فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️گلایههای مجری گفتگوی ویژه خبری از عدم حضور وزیر صمت در برنامه!
آیا قیمت پراید باعث شد که شریعتمداری در برنامه شب گذشته شرکت نکند؟
@Fars_plus
فارس پلاس
◾️ماجرای تغییر نام ورزشگاه مشهد به «غلامرضا تختی» توسط آیتالله خامنهای 👇
◾️ماجرای تغییر نام ورزشگاه مشهد به «غلامرضا تختی» توسط آیتالله خامنهای
استادیوم تختی مشهد قبل از انقلاب «سعدآباد» نام داشت. همزمان با اوجگیری مبارزات انقلابی، اقشار مختلف مردم مشهد بهخصوص فرهنگیان این شهر در تاریخ ۱۳۵۷/۸/۱۶ اجتماعی بزرگ در این استادیوم برگزار کردند.
سخنران این برنامه آیتالله خامنهای بودند که در بخشی از سخنانشان نام این استادیوم محل تجمع را به نام مرحوم «غلامرضا تختی» تغییر دادند و فرمودند:
"من با اجازهی همهی شما و از طرف همهی شما این محل را نامگذاری میکنم به استادیوم غلامرضای تختی"
بعد از این سخنان، مردم با تکبیر و صلوات، این نامگذاری را تأیید میکنند و نام این ورزشگاه از آن پس تغییر میکند.
🔸بهمناسبت ۵ شهریور، زادروز جهانپهلوان غلامرضا تختی و روز کشتی
@Fars_plus
فارس پلاس
👇
◾️شرمآور است که یک روزنامه رسمی با ادعای روشنفکری چنین گفتمان کثیف نژادپرستانهای را منتشر کرده است. استفاده از واژههای "مردان عراقی"، "زنان ایرانی" و "عراقیها" - که واجد مفهوم تعمیم به یک ملت است - یا از روی جهل است و یا خباثت و به هر حال باعث تحریک نفرت و تنش قومی.
هر وقت دیدید خطا و گناه افراد معدودی از یک قوم و یا ملت از طریق گفتار و نوشتار به همه اعضای آن قوم یا ملت نسبت داده میشود، بدانید که با #نژادپرستی مواجه هستیم. این ادبیات در روزنامههای راستافراطی اروپا و آمریکا فراوان است و همواره مورد نقد و اعتراض شدید روشنفکران.
خشونتها علیه اقوام و ملل دیگر در کشورها عمدتا متاثر از گفتمانهای نژادپرستانه در مطبوعات و رسانهها است که هر جرم و جنایتی را به اقلیتهای قومی یا افرادی از سایر ملتها نسبت میدهند و باعث میشوند که خشم عامه مردم علیه اقلیتها و اتباع بیگانه برانگیخته شود.
در این شرایط حساس سیاسی و امنیتی در عراق و در آستانه تشکیل دولت جدید این کشور که آمریکاییها، صهیونیستها و سعودیها سخت به دنبال برافروختن اختلاف و تنش در روابط ایران و عراق هستند، انتشار چنین ادبیات نژادپرستانه و تحریک کنندهای سوالبرانگیز است.
💬 شهاب اسفندیاری
@Fars_plus
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️الهام حمیدی از بهترین فیلم جشنواره فجر میگوید:
#تنگه_ابوقریب یک یادآوری است، برای اینکه به یاد بیاوریم عزیزانمان برای چه جنگیدند...
@Fars_plus
فارس پلاس
👇
◾️اعتراضها به گزارش «توریسم جنسی عراقیها در مشهد» را میخوانم. فضای مجازی در کمتر از ۲۴ساعت جنگ روانی را کشف کرد که هدفش رابطه با عراق بود. با واکنشهای گیج و پراکنده یکسال پیش درباره خبرهای مشابه مقایسه میکنم. چقدر امیدوار کنندهاست. اتفاقی رخ داده. باهوشتر شدهایم. از برکات ترامپ!
ماههای سخت اخیر دارد تدریجا از رخوت بیدارمان میکند. در حالت دفاعی قرار میگیریم. به تکنیکهای جنگ روانی آگاهتر میشویم.
ایمان دارم با #موج_آگاهی_بخشی ملی، جنگ روانی در اینده نزدیک قدرتش را از دست میدهد. BBCو منوتو هم روزی مثل تلویزیونهای سلطنتطلب لس آنجلس باعث خنده میشوند نه آزار!
