eitaa logo
🔰فرشید رنجبر🔰
4.7هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
107 ویدیو
26 فایل
💠فرشید رنجبر 💠تحلیلگر ارشد بازارهای مالی و بازار سرمایه 🔷مدیریت تیم آقای معامله گر پیج کاری من در اینستاگرام:👇 Farshidranjbar.ir ⚠️تحلیل های ارائه شده صرفا نظر شخصی می باشد و به هیچ عنوان سیگنال خرید یا فروش نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴شروع منفی بازار 28% از نمادها در باز مثبت در حال معامله هستند
ترامپ در مصاحبه با فاکس بیزنس: نامه ای به رهبر ایران برای مذاکره در موضوع برنامه هسته ای ایران ارسال کردم. 🔹ترامپ: دیروز نامه‌ای به (آیت الله) خامنه‌ای فرستادم، ترجیح می‌دهم توافقی صورت گیرد در غیر این صورت مجبور خواهیم شد اقدامی انجام دهیم. 🔹اگر ایران مذاکره نکند، برای آنها بسیار بد خواهد بود. ایران نمی تواند سلاح هسته ای داشته باشد. گزینه های دیگری نیز در دسترس هستند.
📌ایران ادعای ترامپ را تکذیب کرد نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در پاسخ به سوال رسانه‌های آمریکایی مبنی بر نامه ادعایی رئیس‌جمهور رژیم آمریکا، تصریح کرد: تاکنون چنین نامه‌ای دریافت نکرده‌ایم ./ تسنیم
سخنرانی رمضانی مهم رهبری سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام امروز با آیت‌الله خامنه‌ای دیدار خواهند کرد... پیش از بیانات رهبری، رئیس جمهور سخنرانی  میکنن و دیدار رمضانی رهبری معمولا سیاست‌های کلی نظام مشخص میشن... حالا بعد از ادعای ترامپ مبنی بر فرستادن نامه به رهبر ایران، این سخنرانی اهمیت بالایی پیدا کرده.
📌منابع عبری: ایران از طریق عربستان به آمریکا و اسراییل آخرین هشدار خود را صادر کرده است . 🔹حمله به ایران مساوی از بین رفتن تمام پایگاه های آمریکایی در منطقه واز بین رفتن تمام تاسیسات اتمی اسرائیل. 🔹ترامپ فکر می‌کند ایران اوکراین است.
سخنرانی مهم رهبری 🔴 سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام امروز با آیت‌الله خامنه‌ای دیدار خواهند کرد...
اکنون ورود آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم ایران برای سخنرانی در جمع مسئولان.
در این دقایق صف فروش خودرو جمع شده و شاهد معاملات مثبت در این نماد هستیم... بازار هم خروج پول نزدیک هزار میلیارد رو تا الان تجربه کرده... هم سهام و درآمدثابت‌ها شاهد خروج پول هستند و احتمالا مقصد این پول ها صندوق‌های طلاست‌‌...
⭕️آیا با خودرو و خساپا به مجمع بریم؟ 📝 آخرین مجمع افزایش سرمایه این دو شرکت در ۲۹ اسفند سال ۱۳۹۸ برگزار شد و در دهه سوم اردیبهشت سال ۹۹ بازگشایی شدند که یک گپ صد در صدی مثبت ایجاد کردند که نسبت به مدت حدود دوماه بسته بودن سود جذابی برای سهامدارن به همراه داشت و البته بعد از بازگشایی هم به مسیر صعود ادامه دادند و حدود ۵۰۰٪ دیگه بازدهی برای سهامداران داشت. البته میدونیم که اتفاقات سال ۱۳۹۹ استثنا بوده، حال در شرایط فعلی در صورت شرکت در این مجمع حدود دو ماه خواب سرمایه دارید که طبعا در صورت اتفاق خاص سیاسی به دارایی هاتون دسترسی ندارید، البته اگر هم در شرایط صعودی بازار قرار گیرد مخصوصا در روز بازگشایی نماد ها می تونه با سود خوبی باز گشایی شود. اخباری که در این مجامع جاری می شود بسیار مهم و تاثیر گذار می باشد چشم انداز این داریم که در مجمع خودرو برنامه های شرکت برای کاهش هزینه و عملیات شرکت همراه با سود باشد و تعیین تکلیف واگذاری به بخش خصوصی هم اطلاعاتی ارائه شود و البته برای سایپا رو نمایی از بخش خصوصی خواهان اداره این شرکت هم محتمل است البته گمانه زنی رسانه ای از حضور کرمان موتور برای این امر می باشد.
افزایش ساعت معاملات صندوقهای طلا : از روز دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ ، ساعت معاملات صندوقهای طلا از ۱۱:۳۰ تا ۱۸ خواهد بود.
شروع مثبت بازار امروز بازار شروع متعادلی داشته که بیشتر همراه با تقاضا بوده 50 درصد از نمادها در ابتدای بازار شروع مثبتی داشتند
قرارداد تاسیس اولین صندوق ETF بیت کوین برای عرضه در بازار سرمایه ایران، بین گروه مالی فیروزه و نوبیتکس امضا شد.