▪️بیبیسی فارسی تیتر زده: «با اخبار جعلی در مورد کرونا چه کنیم؟»!
مثل اینه نتانیاهو بگه: با صهیونیستهایی که ظالمانه در فلسطین نسلکشی میکنند چه کنیم؟
💬 آدم
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلبریتیها؛ مردود در بحران کرونا
🔻 مقایسه رفتار سلبریتی های دنیا و غیبت عجیب سلبریتیهای داخلی در بحران کرونا
@Fars_plus
▪️یک سازمان رسانه ای و تحقیقاتی کانادا می گوید جو بایدن و دونالد ترامپ در خصوص مخالفت با ارسال کمک های مورد نیاز به ایران برای مقابله با کرونا ،هم موضع بوده و در حقیقت دو روی یک سکه اند جو بایدن هم با جنایت ضد بشری دولت ترامپ همدست اوست
💬 h.babaei
@Fars_plus
▪️یک ماه بعد از این تیتر و خبر بیبیسی فارسی، آمریکا با سادهانگاری های محض ترامپ کانون اصلی کروناست و آمار مرگ و میر انگلیس هم از ایران پیشی گرفته!
بیبیسی اما هیچوقت چنین تیتری نمیزند! چون برایشان تعریف شده این ایرانیها هستند که همیشه باید در یاس، ترس و دلهره باشند!
💬 محمد اکبرزاده
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مرثیه ایرج میرزا و آرزوی عجیب علامه طباطبایی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توضیح مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در خصوص حضور طلبه ها و نیروهای داوطلب جهادی برای انجام مراحل غسل و کفن کردن پیکر جانباختگان کرونایی
@Fars_plus
▪️معصومیت از دست رفته «پایتخت»!
🔻سریال پایتخت پیش از این به واسطه ارائه کاراکترهایی به شدت ساده، صمیمی، خاکی و مثبت به دل مردم راه پیدا کرد؛ شخصیتهای باصفا و دوستداشتنی که در سبک زندگی آنها مهربانی، گذشت، خلوص، صداقت، یکرنگی، احترام به بزرگتر موج میزد و اگر هم پلشتی وجود داشت هرگز غلبه پیدا نمیکرد. پایتخت ۶، اما به شکل عجیب و کنترل نشدهای مشحون است از بداخلاقیهایی که رجحان دارند و اتفاقاً موقعیتها مبتنی بر همین بداخلاقیها پیش میرود.
🔻 تحول شخصیتها در این سری به گونهای است که دروغگویی تبدیل به یک عادت شده و خیلی عادی و معمولی نمایش داده میشود. اگر در پایتختهای قبلی سادگی شخصیتها منجر میشد صرفاً در قلیلی از موقعیتها؛ دورویی، نفاق و دیگر خصایص منفی خود را نشان دهد و بروز این ویژگیهای منفی هرگز به رویهای عادی تبدیل نمیشد، اما در پایتخت ۶ شاهد بیرون آمدن این خصایل از حاشیه به متن بودیم.
🔻اینکه برای خلق موقعیتهای کمیک از شوخیهای اینترنتی و کاراکتری چون احمد ذوقی که صرفاً طیفی از مشتریان خاص فضای مجازی با آن آشنایی دارند استفاده شود معنایی جز خالی بودن دست نویسنده و ناتوانی او در خلق موقعیتهای خلاقانه سالم ندارد. اگر دلمان خوش بود که سریال پایتخت در مقایسه با فیلمهای بیمایه و مبتذل سینمایی که مبتنی بر شوخیهای جنسی ساخته میشوند از طنزی به نسبت فاخر و مناسب برای خانوادهها و طیف وسیع مخاطبان تلویزیونی برخوردار است، در این سری از پایتخت شاهد بودیم که این مجموعه نیز تن به موقعیتهای آبکی و سطحی داده که صرفاً اصالت خنده در آن مطرح بوده و فرهنگ به کلی به حاشیه رفته است.
