خبرهای خوب برای افزایش صادرات فولاد
🔹دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به برگزاری جلسه این انجمن با وزیر صمت در روز گذشته گفت: مقرر شد ضمن بررسی بیشتر مسائل در کمیته مشترک، برگزاری چنین جلساتی به میزبانی وزیر صمت تداوم داشته باشد.
📌 خوشبختانه وزیر صمت در این جلسه نقدها و راهکارهای انجمن در خصوص تنظیم بازار فولاد را با حوصله شنیدند و ضمن تایید برخی موارد، بر موارد مهمی همچون توسعه صادرات به طور هدفمند در طول زنجیره فولاد و همچنین لزوم اصلاح فرآیندهایی که امضای طلایی ایجاد می کند، تاکید داشتند.
همچنین مقرر شد مجددا هفته آینده جلسه دیگری با حضور ایشان برگزار شود.
🆔️ @mister_trade
🏦 آخرین بروز رسانی نرخ ارز در صرافی بانک ملی
🗓 یکشنبه مورخ: 1399/09/30
⏰ ساعت: 13:17
🔵 خرید دلار 24,400 (50-)
🔴 فروش دلار 25,400 (50-)
🔵 خرید یورو 30,150 (50-)
🔴 فروش یورو 31,150
🆔️ @mister_trade
🔻سهــم های زیـر پنجـشنبه و جمـعه
در کانـــال بــورس رضــایــی
توسط مهنـــدس رضایـــی تحلیـل خواهند شد.🔻
🔸#خساپا🔸 🔹#شبریز🔹
🔹#لپارس🔹 🔸#ولپارس🔸
🔸#شبندر🔸 🔹#قاسم🔹
🔹#وسپهر🔹 🔸#تاپکیش🔸
🔸#خگستر🔸 🔹#وبصادر🔹
🔹#بکام🔹 🔸#وتوکا🔸
🔸#کمینا🔸 🔹#انرژی3🔹
🔹#پتایر🔹 🔸#فنوال🔸
🔸#قصفها🔸 🔹#وتجارت🔹
🔹#شستا🔹 🔸#وغدیر🔸
🔸#رانفور🔸 🔹#خصدرا🔹
🔹#بپیوند🔹 🔸#ونیرو🔸
🔸#بخاور🔸 🔹#کچاد🔹
🔹#شپنا🔹 🔸#ونیکی🔸
🔸#ختوقا🔸 🔹#وپست🔹
🔹#فولای🔹 🔸#خموتور🔸
---------------------------------
🟢تحلیــل ها به طور کامـل و مفصــل خواهـد بود🟢
---------------------------------
✅اواخر هرهفته تحلیل سهم های درخواستی شما در کانال بورس رضایی✅
---------------------------------
@bourse124
@bourse124
@bourse124
برگریزان پاییزی بازارها
👈 التهاب تابستانی ارز، سهام و سکه در فصل سوم فروکش کرد؛
⭕️ در بهار، دلار و سکه، روند رشد ملایمی داشتند؛ ولی بازار سهام با قدرت از نقاط مقاومتی عبور کرد. روند افزایشی و التهاب بازارها در تابستان وارد فاز تازهای شد و دلار و سکه عقبماندگی خود از بازار سهام را جبران کردند.
⭕️ در فصل سوم، شاهد عقبگرد دستهجمعی در تمام بازارها بودیم و به مرور خزان قیمتی آغاز شد. سکه و دلار پس از افزایش شدید ابتدای مهرماه، در مسیر نزولی قرار گرفتند. سکه بیش از ۱۰ درصد از ارزش خود را در پاییز از دست داد و اسکناس آمریکایی افت ۶/ ۶ درصدی را به ثبت رساند.
⭕️ در بازار سهام نیز پس از رونق معاملات در فصل تابستان و ثبت قله تاریخی دو میلیون واحد، پاییز با افت 9.8 درصدی شاخص کل سپری شد. اولین فصل منفی بورس در سال ۹۹ درحالی رقم خورد که در ماه گذشته شاهد رشد ۷ درصدی نماگر اصلی این بازار بودیم. ضمن آنکه در مجموع فصل سوم سال، حدود ۱۷هزار میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از گردونه معاملات سهام خارج شد.
🆔️ @mister_trade
نقشه سبز و قرمز ...
فشار فروش در گروه خودرویی و بانکی .
گروه فلزات اساسی مواد غذایی و محصولات شیمیایی بیشتر سبز پوش هستند.
🆔️ @mister_trade