فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️قالیباف: مواضع سیاسیام در قبال دولت مشخص است اما اکنون همهمان باید این دولت را حمایت کنیم/ دولت در بیان و عمل راهکار اقتصادی بدهد و اجرا کند
@Fars_plus
◾️رکورد تاریخی #مجلس_دهم در ۳ روز:
۱.ارسال #سوال_از_رییسجمهور به قوهقضا: منتفی
۲.طرح ممنوعیت انتصاب #مدیران_دو_تابعیتی: مخالفت
۳. طرح تشدید مبارزه با #مفاسد_اقتصادی: از دستور کار خارج
۴. فوریت طرح #شفافیت_آراء: مخالفت
۵. دوفوریت طرح #توزیع_کالاهای_اساسی: مردود
💬 مطهر
@Fars_plus
◾وقتی مرزهای نامردی جابجا میشود!
سردار شکارچی: زمان جنگ تحمیلی وقتی که در فاو نارنجکها قبل از پرتاب در دست بچهها منفجر میشد، متوجه شدیم که کشور سازنده به تحریک #آمریکا خرج تأخیری را داخل نارنجکها نگذاشته به همین دلیل به محض کشیدن ضامن نارنجک، بلافاصله نارنجک منفجر میشد...
💬 m.mahdi yazdi
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾٢٠٧ نماینده ای که با مردم بازی کردند!/ وقتی خود رای گیری طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس شفاف نیست!
@Fars_plus
◾ابوالفضل فراهانی، جانباز 70 %
با وجود شیمیایی بودن و وجود ترکش در بدن،رفت کرکوک به جنگ داعش و بازم مجروح شد
تو حادثه پلاسکو هم رفت کمک، بر اثر استنشاق دود رفت بیمارستان سه بار رفت کما تا اینکه دیروز به شهادت رسید
درک حجم ایثارگریش برای مایی که با این مسئولین طرفیم، سخته...
💬 مسعود قالیباف
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾با اسامی مطرح شده در دومین دادگاه مشایی بیشتر آشنا شوید!
@Fars_plus
◾تهران حدود ۴.۵میلیون نفر حاشیهنشین داره. مردم دارن روز بروز فقیرتر میشن، بعد در این شرایط وخیم، در هتل اسپیناس پالاس، سلبریتیها قراره «گرانترین نمایش تاریخ تئاتر ایران» رو با بلیط حداقل ۲۵۰هزار تومان بروی صحنه ببرند!
اسمش چیه؟ هنر ناب یا گندابه بورژوازی؟ «بینوایان» ما مردمیم...
💬 Amir ebtehaj
@Fars_plus
◾دولت نباید تجزیه شود!
رهبر انقلاب امروز به همه حرف و حدیثهایی که درباره گرفتن اختیار مدیریت اقتصاد از دولت وجود داشت پایان دادند. کسانی معتقد بودند نظام و مشخصا رهبری برای جبران ضعف قوه مجریه وارد عمل شده و از جایگاه رهبری به رتق و فتق امور اقتصادی بپردازد.
چنین رویکردی شاید برای حل مشکلات اقتصادی در مقطع کنونی مناسب به نظر آید، اما ساختارهای قوام یافته نظام نظیر دولت را دچار تزلزل خواهد کرد و قطعا خسارت آن بیشتر است. اگر یک بار نهاد دولت در جمهوری اسلامی اینگونه متزلزل شد، ممکن است این مسئله این تبدیل به یک رویه شود و در آینده نیز در نتیجه کوچکترین کمکاری و ضعفی، این بحث مطرح شود که فلان اختیار به شکل حکومتی از دولت گرفته شود.
این است که ایشان تکلیف کردند خود نهاد دولت باید به مسئولیت خود در زمینه اقتصاد عمل کند. بر این اساس، باید هم به دولت کمک کرد، هم از آن مطالبه کرد و هم مقابل رویکردها و عملکردهای غلط آن ایستاد.