🔻همه اینها باعث میشود که فقدان مرحوم خشایار الوند بیش از پیش برایمان محسوس باشد؛ نویسندهای که تا پیش از مرگش کمتر اسمی از او میشنیدیم و حالا میفهمیم که سالم و تروتمیز بودن پایتخت چقدر به وجود او وابسته بوده و ما از این مسئله غافل بودهایم. چقدر دوست داشتیم و دلمان خوش بود که نقی معمولی با پدری که مشاعرش را از دست داده به شکلی احترامآمیز رفتار میکند. او را روی دوش میگیرد و نسبت به رعایت احترام و حرمت پدر حساس است و این رفتارها چقدر به دلمان مینشست و چقدر حالمان بد میشود وقتی میبینیم بهتاش با آن قدوقواره پدرش را در جمع کتک میزند و با مادرش مثل چالهمیدانیها صحبت میکند و برای پدر و مادر مدام شاخ و شانه میکشد
🔻 این آفت زده گی ربط مستقیمی با همان اتفاقی دارد که به تدریج توانسته مانند یک بیماری سایهاش را روی مدیران صداوسیما سنگینتر کند و آن هم اصالت دادن به خنده و جذب مخاطب به هر قیمتی است. مدیرانی که در رقابت با ماهواره و در وضعیتی که دولت از اهرم بودجه برای کنترل سازمان سوءاستفاده میکند تا حدودی تن به حاکمیت اسپانسرها دادهاند و ظاهراً از درک تأثیرات مخرب بداخلاقیهای نمایشی غافلند. هدف سطحی، اولیه و کاملاً تاکتیکی میتواند این باشد که آثاری، چون پایتخت مردم را در رقابت با ماهواره جذب تلویزیون خودمان کند، اما این استراتژی حداقلی در غیبت نگاه کلانی که باید به فرهنگساز بودن این آثار توجه داشته باشد میتواند خسرانزا باشد
📝 جواد محرمی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی رعیت اعتراضی نداره، آقازادهها برای گرفتن جای باباشون دندون تیز میکنن 😂
@Fars_plus
▪️"تندیس جرالد بی باک در پرتغال"
فکر کنید اگر در کشوری مسلمان چنین تندیسی بود چه ها میگفتن؟
حالا پدر جد های داعش رو شناختین؟
💬 هانی هاشمی
@Fars_plus
▪️پوشش فوق پیشرفته کادر درمانی یکی از بیمارستانهای انگلیس
الانه یک عده بگن نه این پلاستیکه فقط، نمیدونن که پلاستیک اینا از لباس محافظ کادر درمان ما بهتره چون خارجیه😁
#غرب_بدون_روتوش
💬 استیون هاونکوب
@Fars_plus
▪️آمریکا هواپیما فرستاده عراق دیپلماتهاش رو بخاطر کرونا تخلیه کنه، گفته هر کی حاضره نفری ٣۵٠٠ دلار برای پرواز بده به ما ایمیل بزنه ببریمش، پول هم نداری مزاحم نشو عه🧐
💬 بهرام گور
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #سرخط_فارس | پیشنهاداتی برای مقابله بهتر با کرونا
@Fars_plus
▪️چقدر جالبه فکر کردن به اینکه کدخدا که چندی پیش میخواست ایران را در مهار #کرونا کمک کنه در حالی که سخت ترین تحریم هارو علی ایران وضع کرده بود، خودش چجوری در باتلاق در حال دست و پا زدنه!تو خالی بودن طبل پر صدا جالبه که از نظام سست کدخدا به گوش میرسه!
#افول_آمریکا
💬 حاجی داروینُف
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥طنزپرداز آمریکایی:
🔻بیمارستان ها دستگاه های اکسیژن میخوان اما ترامپ هنوز اسمشون رو بلد نیست و افتخار میکنه که در فیسبوک اوله...!
@Fars_plus
▪️تو انگلیس چند دکل ارتباطی5G رو آتیش زدند چون شایعه شده امواجش باعث تشدید #کرونا میشه، چند سلبریتی هم راجبش نوشتند و ادعای یه پرستار که امواج5G اکسیژن رو از ریه بیرون میکشه داره دست به دست میشه!
[اینم بگم #آمریکا بخاطر رقابت اقتصادی با چین همواره مخالف استفاده انگلیس از 5Gبوده]
💬 seyed sajad
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کاش ویروسها هم با یک بخشنامه دستورات را قبول میکردند و به شرایط عادی برمیگشتند.
متاسفانه خط BRT راهآهن به تجریش در غیرعادی ترین شرایط کشور به شرایط عادی برگشته و این یعنی باید منتظر فاجعه باشیم!!!
الان بیشتر از هر زمانی به تدبیر امیدوار کننده نیاز داریم!
