12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️مجموعه #ایران20 | قسمت اول
🔹ایران بالاترین کشور در شاخص توسعه انسانی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️#ویدئوکاست | خبرهای دروغ از کجا میآیند؟
🔸اگر مراقب فیک نیوزها نباشیم، خبر و بیخبری یکی خواهد شد!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️وطنپرستی و انسان دوستی از حرف تا عمل...
🔹فداکاری کارگر شهرداری اهوازی برای حل مشکل آب گرفتگی
@Fars_plus
▪️انتشار خبر تقدیم طرح استیضاح علی لاریجانی، رئیس مجلس به هيأت رئيسه، در #خبرگزاری_فارس، سبب واکنش مخاطبان این خبرگزاری شد که در ادامه بخشی از این واکنش ها را می خوانید.
▪️با هرکس خلاف قانون رفتار کند باید برخورد شود حالا اون شخص هرکی باشه. پس این همه نماینده توی مجلس چکاره اند که صدای هیچ کدوم در نمیاد. دلمون خوش نماینده داریم اونم از وضعیت استیضاح وزارا . اگه مجلس اصلاح بشه تمام مشکلات حل می شه . مجلسی که دنبال لابی بازی است هیچ امیدی بهش نیست
💬سجاد
▪️شوخی می کنید؟یعنی باور کنیم نمایندگان یه حرکت درست و درمون از ابتدای این دوره دارن انجام میدن؟باورش سخته؟بعیده با جو حاکم بر مجلس و لابیهای سنگین موفق به استیضاح بشوند. این بیشتر شبیه لطیفه است تا واقعیت.
💬خرازی
▪️یعنی رئیس مرکز قانونگذاری خودش خلاف قانون عمل کرده ونمایندگان را هیچکاره دانسته وآنهارا دورزده ؟ نگوتورا بخدا ، مگه میشه مگه داریم ... حالا یکی بگه چی شده که باید به هرقیمتی این لوایح مثل برجام که 20 دقیقه ای تصویبش کردند بایدحتما به این سرعت تصویب بشه ؟
💬جی. اچ.
▪️احسنت به نمایندگان هشیار و حواس جمع خانه ملت. وقتی آقای لاریجانی از این دست حرکات خارق العاده غیر قانونی انجام میدن،باید فکر عواقب ش رو میکردن.
💬ناشناس
▪️قابل تقدیر است شأن نمایندگان بالا می برد و معلوم می شود با کسی تعارف ندارند و هیچکس در مقابل قانون مصونیت ندارد .
💬همتی
🔍ادامه نظرات مخاطبان فارس را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bq5mnl
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️#ویدئوکاست | جزیره کوچک و دورافتاده که یک ایران مدیون آن است!
از جزیره تنها و دورافتادهای که در جنگ 90 درصد صادرات نفت ایران را به دوش میکشید، چه میدانید؟
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ماجرای تحصن کارگران شرکت فولاد اهواز
➕گلایههای تند کارگران: نه خاکی، نه آبی، نه زمینی، نه شرکتی...
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️کنایه مجری تلویزیون به تلاش برخی بازنشستگان برای باقی ماندن در سمت مدیریت شان
🔹ماجرای صغر سن از فوتبال، به مدیران بازنشسته کشیده شده!
@Fars_plus
▪️اسماعیل رمضانی مدیر مسئول روزنامه شهروند: براساس کدام دلیل ژورنالیستی انتخاب چنین سوژه داغ و موضوع روز فضای مجازی را رد میکنید؟ آیا پرداختن به فرزند هرشخص معروفی ترویج آقازادگی است؟
.
.
.
آقا شما همین خط و برو، بر اساس اصول ژورنالیستی، خبر ختنه سورون پسر احمد خمینی هم اختصاصی خودت!
💬 محمد اکبرزاده
@Fars_plus
▪️#یادداشت | کشف حجاب از منظر دموکراسی/ فرق قانون ما و رضاخان
برخی از مروجین و موافقین کشف حجاب ممکن است عاشق غرب و دموکراسی و حقوق بشر و غیره باشند؛ این متن برای آنهاست.
برداشتن روسری در خیابان معنی اش چیست؟ بد نیست یکبار حجاب را فرادینی و تنها از منظر دموکراسی تحلیل کنیم. معنی کشف حجاب یعنی ایستادن مقابل احکام؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است برخی لامذهب یا شل مذهب باشند. یعنی ایستادن مقابل قانون؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است کسی این قانون را قبول نداشته باشد. برداشتن حجاب ایستادن مقابل دموکراسی و جمهوریت است. یعنی چی؟
اکثریت این کشور مسلمانند. اسلام دین غالب است. حجاب از احکام دینی است. پس به حکم دموکراسی باید به حقوق اکثریت احترام گذاشت. ممکن است بگوئید حجاب اختیاری است. بی حجاب و باحجاب باید آزاد باشند. این حرف ظاهر قشنگی دارد اما قرائت دیگری از تقابل خشن با دموکراسی است. چرا؟ به دو دلیل.
