▪️به نظرم حمید فرخ نژاد بیشتر از این هم فحش داد، سریالی که اخیراً تموم شد و بابت بازی در آن پول ۳میلیاردی گرفت و فوراً تهران را به مقصد آمریکا ترک کرد را حتماً نمایش بدهند و بهخاطر او از خیر پخشش نگذرند.
منظورم همان سریالی است که فرخنژاد درآن نقش مأمور امنیتی نظام را بازی کرده.
@Fars_plus
▪️راست میگید ما با شما فرق داریم!
شما ننگ انگلیس را پاک میکنید ما درد مردم را
💬 رضا عبدیپور
@Fars_plus
▪️سان انگلیس: آمریکاییها رکوردار جستجوی محتوای مستهجن جنسی در اینترنت هستند و میزان این رفتار هم در سال 2021 نسبت به سال قبل 22.3%افزایش داشته کشورهای دیگر غربی هم در این لیست دیده میشن
خنده دار نیست که چنین کشورهایی ادعای حمایت از زنان و حقوقشون رو داشته باشند؟!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرسودترین معامله
#منبر
@Fars_plus
▪️وقتی زمانی در ایران وزیر خارجه ای داشتیم به نام ایلچی، که حقوق بگیر رسمی سفارت انگلیس بود و ماله روی ترکمنچای و گلستان میکشد؛ دیگر چند حقوق بگیر که با لباس رهگذر ماله روی سفارت خون بکشند که عجیب نیست!
مهم این است ملت یادشان نمیرود ۹ میلیون ایرانی را چطور انگلیس خبیث کُشت...
💬 علیرضا گرائی
@Fars_plus
▪️میگویند ۳ میلیارد تومان از پروژه فیلم سقوط را برداشت و رفت
اما کسی نمیپرسد ۳میلیارد تومان از بیتالمال را چرا در حلقوم سلبریتیها میریزید؟
این نرخ را چهکسانی برای سلبریتیها تعیین میکنند؟
💬 رضا عبدی پور
@Fars_plus
▪️این آکواریوم برلین است که امروز ترکیده و کامل از بین رفته است. دو نکته درباره بعد از این رخداد:
۱:هر چه گشتم فیلمی از لحظه اتفاق پیدا نکردم، فیلم ها بطور کلی از دور و بعد از پایان حادثه است، در فیلمها هیچ نشانهای از عناصر اذیت کننده و یا تحریک کننده وجود ندارد، مثلا از لاشه مرگ دسته جمعی ماهیان، یا احتمالا خسارت و صدمات انسانی. فیلمها پاکیزه است.
حالا اگر ایران بود از دویست تا زاویه لحظه حادثه و مثلا پاره شدن دست فلان نگهبان از طریق دوربین رسمی آن مجموعه هم کف اینترنت پخش بود. این را باید فهمید و برای این معضل فکری کرد.
۲:حداقل چهل پنجاه توئیت آلمانی درباره این حادثه را با مترجم گوگل خواندم، هیچ کس این را دستمایه تمسخر و تحقیر آلمانیها نکرده بود، هیچ کس آن را نشانهای از بدبختی ملت آلمان به حساب نیاورده بود، هیچ کس این حادثه را به پای بیلیاقتی همه آلمانیها از زمان هیتلر تا الان ننوشته بود.
فقط تصور بفرمایید چنین اتفاقی مثلا در تهران رخ میداد، اجداد ما ایرانیان هم از تمسخر و تحقیر در امان نبود.
وقتی میگوییم ملت ایران سالهاست تحت شدیدترین عملیات روانی تاریخ هستند نتیجه آن چنین تفاوتهایی است.
💬 عباس طاهری
@Fars_plus