eitaa logo
🔰فرشید رنجبر🔰
4.7هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
107 ویدیو
26 فایل
💠فرشید رنجبر 💠تحلیلگر ارشد بازارهای مالی و بازار سرمایه 🔷مدیریت تیم آقای معامله گر پیج کاری من در اینستاگرام:👇 Farshidranjbar.ir ⚠️تحلیل های ارائه شده صرفا نظر شخصی می باشد و به هیچ عنوان سیگنال خرید یا فروش نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
بورس تعطیل شد
با اصلاحیه جدید و تایید صورتجلسه مجمع شرکت به رسمیت شناخته شده و بازگشایی سهم انجام می‌شود
فردا تهران تعطیل نیست استانداری تهران: فعاليت كليه مدارس، ادارات، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و شهردارى‌ها در سراسر استان تهران فردا يكشنبه ٢١ بهمن ماه داير است و كليه دستگاه‌ها طبق روال عادى به ارائه خدمات خواهند پرداخت.
آماده بازگشایی
51% از نمادها در بازه مثبت در حال معامله هستن
تا این لحظه بیش از ۲۰۰۰ میلیارد نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شده رقمی سنگین و تاریخیه احتمالا مقصد این پول صندوق‌های طلا و بورس خواهد بود
در محدوده پولبک به سقف شکسته شده خودشو نگه داشت شکست این محدوده برای ادامه حرکت ریزشی خیلی مهم بود که فعلا با صف خرید خوبی تونسته این محدوده را حفظ کرده مطالب این کانال، صرفا جنبه تحلیلی و بررسی بازار دارد از آنها مستقیما در معاملات خود استفاده نکنید مسئولیت استفاده از این مطالب در معاملات، به عهده خود شخص میباشد.
🚨 فوری 820 میلیارد تومن پشت صفوف خرید انواع صندوق های طلا و گواهی های سکه است!
🟢 امضای یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت کشور وزیر نفت: 🔺سیاست فشار حداکثری یک سیاست شکست خورده است. 🔺آرزوی به صفر رساندن صادرات نفت ایران هرگز محقق نخواهد شد. 🔺خبر خوش امضای قرارداد فشار افزایی پارس جنوبی بود که یکی از بزرگ ترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت کشور است. 🔺به زودی با حضور رئیس‌جمهور، قرارداد مذکور امضا و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
در شروع بازار صف خرید خود را تشکیل داد تا بشه امیدی به بازار داشت
درصد منفی های بازار به 87 درصد رسید!
مدیرعامل ایران خودرو: تولید تارا هیبریدی از سال آینده آغاز می شود عادل پیرمحمدی مدیرعامل جدید ایران خودرو که اولین مدیر منتخب بخش خصوصی است از تولید تارا هیبریدی و موتور EFP توربو شارژ بر پایه سوخت CNG در سال آینده خبر داد. ناترازی بنزین و لزوم متنوع سازی سبد سوخت خودرو یک چالش ملی است و همه اعم از دولت و بخش خصوصی باید برای حل آن تلاش کنند. این مسئله به حدی اهمیت دارد که در اولین جلسه هیئت مدیره جدید ایران خودرو این مسئله مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد از سال آینده تولید خودرو هیبریدی تارا انجام شود. اما صف فروش چیده بازار