◾آقای نوبخت! بروید سراغ آن دو نفرها!
محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت درحالی دیروز از مردم خواسته است، طلا و ارز خود را به بازار تزریق کنند که ۲ نفر ۶۱ هزار قطعه از سکه های پیش فروشی را خریدهاند.
به آقای نوبخت پیشنهاد میکنیم به جای اینکه از مردم بخواهند طلا و ارز خود را وارد بازار کنند در ابتدای امر سراغ دو نفری بروند که 61 هزار سکه در طرح پیش فروش بانک مرکزی خریداری کرده اند.
ضمن اینکه شناسایی 50 نفری که 5 درصد سکههای پیش فروشی را خریده اند( اظهارات سراج، رئیس سازمان بازرسی) کار سختی برای دولت نیست و بهتر است سراغ این افراد را بگیرند که چه نیازی به 380 هزار سکه دارند؟
این خواسته ی اصلی مردم است که این افراد که به طور حتم شناسایی هم شده اند، به مردم معرفی شوند تا مشخص شود چه کسانی در تلاش هستند تا با احتکار سکه و ارز قیمت ها را در بازار بالا ببرند.
@Navadeeghtesadi
@Fars_Plus
◾#آمریکا امروز از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد و دیگه به دفتر مبارزه با تروریسم هم کمک مالی نمیکنه. بعد یه سری ساده لوح میگن بریم عضو fatf - که رئیسش آمریکاست - بشیم که تحریما برداشته بشه!
💬 بدیعی
@Fars_Plus
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾منافقین تو کردستان بخاطر شرطبندی، شکم زن حامله رو پاره میکردند تا ببینند بچهاش چیه!
منافقین همونان که ریختن تو بیمارستان اسلامآباد و مردها رو به رگبار بستن و نگهبانها و مریضها و مادران و نوزادان رو زنده زنده سوزوندن سوزوندن...
#هزارجلادهزاراشرف
💬 پریچهر
@Fars_Plus
◾بعد از آنهمه جنجال و سر و صدا که در سوریه بازی خوردیم، روسیه بیرونمون کرد، اسرائیل چه کرد و... یک هفته است که عملیات ارتش سوریه به همراهی مستشاران نظامی ایران و حزبالله با پوشش هوایی روسیه در درعا آغاز شده
💬 siavash fallahpour
@Fars_Plus