💬 علیرضا گرائی
@Fars_plus
▪️اهدای انگشتر سردار شهید سلیمانی از طرف خانواده این شهید به مهران رحماتی، جوانی که در برنامه عصرجدید چهره حاج قاسم را نقاشی کرده بود...
@Fars_plus
▪️«شما با دانش و تخصّصتان، با حضورتان در ميدانهاى اجتماعى و سياسى و کار، با به عهده گرفتنِ نقش بسيار مقدّس و والاى مادرى، با تربيت، با پرورش، در طول زندگى آيندهتان ميتوانيد بزرگترين خدمات را به آينده و به انقلاب بكنيد.» رهبر انقلاب
#روز_جوان
💬 ریحانه
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ| دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء: دقیقا میدانم که عناصر اسرائیلی در کدام اتاقهای سفارت امریکا در بغداد مینشینند.
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی یهو وسط جمع سرفه میکنم😂
@Fars_plus
▪️حکم حکومتی برای کرونا
🔻نوشته اند رهبرانقلاب چرا مانع تصمیم رئیس جمهور با حکم حکومتی نمی شود؟
مقدمه سوال شان اینست: رهبری طی 5 ماه گذشته دو بار با حکم حکومتی در مسائل اجرایی کشور دخالت کرده ست یکی بنزین و دیگری بودجه 99. اینبار مهمترست...
اولا مقدمه غلط است. چرا؟
نویسنده درک درستی از حکم حکومتی ندارد. اینطور نیست که اگر رهبرانقلاب مخالف امری بود با حکم حکومتی مانع تصمیم می شود. این معنا از حکم حکومتی همان دیکتاتوری است. حکم حکومتی برای جلوگیری از گره هایی است که به روش عادی قابل حل نیست.
حالا؛
🔻دو حکم حکومتی ذکر شده تکلیفش چیست؟ حکم حکومتی بنزین در اصل تذکر به یک رویه قانونی است. مجلس تصمیم داشت مصوبه سران قوا و شورای عالی امنیت ملی را که پیشتر جایگاه قانونی آنرا پذیرفته است تغییر دهد. مجلس می توانست درباره اصل وجودی شورای سران پیشتر اظهار نظر کند که نکرده است اما نمی تواند یک نهاد را بپذیرد ولی با یک مصوبه اش مخالفت کند. لذا رهبری تذکر دادند که تصمیم مجلس خلاف مصوبه سران وشورای عالی امنیت ملی نباشد.
🔻حکم حکومت بودجه چیست؟ لایحه بودجه رد شده بود. باید اصل 85 و در کمسیون بررسی می شد. اما شورای نگهبان معتقد بود بودجه را نمی تواند اصل 85 کرد. از طرفی کرونا مانع برگزاری جلسات کمسیون می شد لذا دخل و خرج سال اینده کشور غیرقانونی بود و لذا رهبری گره گشائی کرد.
روشن است که هیچکدام دخالت در امور اجرا نبود؛ یکی تذکر به قانون و دومی گره گشائی.
اما مهمتر؛
مقدمه که غلط است اما با همین مقدمه غلط نیز به نتیجه نمی رسیم چرا؟
🔻اول اشکال منطقی: آیا هرکس به تصمیم دولت نقد داشت، حق دارد نقد خود را وحی منزل بداند و بعد رهبری را دعوت به حکم حکومتی کند؟ این روش نخ نمایی در رسانه است که استدلال خود را فرض و حجت مسلم بگیریم و مطالبه را از گام بعدی آغاز کنیم. (سواد رسانه)
🔻دوم اشکال محتوائی: اساسا موضوع کرونا تک ساحتی نیست. کشور امروز بغیر کرونا در شرایط تحریم است. قطعا با توجه به تحریم و بی پولی دولت ، نمیتوان چرخه اقتصاد را تعطیل کرد. این استدلال جدای از نقدهای جدی به عملکرد دولت در حوزه کرونا است. اما نمی شود با یک توئیت و ساده سازی کشور را متهم کرد.
🔻سوم اشکال ساختاری. اساسا اگر رهبری نظری داشته باشد نیازی به حکم حکومتی نیست. حکم حکومتی برای یک حادثه پیش بینی نشده است. رهبری بسادگی می تواند نظرش را به دولتمردان منتقل کند و نیازی نیست صبر کند تا تصمیمی اتخاذ شود بعد مانع آن شود. مگر بنا بر مچ گیری است؟
خلاصه مقدمه و موخره از بیخ غلط است.
💬 محسن مهدیان
@Fars_plus