eitaa logo
🔰فرشید رنجبر🔰
4.7هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
107 ویدیو
26 فایل
💠فرشید رنجبر 💠تحلیلگر ارشد بازارهای مالی و بازار سرمایه 🔷مدیریت تیم آقای معامله گر پیج کاری من در اینستاگرام:👇 Farshidranjbar.ir ⚠️تحلیل های ارائه شده صرفا نظر شخصی می باشد و به هیچ عنوان سیگنال خرید یا فروش نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
اطلاعات سپاه:هرگونه تحرک مشکوک به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال شود 🔹سازمان اطلاعات سپاه از مردم غیور ایران اسلامی خواست درصورت مشاهده هرگونه تحرک یا رخداد مشکوک، بلافاصله اخبار و اطلاعات مرتبط را به ستاد خبری اطلاعات سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴، ارسال کنند. 🔹این سازمان در تعامل با جامعه اطلاعاتی کشور و با فعال سازی شبکه اطلاعاتی خود در سراسر کشور، تحرکات عناصر شبکه های همکار رژیم صهیونی و گروهک های تروریستی را در فضای مجازی و حقیقی دنبال و بدون مماشات مورد ضربه قرار می‌دهد.
تا دقایقی دیگر پیام ویدیویی رئیس جمهور ایران منتشر خواهد شد.
دولت کره شمالی اعلام کرد تمام قد در کنار ایران ایستاده است‌.
سازمان انرژی اتمی ایران: سکوت گروسی همدستی است و ما معتقدیم که این آژانس به ابزاری در دست رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
🖤سینا سلیمانی تحلیلگر ارشد بازارهای مالی،  در حملات دیشب رژیم منحوس اسراییل به درجه شهادت نائل گردید. 🖤
🔺روزنامه آگاه: مردم ایران منتظر هستند 🔹حمله اسراییل به سرداران سپاه و غیرنظامیان ایران جریان خشم عمومی را برافروخته است و بسیاری از رسانه‌های ایران با مطالب عبری درحال تولید محتوا هستند. روزنامه آگاه تیتر خود را عبری انتخاب کرده است و خطاب به رژیم صیهونیستی نوشته: «قصاص خواهیم کرد از جایی که فکرش را می‌کنید و نمی‌کنید.»
ارتش رژیم صهیونیستی: حمله ما تنها یک عملیات نظامی نبود، یک اعلان جنگ گسترده و طولانی به ایران بود. حرومزاده منتظر انتقام خون شهدا باش ... به حول قوه الهی اسرائیل با خاک یکسان خواهد شد🚀🚀🚀🚀
چند نکته امنیتی مهم: 🔴اگه تو جاده‌ها دیدید موشک یا تجهیزات نظامی جابجا میشه، فیلم نگیرید و منتشر نکنید. 🔴این کار هم جرمه، هم ممکنه نقشه عملیات رو لو بده و به دشمن کمک کنه. 🔴یگان سایبری اسرائیل دنبال جمع‌آوری اطلاعاته؛ پس هیچ خبری رو تو فضای مجازی منتشر نکنید. 🔴اگه از ایران موشکی شلیک شد، مخصوصاً اهالی مناطق بلندتر، لطفاً فیلم نگیرید. 🔴این پیامو برای حفظ امنیت کشور، برای بقیه هم بفرستید.
با حکم فرمانده کل قوا سرلشکر موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح شد
🔺سرلشکر پاکپور فرمانده کل سپاه شد
برای اولین بار به سرعت تمام نیروهای شهید شده رو داره جایگزین میکنه،این نشونه عجله برای شروع پاسخ هست...