7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باغبانی رزمنده دفاع مقدس: تو کانال کمیل ایستاده میرفتیم چهاردست و پا رو پیکر هم رزمهامون بر میگشتیم
@Fars_Plus
▪️"یواش" تحلیل کنید.
عراق سالهای گذشته روزهایی از این بدتر به خودش دیده؛اعتراضات به وضعیت اقتصادی و به خشونت کشیده شدن آن چیز جدیدی نیست؛۲سال پیش معترضان حتی وارد پارلمان و ساختمان نخست وزیری شدند.سال پیش بصره رسما به شهری جنگ زده تبدیل شده بود.اوایل تابستان نجف شرایطی مشابه داشت.
💬 احسان سلطانی
@Fars_Plus
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خطاب اخیر رهبرانقلاب به جوانان عراقی در خنثی کردن توطئهها برای ایجاد جنگ داخلی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشک سایه (هوشنگ ابتهاج) بر کربلا
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این کلیپ دقایقی پیش از شهر نجف اشرف ارسال شده است. عاشقان مولا علی(ع) در امنیت و آرامش کامل، با فریاد حیدر، حیدر وارد حرم امیرالمؤمنین می شوند.
#الحسين_يجمعنا
دیرنیست آن روزی که همین زائران، با فریاد "حیدر، حیدر" با ورود به مدینه النبی، صحن و سرای امامان مظلوم بقیع را برپا کنند..
💬 حاج حیدر
@Fars_Plus
▪️حتی برای ما که عراقیم کسب اطلاعات دقیق مشکله. نمیدونم چه جوری کانالها در حال خبر زدن فوری هستند. فقط تلفنی فهمیدیم امشب بغداد آرام بوده و نجف در چند خیابان تظاهرات شده. الان هم قانون منع آمد و شد برقراره نه حکومت نظامی.
💬 حامد هادیان
@Fars_Plus