ترویج همجنسبازی در «باضیا»
🔹«چرا گِی بودن بده؟ چرا لزبین بودن بده؟ باید تابوی همجنسگرایی را بشکنیم...» این بخشی از گفتوگو در برنامه «باضیا» است.
🔹جمعی از اعضای مجمع فعالین خانواده در نامهای به رئیس قوه قضائیه، برنامه اینترنتی «باضیا» را مروج همجنسگرایی دانستهاند و خواهان برخورد با عوامل سازنده و جلوگیری از برنامههای این چنینی شدند.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
چطور سراب کتابها و کارتونها را به کودک نشان دهیم؟
🔹بعد از اینکه کتابی را برای کودک خواندیم، باید با همراهی کودک آن را نقد کنیم. با کودک شروع به گفتوگو کنیم و کتاب را به چالش بکشیم. از کودک بپرسیم از کدام شخصیت داستان خوشت میآید و چرا؟ اگر او آن تصمیم را میگرفت بهتر نبود؟ نظر تو چیست؟ اگر تو به جای آن شخصیت بودی در آن موقعیت چه تصمیمی میگرفتی؟
🔹باید ببینیم در ذهن کودک چه میگذرد و چه نگاهی به موضوع دارد. شاید برداشت او از قصه یا قضاوت او دربارهٔ شخصیتها با ما متفاوت باشد. باید با شکیبایی و توجه کامل، نظرش را بشنویم و دربارهاش صحبت کنیم.
🔹این سؤال و جوابها و این طور کتاب خواندن یا فیلم دیدن، توانایی حل مسأله و تفکر نقادانه را در کودکان افزایش میدهد.
🔸گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
۲۰ اجرای کودکانه در تئاتر شهر
🔹در جدول زمانبندی تئاتر شهر تهران بیش از ۲۰ اجرای کودک و نوجوان مشاهده میشود و این آمار خبر از رونق تئاترهای کودکانه میدهد.
🔹اتفاقات عجیب ۱۶ سالگی، قصه سیبی که پرواز کرد، مش مش قلی خان، گروفالو، شازده کوچولو، رابینسون خرگوشه، درخت گیلاس، کتابخورها، کدو قل قله زن، سوزن جادویی، پادرا و گنده ها، جنگل پر ماجرا، اولین بازی، لاک پشت و خرگوش، سفرهای سندباد و لپ قرمزی از جمله نمایشهایی هستند که این روزها برای مخاطب کودک و نوجوان روی صحنه میروند.
@Fars_Zendegi
تجربه های پیاده روی اربعین خانوادگی
🔹 این سوال برای خیلیها مطرح است که آیا واقعا سفر اربعین سخت است؟ قطعا. میارزد؟ حتما. اما رعایت تدابیری برخاسته از تجربه، به لطف خداوند در این رزمایش بزرگ پر شور و پر شعور، موثر و راهگشاست. خصوصا تجربیات مادرانه در پیاده روی اربعین، که شاید در ظاهر کوچک اما در واقع دانستنش لازم و کار راهانداز است.
🔹تجربههای اربعینی حاصل از پنج مرتبه پیاده روی خانوادگی اربعین، تقدیمتان.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
هشدار! ژلهای خنده دزد در بازار
🔹«بعد از گذشت ۲۰ روز از تزریق، ژل زیر پوستم سفت شد و اطراف لبهایم آنقدر درد میکرد که نه میتوانستم بخندم و نه حتی لبهایم را تکان دهم...» این را آوا ۳۳ ساله میگوید.
🔹رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده از «ژل و فیلرهای تقلبی» مورد استفاده در برخی کلینیکها و آرایشگاهها هشدار داد.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخبهٔ ایرانی اختراع میلیاردیاش را به خارجیها نفروخت
🔹«امیرحسین همتی» کارآفرین و دانشجوی نخبهٔ رشتهٔ پزشکی است.
🔹این جوان دهههفتادی دلایل محکمی برای ماندن در ایران دارد. او معتقد است ایران آنقدر ظرفیت دارد که تا هزار سال دیگر میتواند در آن کار کند و به فکر مهاجرت نیفتد.
🔸گزارش را اینجا ببینید.
@Fars_Zendegi
خانم ها، آقایان در هنگام قهرکردن به این قوانین پایبند باشید. مطمئن باشید نتیجه بهتری خواهید گرفت
@Fars_Zendegi
22.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات سخنگوی سازمان اورژانس در پاسخ به دغدغه بانوان نسبت به کمبود شدید اورژانس بانوان
@Fars_Zendegi
مشارکتهای اجتماعی را به دخترها بسپارید
🔹حالا یکسالی هست، این موضوع که دختران و زنان خودشان باید راهحل ارائه بدهند، جرقهای برای این بانوی فعال در عرصه اجتماعی شده است. در سراسر کشور، دختران با استعدادی که دغدغه حل مسئله دارند را شناسایی میکند. در میزگردهای اختصاصی، مسائل مربوط به اطرافیان، مدرسه و خانوادههایشان را مطرح میکنند و خودشان راهحل ارائه میدهند. گاهی هم از همفکری بعضی نهادها استفاده میکنند. این باعث شد گفتمانی به نام «کار را بسپار به دخترها» شکل بگیرد.
🔹نوآوری اجتماعی نیاز امروز جوامع است. زیرا با استفاده از ظرفیتهای مردمی میتوان بسیاری از مشکلات را حل کرد. در این گزارش با بانویی گفت و گو کردیم که تابحال ایدههای زیادی در این زمینه اجرایی کرده است.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
23.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهتر است از کدام مرز به سفر اربعین برویم؟
@Fars_Zendegi