فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ #بهانه با صدای امید روشنبین
🎶 تا میرسد صدای ملائک ز بام شهر...
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ | «مردان نبرد» لباس رزم را از تن درنمیآورند تا اینکه سر افعى بزرگ، آمريكا و اسرائيل تروريستپرور را قطع كنند
🔸شیخ اکرم الکعبی، دبیر کل جنبش نُجَباء: ما به وعدههای خود در میدان نبرد عمل میکنیم
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبرانقلاب: از بنده بشنوید! #سایه_جنگ را حضور مردم از سر کشور برداشته!
⚠️ در گذشته شنیدیم بعضیها گفتهاند "ما که مسئولیت پذیرفتیم، توانستیم سایه جنگ را از سر کشور برداریم"!
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️#یادداشت | بحرانهای آمریکا اجازه جنگ با ایران را نمیدهند!
کمتر تمدن و کشوری را امروزه سراغ داریم که طعم جنگ طلبی ها و جنایات جنگی آمریکا را نچشیده باشد. حقیقتی که جیمی کارتر هم یک ماه پیش به آن اذعان کرد و گفت: "آمریکا در طول 242 سال حیاتش، تنها 16 سال در صلح بوده است." البته من خود آمریکایی ها را از این قائله مستثنا می کنم. زیرا به قول گور ویدال، نویسنده معروف: "آمریکا ایالات متحده فراموشی است و همه ی جنایات جنگی اش را فراموش میکند!"
شاید این روزها شنیده باشید که ممکن است ایالات متحده آمریکا به سراغ عادت همیشگی اش برود و یک جنگ نظامی را با ایران آغاز کند. جنگی که آغاز شدن یا نشدنش دغدغه و سوال بسیاری از ایرانیان است.
حال فارغ از توان بازدارنده ی جمهوری اسلامی در عرصهی نظامی و سایر دلایل، در این یادداشت در تلاشم تا ثابت کنم ایالات متحده به دلیل اقتصاد به شدت بیمار این روزهایش و به خاطر بسیاری از مشکلات داخلی اش قادر به شروع یک جنگ با ایران نخواهد بود!
1- هزینه های جنگ با ایران:
اگر به یاد داشته باشید سال 2003 بود که ایالات متحده با عراق وارد جنگ شد. پیش از جنگ برآورد امثال رامسفلد، وزیر دفاع وقت نشان می داد که جنگ عراق برای آمریکا فقط 70 میلیارد دلار هزینه داشته باشد. اما سالها بعد جوزف استیگلیتز و لیندا بیلمز در کتاب "جنگ سه تریلیون دلاری" نشان دادند که جنگ عراق برای آمریکا هر ثانیه پنج هزار دلار، هر روز 400 میلیون دلار و در پنج سال نخست، سه تریلیون دلار هزینه داشته است. هزینه ای وحشتناک که اگر ایالات متحده خرج اقتصاد بیمار و حل مشکلات اقتصادی اش می کرد شاید امروز با این حجم از بحران اقتصادی روبرو نبود. حال تصور کنید ایالات متحده بخواهد وارد جنگ با ایران بشود! درست است که آمریکایی ها همواره در محاسبه ی هزینه ی جنگ هایشان خطا می کنند اما بی شک می دانند که جنگ با ایران صدها برابر جنگ عراق برایشان هزینه خواهد داشت.
2- اقتصاد به شدت بیمار آمریکا:
اما از این ها که بگذریم، این روزها اقتصاد آمریکا هم با بحران های بسیاری دست و پنجه نرم می کند و هرگز توان پذیرش هزینه های بسیار سنگین جنگ با ایران را ندارد. بدهی دولت آمریکا وارد 22 تریلیون دلار شده است و به تنهایی بار یک سوم بدهی کل جهان بر دوش آمریکاست. کسری بودجه در دولت ترامپ افزایش بسیاری داشته است و هم اکنون بیشترین میزان کسری بودجه جهان متعلق به آمریکاست. برخلاف بهبود اندک وضعیت کار در دولت ترامپ، عدم تناسب هزینه های زندگی و درآمدها موجب ظهور روز افزون فقر و پدیده ی بی خانمان ها در آمریکا شده است به طوریکه طبق گزارش CNN نزدیک به 43 درصد خانواده های آمریکایی قادر به تامین هزینه های ابتدائی مثل اجاره و غذا نیستند و طبق گزارش وزارت کشاورزی آمریکا نزدیک به 40 میلیون آمریکایی از گرسنگی مفرط رنج می برند. همینطور 13 درصد آمریکایی ها بدون بیمه هستند و هزینه های سلامت روز به روز در آمریکا در حال افزایش است. همه ی اینها موجب شده است که بنابر نظرسنجی موسسه پیو، مهمترین خواسته های مردم از دولت در سال 2019 حل مشکلات اقتصادی و کاهش هزینه های سلامت باشد و پرداختن دولت به مسائل نظامی جزء آخرین الویت ها در گزارش پیو دیده می شود که این نشان از عدم همراهی افکاری عمومی همانند بسیاری از جنگ ها با دولت آمریکا نیز می باشد.
