی
▪️در اوضاع بحرانی #سیل وناراحتی مردم، برای اثبات توهم #صدای_مردمم، اونم در تلویزیون دولتی(!)، پلاتویی بنویسی که باتمسخر حتی فکر #امید به درست شدن اوضاع رو از مخاطب دریغ کنی؛
خب چه دلیلی میشه پیداکرد جز عادتت به کسب درآمد و شهرت از ژست اپوزیسیون؟
💬 فاطمه ترکاشوند
▪️بعضی ذوق زده شدن که #مهران_مدیری به"مسئولین"انتقاد کرد! در واقع کاری که کرد،مسخره کردن صداوسیما، امید،آینده،راه نجات و حتی اصل زندگی بود! درحالیکه خودش از کنار همین صداوسیما گنده شده و به این ثروت رسیده.اگه واقعا دلش برای مردم سوخته،درآمد نجومیش از این برنامه رو وقف محرومین کنه!
💬 ساسان سروش
▪️مدیران #رسانه_ملی صریح و شفاف بگویند که این ذبح و استهزای امید، در غوغای تحریم و قهر طبیعت، شبی چند تمام میشود از جیب این ملت گرفتار؟ حداقل مروت را در حق امدادرسانان و هزاران نفر که در کنار سیلزدگان ایستادهاند، مراعات کنید!
💬 alireza moezi
▪️حیرتآور است که این روزها عدهای فعال سیاسی و تحلیلگر و هنرمند در شبکههای اجتماعی و حتی #رسانه_ملی نوک حملات خود را به سمت خود مفهوم #امید گرفتهاند! آیا کشتن حس امید در مردم در اوج فشارهای خارجی و مشکلات داخلی و حوادث طبیعی٬ مُد جدید روشنفکری است یا نشانگر بلوغ سیاسی؟
#دورهمی
💬 Ali Nasri
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیل ویرانی داره؛ ولی نیمه پر لیوان رو هم ببینیم!
خدایا شکرت...
💬 مجید قربانی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪ موضوع ساده است:
«به دلیل تحریم کسی نمیتواند به ایران کمک کند»
ضربه به مردم ایران وارد شده. حالا که هدف تحریم روشن شده، BBC به عنوان بازوی جنگ روانی ترامپ وارد میشود تا موضوع را عوض و اذهان را منحرف کند پس مساله جعلی میسازد: «چرا کسی علاقه ندارد به ایران کمک کند»!
رذالت حرفهای!
💬 Ehsan mansouri
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪ برای ما فرقی نمیکند!
برای ما فرقی نمیکند حمید فرخ نژاد باشی و جزو تیم سلبریتیهای اصلاح طلبان که سلاح تیز و برنده کمپین انتخاباتی روحانی محسوب میشدی، یا مهران مدیری و احسان علیخانی باشی؛ سرمایه و ابزاری چنان پرارزش برای مدیران اصولگرای تلویزیون،
که وقتی پارسال روزنامه شرق شبههای به تو وارد کرد یک ساعت آنتن تلویزیون هشتاد میلیونی را به مثابه رانت برای رفع شبهه در اختیارت گذاشتند، خط قرمز ما امنیت و منافع ملی است!
برای ما فرقی نمیکند فلان طلبه جوانی باشی که چون پدر زنت فقیه شورای نگهبان است رانت نوعی عدالتخواهی را داری که اگر یک کارگر هفت تپه یک کلمه اش را بگوید دستگیر میشود.
یا نسرین ستودهای باشی که چشم به جایزه نوبل دوختهای و هفت سال زندانت را میگویی سی و هفت سال، خط قرمز ما امنیت و منافع ملی است!
برای ما فرقی نمیکند اصولگرا باشی یا حزب اللهی یا اصلاح طلب یا اپوزیسیون، اگر صورت امید و اعتماد عمومی که بنیان امنیت و منافع ملی است را بخراشی مقابلت میایستیم و صورتت را میخراشیم!
که بدون امید این هشتاد میلیون با هم دشمن و از هم تجزیه میشوند.
هشتاد میلیونی زیر بمباران جنگ اقتصادی تحمیل شده از سوی ترامپ و شرکا!
و اگر ذهنیت کمیت-زده و نئولیبرال شدهی مدیران صداوسیما مدارا با مجریهای چندمیلیارد تومنی است چون فلان میلیون تماشاچی میآورند!
و اگر فلان نهاد انقلابی سیاستش اش این است که همانطور که تیم های فوتبال ستاره میخرند او هم سلبریتی های چشم سبز خودش را داشته باشد!
