▪️درد اینجاست که مجید توکلی برانداز و موافق تحریم مردم ایران به جلسات رسمی شورای شهر می رود، تز می دهد که برای هوای پاک چه کنیم؟ باور کنیم این بلاهت است، یا مطمئن باشیم دارد خیانت رخ می دهد؟
💬 محمدرضا باقری
▪️طرف شهره به خیانت با توجیه و تبلیغ تحریم و مداخلهی خارجی است؛ تخصص و تجربهای هم در موضوع آلودگی هوا ندارد؛ خودش هم که ادعایی ندارد و نهایتا مدعی کنشگری اجتماعی است.
جز وقاحت و رذالت برای دهنکجی به ملت، انگیزهی دیگری برای جلوی دوربین آوردنش در موقعیتی حاکمیتی نمیبینم!
💬 محمد یاراحمدی
▪️کسی که مدافع افزایش فشار تحریمهاست و معتقد به ناموثر بودن رای به طور کامل و عدم شرکت در انتخاباته، ورای بحث صلاحیت، دستکم با خودش صادق نیست که میره در جلسه همان منتخبان "ایده" ارائه میده. و اینکه مهندسی موتورکشتی چه ارتباطی با هوای پاک داره؟
💬 امیرعلی صفا
▪️مجید توکلی رفته تو شورای شهر ارائه داشته در مورد کنترل آلودگی هوا
من فکر میکردم فقط تو رأی ندادن و فرار با لباس زنانه تجربه داشته باشه! :)
💬 محمد رستمپور
▪️لااقل حجابش رو رعایت میکرد! 😅
💬 محمدرضا شهبازی
▪️به دهنکجی لیستیها چه در شورای شهر و چه در مجلس به ارکانی از نظام عادت داشتیم!
اما،
آقایان شورا،
دعوت از مجید توکلیِ حامی تحریمهای ضد بشری علیه مردم ایران، موافق فشار خارجی به کشور، منکر دموکراسی و مخالف صندوق رای، دهنکجی به مردم است!
لطفا بفهمید...
💬 Reza Ramezannejad G.
▪️زندانی سیاسی مجید توکلی، طرفدار تحریم ایران و سردسته ی اهانت کنندگان به مقدسات تو نشریات دانشجویی و یکی از لیدرهای اصلی فتنه ۸۸ که موقع فرار با لباس زنانه دستگیر شد.حالا شده ایده پرداز رسمی شورای شهر تهران! ما به خیانت مسئولین عادت کردیم یا مسئولین به حماقت ما؟!
💬 ژان والژان ۳
@Fars_plus
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️کلیپ جالب و دیدنی «دیوار ندبه»
@Fars_plus
▪️مجید توکلی طرفدار تحریم مردم ایران رفته تو جلسه شورای شهر تا برای هوای پاک ایده بده!
تنها ایده ای که از ایشون میشه متصور بود اینه:
باید با "هوای تهران" کاری کنیم، بلایی که با تحریم سر مردم نیومد با "هوا" بیاد!
💬 محمد اکبرزاده
▪️از آقای تاجزاده میخوام در مورد حضور یک برانداز به نام #مجید_توکلی که در یک اداره دولتی استخدام شده و بگوید در کجای دنیا به یک شخص که خواستار تحریم کشور و مردمش هست پناه میدهند و در اداره دولتی که خواستار تحریمش بوده، از او استفاده میکنند!؟
💬 اشکان بکیار
▪️امروز مجيدتوكلى كه حامى تحريم مردم ايران بوده رو ميارن براى رفع #آلودگى_هوا
فردا هم مهدى هاشمى رفسنجانى رو ميارن براى رفع مشكل #سوخت :|
💬 حامد پهلوانی
▪️سال ۸۸ رای نداده بود ولی توی خیابون دنبال رای گم شده اش میگشت!
موافق تحریم ایرانه ولی میاد جلسه شورای شهر برای بهبود شرایط ایده میده!
ایشون #مجید_توکلی هستن الهه تناقض در ایران معاصر!
💬 علی سیستانی
▪️با این وضعیکه شواری شهر تهران داره پیش میره و مجید توکلی(لیدر اغتشاشات در فتنه ۸۸) برانداز و موافق تحریم مردم ایرانو به جلسات رسمی شورای شهر دعوت میکنه، بعید نیست فردا روزی هم یه میدون به نام ندا آقاسلطان نامگذاری کنند!