💬 علی علیزاده
@Fars_plus
◾برای صحبت درباره پرونده #مشایی رفتم پیش رئیس دادگاه انقلاب آقای غضنفرآبادی. همان طور که حدس میزدم آن چیزی که به عنوان اتهام در رسانه ها مطرح شده بود صرفا جمله ای در مقدمه کیفر خواست در عنوان اتهامی "تبانی در ارتکاب جرائم علیه امنیت" بوده. از ایشان اجازه گرفتم عکس صفحه مربوط کیفر خواست را گرفته و در اینستاگرام بگذارم. آقای غضنفر آبادی انسان بسیار شریف و عادلی است
💬 جلیل محبی
@Fars_Plus
فارس پلاس
👇
◾️سرنوشت نامعلوم دو کودک پاکستانی در مزارع ذرت!/ گزارش میدانی از یک بیتدبیری در ماجرای طرح برخورد با اتباع بیگانه
بیشتر از چهار هفته از اجرای طرح برخورد با اتباع غیرقانونی در جنوب #تهران میگذرد. برای روشنشدن حاشیههای این ماجرا از جمله گم شدن چند کودک پاکستانی به حاشیه #شهرری و پالایشگاه نفت رفتیم.
خانهشان بیشتر شبیه به آغل چهارپایان است. یک چهاردیواری یا چادری شبیه کپر. از آب بهداشتی، گاز و برق خبری نیست؛ حمام و دستشویی هم بیشتر قصه است. بچهها را همانجا جلوی خانه میشویند و بزرگترها برای حمام به شهر میروند.
چهارشنبه ۱۰ مرداد #پلیس با آنها برخورد کرد، تعدادی را دستگیر و خانههایشان را خراب کرد. مهمترین و نگرانکنندهترین بخش ماجرا، بیتدبیری و گم شدن چند کودک #پاکستانی است که با گذشت ۲۰ روز هنوز دوتا از آنها پیدا نشدند
کماکان فرمانداری و پلیس گم شدن کودکان را تکذیب میکنند. به پدر بچهها میگوییم چرا شکایت نکردید؟ میگوید «اولش ترسیدیم ولی بعدش وقتی خواستیم شکایت کنیم گفتن از کجا معلوم همچین بچهای داشته باشی اصلاً. بچههای ما شناسنامه نداشتن ولی یک برگه ثبت دهیاری داریم که به دنیا اومدن. ولی همونها رو هم پلیس اون شب برداشت و حاضر نیست بده و میگه فقط لب مرز و بعد از خروج از ایران.»
از باقر که پسر جوانی بود پرسیدم «سفارت پاکستان کاری نکرده؟» گفت «نه.» درباره بچهها پرسیدم. گفت «از اون ۷ تا گمشده، ۵ تا پیدا شدن. ماهم اعلام کردیم پیدا شدن وگرنه کسی دنبالشون نبود.»
اسماعیل، پدر #کودک_گمشده هم کمکم از وسط ذرتها پیدایش شد. همان لباسی تنش بود که توی فیلم پوشیده بود. میگفت از دو هفته پیش تا امروز فقط همین لباس را دارد. همه زار و زندگیاش زیر آوار مانده بود.
از پدر محسن وضعیت گمشدهها را پرسیدیم. گفت احتمال دارد به روستاهای نزدیک پیش یک خانواده پاکستانی رفته باشند که آنها هم اکثراً از ترس جایشان را عوض میکنند. یا ممکن است با گروهی دیگر در کمپ قاطی شده باشند. حتی ممکن است گشت بهزیستی گرفته باشدشان و احتمال آخر اینکه لابهلای ساقههای #ذرت مانده باشند. منظورش ساقههای دوونیم متری بود که به دلیل کشت غرقابی جستجو در آن تقریباً ناممکن است. مگر اینکه جایی مثل هلال احمر به کمک بیاید. تازه اگر سگهای ولگرد منطقه را کنار بگذاریم
حتی اگر استدلال #وزارت_کشور و #ناجا را برای برخورد با پاکستانیها بپذیریم، باز هم پافشاری آنها بر اینکه طرحشان نقطه ضعفی نداشته و اینکه حاضر نیستند برای یافتن این کودکان کاری کنند، عجیب است. اگر حرف پدران این دو کودک حتی یک درصد هم درست باشد، با یک ماجرای شرمآور مواجهیم.
📝 حامد هادیان | فارس پلاس
@Fars_plus