هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
🕌 کانال رسمی حرم #حضرت_فاطمه_معصومه سلام الله علیها
📽 پخش زنده روزانه از حرم مطهر و مراسمات مجازی
🏆مسابقات با اهدای جوایز و بسته های متبرکات فاطمی
📸 عکس و کلیپ های رسانهای از حال و هوای حرم مطهر
🔸 زیارت نیابتی
▫️پاسخگویی به سوالات
@astanqom
🔷🔸💠🔸🔷
http://eitaa.com/joinchat/1276641282C95bc79b98b
▪️کی فکرش رو میکرد که خرید دستمال توالت بشه مایه شرم و سرافکندگی خارجیا!
💬 حمیدرضا صداقت
@Fars_plus
▪️ضدعفونی۳۰محله،دههاخیابان،صدهاکوچه،۱۸پارک، ۱۲پمپ بنزین،حدود۱۰۰عابربانک وچندکلینیک وبیمارستان ومرکزبهداشتی در۶شب بدون بودجه خاص،بدون امکانات دولتی،بدون وسایل سازمانی،بدون هزینه ازبیتالمال
پس میشه کشورهم باتفکرجهادی-انقلابی براحتی اداره کرد
این جواب اوناییکه میگن بدون خارجیانمیشه!
💬 Alireza.Bagheri
@Fars_plus
▪️دیلی میل: ایتالیاییها بیماران کرونایی 80 ساله و بالاتر رو رها میکنند تا بمیرند
مقایسه کنید با خبر بهبود پیرزن 103 سمنانی در ایران
این تفاوت نگاه به انسان در جامعه اسلامی و جامعه غربیه
💬 havanmedia
@Fars_plus
▪️تصویر این کودک رو منتشر کردن و نوشتن کودک زابلی با حصیر برای خودش ماسک درست کرده!
اولا زابل نخل نداره و حصیربافی با نخل اینجا مرسوم نیست(منطقه بلوچستان نخلستان داره و حصربافیشم مرسومه)
ثانیا این تصویر برای پاکستانه نه ایران!
💬 علی سیستانی
@Fars_plus
▪️قرنطینه، از چین تا ایتالیا
🔻بعد از شیوع کرونا در چین، این کشور، ووهان بهعنوان مرکز شیوع را قرنطینه کرد و توانست حداقل در چین، کرونا را تا حد زیادی کنترل کند. ایتالیا نیز بعد از مشاهده اولین موارد ابتلا به کرونا، از تاریخ 21 فورویه یعنی حدودا یک ماه پیش، قرنطینه را با 11 شهر در منطقه لامبوردیه این کشور شروع کرد. اما این اقدام نتوانست از شیوع گسترده کرونا در این کشور جلوگیری کند به شکلی که هفته پیش دولت ایتالیا مناطق شمالی از جمله ونیز و میلان ،یعنی قلبهای اقتصادی خود را نیز وارد قرنطینه نمود.
🔻چرا قرنطینه در چین نسبتاً موفق عمل کرد اما در ایتالیا این اتفاق نیفتاد؟
دکتر پروفسور «لاورنس گاستین» استاد و مدیر مرکز همکاریهای سازمان جهانی بهداشت در دانشگاه جورجتاون آمریکا در یادداشتی به بررسی میزان کارایی قرنطینه برای جلوگیری از شیوع کرونا پرداخته است و مینویسد: «چین برای اعمال قرنطینه، از کنترل شدید اجتماعی، پلیس مسلح و نظارت الکترونیکی استفاده کرد. بهعنوان مثال، مقامات چینی با استفاده از یک اپلیکیشن موبایل، جابجاییهای مردم را ردگیری میکردند و آنها را به تبعیت از یک مجموعه قوانین سفتو سخت وامیداشتند. قوانینی که تعیین میکرد هر کس مجاز به انجام چه کارهایی هستند و کدام فعالیتها برای آنها غیر مجاز است.»
🔻چین همچنین با به کارگیری پلیس تمام رویدادهای عمومی و کسبوکارهای اقتصادی مردم را محدود کرد. برای کسانی که از دستور سرپیچی میکردند، یک جریمه سنگین مالی در نظر گرفته شد. نیروهای نظامی هر گونه رفتوآمد را نیز متوقف کردند؛ بهعنوان نمونه سربازهای این کشور ماسکهای سیاه پوشیدند و در سنگرهایی در ایستگاههای قطار مستقر شدند.
🔻اما طبق گفته پروفسور گاستین، مهمترین ویژگی چین که باعث شد این قرنطینه موفق شود، فرهنگ عمومی مردم این کشور بود که شهروندان چینی حتی با اینکه از این اقدامات، وحشتزده و عصبانی میشدند، خود را ملزم به تبعیت از قوانین دولتی در هر شرایطی میدانستند.
🔻یکی دیگر از از مهمترین دلایل اثرگزاری قرنطینه در چین، مدیریت فضای رسانهای آن کشور بود. دولت چین بهصورت گسترده رسانهها را محدود کرد هیچکدام از شهروندان چینی امکان و اجازه مصاحبه با رسانههای خارجی را نداشتند و شبکههای اجتماعی کنترل میشد. این اقدامات باعث کاهش گسترش شایعات شد و مردم تنها به توصیههای بهداشتی توجه میکردند.
🔻متخصصان بهداشتی دنیا معتقدند اگر قرنطینه بهطور کامل و درست اجرا نشود، نه تنهاجلوی شیوع بیشتر را نمیگیرد بلکه بحران را گستردهتر میکند. به همینخاطر در کشورهایی که در آنها امکان اجبار از طریق نیروهای نظامی و نیز امکان کنترل رسانهها وجود ندارد، قرنطینه کارایی ندارد.
[توضیحات مفصلتر را میتوانید در لینک زیر بخوانید: fna.ir/dflk5i]
💬 سیده راضیه حسینی
@Fars_plus
▪️آمریکا کشوری است که در اوج عالمگیری #کرونا و در حالی که شهرها یکی پس از دیگری به قرنطینه می روند، انتخابات برگزار می کند؛ آن هم نه برای ریاست جمهوری بلکه برای مقدماتی ریاست جمهوری
وای که اگر این اتفاق در جایی مثل #ایران رخ می داد!!!
💬 امیرعلی ابوالفتح
@Fars_plus
▪️«واکنش سلبریتیای چینی و کرهای درمواجه با کرونا»:
-کمکهای چندصدمیلیونی
-موج مثبت درشبکههای اجتماعی
«واکنش سلبریتی ایرانی درمواجه کرونا»:
-غر و نق
-موج منفی و شایعه
-چرا بسیجیا اینجوری کمک میکنن؟؟
-چقدر بدبختیم
-چالش رقص
-تبلیغ داروی کرونا
-درخواست۳۰میلیون برای حضور در تلویزیون!
💬 آدم
@Fars_plus
▪️آزادی ۸۵ هزار زندانی ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، بازتاب بسیار مثبتی در میان کاربران عربی و حتی رسانههای جهان عرب داشته
بسیاری از کاربران با نقل این خبر درخواست تصمیمات مشابه برای زندانیان در کشورهایی نظیر مصر، سعودی، عراق و... را دارند.
💬 Siavash fallahpour
@Fars_plus
▪️هر کاری دلتان خواست کردید؛ خدماتی بخش قرنطینه بیمارستانها شدید، غسل و کفن فوتشدکان کرونایی را انجام دادید، یک پای ضدعفونی کردن معابر عمومی بودید، حالا هم کار سالخوردگان پاکبان را برعهده گرفتهاید تا کرونا به آنها آسیبی نزند. بله!حق با شماست؛ شأن لباس طلبگی،همین خدمت به مردم است
💬 دانيال معمار
@Fars_plus
▪️ دریغا تو پنداری که بلا هرکس را دهند؟ تو از بلا چه خبر داری؟ باش تا جای رسی که بلای خدا را بجان بخری. مگر شبلی از اینجا گفت: بار خدایا همهکس ترا بهر لطف و راحت میجویند و من ترا بهر بلا میجویم. با تو کیمیاگری بکند؛ آنگاه بدانی که بلا چه باشد! همچنانکه زر را آزمایش کنند به بوته آتش، مؤمن را همچنین آزمایش کنند به بلا. باید که مؤمن چندان بلا کشد که عین بلا شود.
از کتاب تمهیدات نوشتهی عینالقضات همدانی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شاهکار مصری از استاد محمد عبدالعزیز حصان
📖 سوره مبارکه بقره
@Fars_Plus