طی ۱۵ دقيقه حواله خودروی سيتروئن از طرف سايپا فروخته شد،بسياري از مردم عادی نتوانستند به صفحه پرداخت وارد شوند حال همان حوالههای ۶۰ ميليونی، ۸۵ ميليون فروخته میشود
بر اساس آخرین اخبار ظرفیت فروش این خودرو طی یک ساعت کاملا تکمیل شد و نکته جالب آنکه ظرفیت های فروشی که برای هر 15 دقیقه در نظر گرفته می شد زیر 1 دقیقه کاملا پر شده است.
@Fars_Plus
▪️آيا اروپا بر عليه امريكا شوريده است؟
▪️پس از اعلام اجراي قوانين مسدودساز تحريم، صاحبنظران محترمي با هيجان بسيار از تغييرات بنيادي در سياست اروپا، شكاف اروپا و آمريكا و حتي شورش اروپا بر عليه آمريكا نوشتند. اين سبك نوشتار نوعي بازگشت آشكار به عبارت پردازي هاي ايام برجام است كه بعدتر مشخص شد با واقعيت تفاوت قابل توجهي داشته است.
▪️بلحاظ فني مسائل بسياري حول قوانين مسدودساز وجود دارد كه نشان مي دهد بيشتر با يك بيانيه سياسي مواجهيم تا قانون موثر:
▪️اولا اين قانون هرگز اجرا نشده. در واقع در سال ١٩٩٦ قبل از اجراي اين قانون، با تغيير مسير بازي كوبا- امريكا،عملا قانون به نقطه اجرا نرسيد كه كسي از نتايج احتمالي وقوع ان مطلع باشد.
▪️ثانيا زمان تصويب اين قانون بسيار قبل از تغيير ابزار تحريمي آمريكا بود. در ان زمان تهديد قطع دسترسي از چرخه دلار هنوز روي ميز آمريكا نبود اما بعد از قانون پاتريوت، امريكا اين منطق را وارد ساختار تحريم هاي ثانويه كرد و عملا " تحريم ثانويه" معنا يافت. اين به اين معنا نيست كه مقابله با تحريم هاي امريكا ناممكن است اما با دقت بالايي توضيح مي دهد مقابله با تحريم هاي امريكا " براي اروپا" عملا نشدني است به دليل اندازه وسيع و مويرگي بودن ارتباطات مالي اروپا- آمريكا.
▪️در واقع تنها چيزي كه ممكن است تحريم امريكا را در اروپا بي اثر كند، إيجاد يك اكوسيستم حجيم غير آمريكايي در اروپاست( بدون يورو دلار، بدون نظارت SEC، بدون نياز به بخش مرتبط با امريكاي اقتصاد اروپا و بدون هيچ رابطه اي با شركتهاي فعلي بزرگ اروپايي) كه در كوتاه مدت بعيد و در بلند مدت بسيار سخت است. به نحو معنا داري اگر اروپا امروز شروع كند در نسل بعد ممكن است چنين قوانين مسدود سازي كارايي داشته باشد.
شورشي در كار نيست./ اقتصاد سیاسی
@Fars_Plus
▪پوتین گفته پیروزی غوطه «میتواند» راه را بر مذاکرات صلح سوریه وخروج نیروهای خارجی باز کند.حرف درستیست.آنوقت bbc و داخلیهای بدتر از آن با تحریف درحال القاء این دروغند که او گفته ایران باید از سوریه خارج شود!
اندک اطلاعاتی هم که از سوریه داشته باشی میفهمیدکه چنین چیزی ممکن نیست.
💬 B.Behnam
▪حرف روشنه! نیروی خارجی نیروهای اشغالگری هستند که خاک سوریه را به بهانهی داعش اشغال کردند. ایران و روسیه به درخواست دولت سوریه در آن کشور حضور دارند و خارجی محسوب نمی شوند.
💬 Sdeq Hosseini
▪خروج ایران،روسیه و حزب الله از سوریه در کوتاه مدت یعنی بازگشت تروریستها،بازشدن جای پای ترکیه ،بی ثباتی عمومی و مانوربیشتر آمریکا و نتیجتا” ضرر مضاعف بویژه بر منافع ایران،سوریه و خود روسیه.پوتین باید خیلی کم عقل باشد که چنین کاری کند که البته نیست.
💬 PersianBird
@Fars_Plus
انتشار یک عکس از بن سلمان در واکنش به گزارشها درباره سرنوشت او/ ابهامات همچنان باقیست
به دنبال انتشار اخباری درباره غیبت مشکوک محمد بنسلمان ، رئیس دفتر وی با انتشار عکسی تلاش کرده تا نشان دهد وی صحیح و سالم است، با این حال نامشخص بودن زمان و مکان دقیق این عکس همچنان ابهامات زیادی را پابرجا نگه داشته است.
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ویدیوئی از لحظه ریزش وحشتناک کوه که در فضای مجازی باعنوان ریزش امروز کوه در جاده هراز منتشر شده
@Fars_Plus
▪️ این مسئولین اروپایی چه می گویند؟
▪️موگرینی: تضمینی در کار نیست!
▪️مرکل: جبران همه خسارت های اقتصادی در تجارت با ایران توهم است/ برجام کامل نیست باید مذاکرات موشکی را آغاز کنیم.
▪️ مطابق با فرمان صریح رهبر انقلاب دولت موظف است که در مذاکرات خود با طرفهای اروپایی تضمینهای عملیاتی و واقعی برای ادامه اجرای برجام دریافت نماید.
@Fars_Plus
▪️پست اینستاگرامی دکتر سعید جلیلی درباره زیاده خواهی غرب
▪️سال 84 که دولت نهم روی کار آمد، مسئولیت مذاکرات هسته ای با آقای لاریجانی بود. آقای متکی هم وزیرخارجه و بنده هم بهعنوان معاون اروپا و امریکای وزارت خارجه به آمریکا رفتیم. آقای ظریف هم نماینده ایران درسازمان ملل بودند.
▪️آن روزها درحالیکه ایران 2 سال بود داوطلبانه فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرده بودفیشر وزیر خارجه آلمان گفت که این تعلیق باید به تعطیل و سپس به تخریب تاسیسات هسته ای ایران تبدیل شود!
▪️جالب اینکه در همان دو سالی که عده ای میگفتند خودمان "داوطلبانه" تعلیق کرده بودیم شورای حکام آژانس چند قطعنامه هم علیه ایران صادر کرده بود. یعنی هم تعلیق کرده بودیم و هم علیه مان قطعنامه می دادند.
▪️اما بعد از این برهه، یک روند فنی طی شد که در مذاکرات آلماتی در قزاقستان در سال 92، همانهایی که حرفشان در هشت سال قبل، تعطیلی و تخریب تاسیسات هسته ای ایران بود حاضر به مذاکره بر سر غنیسازی بیست درصد شدند. چرا این اتفاق افتاد؟ چون در عمل به آنها نشان دادیم تحت فشار آنها عمل نمی کنیم.
@Fars_Plus