رویکرد حضرت آقا از ابتدای پیروزی انقلاب قوام بخشیدن به نهادهای نظام بوده است. شاهد مثال در این زمینه فراوان است. برای نمونه، در جریان انتخابات مجلس هفتم که روسای دو قوه مجریه و مقننه(آقایان خاتمی و کروبی) به دنبال تعویق برگزاری انتخابات بودند، رهبر انقلاب تکلیف کردند که انتخابات باید در روز مقرر برگزار شود و چنین نیز شد، تا مبادا نهاد انتخابات در نظام ما دچار تزلزل شود. یا در موردی دیگر، هنگامی که سال شصت و چهار بحث انتخاب آیت الله منتظری به رهبری آینده مطرح بود، کسانی میگفتند نیازی به تصمیمگیری خبرگان نیست و آقای منتظری خودبه خود رهبر خواهند شد. جریاناتی نیز قصد داشتند با شلوغ کاریهای خیابانی، تکلیف رهبری را روشن کنند. آیت الله خامنهای اما تاکید داشتند که خبرگان باید در تعیین رهبری نقش ساختاری خود را ایفا کند که اگر نکرد، امکان اسقاط این نهاد در آینده وجود دارد.
نتیجه اینکه نهاد دولت در نظام جمهوری اسلامی نباید به سبب اینکه یک دولتی به هر دلیلی ضعف از خود نشان میدهد، تجزیه شود. اگر این اتفاق افتاد و با سپردن بخشی از وظایف دولت به یک نهاد موجود یا جدید، آن را تجزیه کردیم، در واقع ساختار قانونی جمهوری اسلامی را دچار تزلزل کردهایم. دولت آقای روحانی باید آستین بالا بزند و آنچه باید را انجام داده و از آنچه نباید، اجتناب کند. ظرفیتهایی در ساختار نظام پیشبینی شده است که در صورت لزوم، حرکت دولت در ریل صحیح را تنظیم نماید.
📝سیدیاسر جبرائیلی
@Fars_plus
◾ما مجلس خیلی خوبی داریم تازه نماینده های خیلی باحالی هم داریم!
مثلا همین نماینده ها با طرح هایی که میتونه اوضاع کشورو بهتر كنه به شدت مخالفن اما با fatf وپالرمو و برجام و... خیلی موافقن!
تازه بحث تعطیلات که پیش میاد کلا اوضاع کشورو فراموش میکنن!
خسته نباشید سروران!
💬 میم چه
@Fars_plus
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾اظهارات صریح دبیرخانه صنعت معدن وتجارت؛حق ما هست که محاکمه رئیس بانک مرکزی را ببینیم! 👇
فارس پلاس
◾اظهارات صریح دبیرخانه صنعت معدن وتجارت؛حق ما هست که محاکمه رئیس بانک مرکزی را ببینیم! 👇
◾اظهارات صریح دبیرخانه صنعت معدن وتجارت؛حق ما هست که محاکمه رئیس بانک مرکزی را ببینیم!
چرا با وجود فشار خارجی از داخل هم عده ای باعث توقف ۸۰هزار کانتینر دربنادر شده اند؟
من میگویم اینها ستون پنجم اند!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾کنایه جنابخان به واردات اقلام توسط آقازادهها!
@Fars_plus
◾نماینده مجلس ماست اما شبیه مقامات آمریکایی در اوج مشکلات اقتصاد و بحران ارزش پول ملی به هموطنانش وعده کاهش قیمت دلار به ازای تحمیل شرایط دشمن و تصویب لوایح ضداستقلال وامنیت ملی میدهد
این نماینده نباید به اتهام «همکاری با دول متخاصم» دردادگاه محاکمه شود؟ مجازات این جرم اعدام نیست؟
💬 مطهر
@Fars_plus
◾چرا رهبری اصرار دارند دولت بماند؟!
اولین مساله این است که رهبری انقلاب 2 اصل کلیدی را در هر برهه تاریخی و تحت هر شرایطی به عنوان محکمات اداره کشور مدنظر دارند. اول اصل مردم سالاری است تا حرمت رای مردم حفظ شود. دوم اینکه هیچ امری خارج از ساختارهای قانونی کشور اجرا نشود. چنانچه در همین جلسه نیز تاکید دارند، کار جهادی نیز درون همین دولت باید باشد و نهاد موازی در کنار دولت نیز نباید تشکیل شود.
2 پرسش مجدد
اما ممکن است سوال شود که امروز مردم از رای شان پشیمان شدند و یا اینکه رای مجلس به عدم کفایت رئیس جمهور نیز خارج از قانون نیست و اصلاح از طریق همین ساختار های موجود است.
