فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فاشیست صهیونیستی؛
حمله شهرکنشینان اسرائیلی به مبلغان مسیحی
روزنامه هاآرتص: آریه کینگ معاون شهردار قدس و تعدادی از شهرکنشینان اسرائیلی در اعتراض به عبادت مبلغان مسیحی در کنار دیوار "البراق"، به آنان حمله کردند.
در این باره معاون شهردار قدس عنوان کرد: مسیحیان بروند و در کلیساهای خود عبادت کنند. آیا به ما اجازه چنین کاری در واتیکان داده میشود؟
@Fars_plus
▪️بزرگترین تولیدکنندگان عسل در جهان
چین ۴۸۶هزار تن در سال
ایران در رده سوم
@Fars_plus
▪️نفهمیدم چرا آخر توئیت رو به حجاب ربط دادید. اگر درباره حجاب حرف متفاوتی دارید بزنید. اصلا مگه کسی مخالف خندیدن مردمه که شما خودت رو مدافع خندیدن مردم میدونی؟ و این چه ربطی به حجاب داره؟ این نایسبازیها و ساز مخالف زدن در بدنه حاکمیت یعنی چی؟ والا این کارا باعث جذب نمیشه
💬 دارابی
@Fars_plus
▪️یعنی در ایتالیا برای یک خرس، حکم اعدام صادر می شود؟!
💬 ابوالفتح
@Fars_plus
▪️عمان با جمعیت۵میلیونی اما موقعیت استراتژیک میتونه نقطه اتصال ایران به حوزه خلیج فارس باشه.
فقط در یک مورد با فراوری زعفران به محصولات دیگر مانند افشانه ها و رنگ دهنده ها و بسیاری از محصولات دیگه میشه چندین میلیون ارزآوری و ایجاد شغل داشت
تولید+صادرات=شکوفایی اقتصاد
💬 علی فرحزادی
@Fars_plus
▪️ آقای گلی طارمی سوژه AFC شد
صفحه رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا با انتشار عکسی از طارمی به این دستاورد مهاجم گلزن تیم ملی ایران واکنش نشان داد.
@Fars_plus
▪️میگه پاشو برو مرز دفاع کن
داداش ما همون چند ماه پیش فرار کردیم ونزوئلا
شما که الان چند ماهه تهران رو فتح کردی باید بری مرز:))
میگن جنس خوب هم اونجا هست دیگه گلوتون رو نمیزنه
💬 فیدل
@Fars_Plus
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبکه 12 رژیم صهیونیستی:
این موشک ایرانی با برد 2000 کیلومتری کل خاک اسرائیل را در بر میگیرد/نیروهای ایرانی پیامشان را برای کسانی که هنوز متوجه نشدهاند، تأکید کردند/ما خیلی روی ماجرای هستهای ایران متمرکز شدهایم اما ایران در حوزه تسلیحات متعارف بسیار پیشرفت کرده است...
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشته شده های نظامی آمریکا
بنفش و آبی: در جنگ عراق و افغانستان
Vs
زرد: خودکشی باز نشسته های جنگ
💬 Elyas
@Fars_plus
▪️هاشمی و لاریجانی بهدنبال ابطال انتخابات
انتخابات ششمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۹ بهمن ۱۳۷۸ برگزار شد اما شورای نگهبان در ۱۱ اسفندماه با صدور اطلاعیهای از بروز تخلف در برخی حوزههای انتخاباتی خبر داد. در نتایج اولیه هم هاشمیرفسنجانی با حدود ۷۵۰ هزار رای، نفر سیام حوزه تهران شد. گرچه او با این نتیجه کرسی مجلس را تصاحب میکرد اما تعداد آرای پایین در پایتخت و کسب جایگاه آخر قطعا برای او شکست بزرگی بهحساب میآمد. در همان روزها بحث ابطال کل انتخابات تهران هم داغ بوده است. در گزارش امروز فرهیختگان مطابق کتاب تازه انتشاریافتهاش مرحوم هاشمی، شخص او و لاریجانی به همراه بعضی اعضای شورای نگهبان پیگیر ابطال انتخابات مجلس ششم بودند ولی رهبر انقلاب مانع شدند.