حتی اگر این سلبریتی ها تک تک ارزشهای ملی این کشور را زیر سوال ببرند!
حتی اگر مثل مهران مدیری در این سالها
به اسم نقد، ایرانی بودن را تحقیر کنند و خروجی کارشان وادادگی ملی و لاابالیگری هویتی و کلنگی کردن ارزشهای جمعی باشد.
خط قرمز ما بر اساس منافع قبیله و جناح و دسته ما تعیین نمیشود!
و وزن کشی تیم سلبریتی های اصلاح طلب در برابر تیم سلبریتی های اصولگرا برای انتخابات بعدی جایی در محاسبات ما ندارد
چرا که وطن باشگاه فوتبال لیگ حرفهای نیست و بازیکنانش خریدنی نیستند!
خط قرمز ما همین امروز، همان چیزی است که عدهای با دست خالی در مهر پنجاه و نه بخاطرش جلوی صدام ایستادند
جلوتر از ارتش و سپاه و دولت!
و امروز هم بخاطرش سختیهای تحریم را تحمل میکنند!
همان مردمی که دستمزد تمام عمرشان از درآمد یک ماه مهران مدیری کمتر است!
راستی آقای مدیری! کاش یک کلمه بگویید؛ برای برگشتن به تلویزیون رقم دریافتی تان از تلویزیون و درآمدتان از اسپانسرها چقدر بوده؟
بگذارید تا مردم قضاوت کنند که آیا همه ما سختی های این سال سیل و تحریم را یکسان تحمل میکنیم یا نه؟
📝 علی علیزاده
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سکانس جالب سریال نوروزی شبکه سه در مورد #آقازاده ها!
🔸آقازاده یعنی کسی که با نون حلال پدرش بزرگ شده نه با دزدی از بیت المال!
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️ #یادداشت | بی هنری...
هنوز در دوگانه "امید" و "نقد" گرفتارید؟
خیلی وقت ها مشکل از مبانی معرفتی است. مثل اینکه فرد متوجه نیست، عدالت از مسیر انقلاب عبور می کند و آدرس های دیگر رهزنی است.
خیلی وقت ها نیز ناشی از کسری اطلاعات است؛ مثل اینکه چالش های فرعی را از محکمات اصلی تمیز نمی دهد.
اما این روزها دوگانه واهی "امید و انتقاد" از ایندو نیست، یا حداقل متوقف به ایندو نیست؛ مشکل این روزها، بی هنری است و البته این مشکل تاریخی ماست.
به فلان برادر گفته شد چرا ملت را ناامید می کنید، رفته و دهها جمله از امام و رهبری و دیگر بزرگان جمع کرده است که بله؛ نقد کردن لازمست و چنان و چنین.
گوئی یک امید داریم و یک انتقاد. برخی فکر می کنند عده ای باید مشغول نقد شوند وعده ای هم مشغول امیدآفرینی. به همین اندازه سطحی. تا اسم امید می آید چنان رگ عدالتخواهی شان برجسته می شود که آی چه نشسته اید که عده ای می خواهند دهانمان بسته شود.
عجیب است که عده ای هنوز در جمع ایندو در حیرتند. یعنی حرف انقدر پیچیده است که نقد و امید را باید توامان داشت؟ خیلی سخت است که نقد چالش های فرعی نباید منجر به ناامیدی از حرکت های اصلی شود؟ خیلی سخت است که نتیجه نقد باید "ایستادن" باشد نه "نشستن"؟ خیر ساده است. مشکل از بی هنری است که نمی تواند ایندو را در عمل جمع کند و آدرس غلط می دهد.
برادر عزیز و دغدغه مند که در دلسوزی ات تردید نیست؛ بیان نقد باید به اصلاح منجر شود. اصلاح تنها وقتی میسر است که امید به اصلاح وجود داشته باشد. اصلاح امور فرعی باید با مراعات اصول اصلی باشد؛ این گزاره به روشنایی خورشید است.
یک نقد نداریم و یک امید. نقد درون امید است. نقدی که به امید منجر نشود، فسادست. فریاد به خودی خود هنر نیست. این انقلاب دادزن کم ندیده است. امروز به مطالبه گری نیاز داریم که بداند طنین فریادش خرج انقلاب می شود یا ضدانقلاب.
مطالبه و امید را باید هنرمندانه جمع کرد. هنر بیان و ادبیات عدالت خودش جزئی از عدالتخواهی است. آدرس غلط ندهیم و مسلمات را به رخ نکشید، کسی منکر نقد و مطالبه گری نیست.
📝 محسن مهدیان
@mahdian_mohsen
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus