خانواده های کوچ نشین خستگی ناپذیرند
سخت کوشی و جذابیت های زندگی عشایر (قره داغ آذربایجان) به روایت تصویر
@Fars_Zendegi
ریختوپاش دلاری آمریکاییها برای داروی تقلبی لاغری
🔹«همه راهی برای لاغری را امتحان کردم، جواب نگرفتم تا اینکه با داروی سماگلوتاید آشنا شدم، اما با مصرف آن سر از بیمارستان درآوردم» اینها را امیلی ساکن لس آنجلس میگوید.
🔹این در حالی است که سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق داروی جعلی سماگلوتاید به عنوان داروی پرفروش برای کاهش وزن هشدار داده است.
🔹بیشترین مورد مصرف داروی سماگلوتاید در سال ۲۰۲۳ به کشورهای آمریکا و بریتانیا اختصاص دارد.
هزینه مصرفی این دارو در ماه ۱۴۰۰ دلار است که به اعتقاد پزشکان آمریکایی، دارویی برای ثروتمندان است.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
دو ماده ضروری برای دوران پیش از بارداری
🔹بر اساس تحقیقات جدید، افرادی که ۳ ماه قبل از باردار شدن، کلسیم و روی بیشتری دریافت می کنند، به طور قابل توجهی کمتر در معرض ابتلا به اختلالات فشار خون در دوران بارداری خواهند بود.
🔹در حالی که بسیاری از افراد پس از باردار شدن شروع به تمرکز روی تغذیه خود می کنند، محققان می گویند که وضعیت تغذیه یک فرد قبل از لقاح مهم است زیرا اغلب ممکن است طول بکشد تا بدن کمبودها یا عدم تعادل ها را اصلاح کند.
@Fars_Zendegi
عروسودامادهای دانشجو «پایدار تا پایِ دار»!
🔹«من و همسرم در زمان دانشجویی ازدواج کردیم، قدر همدیگر را بهتر میدانیم..»
این را علی زارع، یک استاد دانشگاه، میگوید.
🔹رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت که «ازدواجهای دانشجویی از ثبات و بقای بیشتری برخوردارند.»
🔹طبق آمار، ازدواجهای دانشجویی از پایداری ۹۴ درصدی برخوردار هستند.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
ماجرای بانوان جنوبی و دعوت به انتخابات در گرمای سوزان
🔹مادر ۴ فرزند قد و نیم قد است، اما انگار فرزندآوری عرق او برای وطن را بیشتر کرده است، حالا بعد از ۴ دوره تبلیغ در انتخابات ریاست جمهوری ۳۰ زن جنوبی دیگر را نیز با خود همراه کرده است.
🔹چهره به چهره در زیر گرمای تبدار بندرعباس در پارک و ساحل با مردم روبهرو میشود تا آنها را برای یک انتخاب سرنوشتساز دعوت کند.
🔹به فرزندانش هم درسِ عشق به وطن میدهد و از کودکی شوق به رای دادن را در سلولهایشان نهادینه میکند.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
برای کنترل خشم کودک ابدا از موبایل استفاده نکنید
🔹نتایج پژوهش ها نشان داده اگر والدین به طور مرتب برای آرام کردن کودک یا قطع کردنِ عصبانیتش، به او وسیله دیجیتال بدهند، کودک یاد نمیگیرد که احساساتش را تنظیم کند. این کار در آیندهی زندگی کودک منجر به مشکلات جدیتر در تنظیم هیجانات، به ویژه مشکلاتی در مدیریتِ خشم میشود.
🔹توصیه میشود والدین به فرزندان خود در مواجهه با موقعیتهای دشوار کمک کنند، به آنها در تشخیص احساساتشان یاری برسانند و نحوهی مدیریت آنها را به آنها آموزش دهند
🔹اگر آگاهی مردم دربارهی نامناسب بودنِ وسایل دیجیتال برای درمانِ عصبانیتها افزایش یابد، سلامت روان و رفاه کودکان از آن تضمین خواهد شد.
@Fars_Zendegi
روزی که غرب آخر الزمان را برای سردشت رقم زد
🔹سردشت؛ سرزمینی که آخر الزمان را با گوشت و خونش حس کرده، همان سرزمینی که با دست فرمان مستقیم آمریکا و آلمان و چند کشور اروپایی حجمی از دود سفید بر روی لالههایش پخش شد و فریادرسی نبود تا به داد مردم برسد.