پرسش اول یک اشکال برآوردی دارد. سوال اینست که از کجا متوجه شدیم که اکثریت مردم از رای شان پشیمان شدند؟ آیا ملاک متقنی وجود دارد؟ با این مکانیزم بعد از هر انتخاباتی یک نفر ممکن است مدعی شود که مردم از رای شان برگشتند. آیا باید تمکین کرد؟ بله مردم اعتراض دارند، اما بدین معناست که پشیمانند؟ با کدام حجت؟ کدام ارزیابی قابل اعتماد؟
و اما سوال دوم؛ بله مجلس حق قانونی دارد دولت را با طرح عدم کفایت کنار بگذارد. اما باید دید این تصمیم چه میزان در بهبود شرایط موثر است؟ ببینیم تدبیر رهبری چیست.
تصویر متفاوت رهبری از صف بندی دشمن
رهبرانقلاب در سخنان شان یک نکته بسیار کلیدی را گوشزد کردند و آن اینکه امروز درگیر دو جنگیم. یکی جنگ اقتصادی و دومی جنگ رسانه ای، که خیلی اوقات از آن غفلت داریم. سپس تعبیرشان اینست که جنگ رسانه ای زمینه ساز تاثیر جنگ اقتصادی است.
مهمترین اثر بی اعتنایی به این جنگ رسانه ای چیست؟ همین که بخش قابل توجهی از جامعه، کشور را در شرایط بحرانی می دانند و حال آنکه رهبری معتقدند بحران نیست. جامعه تحلیلش را از رسانه ها و شبکه های اجتماعی می گیرد که صدق و کذب آن درآمیخته و بیان مشکلات با بزرگنمایی های پریشان ساز همراه است.
احساس بحران؛ اثر جنگ رسانه ای
اما رهبرانقلاب معتقدند، احساس بحران، ناشی از جنگ رسانه ایست نه جنگ اقتصادی. پس همزمان باید با تدابیر اقتصادی برای جنگ رسانه ای نیز تمهید کرد و یا حداقل پازل عملیات دشمن را در این جنگ تکمیل نکرد.
ما در شرایط بحرانی قرار نداریم، اما آنچه بیش از هر چیز کشور را بحرانی تصویر می سازد، جنگ رسانه ای دشمن است که مشکلات اقتصادی را چندین برابر موثرتر کرده است .
اثر جنگ رسانه ای بر جنگ اقتصادی
امروز دشمن اصلی کشور ناامیدی و احساس بن بست است که این احساس را جنگ رسانه ای فراهم می سازد. جامعه ای که "احساس" نااطمینانی نسبت به آینده دارد، همواره نگران است و حتا به تصمیمات حاکمیت نیز بی اعتماد است. به تعبیری بهترین دولت هم در شرایط بدبینی و بی اطمینانی و ناامیدی، نزد مردم بی اعتبارست و تصمیماتش در بالاترین سطح کارشناسی موثر نخواهد بود. شرط اول در توفیق تصمیمات حاکمیت، اعتماد مردمست. آنچه اعتمادسوزست، عدم پیش بینی آینده است که ناشی از ترس و ناامیدی است. چنین سرمایه اجتماعی متزلزلی، برای هر دولتی با هر سطحی از کارآمدی و کارشناسی توفیق نخواهد گذاشت.
ماجرای پیشنهاد احمدی نژاد
با این مقدمه، تغییر دولت، تکمیل این پازل روانی در جنگ رسانه ای است تا ترس از آینده و تشتت و هراس چندین برابر شود. برای همین بود وقتی آقای احمدی نژاد گفت که این دولت باید کنار رود، رهبری فرمودند: "این حرف عمل در چارچوب نقشه دشمن است"
کنار گذاشتن دولت به بهانه جنگ اقتصادی، بالاآوردن دستها در جنگ رسانه ایست و برنامه دشمن در بهم زدن آرامش روانی جامعه را محقق می سازد تا جنگ اقتصادی موثرتر افتد.
تدبیر رهبری
تدبیر رهبری برای عبور از مشکلات اقتصادی، همزمان شکست عملیات دشمن در جنگ رسانه ایست تا تصمیمات اصلاح گرایانه موثر افتاد. آرامش و سکینه اجتماعی ایجاد شود و مردم اعتماد کنند، خواهیم دید که با همین دولت نیز می توان در جنگ اقتصادی توفیق داشت.
@mahdian_mohsen
@Fars_plus