برخی از این روایتها را در ادامه میخوانید:
🔻«شب آقایان احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان و دکتر حسن روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و علی لاریجانی، رئیس سازمان صدا و سیما، میهمانم بودند. درباره انتخابات تهران بحث شد آقای جنتی، گفت بخشی از اعضای شورا، ضمن اینکه اشکال انتخاب تهران را قبول دارند ابطال آن را مصلحت نمیدانند.»(۲۵ اردیبهشت)
🔻«آقای محمدرضا عباسیفرد، عضو شورای نگهبان و مدیرکل اجرایی مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد؛ درباره بازشماری آرای تهران مذاکره شد. گفت ما اشکالات انتخابات تهران را میدانیم و اگر ملاحظات سیاسی در کار نباشد نظر اکثر شورای نگهبان بر بطلان است و گفت دوم خردادیها هم بهشدت نگران ابطال انتخاباتند و آقای سیدمحمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیسجمهور به او تلفن کرده و در این خصوص ابراز نگرانی کرد.»(۲۴ فروردین)
🔻«دکتر حسن روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد. … از قول عباد [آقای علی ربیعی] گفت آقای خاتمی از طریق آقای علی یونسی، وزیر اطلاعات، مطلع شده که شورای نگهبان قصد ابطال انتخابات تهران را دارد… و ناراحت است و میخواهد به رهبری شکایت کند.»(۱۱ اردیبهشت)
🔻«آقای سیدصدرالدین شریعتی، بازرس شورای نگهبان آمد و نمونههایی از تخلفها در انتخابات تهران را گفت. آقای عباس واعظ طبسی، تولیت آستان قدسرضوی آمد. درمورد اشکالات انتخابات تهران و ضرر تایید انتخابات برخلاف قوانین صحبت بود. آقای علی لاریجانی هم آمد و گفت کامپیوتر نتایج بازشماریها را دیده است. انتخابات قابلتوجیه نیست.»(۲۷ اردیبهشت)
🔻«سر شب آقای علی لاریجانی رئیس سازمان صداوسیما، اطلاع داد که شورای نگهبان امروز به باطل بودن انتخابات تهران رسیده ولی بهخاطر نگرانی از عواقب، ضمن نامهای از رهبری راهنمایی خواستهاند و رهبری در جواب گفتهاند که نتایج صندوقهای شمردهشده، هرچه شد عمل شود و به بازشماری صندوقها ادامه ندهند و نتایج اعلان شده در این موارد را بپذیرند. آقای احمد جنتی دبیر شورای نگهبان نیز گفت، شورای نگهبان با ۸ رای به ابطال رای داد ولی قید کردند از رهبری هم نظر خواسته شود که نتیجه آن شده، کار درستی نکردهاند که رهبری را در این مورد مشکلدار درگیر کردهاند.»(۲۹ اردیبهشت)
▫️هاشمی از شورای نگهبان بابت اینکه بعد از تصویب ابطال انتخابات نظر رهبری را هم پرسیدهاند ناراحت است. او در خاطرات روز بعد نیز با اشاره به واکنش مثبت رسانههای خارجی به دستور رهبری، بهصورت غیرمستقیم نارضایتی خود از تصمیم آیتالله خامنهای را ابراز میکند. علی لاریجانی هم از اینکه رهبری مانع ابطال انتخابات شدهاند ناراضی است. برخی از این موارد را بخوانید:
🔻«رسانههای خارجی مخصوصا بخش فارسی رادیو بیبیسی از دستور رهبری برای تایید انتخابات تهران اظهار رضایت میکنند. آنها که معمولا اقدامات رهبری را زیرسوال میبردند و حمل بر حمایت از محافظهکاران مینمودند این بار ستایش میکنند. آقای علی لاریجانی آمد. نحوه و دلیل ابطال صندوقهای انتخابات تهران را ارائه داد. درمورد انصراف من مذاکره شد. او هم از اقدام رهبری در دستور قبول انتخابات، ناراضی است.»
🔻«ظهر آقایان عباس واعظطبسی، احمد جنتی، علیاکبر ناطقنوری، قربانعلی درینجفآبادی و محمدعلی موحدیکرمانی میهمانم بودند. آقای جنتی، گزارش جلسه نهایی شورای نگهبان را داد که با هشت رای انتخابات تهران باطل شده، ولی پس از اطلاع به رهبری و پیشنهاد اظهارنظر ایشان و حضور آقای سیدعلیاصغر حجازی از دفتر رهبری در جلسه، و نوشتن نامه و جواب رهبری، عملا منجر به تایید انتخابات با ابطال بخشی از صندوقها و دستور تعقیب متخلفان شده است. حضار انتقاد کردند و گفتند بعد از رای به ابطال، جای سوال از رهبری نبوده است.»(۳۱ اردیبهشت)
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه کسانی به دنبال جنگ فرسایشی بین ایران و افغانستان است؟
۱. گروهک های افراطی طالبانِ پاکستان، و سلفی های زخم دیده از حکومت مرکزی طالبان در افغانستان که سهم زیادی از امارت اسلامی به شکلی که می خواستند به دست نیاورند.
۲. اصلاحات در ایران که بدنه اجتماعی شان را از دست دادند. و نیاز دارند تا در انتخابات آتی با برگ جدیدی روی کار بیایند.
۳. براندازان و ضدانقلاب که ترکیبی از تجزیه طلبی، دیکتاتوری، و ضربه زدن به هر شکلی به بدنه جمهوری اسلامی است.
۴. وسط بازان و مذهبیون صورتی که با جمهوری اسلامی عناد دارند.
آنچه مسلم است وجه اشتراک این گروه هاست که در ظاهر "منافع ملی" است اما در اصل به دنبال منافع فردی و حزبی هستند.
اما باید گفت که جمهوری اسلامی کارش را خوب بلد است. با همان سیاستی که اجازه نداد صدام یک وجب از خاکش را تصرف کند، و یا داعش را در نطفه خفه کرد، بدون شک میداند چه سیاستی را پیش بگیرد که امارت اسلامی نیز حساب کار دستش بیاید. ما نگران نیستیم، شما هم الکی ادا حال بدارو درنیارید 😉
💬 SEYED HOSSEINI
@Fars_plus