🔹انگار اینجا نیز خودش یک روضه مصور است و آه از نهان بلند! چه کودکانی که در بغل مادرشان به خواب ابدی رفتند و چه مادران جوانی که در کنار گهواره نوزاد چند ماهه شان آخرین لالایی را سر دادند.
🔹در آن واحد، گرد مرگ بر کوچهها پاشیده شد و در نقطهای از شهر با اصابت بمب شیمیایی، اهالی کوچه در دم به شهادت رسیدند، عدد تعداد شهدای این کوچه پرجمعیت شهر سردشت روی مدار ۷۲ بود و خود بخوان حدیث مفصل را و ذهنت را ببر به دشت نینوا.
🔸و امروز بعد از ۳۷ سال از آخر الزمان «سردشت» میگذرد، میخواهید عمق فاجعه را درک کنید، چند خرده روایت نفسهای سوخته امروز و قربانیان دیروز را از اینجا بخوانید.
@Fars_Zendegi
«خانواده» قویتر از یک لشکر هزار نفری
🔹«مباهله» یعنی همدیگر را لعنت و نفرین کردن؛ و بین دو طرفی انجام میشود که هر دو ادعای حقانیت دارند. اگر با مناظره نتوانند همدیگر را قانع کنند، دو طرف، همدیگر را نفرین میکنند تا با نزول بلا بر طرف ناحق، حقانیت طرف حق اثبات شود.
🔹در مباهلهٔ پیامبر (ص) با نجرانیان، شاید تأثیری که امام حسن (ع) و امام حسین (ع) خردسال در نشان دادن حقانیت اسلام داشتند، کمتر از تأثیر خود پیامبر (ص) نبود.
🔸گزارش کامل را اینجا بخوانید.
@Fars_Zendegi
نقاط صحیح برای گذاشتن کیسه یخ در هنگام گرمازدگی
🔹️فرد را فورا به سایه و جای خنک منتقل کرده و روی شریان های اصلی بدن کیسه یخ قرار دهید.
@Fars_Zendegi
دختران پایتخت به اردوی تفریحی رفتند
🔹«۱۱سال پیش که شوهرم فوت کرد، بچههایم فقط ۵ ساله و ۸ ساله بودند و پدر و مادری هم نداشتم که پشت و پناهم باشند، اما بازهم ناامید نشدم...» این را یک زن سرپرست خانوار ۳۶ساله میگوید.
🔹مدیرکل اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، از برگزاری اردوی تفریحی و فراغتی دختران، ویژه خانواده زنان توانمند خبر داد و گفت که «زنان سرپرست خانوار جزو افتخارات تهران هستند».
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
ایران در آغوش انگشتان آبی رای اولیها
🔹گپ و گفت من با این رای اولی در فضای مجازی ادامه داشت و از او پرسیدم حرفی با کسانی که برای انتخابات جمعه 15 تیرماه مردد هستند یا نمیخواهند رای بدهند داری؟
🔹«به آنها توصیه میکنم اتفاقات الجزایر و یوگسلاوی را بخوانند. ببینند عملیات روانی که باعث عدم مشارکت مردم در سرنوشت سیاسیشان شد و در واقع قدرت ملی را تضعیف کرد چه بلایی سر امنیت ملیشان آورد.»
🔹شور رای اولیها برای انتخاب رئیس جمهورشان دیدنی است. همانهایی که رهبر انقلاب خطاب به آنها فرمودند: « شما ایران را به اوج خواهید رساند.» در این گزارش با چند نفر از این دهه هشتادیها درباره حس و حال انتخابات گفت و گو کردیم.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi
تاکسی انتخاباتی آقای پرستار برای مشارکت مردم!
🔹از همان انتخابات مجلس سال 1378 که برای اولین بار رایش را به صندوق انداخت، نمیتوانست نسبت به بیتفاوتی برخی به سرنوشت کشور بیاهمیت باشد. نمیتوانست حد و حدود وظیفهاش را فقط در چارچوب مشارکت در انتخابات ببیند و سفیر صلح نباشد میان آنهایی که به هر دلیلی با صندوق رای قهر کردهاند.
🔹بیست سال و اندی از آن روزها میگذرد و حالا «الهه قدرتی» با شور و شوق همان روزهای اول هنوز هم واسطه آشتی کنان برخی از افراد با انتخابات است. البته این رسم خانوادگیشان است همسرش با آژانس انتخاباتی و دخترش هم در جمع رای اولیها، رایهای تاثیرگذار را زنده میکنند. پای صحبتهای مادر این خانواده نشستهایم تا از رسمهای جالب انتخاباتیشان بشنویم.
🔸️گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Fars_Zendegi