▪️این خبر واشنگتن پست و بخونید :ترامپ در روزی که حالت فوق العاده واضطراری ملی اعلام کرده
۳۱ مرتبه باهمه دست داده و به میکروفن و پشت دیگران زد
حالا سوال اینجاست او به عنوان ترسو ترین سیاستمدار جهان که ۵ بار از ارتش آمریکا فرار کرده حالا
از کرونا نترسیده یا چی...
💬 فرزند انسان
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استمداد ایرانی ساکن آمریکا از ایرانیها
برای ما دستمال کاغذی، آب و نان بفرستید.
@Fars_Plus
▪️طرف عکس صف مردم دمِ در مغازه اسلحه فروشی لس آنجلسی رو توییت کرده، بعد یکی نوشته زیرش دارن اسلحه میخرن تا از دستمال توالتشون محافظت کنن :))))
دیوانه شدن رسما
💬 حواس_پرت
@Fars_plus
▪️مردم شریف اصفهان پرستار و پزشک و کلیه کادر درمان تماما خسته شده اند.این عزیزان به مانند شما انسانند.نزدیک به یک ماه شده،که با توجه به پرستار بودن همسرم از خانواده و تفریحاتمان گذشته ایم.با این وضعیت مدام استرس سلامتی این عزیزان را داریم.تمام مرخصی های عید ایشان لغو شده است.
🔻آنوقت امشب برای بردن همسرم به بیمارستان،با دیدن شلوغی خیابانها خستگی را بر چهره او دیدم.اخبار به یک طرف،این بیخیالی برخی از مردم واقعا عصبانی کننده است.مردم عزیز کمی به فکر خودتان و خانوده هایتان باشید.به فکر کادر درمان و خانواده های ایشان نیز باشد. #کرونا_در_کنار_شما_قدم_میزندا
💬 سهرابی رنانی
@Fars_plus
▪️نمونه کامل یک #استاندارد_دوگانه از نابغه #بیبیسی...
مطمئن باشید اگر ایران این کار رو کرده بود ساعت ها خبر و تحلیل و مصاحبه میرفتند که دولت داره مردم رو قتل عام میکنه و...
💬 naeem Rahimi
@Fars_plus
▪️در عملیات خیبر، به آقا #مهدی_باکری خبر داده شد که برادرش حمید به شهادت رسیده است و میخواهند برای بازگرداندن پیکر او گروهی را اعزام نمایند، اما وی ممانعت میکند و از پشت بیسیم این میگوید:
همهٔ آنها برادرای من هستند اگر تونستید همه را برگردونید حمید را هم بیاورید.
💬 سعید پیرزاده
@Fars_plus
فارس پلاس
👇
▪️ترامپ از کدام خدا حرف میزند؟
ترامپ نوشته است: بهسراغ خدا رفتن «در زمانهایی مثل این».
پیشتر نوشته بودم:
🔻«تکنولوژی در یک معنا، به وسایل و ابزارهای تکنولوژیک گفته میشود. اما معنای عمیقتر آن، فارغ است از ابزارها و وسایل و بلکه تکنولوژی اصلا نمیتواند صرفا وسیله و ابزار باشد. مایکل آلن گیلسپی فیلسوف آمریکایی در مقالهاش باعنوان «ناسیونال سوسیالیسم ارسطویی»، راجعبه «امریکنیسم» از منظر هیدگر، توضیحاتی به این شرح دارد:
🔻«عالَمِ مدرن نزد هیدگر، تلاشیست فراگیر جهت کوبیدن طبیعت و تبدیل آن به [امری] «مورد تسلط» و «مورد تصرف». این فرآیند را هیدگر «تکنولوژی» میخواند و اوج آن را نیز اراده به تبدیل همهچیز، حتی خود انسانیت یا حیث انسانی(humanity) به مادۀ خامی میداند که میتواند مورد استثمار و بهرهکشی و مصرف در تولید وسایطِ تولید قرار گیرد. هیدگر بر آن است که خطرناکترین صورت این سائقه و هوسِ تکنولوژیک، امریکنیسم و مارکسیسم بوده است. او بر آن بود که اروپا میان این دو نیرو -که غرضشان اداره عالَمِ «انسانِ روزمره» برای بهرهکشی نامحدود از زمین و سایر انسانهاست- در حال تکهشدن است. در نظر هیدگر، هیچکدام [از مارکسیسم و امریکنیسم] تکنولوژی را وسیله تمهید شرایط نمیکند [و عاجز از آن است] چراکه هردو در این غفلت مشترکند که «تکنولوژی صرفا ابزار است». این طرز تلقی، تشخیص یا تدارک چنین تنزل و هبوطی را برای انسانها غیرممکن میکند...» گیلسپی در ادامه نشان میدهد هیدگر با مرور زمان دانست که ناسیونالسوسیالیسم نیز نتوانسته از سیطرۀ همین نظرِ تکنیکی برکنار بماند و بنابراین، سه ایدئولوژیِ روزگار او، یعنی مارکسیسم، امریکنیسم و ناسیونالسوسیالیسم، هر سه نسبت به ذات تکنیکْ کورند و راهی به نجات غرب نمیبرند.
🔻اما نکتۀ مهم در متن گیلسپی این است که سیاست و حتی انسانیت [و نیز «خدا»] در امریکنیسم، چیزی جز ابزار بهحساب نمیآید. ابزارْ از خود شأنی و مرتبتی ندارد و شأنش در تحقق غرضیست که از آن انتظار میرود.»
+امریکنیسمْ محدود در امریکای جغرافیایی نیست و میتواند در نقاط دیگری از عالَم نیز پیدا شود -و در کشورهایی که از درِ رقابت با امریکا درآمدند و خواستند تا جایگزین آن شوند، کمابیش پیدا آمد- اما دیانت حقیقی امریکنیستی نیست و خدایش خدایِ مصرفی نخواهد بود؛ آن خدای متعالی که اُنس با او مستلزم خوف و هیبت است.
💬 محمدعلی بیگی
@Fars_plus
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فقط می خوام بدونم بعد از مزخرفات این کشیش اوانجلیس آمریکایی که می گه دستهاتون را بذارید روی تلویزیون هاتون تا من کرونا را با دعا درمان کنم آیا کاربران آمریکایی در شبکه های اجتماعی داد و فریاد راه انداختند یا فقط حماقت یک کشیش را محکوم کردند؟ پرسش ساده ای است
💬 Seraj Mirdamadi
@Fars_Plus
▪️دوتیتر بی بی سی در یک روز
تیتر اول: تدابیر شدید و تازه در اسپانیا و فرانسه=> زیرکانه از واژه محدودیت پرهیز شده تا حس منفی به مخاطب ندهد.
تیتر دوم: تراکم تهران بسیار خطرآفرین است=> ارسال موج منفی و اضطراب.
آیا بیشرافت تر از بی بی سی رسانه ای مبیشناسید؟
💬 vandidadi
@Fars_plus