جهت اول ایستادن مقابل قانون است. قانون کشور حکم می کند حجاب رعایت شود. اخیرا یک حرف جدیدی باب شده است که "حجاب قانونه که باشه؛ قانون غلط چرا باید اجرا بشه؟" پاسخ این است که فرض کنیم غلط باشد، اشکال قانون را نمی توان با بی قانونی حل کرد. اصلاح قانون باید قانونی رفع شود. مثل اینکه کسی بگوید من چراغ قرمز را قبول ندارم و از چهارراه رد شود. همه چیز دست خود مردم است. تلاش کنند جریانی رای بیاورد که فلان قانون را اصلاح کنند. عبور از چراغ قرمز فقط قانون شکنی نیست، تعرض به حقوق مردمست.
ممکن است بگویند: " مگه زمان رضا خان قانون کشف حجاب نبود؟ پس چرا مقابله کردید؟" پاسخ خیلی روشن است. از قانون مهمتر چیست؟ اراده مردم. اراده این مردم اسلام است. طبیعی است که اگر حکومتی خلاف اسلام قانون تعیین کند، تاب نیاورند. سخن سر اراده اکثریت مردم است. همه چیز مردمند. قانون حجاب با قانون کشف حجاب یک تفاوت عمیق و البته ساده دارد. قانون کشف حجاب قانون برامده از دیکتاتوری بود ولی قانون حجاب برآمده از اراده مردم است. رضا خان با دیکتاتوری مقابل دین مردم ایستاد، مردم هم ایستادند.
معمولا به اینجا که میرسیم گفته می شود حجاب اختیاری است. موسی به دین خود و عیسی به دین خود. حرف قشنگی است ولی یک دیکتاتوری عمیق درونش نهفته است. این حرف ایستادن مقابل اکثریت است. چرا؟ چون فارغ از تقابل قانونی، یک حرف مهمتری وجود دارد و آن تقابل با دموکراسی و جمهوریت است. تقابل با مردم است. ایستادن مقابل اراده دینی مردمست.
کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است که فراتر از تعرض به قانون است. هرچند دقیق تر توجه کنیم تعدی به قانون همان تجاوز به حقوق اکثریت است.
چرا؟ چرا تعرض و دست درازی است؟ چرایی را درست ببینید؛ اینطور وانمود می کنندکه مخالفت با کشف حجاب به جهت تحریک مردهاست. می گویند: "خب مردها تحریک نشوند" این حرف برای تنزل دادن مساله است. البته قواعد طبیعی و غریزی سرجای خودش قرار دارد و دستوری نیست، ولی علت اصلی ایندست مسائل نیست.
اینکه گفته می شود کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است به جهت اینست که شرایط برای دینداری سخت می شود. چرا اکثریت باید به مشقت بیافتند که عده ای می خواهند مقابل اراده دینی مردم باشند؟ مثلن نگاه به موی زن نامحرم، بدون تحریک هم حرام است. یعنی حجاب اختیاری یک نفر، مشقت است برای دیگری.
اما ماجرا ازین نیز فراتر است. شهری که قرارست محیط دین ورزی و بستر معنویت برای جامعه باشد مستعد بی اخلاقی می شود. اصل ماجرا اینجاست. شهری که در ظاهر به معصیت گرفتار شد، مضاعف مستعد آلوده شدن است. جامعه هم مثل نفس آدم عمل می کند. وظیفه یک حکومت ساخت بستری است که مهیای دینداری باشد نه مروج بداخلاقی. اینجاست که تعرض به حقوق اکثریت است.
خلاصه اگر بر مدار دین نیستیم؛ به قاعده حقوق بشر غربی ها بر اراده اکثریت تمکین کنیم.
@mahdian_mohsen
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان با انتشار این فیلم نوشت:
نظر یکی از منتقدان محترم در برنامه دیشب بدون توقف در خصوص دلیل رد صلاحیت خانم خالقی، در برخی رسانهها درحالی به من نسبت داده شده که در همان برنامه تأکید کردم نشر علنی دلائل رد صلاحیت نامزدها خلاف نص قانون و باعث هتک حرمت افراد است. از ایسنا میخواهم مطلب اشتباه خود را تصحیح نماید
@Fars_plus