3- وضعیت نامناسب سربازان آمریکایی:
طبق گزارش وزارت امور کهنه سربازان آمریکا، روزانه 20 سرباز از جنگ برگشته ی آمریکایی خودکشی می کنند و طبق گزارشی دیگر فقط 15 درصد سربازانی که از جنگ ویتنام برگشته اند، درگیر بیماری PTSD هستند. وحشتناک بودن این آمارها به حدی است که اخیرا دونالد ترامپ هم نسبت به این آمارها واکنش نشان داد و ابراز نگرانی کرد. آمارهایی که بی شک اصلی ترین دلیل آن حضور سربازان آمریکایی در ویتنام، عراق و افغانستان بوده است. حال آمریکا با آغاز یک جنگ جدید با ایران و تشدید بحران کهنه سربازانش فقط حماقت خود را نشان داده است.
همانطور که دیدید آغاز یک جنگ نظامی با ایران، نه تنها تلفات نظامی سنگینی برای آمریکا خواهد داشت بلکه اقتصاد آمریکا را به کلی نابود خواهد کرد و افول ایالات متحده که این روزها باور نخبگان سراسر جهان است را به شکل جدی سرعت می بخشد. جنگی که برخلاف جنگ های گذشته هرگز پایانش به اراده ی آمریکایی ها نخواهد بود!
📝 احمد دستاران
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ده روز انتظار
صحبت های مادر یکی از شهدای عربستان سعودی که توسط رژیم آل سعود به شهادت رسید
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت حاج محمود کریمی از اقدام پسندیده محمد انصاری، بازیکن پرسپولیس
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جز از گناه خودت نترس
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️ همه دارن حمله ناو جنگی و قضیه زنگ زدن رو مسخره میکنن
یجوری امنیت داریم که هیچکس تهدید ابرقدرت دنیا! رو حتی جدی هم نمیگیره
زیبا نیست؟
💬 مرتضی قربانی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪ #یادداشت | تنفس دهان به دهان
جناب #ابطحی مسوول دولت اصلاحات مدتی قبل نوشت آنچه جناب #خاتمی را نگران کرده، شعار « اصلاح طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا » است. این سخن را بعدتر، #خاتمی در جلسه علنی به زبان آورد. اما ماجرا چیست؟
مهمترین عناصری که هویت جریان سیاسی #اصلاح_طلب را در دوران #دوم_خرداد شکل میداد ، دو رکن #قانون_گرایی و #مردمسالاری بود. این که نخبگان این جریان از پایگاه معرفتی غرب این دو مفهوم را تفسیر میکردند و بلکه #خاتمی در همان دوران در فرانسه اعلام کرد که ما مردمسالاری را از غرب فرا گرفته ایم، نکته درستی است لکن دال مرکزی گفتمان اصلاحات در داخل همین دو کلیدواژه بود که هویت #توسعه_سیاسی مد نظر آنها را شکل میداد.
بعد از دولت خاتمی، ظهور دولتی به مراتب محبوبتر که دغدغه های مردمسالارانه اش بومی و از سر اعتقاد به دین و #مکتب_امام بود، عملا باعث شد این مفهوم از چنگ این جریان خارج شود. دولت#احمدی_نژاد هم پشتوانه جدی تری از آرا را داشت و هم رفتارهای مردمی تری از خود نشان میداد. جناب #معین که کاندیدای جریان اصلاح طلب بود با #حکم_حکومتی تعیین صلاحیت شد اما کمترین رای را آورد. ماند شعار #قانون
در انتخابات هشتاد و هشت، یکی از درگاه های جدی نقد رقیب توسط جریان اصلاحات، #قانون بود. در مناظره #میرحسین_موسوی با احمدی نژاد، این مفهوم برای نقد دولت آن روز به کار میرفت. اما ماجرای فتنه۸۸ عملا چهره ای جرزن و آشوب طلب از این جریان نشان داد.
در انتخاباتهای بعدی کاندیدای اصلاح طلب ها، در هر دو دوره به نفع روحانی کنار رفت. روحانی شعار اعتدال و امید را به کار میبرد شعاری که بیشتر برای نفی و رد سبک احمدی نژاد بود. سبکی که کمتر به قانون و عقلانیت جمعی تمکین میکرد. روحانی از دوقطبی شکل گرفته در دوران احمدی نژاد بهره برد و تلاش کرد چهره ای پخته و با #تدبیر از خود نشان دهد. اما در این میان کمتر به این موضوع توجه میشد که اصلاح طلبها در حال نابودی گفتمانی و هویتی هستند.
هم مفهوم قانون و هم مردمسالاری در دست جریانهایی غیر از اصلاحات است و آنچه باقی مانده یک جریان بی گفتمان و شکست خورده است که حرف اثباتی ندارد برای گفتن. دولتی که این جماعت تکرارش کردند، همه طرحهایش که بر بستر ارتباطات گسترده با اروپا و آمریکا بود شکست خورد و پز تدبیر و عقلانیتش هم شکست. و این یعنی شکست عملی جریان اصلاحات.
این نکته امروز باعث شده این جماعت روی بیاورند به گفتمانی که عملا آنها را از بدنه مردم و نظام جدا میکند. شعارهایی مثل مذاکره با هر شرطی #ترامپ بگوید که در جلسه دیروز با روحانی مطرح شده را در همین جهت باید دید. آزادی #سکس و #شراب که امثال #تاجزاده طرح کردند. و شعارهای ساختار شکن مقابل ارکان قانون، همه فقط برای این است که یک هویت مستقل و غیر، را بتوانند زنده نگه دارند. حال آنکه فقط گام به گام رو به نابودیند.
جناب روحانی خطای محض میکند که به این جریان تنفس مصنوعی و دهان به دهان میدهد. چون بیشتر از آنکه این جریان نفس بگیرد، نفس روحانی را خواهد گرفت.
📝 علی مهدیان
@ali_mahdiyan
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus