6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾#ویدئوکاست | ایران پیروز دعوای بزرگ در لاهه
🖋پیمان مودت 62 سالهی ایران و آمریکا چیست؟
@Fars_plus
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾مقام صهيونيستی مورد اشاره امروز رهبری که بود؟
نگاهی به سوابق و اظهار نظرهای او درباره ایران
@Fars_plus
▪️واکنش مخاطبان فارس نسبت به صحبت های اخیر جان کری وزیر سابق امور خارجه آمریکا درباره توافق هسته ای با ایران
▪️بیجا کرده! امضای جان کری برای اینوری ها هنوزم سنده!
💬ناشناس
▪️کری به ظریف گفته: «دنیا کارهایی که با موشکها انجام میدهید و اقداماتتان با حزبالله و اقداماتتان در یمن را تمجید نمیکند. » اولا دنیا چیزی که شما میگویید نیست. به قول حضرت آقا «دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست؛ دنیا خیلی وسیع است.» ثانیا شما ابتدا پای نحس و نجستون رو از منطقه ما بکشید بیرون و بعد درباره کارهای ما اظهار نظر کنید.
💬جوان مؤمن انقلابی
▪️خب ما به جای ظریف میگوییم فساد وسلطه ناجوانمردانه ای که شما امریکاییها در دنیا ایجاد کرده اید به یک مبارزه جانانه با دست پر موشکی از طرف ما نیازمند است
💬علی ایلامی
▪️منازعه با استکبار و نظام سلطه که تروریست مأمور می کند تا امنیت کشورهای اسلامی را بر هم زند، نه تنها باعث افتخار، بلکه بر همه واجب است. همچنین تا هر حد که لازم است و در کل تا زمانیکه فتنه استکبار خاموش شود، لازم است ادامه یابد.
💬سعید۱۱۰
▪️«وقاتلوهم حتی لا تکون فتنه» سوره بقره دقت کنید «حتی لا تکون فتنه» تا فتنه ریشه کن شود.
💬ناشناس در پاسخ سعید۱۱۰
🔍ادامه نظرات مخاطبان را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bp01az
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾دیریندیرینیها به پیشنهاد ولایتی #لنگ پوشیدند! 😂
@Fars_plus
◾پدافند شیمیایی!
سیدعزت الله ضرغامی نوشت:
بسیج عصاره ملت و تابلوی شکوهمند و غرور آفرین ایرانیان است.
در اجتماع بزرگ امروز، فرمانده معظم کل قوا، نسبت به جنگ شیمیایی جدید دشمن در عرصه عملیات روانی و هجمه رسانه ای هشدار دادند.
ما در جنگ هیچگاه از سلاح شیمیایی استفاده نکردیم ، در حالی که کارنامه غرب در پشتیبانی و لجستیک این سلاح مخوف در جنگ تحمیلی بسیار ننگین و شرم آور است.
امروز هم که استکبار به دنبال تخریب روح و اندیشه جوان ایرانی و تحقیر ملت ایران از طریق شبکه های اجتماعی و ماهواره ای است، ما به دنبال عملیات متقابل بر روی ملت های آنان نیستیم.
پدافند ما در این عرصه، روشنگری نسبت به سیاست های جنایتکارانه رهبران آنان و خنثیسازی عملیات روانی مزدوران شان در منطقه و داخل کشور و تلاش در جهت رونق تولیدات موثر رسانه ای برای ناکامی آنهاست.
رزمنده بسیجی، در این عرصه، خط قرمز ندارد. او آتش به اختیار است و برای عملیات آفندی و پدافندی خود نیاز به اجازه گرفتن از دیگران ندارد.
شهادت و جانبازی در عرصه جنگ جدید شیمیایی - رسانه ای، هنر سرداران و رزمندگان شجاع این عرصه است.
@Fars_plus