▪️قسمت دوم #خندوانه رامبد از جناب خان پرسید از کجا 200 میلیون یورو داشتی نیمار رو خریدی؟
میگه لبو فروختم!
میپرسه با یوروی الان؟
میگه با یوروی #جهانگیری دیگه:)))))
💬 شقایق منطقی
@Fars_Plus
▪️ قصه تکراری:
-حماقت یاخیانت یه مسئول مثل نماینده #کازرون
-بایکوت اعتراضات قانونی مردمی
-عصبانی شدن مردم و تبدیل موضوع به مسئله امنیتی
-بازهم بایکوت و رو آوردن مردم به شایعات
-سو استفاده و موج سواری ضد انقلاب
-پاسخگو نبودن و تبرئه اون مسئول
حضرات درس عبرت نمیگیرید؟
💬 آدم بن حوا
@Fars_Plus
▪️دسته گل ژنرال!
▪️وزیر نفت : «برای خروج توتال از قرارداد پارس جنوبی جریمه ای وجود ندارد(!)اما مبلغی که تاکنون در این قرارداد هزینه کرده تا زمان اجرای کار، بازپرداخت نمیشود.»
شركت توتال در بیانیهای اعلام کرد: «تا به حال فقط ۴۰ میلیون یورو روی پروژه توسعه فاز ۱ پارس جنوبی خرج کرده است»!
▪️می بینید که ژنرال های نفتی(!)بدیهی ترین بند یک قرار داد ساده حقوقی یعنی بند اخذ خسارت در صورت ترک قرار داد را هم رعایت نکرده اند !
اینها اگر خیانت و وطن فروشی نیست چه نامی دارد!؟
▪️فراموش نمی کنم روزهایی که این قرار داد را هم به لحاظ مبانی حقوقی و قانونی و هم به لحاظ نادیده گرفتن توانمندی های داخلی نقد می کردیم و آماج طعنه و کینه جوابیه نویسان وزارت نفت بودیم!
▪️حالا بعد از کلی پایکوبی بخاطر آمدن توتال ، زنجیره ای ها لال شده اند و ملت هم باید دل خوش باشند که می توانند 40میلیون یوروی سرمایه گذاری(!) شده را گرو نگه دارند!
البته اگر توتال با خسارت و جریمه از حضرات مدعی پس نگیرد!
💬 حسین شمسیان
@Fars_Plus
طی ۱۵ دقيقه حواله خودروی سيتروئن از طرف سايپا فروخته شد،بسياري از مردم عادی نتوانستند به صفحه پرداخت وارد شوند حال همان حوالههای ۶۰ ميليونی، ۸۵ ميليون فروخته میشود
بر اساس آخرین اخبار ظرفیت فروش این خودرو طی یک ساعت کاملا تکمیل شد و نکته جالب آنکه ظرفیت های فروشی که برای هر 15 دقیقه در نظر گرفته می شد زیر 1 دقیقه کاملا پر شده است.
@Fars_Plus
▪️آيا اروپا بر عليه امريكا شوريده است؟
▪️پس از اعلام اجراي قوانين مسدودساز تحريم، صاحبنظران محترمي با هيجان بسيار از تغييرات بنيادي در سياست اروپا، شكاف اروپا و آمريكا و حتي شورش اروپا بر عليه آمريكا نوشتند. اين سبك نوشتار نوعي بازگشت آشكار به عبارت پردازي هاي ايام برجام است كه بعدتر مشخص شد با واقعيت تفاوت قابل توجهي داشته است.
▪️بلحاظ فني مسائل بسياري حول قوانين مسدودساز وجود دارد كه نشان مي دهد بيشتر با يك بيانيه سياسي مواجهيم تا قانون موثر:
▪️اولا اين قانون هرگز اجرا نشده. در واقع در سال ١٩٩٦ قبل از اجراي اين قانون، با تغيير مسير بازي كوبا- امريكا،عملا قانون به نقطه اجرا نرسيد كه كسي از نتايج احتمالي وقوع ان مطلع باشد.
▪️ثانيا زمان تصويب اين قانون بسيار قبل از تغيير ابزار تحريمي آمريكا بود. در ان زمان تهديد قطع دسترسي از چرخه دلار هنوز روي ميز آمريكا نبود اما بعد از قانون پاتريوت، امريكا اين منطق را وارد ساختار تحريم هاي ثانويه كرد و عملا " تحريم ثانويه" معنا يافت. اين به اين معنا نيست كه مقابله با تحريم هاي امريكا ناممكن است اما با دقت بالايي توضيح مي دهد مقابله با تحريم هاي امريكا " براي اروپا" عملا نشدني است به دليل اندازه وسيع و مويرگي بودن ارتباطات مالي اروپا- آمريكا.
▪️در واقع تنها چيزي كه ممكن است تحريم امريكا را در اروپا بي اثر كند، إيجاد يك اكوسيستم حجيم غير آمريكايي در اروپاست( بدون يورو دلار، بدون نظارت SEC، بدون نياز به بخش مرتبط با امريكاي اقتصاد اروپا و بدون هيچ رابطه اي با شركتهاي فعلي بزرگ اروپايي) كه در كوتاه مدت بعيد و در بلند مدت بسيار سخت است. به نحو معنا داري اگر اروپا امروز شروع كند در نسل بعد ممكن است چنين قوانين مسدود سازي كارايي داشته باشد.
شورشي در كار نيست./ اقتصاد سیاسی
@Fars_Plus