💬 جواد آقایی
@Fars_plus
▪️آیا دیوارنگاره را دیدهاید؟/ مروری بر حواشی جدید دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج)
همین الان اگر عبارت «بیلبورد میدان ولیعصر» را در گوگل سرچ كنید، عددی كه تعداد نتایج را نشان میدهد روی 839 هزار نتیجه ثابت میماند. خب احتمالا همین عدد به اندازه كافی گویاست كه این موضوع و این سوژه به اندازهای مهم و محل رجوع شده كه خودش به تنهایی تبدیل به یك ژانر شده باشد. همین هم احتمالا یك انگیزه باشد كه به محض بالا رفتن طرح جدید روی بیلبورد میدان ولیعصر، فورا عدهای بروند سراغ موضوع تا ببینند میشود برای این ژانر محتوای جدیدی تولید كنند یا نه. همین موضوع هم باعث شده دیوارنگاره جدید این میدان دوباره محل حرف و حدیث و حاشیه شود. جالب اینكه اما ایراد، همان انتقادی است كه در خردادماه گذشته هم شده بود؛ «چرا زنان در این تصویر حضور كمی دارند!» این مرتبه اما ظاهرا كمی اوضاع فرق میكند.
احتمالا دیوارنگاره جدید این میدان را دیدهاید. تصویری از تعدادی از شهدای كشور از دهه 60 (حسن باقری، مصطفی چمران) تا دهه 90 (مسعود علیمحمدی، حسن طهرانیمقدم، مجید شهریاری، داریوش رضایینژاد، مصطفی احمدیروشن) با همراه تعداد دیگری كه چهرهشان مشخص نیست. طرحی که با نام «نسل روشن» معروف شده است.
یکی از ایرادها جالبانگیزناك است و خیلی هم رسانهایتر. اینكه چرا خانمها توی این تصویر حضور ندارند!؟
دو عضو شورای شهر فورا دست به توییت شدند و توییت زدند.
الهام فخاری، عضو شورای شهر تهران با به اشتراك گذاشتن مصاحبهای از حضور كمرنگ خانمها در این طرح انتقاد كرد و نوشت: «انتظار میرفت حساسیت بیشتری نسبت به دیوارنگاره میدان ولیعصر وجود داشته باشد از اینرو امیدوارم اگر این تصویر از سر سهلانگاری بوده دیگر تكرار نشود و اگر سهلانگاری نبوده اصلاح و عذرخواهی شود.»
جناب حجتخان نظری، دیگر عضو شورای شهر هم ظاهرا بدون اینكه نگاه دقیقتری به بیلبورد بیندازد توییت زد: «این اولین بار نیست كه دیوارنگاره میدان ولیعصر حاشیهساز میشود. از جامجهانی فوتبال گرفته تا دانش و توان فضایی كشور، گویی زنان جای عدهای را تنگ كردهاند. سازمان زیباسازی قول داده به عنوان متولی تبلیغات و منظر شهری به موضوع ورود كرده و از اكران طرحهای ضدزن جلوگیری كند.»
پویا اسراری روابط عمومی خانه طراحان انقلاب اسلامی كه انگار آنقدر انتقادها را خوانده كه دیگر حفظ شده در مورد این انتقاد شورای شهریطور به طرح جدیدشان هم میگوید: «تصویر دو بخش دارد. سمت راست شهدای علمی و سمت چپ تعدادی از جوانان هستند. تصاویر شهدا كه مشخص است به ترتیب از راست شهید باقری، شهید شهریاری، شهید طهرانی مقدم، شهید علیمحمدی، شهید چمران، شهید رضایینژاد، شهید كاظمی آشتیانی و شهید احمدی روشن. خب توی این قسمت، بحث شهدای شاخص علمی از قدیم تا الان برایمان موضوعیت داشت. اینكه میگویند خانمها توی این طرح حضور ندارند یا حضور كمرنگی دارند اصلا محل بحث نبوده و نیست. هدف ما این بوده كه شهدای شاخص علمی را كنار هم قرار دهیم.»
اسراری در ادامه به نقد شورای شهریها میگوید:
«البته این را هم بگویم كه در سمت چپ قضیه كه اشاره به وضعیت امروز ما دارد و اینكه الان نوبت جوانهاست؛ اتفاقا از چهار نفری كه توی طرح حضور دارند، دو نفرشان خانم هستند.» حالا غیر از این دو نفر، اگر به تصویر دقت بیشتری كنیم دیده میشود كه در تصویر عقبتر باز هم سه نفر خانم حضور دارند كه دور یك مانیتور جمع شده و ظواهر امر نشان میدهد كه مشغول گپ و گعده درباره یك موضوع علمی هستند. خب تا اینجای قضیه به ما حق بدهید كه انتقاد فخاری و نظری را چندان وارد ندانیم. این مدل انتقادها مثل این است كه مثلا به شهدای موشكی یا به طرح فرماندهان جنگ ایراد بگیریم كه چرا خانمها در آن حضور كمرنگی دارند!
t.me/fars_plus/44425
📝 محمدصادق علیزاده | روزنامه جامجم
@Fars_plus
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️هیچ وقت دسترسی یه ایرانی رو به سایت محدود نکنید! 😉
@Fars_plus